Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 17:09   #2551
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ale jest jeszcze kwestia tego , że np. Ty mówisz o tym otwarcie. A inne przez 5min będą się tłumaczyć jakie to one szczere są i wybierają wśrod masy propozycji tylko te najlepsze... Bo to przecież wszystko dla swoich widzów , a nie dla własnej przyjemności

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:10   #2552
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
Staram się podchodzić do tego wątku z uśmiechem, ale na takie opinie sobie nie pozwolę. Bez względu na to, czy pokazuję sie w internecie, i czy podzieliłam się tam moim szczęściem nie oznacza, że ktoś może w taki sposób oceniać mój związek. Oceniajcie sobie jak wypadliśmy w głupim filmie z makijażem, ale od naszych relacji wara.

I nie dziwię się, że wątek ma taką opinie.. jest tu może z 10 dziewczyn, które udzielają się regularnie i potrafią (często bardzo dosadnie) wyrazić swoją opinię ale albo z humorem, albo z klasą. Szkoda, że nie u każdego można się tego spodziewać.
Cytat:
Bo chociaż nie wszystkie dziewczyny lubię i z wieloma opiniami Waszymi się zgadzam, to nie chcę wchodzić w polemikę na ich temat - traktuję je trochę jak "koleżanki z pracy". Sama pod nosem sobie skomentuję, ale publicznie nigdy. Odzywam się wtedy, kiedy mnie coś bardzo wkurzy/dotknie/zaboli. Bo tyle się mówi, żeby mieć dystans, ale na sto procent się nie da, jesteśmy tylko ludźmi.

Dzięki za zrozumienie ppa!
obie te kwestie są jak najbardziej zrozumiałe dla mnie
co do pierwszej wypowiedzi - nie wiem po co ktoś takie komenty wali i to jeszcze bez żadnej podstawy śmiem jednocześnie zauwazyć, że najwiekszy smród na wątku robia osoby które piszą po 3 posty na krzyż a potem obrywa się reszcie, która pisze tu regularnie..
a co do drugiej wypowiedzi - dla mnie to oczywiste dlaczego z nami nie plotkujesz, jak zwykle nie rozumiem tych zarzutów, że wpadasz tutaj tylko wtedy gdy o Tobie mowa jesteś w innej sytuacji niż my.

ja tam nadal nie ogarniam tej ostrej nagonki na kajmanową, już nawet nie komentuje, bo i tak nie dotrze do co niektórych.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-09-16 o 17:12
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:11   #2553
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
szczerze? tez bym sie ostro zdenerwowala jakby ktos ocenial mnie i moj zwiazek w taki sposob.

swoja droga mam pytanie (moze kiedys o tym mowilas/pisalas) dlaczego udzielasz sie tu tylko wtedy, kiedy jest mowa o tobie, a nie dyskutujesz czasami o innych rzeczach?
tzn jesli chodzi o ten komentarz, ktory zacytowalas, to wcale sie nie dziwie, tez pewnie bym nie wytrzymala, ale tak ogolnie, to pojawiasz sie aktywnie tylko wtedy, kiedy ktos napisze o tobie cos niekoniecznie przyjemnego.
Może dlatego, że nie powinno się mówić o dziewczynach, którzy kiedyś mogą się zaprzyjaźnić ze sobą. Nikt nie chce żadnych kłótni na YT ani wspólnego nienawidzenia się.
Poza tym jakby jakaś dziewczyna z YT zaczęła mówic złe rzeczy o innej to jej fanki nie dałyby jej spokoju,a kajmanowa jakby się tu częściej udzielała, to by musiała bardzo uważać, żeby kogoś nie zhejtować. Widać to, że kajmanowa i BigBeautifulLulu( które są podglądaczkami wątku i wcale się z tym nie ukrywają) mają wyrobione zdanie na temat koleżanek vlogerek i bardzo dobrze. Może dzięki temu unikają błędów popełnianych przez innych.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:13   #2554
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
W takim razie rzeczywiście lepszy makaron.
ja chce makaron, kto mi wyśle? muszę chyba rzucić mailem jak Klopsy
Stary 2013-09-16, 17:16   #2555
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
obie te kwestie są jak najbardziej zrozumiałe dla mnie
co do pierwszej wypowiedzi - nie wiem po co ktoś takie komenty wali i to jeszcze bez żadnej podstawy śmiem jednocześnie zauwazyć, że najwiekszy smród na wątku robia osoby które piszą po 3 posty na krzyż a potem obrywa się reszcie, która pisze tu regularnie..
a co do drugiej wypowiedzi - dla mnie to oczywiste dlaczego z nami nie plotkujesz, jak zwykle nie rozumiem tych zarzutów, że wpadasz tutaj tylko wtedy gdy o Tobie mowa jesteś w innej sytuacji niż my.

ja tam nadal nie ogarniam tej ostrej nagonki na kajmanową, już nawet nie komentuje, bo i tak nie dotrze do co niektórych.

zaapytalam z czystej ciekawosci, zeby poznac jej zdanie na ten temat, w zadnym wypadku nie mial to byc zarzut co wiecej - rozumiem to.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:17   #2556
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=BCiz1Vpc95w inez i wielkie zakupy z essence <3
Odsubowałam, to od razu filmiki ciekawsze .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:17   #2557
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Może dlatego, że nie powinno się mówić o dziewczynach, którzy kiedyś mogą się zaprzyjaźnić ze sobą. Nikt nie chce żadnych kłótni na YT ani wspólnego nienawidzenia się.
Poza tym jakby jakaś dziewczyna z YT zaczęła mówic złe rzeczy o innej to jej fanki nie dałyby jej spokoju,a kajmanowa jakby się tu częściej udzielała, to by musiała bardzo uważać, żeby kogoś nie zhejtować. Widać to, że kajmanowa i BigBeautifulLulu( które są podglądaczkami wątku i wcale się z tym nie ukrywają) mają wyrobione zdanie na temat koleżanek vlogerek i bardzo dobrze. Może dzięki temu unikają błędów popełnianych przez innych.
rozumiem to logiczne i sensowne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 17:18   #2558
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
zaapytalam z czystej ciekawosci, zeby poznac jej zdanie na ten temat, w zadnym wypadku nie mial to byc zarzut co wiecej - rozumiem to.
wiele osób to powtarza już od paru części, także nie pije do Twojej wypowiedzi
Stary 2013-09-16, 17:18   #2559
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Odsubowałam, to od razu filmiki ciekawsze .
haha - o ironio!

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
wiele osób to powtarza już od paru części, także nie pije do Twojej wypowiedzi
luzik
Stary 2013-09-16, 17:20   #2560
poprostuewelinka
Zadomowienie

Powiem szczerze, że dziś jestem obrażona na maksa na wątek. Najpierw głupie komentarze, o tym jakie wielkie matrony z naszych blogerek, potem teksty, że współczuje się komuś związku,
Aż i się wypowiadać człowiekowi nie chce.
...
Nie ma się co dziwić, że potem jest to wszystko oceniane jak jest i to jest smutne,bo uwielbiam ten wątek, często poprawia mi humor, można się pośmiać, a w takie dni jak dziś jestem autentycznie wkurzona. Zazwyczaj jak widzę takie rzeczy to po prostu milczę póki to nie minie, ale dziś już nie mogłam się ugryźć w język.

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:29   #2561
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Dostanę makarona na maila? SUPCIO CZEKAM!!!!

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:30   #2562
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Dostanę makarona na maila? SUPCIO CZEKAM!!!!
już wpycham w cd-rom sprawdź za jakąś godzinę

Stary 2013-09-16, 17:31   #2563
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
mówiłam o dupie...
jesteś najlepsza

Cytat:
Staram się podchodzić do tego wątku z uśmiechem, ale na takie opinie sobie nie pozwolę. Bez względu na to, czy pokazuję sie w internecie, i czy podzieliłam się tam moim szczęściem nie oznacza, że ktoś może w taki sposób oceniać mój związek. Oceniajcie sobie jak wypadliśmy w głupim filmie z makijażem, ale od naszych relacji wara.

I nie dziwię się, że wątek ma taką opinie.. jest tu może z 10 dziewczyn, które udzielają się regularnie i potrafią (często bardzo dosadnie) wyrazić swoją opinię ale albo z humorem, albo z klasą. Szkoda, że nie u każdego można się tego spodziewać.

A co do współprac, skoro już piszę i wyładowuję swojego wkur........ Jak któraś z Was dojdzie do takiego etapu, że każdego dnia czekają dziesiątki propozycji, od podpasek, przez zupy w proszku na globulkach dopochwowych kończąc, to wtedy zobaczymy, czy dobrze oddzielicie propozycje bardziej gówniane od tych mniej. Najważniejsze, że to co robię sprawia mi przyjemność.

Już raz sama sobie obiecywałam, że więcej się tu nie odezwę, ale zrobię to po raz kolejny i mam nadzieję, że tym razem wytrwam. Bo nie ma sensu, oj nie.
zgadzam się, wyrazy współczucia dla Alberta to jakaś gruba przesada!

Co do współprac to nie dziwię się, czemu nie skorzystać z przetestowania czegoś co nas kusi, a z jakiś powodów same tego nie kupimy, nie mówię o makaronie, ale np glossy boxie. Sama bym go nigdy nie kupiła, ale gdyby mi go wysłali to z ciekawości bym przygarnęła.

I podobnie jak Patisia nie rozumiem tej wrogości do Kajmanowej, znaczy się kajmanowej (dobra, chociaż tych akcji z małą literą nie ogarniam).

Aa i pragnę zauważyć, że te wulgarne i durne komentarze piszą zazwyczaj osoby nieudzielające się tu praktycznie wcale (nawet taka ja pierdyknełam wczoraj głupotę), a cały wątek jest określany "chlewem" (zagłębiem złych emocji)..
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:32   #2564
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
już wpycham w cd-rom sprawdź za jakąś godzinę
Może lepiej faxem?
Mam nadzieję że nie wystygnie

Stary 2013-09-16, 17:34   #2565
TheDocha
Dossisława I

Co się z Wami dzieje hejterki? Wcześniej chciałyście dostawać torebki Kors-a, kosmetyki Diora, aparat, a teraz... gin lubuski i makaron.
Stary 2013-09-16, 17:35   #2566
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość

I podobnie jak Patisia nie rozumiem tej wrogości do Kajmanowej, znaczy się kajmanowej (dobra, chociaż tych akcji z małą literą nie ogarniam).

Aa i pragnę zauważyć, że te wulgarne i durne komentarze piszą zazwyczaj osoby nieudzielające się tu praktycznie wcale (nawet taka ja pierdyknełam wczoraj głupotę), a cały wątek jest określany "chlewem" (zagłębiem złych emocji)..

To Evvelinek pisała. A co do dalszej części to się zgadzam , przychodzą tu takie napiszą post i idą sobie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:38   #2567
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Może lepiej faxem?
Mam nadzieję że nie wystygnie
nie mogę faksem, bo to nie płaty do lasagne

Stary 2013-09-16, 17:41   #2568
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Ech, na początek dobre i to...Nie od razu Rzym zbudowano :<

Stary 2013-09-16, 17:52   #2569
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Obejrzałam Inez i dżisas, jak ja jej zazdroszczę tych zakupów z Essence Uwielbiam Essence, a w Naturze w Łodzi nigdy nic nie ma w ich szafie
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 17:53   #2570
Plotkarrra
Rozeznanie

Tez rozumiem wzburzenie kajmanowej, nazwanie kogos manipulatorem to juz doscpowazny zarzut
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:01   #2571
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Ja Cię kajmanowa przyznaję nie oglądam, bo jakoś ostatnio po prostu nie interesuje mnie tematyka filmików, także nic osobistego Ale chciałam powiedzieć, że uważam Cię za osobę naprawdę szczerą i normalną na tle całego polskiego jutuba.
Taka ocena jaka padła na tym wątku jest mocno niesprawiedliwa. Dlatego osobiście ja bym się bała wstawić na kanał filmik z chłopakiem/mamą/inną bliską osobą... Ludzie potrafią być okrutni (nie mówię konkretnie o wizażu) i często wysnuwają krzywdzące opinie na podstawie jakiś wysnutych domysłów, nie da się przecież ocenić człowieka czy jego relacji z drugą osobą na podstawie krótkiego fragmentu z jutuba. Lubię oglądać takie filmy, ale zastanowiłabym się dwa razy czy sama chcę potem stawiać czoła takiej bezpodstawnej krytyce, kiedy dotyczy nie tylko mnie, ale też kogoś mi bliskiego.

Edytowane przez 10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Czas edycji: 2013-09-16 o 18:02
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:03   #2572
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-09-16, 18:03   #2573
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
To Evvelinek pisała. A co do dalszej części to się zgadzam , przychodzą tu takie napiszą post i idą sobie
O Dżizas, byłam przekonana, że to Ty dzisiaj mam jakieś omamy czytaniowe, wcześniej kolega napisał mi "idzie jak dziw*e w deszczu" na co ja odpowiedziałam "a jak chodzą dziewice w deszczu?" :p
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:12   #2574
Plotkarrra
Rozeznanie

A jak tam ta anulka od odchudzania,babci i ciasta? Wrocila na yt?
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:28   #2575
niceness
Raczkowanie

Cytat:

A co do współprac, skoro już piszę i wyładowuję swojego wkur........ Jak któraś z Was dojdzie do takiego etapu, że każdego dnia czekają dziesiątki propozycji, od podpasek, przez zupy w proszku na globulkach dopochwowych kończąc, to wtedy zobaczymy, czy dobrze oddzielicie propozycje bardziej gówniane od tych mniej. Najważniejsze, że to co robię sprawia mi przyjemność.

Już raz sama sobie obiecywałam, że więcej się tu nie odezwę, ale zrobię to po raz kolejny i mam nadzieję, że tym razem wytrwam. Bo nie ma sensu, oj nie.
Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Snikersy nie pomogły??

Miałam na myśli to,że Kajmanowa tak wszystko krytykuje ( oczywiście między wierszami,że YC są beznadziejne,że to tamto a jak jej dają to biorą. Tłumaczysz,że przynajmniej globułek dopochwowych nie bierzesz? No proszeee
niceness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:29   #2576
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro kupię i wyslę, może być kolorowy?

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42836510]Obejrzałam Inez i dżisas, jak ja jej zazdroszczę tych zakupów z Essence Uwielbiam Essence, a w Naturze w Łodzi nigdy nic nie ma w ich szafie [/QUOTE]

U mnie też nigdy nic nie ma w tych szafach, nie wiem po co stoją, z wysniętnym od roku testerem różu, którego nigdy nie ma na stanie. Nigdy czytaj gdy tam zajdę, a zachodze conajmniej raz na tydzień.
Stary 2013-09-16, 18:30   #2577
carpaibex
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=chF7pFBebUk
chyba nie było jeszcze
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:32   #2578
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy

Cytat:
Załóż skrytkę pocztową

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
a cały wątek jest określany "chlewem" (zagłębiem złych emocji)..
Nu nu nu, teraz już nie jest chlewem. Awansowałyśmy
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:32   #2579
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
A jak tam ta anulka od odchudzania,babci i ciasta? Wrocila na yt?
Tak. http://www.youtube.com/channel/UCcF-...bkSa55w/videos

Będzie nawet w Shape jej historia odchudzania.
Stary 2013-09-16, 18:34   #2580
anianutella
Raczkowanie

przepraszam, nie wiem czy było tyle się tu dzieje, ale nie mogę tego dłużej trzymać w ukryci, muszę się podzielić. Polska blogerka modowa , prawie jak Florence:
http://www.youtube.com/watch?v=lnVXN...ture=endscreen

Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde
anianutella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości