Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 10:14   #2551
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Amorcio, Matti dopisuję się do klubu szczęśliwych i powiem Wam, że mój mąż to gatunek na wymarciu Kiedyś nie wyobrażałam sobie, że można być tyle lat z jedną osobą i ciągle być w niej szalenie i głupkowato zakochanym z wzajemnością oczywiście.[/QUOTE]

Fajnie podsumowalas
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:18   #2552
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Szalona jest Ale marzenia są po to, żeby je spełniać
Dokładnie, a poza tym, jeśli mam być szczera, a chyba o to tu chodzi, to Tysiaczek ma super zrobione piersiaki, ale ich kształt można delikatnie zmienić, bo teraz piersi są ładnie sterczące, ale troszkę podłużne. Myślę, że ona jest taką osobą, która nie daruje i nawet gdybyśmy wszystkie odradzały jej op, to i tak ją zrobi. Mam nadzieję, że wiesz co robisz Tysiaczku...
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:22   #2553
slonce99
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ooo,coś chyba przeoczyłam-masz mieć op u dr M.M.K??A kiedy??
Bo mi on zaproponował na pierwszej konsultacji też identyczne implanty ale w wersji Moderate Plus,bo mam szerokie piersi...Ja jestem niższa od Ciebie,bo mam 168cm ale tyle samo wagi,no i pod biustem 75cm...
Na drugiej konsultacji juz mi powiedział 375 lub 400 w wersji HP,
a na tej ostatniej-trzeciej,ze w sumie to wszystko mi pasuje i mam się zastanowić
Do operacji mam jeszcze trochę czasu,więc będę myśleć a tuż przed zabiegiem i tak pójdę raz jeszcze-na ostateczne rozstrzygniecie
tak, dokładnie u tego dr a termin mam na 5.11. Taki troche niezdecydowany wydaje sie byc ten nasz drtez mam wątpliwości czy nie iść znowu na konsultacje jeszcze przed operacją bo mam jakiś niedosyt po tej pierwszej i nie zapytałam o wszystko a dr był trochę nieśmiały i nie mówił za dużo od siebie.
Dziwie się też że mi zaproponował okrągłe chociaz nalegałam na to żeby były bardzo naturalne a boje się że przy mojej beztłuszczowej górnej części ciała okrągłe implanty dadzą piłkowaty efekt

Edytowane przez slonce99
Czas edycji: 2013-10-08 o 10:26
slonce99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:31   #2554
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Oczywiście, 14 mam z nim randkę w gabinecie
Elminio, napisz szybciutko po konsultacji bo jestem ciekawa...trochę sie dziwie ze do Twojej wejściówki dr proponował wstępnie anatomy. Okrągłe właśnie unioslyby tę górę...a na jakiej firmie dr pracuje??
Stary 2013-10-08, 10:36   #2555
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dokładnie, a poza tym, jeśli mam być szczera, a chyba o to tu chodzi, to Tysiaczek ma super zrobione piersiaki, ale ich kształt można delikatnie zmienić, bo teraz piersi są ładnie sterczące, ale troszkę podłużne. Myślę, że ona jest taką osobą, która nie daruje i nawet gdybyśmy wszystkie odradzały jej op, to i tak ją zrobi. Mam nadzieję, że wiesz co robisz Tysiaczku...
Spojrz na wyliczanke ktora selenka wkleila
Ja tez jestem taka jak ona, wszyscy moga mi mowic a ja robie swoje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-08, 10:42   #2556
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slonce99 Pokaż wiadomość
tak, dokładnie u tego dr a termin mam na 5.11. Taki troche niezdecydowany wydaje sie byc ten nasz drtez mam wątpliwości czy nie iść znowu na konsultacje jeszcze przed operacją bo mam jakiś niedosyt po tej pierwszej i nie zapytałam o wszystko a dr był trochę nieśmiały i nie mówił za dużo od siebie.
Dziwie się też że mi zaproponował okrągłe chociaz nalegałam na to żeby były bardzo naturalne a boje się że przy mojej beztłuszczowej górnej części ciała okrągłe implanty dadzą piłkowaty efekt
Slonce, Wyslalam Ci priv, ale ze z komórki to nie wiem czy masz info tu na wizazu czy na swoim mailu
Stary 2013-10-08, 11:11   #2557
aniolek199007
Zadomowienie

I co tam ktoras z was już wie co z tysiaczkiem się dzieje? Ją napisałam eske do lekarza bo od rana operuje więc nie będę mu dryndac co chwilę ale mysle ze bedzie miejsce
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:25   #2558
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
I co tam ktoras z was już wie co z tysiaczkiem się dzieje? Ją napisałam eske do lekarza bo od rana operuje więc nie będę mu dryndac co chwilę ale mysle ze bedzie miejsce
Ja tez napisałam smsa do dr-a bo wole tez nie zawracać gitary jak jest zajęty, no i cierpliwie czekam na odpowiedz...ma mi potwierdzić termin operacji!!
Stary 2013-10-08, 11:31   #2559
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez napisałam smsa do dr-a bo wole tez nie zawracać gitary jak jest zajęty, no i cierpliwie czekam na odpowiedz...ma mi potwierdzić termin operacji!!
A ja kurcze niecierpliwie sie I usiedziec na tylku nie moge az
Stary 2013-10-08, 11:37   #2560
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Zobacz na wyliczanke

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-08, 11:51   #2561
Elminio
Raczkowanie

Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi

Cytat:
Elminio, napisz szybciutko po konsultacji bo jestem ciekawa...trochę sie dziwie ze do Twojej wejściówki dr proponował wstępnie anatomy. Okrągłe właśnie unioslyby tę górę...a na jakiej firmie dr pracuje??
Na Allerganach, to nie ma znaczenia czy okrągłe czy anatomiczne i jedne i drugie odpowiednio dobrane mogą ładnie wypełnić górę. Ja już wybrałam anatomiczne, a do dr idę, żebym nie miała poczucia, że czegoś nie zrobiłam i nie dopytałam, może w ostatniej chwili mnie przekona, albo rozwieje moje wątpliwości. Docelowo jestem bardzo szczupła i wiem, że po operacji, bliżej wiosny będę ważyła 53,54 kg (obecnie 55,5 przy 170cm) teraz jakiekolwiek odchudzanie, czy nadmierny wysiłek fizyczny jest bezsensowny, bo muszę mieć siłę na regeneracje po operacji. Okrągłe implanty wyglądają ładnie, kiedy ktoś ma trochę swojego gruczołu, a ja na górze przy 53, 54 kg nie mam nic i obawiam się, że implant będzie wyglądał jak piłka

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Dr napisał, że przy okrągłych możemy zastosować podobne wymiary do anatomicznych, a anatomy zaproponował mi 420 i 470.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

a dokłądniej allergan 410 MF 420 i MF 470. Sprawdź sobie Ilona w tabeli producenta.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:59   #2562
gawisz
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny no proszę jak się tu wyliczanka pięknie przesuwa.. Tym które już tuz tuż życzę powodzenia. Ja wczoraj byłam na ostatniej kontroli po 7 miesiącach. Ehh.. cudnie pan dr zadowolony bardzo, torebki żadnej nie ma, wszystko dobrze. Staniki mogę nosić jakie mi się podobają. Dostałam tez namiary na dobrego specjalistę od usg piersi, który świetnie zna się na czytaniu wyników badań zaimplantowanych piersi, przyjmuje 100 m od miejsca gdzie pracuję, koszt badania ok 100 zł, częstotliwość 1 raz w roku. A swoją droga to ciekawą rzecz powiedział mi mój chirurg: zapadalnośc na raka piersi u kobiet bez implantów i tych po operacji jest taka sama - ale umieralność zdecydowanie mniejsza u kobiet z żelkami - bo badają się na tyle często, że zmiany wykrywa się bardzo wcześnie. No i właśnie - warto.

Unsafe girl - bo Ty Kochana masz do BB blisko - jeśli byłabyś zainteresowana dr Zdunek przyjmuje w Ultramedice.

I mam jeszcze prośbę wielką: polecicie jakiś sprawdzony podkład - fluid? Dotychczas używałam Max Factor, ale czas na zmianę zdecydowanie. Cera mieszana -przy bardzo matujących produktach - widoczne skórki i przesuszenie - nawilżające - świecenie się. Coś co nie przypomina maski, ale dobrze kryje niedoskonałości. Podrzuccie proszę swoje ulubione typy
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:19   #2563
agataka1979
Rozeznanie

ja już po usg wszystko git nie ma przeciwskazan! teraz konsultacja nynyny iloona79 jak twój termin!!
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:56   #2564
unsafe_girl
Rozeznanie

Gawisz dziekuję za namiary, trzeba będzie się przejść
Co do podkładu to używam ostatnio Perfect Matte z firmy Bell, jestem z niego zadowolona, a duużo już ich przetestowałam.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:58   #2565
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carmen2206 Pokaż wiadomość
Właśnie jak już mowa o Ewie to nasunęło mi sie pytanie proszę napiszcie jak u Was dziewczyny z ćwiczeniami ja np regularnie ćwiczę i zastanawiam sie teraz czy moge kontynuować czy jakiś czas przed operacją przerwac
Zależy jak ćwiczysz. Fitness? Spalanie? Masa?

Cytat:
Napisane przez Agulka2000 Pokaż wiadomość
Amorcio ja jestem po 2 cesarkach i także nic nie stosowałam na blizny i tak jak u ciebie blizna jest niewidoczna
A no widzicie a u mnie brązowa kreska Mnie nikt nie informował, żeby blizny nie opalać! No i wyszło jak wyszło. A nie opalałam się celowo tylko na działce chodziłam sobie w staniku z miesiąc po porodzie.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ma ponoc pod gruczolzreszta mysle ze widac u niej
A w jaki sposób widać, że ma pod gruczoł? Myślę, że o takich ludziach jest masa informacji totalnie sprzecznych więc nie ma co nawet gdybać bo ja czytałam, że pod gruczoł a gdzie indziej, że pod mięsień. Będą pisać wszystko by tylko pisać.
A widać, że ma robione to logiczne bo jest tak odtłuszczona, że nie ma prawa mieć własnego takiego biustu. Niestety taka jej praca. Ja odtłuszczając się widziałam co się dzieje z ciałem i biustem. Stąd też u mnie efekt jakiego się nikt nie spodziewał, bo ja myślałam że będę miała biust duże B/C I niestety widać na golaska moje implanty no ale coś za coś.

GAWISZ ja używam IWOSTIN i nigdy tak zadowolona nie byłam bo jest dla mnie idealny a kosztuje zaledwie 23zł! Ale fakt, że nie używałam nigdy takich powyżej 40zł więc nie wiem jak te super marki.

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-10-08 o 13:05
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 13:14   #2566
Amorcio
Wtajemniczenie

Witaj GAWISZ
te skorki suchosci to czesto wina tego, ze krem z danym podkladem nie wspolgra. Przetestowalam na probkach z douglasa, sephory. I po zmianie kremu a podklad ten sam problem znikal.

Szczesliwa ja bardzo prosze o wskazowki na ten moj brzuch coby go ujedrnic, wzmocnic, zarysowac miesnie, spalic tluszcz...tylko tak w warunkach domowych. Moj orbitek teraz stoi i tylko kurze musze z niego wycierac ale kondycje poprawia, dupek, nogi, rece ksztaltuje, plecy. Neurolog pochwalil zakup bo on w przeciwienstwie do rowerka odciaza stawy a nie obciaza
Stary 2013-10-08, 13:29   #2567
_szczesliwa_
Raczkowanie

Amorciuuuu!!!! Rowerek UMIEJĘTNIE i regularnie stosowany nie obciąża stawów! No to już się nakrzyczałam Ale muszę bo to jest mit! Tylko, że trzeba jeździć z głową a nie wsiadać i pedałować największą przerzutką, że mało kolana nie popękają ale jak to się potem tłumaczą "więcej" tłuszczu się spala, a gucio prawda!

Np. moje kolana funkcjonują właśnie dzięki temu, że rok temu zakupiłam rowerek do domciu

A odnośnie brzucha to masa czynników niestety. Wywiad
- jaki masz typ sylwetki? Gdzie odkłada Ci się tkanka tłuszczowa?
- jak się odżywiasz? Pijesz słodkie rzeczy? kawa/herbata/soki/gazowane napoje lub gazowana woda?
- ćwiczysz regularnie?
- najważniejsze... Czy masz tłuszcz na brzuchu na pewno czy tylko nadmiar skóry po ciąży? czy chcesz go spalić czy tylko ujędrnić brzuch i zarysować mięśnie. Pytam tak dla pewności
Stary 2013-10-08, 13:35   #2568
szann
Zakorzenienie

Witam Was wszystkie (chyba śmiało mogę napisać weteranki )

Czytam, śledzę forum chyba już dwa, trzy lata..?

Decyzja o powiększeniu piersi - w sumie podjęta.
Zawsze dla mnie to był kompleks, aż przerodziło się w marzenie o pięknym, sztucznym, ale pięknym biuście.

Jako, że samo czytanie mnie już na tym etapie nie zadowala a wiem, że prędzej czy później chciałabym się z tym kimś podzielić piszę do Was.

Chciałabym się przywitać przede wszystkim i z góry zaznaczyć, że bardzo Wam zazdroszczę

Pieniążki są, nastawienie jest - NIE MAM LEKARZA. - jestem ze śląska.
Ani pomysłu i jakiegoś wyobrażenia czego mogę się spodziewać po konsultacji/ach.

Zrobiłam sobie zdjęcie wyjściówki ... które przeraziło mnie totalnie, bo nagle okazuje się, że nie dość, że małe to jeszcze jedna wyżej, druga niżej, rozłażą się na boki i jest generalnie dramat.

nie wiem gdzie mam wrzucić zdjęcie, żebyście mogły mi pomóc obliczyć CO DA RADĘ tam wstawić i na co mogę liczyć.

Mam 22lata, więc wkładka pod mięsień, raczej chciałabym okrągłe, wysoki profil co najmniej na C/D .

Zastanawiam się nad Ostravą dr. L.B, lub Katowice: Euroklinika J.W albo Aesthete J.J-G.

Pozdrawiam Was,
bardzo się cieszę, że w końcu dołączyłam.
Obiecuję pilnie śledzić w miarę możliwości czasowych
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 13:36   #2569
Amorcio
Wtajemniczenie

Napisz pozniej bo mala mi sie obudzila, musze male zakupy zrobic i po stasza do szkoly. W tym tygodniu moj maz jest w delegacji wiec musze sobie sama radzic a to juz tak latwo nie jest co odczulam tej nocy
Stary 2013-10-08, 13:43   #2570
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
ja bardzo prosze o wskazowki na ten moj brzuch coby go ujedrnic, wzmocnic, zarysowac miesnie, spalic tluszcz...tylko tak w warunkach domowych.
rób ćwiczenia Mel B świetna jest i męczy sie w porównaniu do stalowej Chodakowskiej, która nawet nie drgnie, a ja sama po 5minutach jestem cała mokra

Poza tym jeżeli brzuch to tylko A6W - po 15 dniach miałam pięknie zarysowane mięśnie brzucha. No. Miałam w liceum
Stary 2013-10-08, 13:52   #2571
Paula_32
Raczkowanie

Szczęśliwa, w jakim czasie po operacji wróciłaś do ćwiczeń? bo z tego co widzę to tez się siłowo zabawiasz

Witaj szann

Amorcio, moje zdanie jest takie, że brzuch robi się w kuchni. Bez dobrej diety żadne ćwiczenia nie przyniosą zadowalających efektów.

Edytowane przez Paula_32
Czas edycji: 2013-10-08 o 13:56
Paula_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 14:02   #2572
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Na Allerganach, to nie ma znaczenia czy okrągłe czy anatomiczne i jedne i drugie odpowiednio dobrane mogą ładnie wypełnić górę. Ja już wybrałam anatomiczne, a do dr idę, żebym nie miała poczucia, że czegoś nie zrobiłam i nie dopytałam, może w ostatniej chwili mnie przekona, albo rozwieje moje wątpliwości. Docelowo jestem bardzo szczupła i wiem, że po operacji, bliżej wiosny będę ważyła 53,54 kg (obecnie 55,5 przy 170cm) teraz jakiekolwiek odchudzanie, czy nadmierny wysiłek fizyczny jest bezsensowny, bo muszę mieć siłę na regeneracje po operacji. Okrągłe implanty wyglądają ładnie, kiedy ktoś ma trochę swojego gruczołu, a ja na górze przy 53, 54 kg nie mam nic i obawiam się, że implant będzie wyglądał jak piłka

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Dr napisał, że przy okrągłych możemy zastosować podobne wymiary do anatomicznych, a anatomy zaproponował mi 420 i 470.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

a dokłądniej allergan 410 MF 420 i MF 470. Sprawdź sobie Ilona w tabeli producenta.
Ja mam 172cm a ważę 48kg... wiec Ty nie masz się czym przejmować, skóry napewno wystarczy.
Stary 2013-10-08, 14:14   #2573
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Pieniążki są, nastawienie jest - NIE MAM LEKARZA. - jestem ze śląska.
Ani pomysłu i jakiegoś wyobrażenia czego mogę się spodziewać po konsultacji/ach.

Zrobiłam sobie zdjęcie wyjściówki ... które przeraziło mnie totalnie, bo nagle okazuje się, że nie dość, że małe to jeszcze jedna wyżej, druga niżej, rozłażą się na boki i jest generalnie dramat.

nie wiem gdzie mam wrzucić zdjęcie, żebyście mogły mi pomóc obliczyć CO DA RADĘ tam wstawić i na co mogę liczyć.

Mam 22lata, więc wkładka pod mięsień, raczej chciałabym okrągłe, wysoki profil co najmniej na C/D .

Zastanawiam się nad Ostravą dr. L.B, lub Katowice: Euroklinika J.W albo Aesthete J.J-G.
Witaj i rozgość się. Co do zdjęć - należy utworzyć w swoim profilu album - prywatny i załadować zdjęcia w odpowiedniej wielkości. I uwierz mi - wiele z nas było przerażonych po obejrzeniu własnych. Ja się załamałam, bo moja klatka piersiowa przypominała raczej ciało młodego chłopca niż dorosłej kobiety. Dlatego decyzja o operacji była jedną z najlepszych jakie w zyciu podjęłam .
A nie myslałaś o Bielsku? co do wyboru lekarza, to po pierwsze musisz wiedziec czego oczekujesz:
- czy zależy Ci na bliskiej odelgłości do kliniki
- jaką kwotę możesz przeznaczyć na operację
- jakie implanty chciałabyś mieć (każdy lekarz ma swoją "ulubioną" markę, na której pracuje)
- co dla Ciebie jest ważne - doświadczenie, preferencje lekarza co do wielkości implantów, klinika, terminy...
Często Dziewczyny zachęcają do porównywania i udania się do kilku lekarzy na konsultację. Ja byłam na jednej i zdecydowałam się od razu. Ale jeśli ma sie jakiekolwiek wątpliwości lub nie jestesmy zadowolone z zaproponowanego rozwiązania - warto się wstrzymać i odwiedzić innego chirurga.
Co do tego czego można się spodziewac po pierwszej konsultacji:
- omówienia wszystkich waznych kwestii dot. operacji piersi: jej przebiegu, implantów, ryzyka, zaleceń. Lekarz ogląda piersi i ocenia jakiej wielkości implant moze zaproponować - i nie chodzi tu tylko o objętośc ale również kształt, wymiary, twardość itd.. Zwykle można "przymierzyć piersi" i obejrzec swoją sylwetkę. Na to co zostanie nam zaproponowane wpływa budowa klatki piersiowej, grubośc tkanki, gruczołu, ewentualna asymetria, elastyczność skóry i nasze oczekiwania.
Każda zadowolona pacjentka będzie chwalić swojego lekarza - to oczywiste. Dlatego warto się zastanowić co jest dla Ciebie ważne, a potem porównać opinie. Sama konultacja nie jest zobowiązująca, więc zawsze można zmienic decyzję.
Pozdrawiam

Edytowane przez gawisz
Czas edycji: 2013-10-08 o 14:16
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 14:15   #2574
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Ja mam 172cm a ważę 48kg... wiec Ty nie masz się czym przejmować, skóry napewno wystarczy.
a ja?
164cm, 58,5
obwód pod piersiami 78, szerokość klatki nad 38, wysokość od obojczyka do piersi końca piersi 28.

Zielona jestem w tych tabelkach

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
...
Pozdrawiam
Dzięki śliczne. Zdjęcie wrzucone, jako album prywatny, także zapraszam do znajomych

Pieniądze nie grają roli, chociaż dobrze, żebym nie doszła do 20tys...
Zastanawiam się nad konsultacją z tym programem Matrix.

Nigdy nie byłam w szpitalu, nie miałam nic złamanego, umieram mając anginę (nie no, może przesadzam :P) mdleję przy pobieraniu krwi.

Od lekarza?
Tego, żeby zrobił mi biust, którym będę mogła się pochwalić całemu światu!
Żebym czuła się tak pewnie i nigdy nie powiedziała, że to była zła decyzja.

Fajnie by było gdyby klinika znajdowała się w promieniu +/- 100km od Katowic.
Chciałabym być pewna, że jest taki lekarz, który w końcu mnie uszczęśliwi

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2013-10-08 o 14:23 Powód: dopisanie do odpowiedzi
Stary 2013-10-08, 14:49   #2575
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Po mojemu nie aż tak widać...
Miłej nocki Kobietki...zmykam spać,bo o 6 pobudka,uszykujemy się,jedziemy do przedszkola i jadę dziadzię zawieźć do Białegostoku,na powrocie chcę zajechać do NY i do zara home po pierdułki do domku...
A na 17 mam ABT a na 18 zumbę...buziam,do wieczorka....
Jutro macie niespodziankę
Tysiaczku dawaj tę niespodziankę bo skręca mnie z ciekawości

Witam dziewczynki

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

[QUOTE=Star90;43175827]Zobacz na wyliczanke

Już wiem o co chodzi Tysiaczku ty szaaaalona babo Uwielbiam Cię , ale niespodzianka
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 16:05   #2576
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
rób ćwiczenia Mel B świetna jest i męczy sie w porównaniu do stalowej Chodakowskiej, która nawet nie drgnie, a ja sama po 5minutach jestem cała mokra

Poza tym jeżeli brzuch to tylko A6W - po 15 dniach miałam pięknie zarysowane mięśnie brzucha. No. Miałam w liceum
Jezeli ktos ma zdrowy kregoslup to moze sie pocic z Mel B. Dla mnie duzo cwiczen sa z grupy wysokiego ryzyka, akurat Chodakowska jako pierwsza nie obciazala mi kregoslupa, bez bolu moglam cwiczyc tylko jak sie okazuje mam duzy problem z miesniami glebokimi pionizacji i dlatego pytalam Szczesliwa bo wiem, ze ona ma wieksze pojecie o cwiczniach niz ktos taki jak ja co cwiczy z "ta czy z tamta". A6W pomine milczeniem
W liceum i do 30tki to ja wazylam 46kg i mialam plaski brzuszek, po pracy co dzien bylam na silowni gdzie nadzorowal mnie byly mistrz Polski w kulturystyce lub na basenie

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
Szczęśliwa, w jakim czasie po operacji wróciłaś do ćwiczeń? bo z tego co widzę to tez się siłowo zabawiasz

Witaj szann

Amorcio, moje zdanie jest takie, że brzuch robi się w kuchni. Bez dobrej diety żadne ćwiczenia nie przyniosą zadowalających efektów.

Akurat Twoje zdanie mnie nie dotyczy. Pod wzgledem zywienia jestem bardzol zdyscyplinowana osoba (z tego powodu, ze mam bardzo otyla rodzine) od 20lat pilnuje tego co jem i co je moja rodzina, nawet w ciazach nie poznalam co to zachcianki, jadlam malo ale z powodow zdrowotnych bardzo duzo przytylam.W drugiej ciazy musialam miec cesarke w 7mcu bo mialam zagrozenie zycia swojego i corci. Wiem ile wody potrafi sie zgromadzic gdy nerki nie pracuja i jak nawet stopami "wyplywa". Z dziewczynami na forum konczylam karmienie corci i dzieki diecie od dietetyczki wrocilam do nizszej wagi niz przed ciaza.
Nie jadam slodyczy, nie pije alkoholu ani slodkich napojow czy to gazowanych czy "sokow" z kartonikow. Jedyny slodzony napoj ktory pije to kawa z mlekiem, poza tym woda i herbatki owocowe. Nie lacze produktow.Jadam bardzo regularnie 5posilkow. Do operacji przygotowywalam sie bardzo starannie, zeby pozniej sie nie odchudzac bo to wplywa niekorzystnie na wyglad piersi i schudlam 7kg. Jestem szczupla ale brzuch mam niefajny, nie podoba mi sie. Problem z brzuchem pojawil sie gdy zaczely sie problemy z kregoslupem.
Stary 2013-10-08, 16:06   #2577
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny no proszę jak się tu wyliczanka pięknie przesuwa.. Tym które już tuz tuż życzę powodzenia. Ja wczoraj byłam na ostatniej kontroli po 7 miesiącach. Ehh.. cudnie pan dr zadowolony bardzo, torebki żadnej nie ma, wszystko dobrze. Staniki mogę nosić jakie mi się podobają. Dostałam tez namiary na dobrego specjalistę od usg piersi, który świetnie zna się na czytaniu wyników badań zaimplantowanych piersi, przyjmuje 100 m od miejsca gdzie pracuję, koszt badania ok 100 zł, częstotliwość 1 raz w roku. A swoją droga to ciekawą rzecz powiedział mi mój chirurg: zapadalnośc na raka piersi u kobiet bez implantów i tych po operacji jest taka sama - ale umieralność zdecydowanie mniejsza u kobiet z żelkami - bo badają się na tyle często, że zmiany wykrywa się bardzo wcześnie. No i właśnie - warto.

Unsafe girl - bo Ty Kochana masz do BB blisko - jeśli byłabyś zainteresowana dr Zdunek przyjmuje w Ultramedice.

I mam jeszcze prośbę wielką: polecicie jakiś sprawdzony podkład - fluid? Dotychczas używałam Max Factor, ale czas na zmianę zdecydowanie. Cera mieszana -przy bardzo matujących produktach - widoczne skórki i przesuszenie - nawilżające - świecenie się. Coś co nie przypomina maski, ale dobrze kryje niedoskonałości. Podrzuccie proszę swoje ulubione typy

Polecam co z czystym sumieniem produkty anabelle minerals jest to puder świetnie kryje matuje i przedewszytskim nie podkreśla suchych skorek z czym ją sie ciągle borykam, i z tym swieceniem do tego pedzel hakuro

Edytowane przez aniolek199007
Czas edycji: 2013-10-08 o 17:25
Stary 2013-10-08, 16:06   #2578
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jezeli ktos ma zdrowy kregoslup to moze sie pocic z Mel B. Dla mnie duzo cwiczen sa z grupy wysokiego ryzyka, akurat Chodakowska jako pierwsza nie obciazala mi kregoslupa, bez bolu moglam cwiczyc tylko jak sie okazuje mam duzy problem z miesniami glebokimi pionizacji i dlatego pytalam Szczesliwa bo wiem, ze ona ma wieksze pojecie o cwiczniach niz ktos taki jak ja co cwiczy z "ta czy z tamta". A6W pomine milczeniem
W liceum i do 30tki to ja wazylam 46kg i mialam plaski brzuszek, po pracy co dzien bylam na silowni gdzie nadzorowal mnie byly mistrz Polski w kulturystyce lub na basenie
no to trochę wtopa aczkolwiek mi pomogły a z efektów mogłam się cieszyć długi czas

z kręgosłupem fakt, nie ma nadwyrężać. Basen wielki +, tylko czas ...
Stary 2013-10-08, 16:07   #2579
aniolek199007
Zadomowienie

[QUOTE=Kachuula;43178450]Tysiaczku dawaj tę niespodziankę bo skręca mnie z ciekawości

Witam dziewczynki

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Zobacz na wyliczanke

Już wiem o co chodzi Tysiaczku ty szaaaalona babo Uwielbiam Cię , ale niespodzianka
Tysiaczek jest już w wyliczance na styczeń hihi
Stary 2013-10-08, 16:09   #2580
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
ja już po usg wszystko git nie ma przeciwskazan! teraz konsultacja nynyny iloona79 jak twój termin!!
Agata,
ja mam usg dopiero na 18:30 a doktorek się jeszcze nie odezwał
Wysłałam mu smsa ze wszystkimi informacjami, być może tak długo trwa ustalanie terminu w Klinice...nie wiem,moze dzis zadzwonie jak skonczy swoje konsultacje albo podejde do gabinetu i np wepcham się przed Ciebie i zapytam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości