Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 20:51   #2551
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

misiaczka dzięki, że wspomniałaś o 11tygodniu, bo... zapomniałam masakra, dni mi się ostatnio zlewają w jeden, nie rozróżniam dni tygodnia

En normalnie czytam, co piszesz z buzią otwartą serio słowa teścia zabrzmiały dziwnie, żeby nie napisać, że strasznie rewelacja, teść wie, jaką macie sytuację i mówi o kupnie piecyka czy remontowaniu góry?? ja pierd, serio zaleciało moją teściową, która wyskoczyła z podobną propozycjajakaś tragedia... rozumiem, że w tej sytuacji musicie czekać do stycznia? Czy da się jakoś te klucze przemycić?

Chciałabym was jakoś konkretniej nadrobić, no ale żeby nie było lipy, to najprawdopodobniej mamy od wczoraj w domu skoka, jednym słowem MASAKRA wczoraj usypialiśmy Alika ponad 3h, dzisiaj cały dzień na NIE, usypianie też beznadziejne, delikatnie przysypia na kolanach tżta, z wybudzaniem co parę min. No ja pierd. Jeszcze, żeby go nie budzić w nocy śpimy z tż na podłodze, bo nasze łóżko wydaje takie namiętne dźwięki, że zmarłego by obudziło. No żyć, nie umierać.
Przeglądam od paru dni ostro oferty mieszkań dwupokojowych, nie ma opcji, żebyśmy tutaj mieszkali po skończonej umowie, bo umrę. Serio

Ach, no i jakby któraś nie zauważyła, Alik kończy dziś 11tygodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0369.jpg (14,6 KB, 47 załadowań)
Stary 2013-11-17, 20:54   #2552
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
o podział obowiązków jak zwykle ale już lepiej przez ten okres ogólnie mam mega wqrw... to ciężko nie było zacząć drakę

No pół roku, to w sumie już za panienkami się będzie oglądał i noce zarywał
A na dodatek jest pełnia
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
mam kryzys małżeński...
jak sie nic nie zmieni to bedzie koniec
"nie che mi sie" brzeczy mi tak w uszach, że ciesze sie, ze nie mam kuchni bo by dostał z patelni w łeb, dosłownie
juz mi sie tez powoli nie chce...

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
2. wiesz, jesteś drugą osobą na tym forum (poza Neni), którą uważam, za niespełna rozumu! Znam lepsze sposoby na relaks!
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 20:59   #2553
lachryma
Zakorzenienie

Dobranoc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-17, 21:06   #2554
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
misiaczka dzięki, że wspomniałaś o 11tygodniu, bo... zapomniałam masakra, dni mi się ostatnio zlewają w jeden, nie rozróżniam dni tygodnia

Chciałabym was jakoś konkretniej nadrobić, no ale żeby nie było lipy, to najprawdopodobniej mamy od wczoraj w domu skoka, jednym słowem MASAKRA wczoraj usypialiśmy Alika ponad 3h, dzisiaj cały dzień na NIE, usypianie też beznadziejne, delikatnie przysypia na kolanach tżta, z wybudzaniem co parę min. No ja pierd. Jeszcze, żeby go nie budzić w nocy śpimy z tż na podłodze, bo nasze łóżko wydaje takie namiętne dźwięki, że zmarłego by obudziło. No żyć, nie umierać.
Przeglądam od paru dni ostro oferty mieszkań dwupokojowych, nie ma opcji, żebyśmy tutaj mieszkali po skończonej umowie, bo umrę. Serio

Ja też pamiętałam!
Przesłodki jest!

Współczuję skoka
Ja się do naszego już chyba przyzwyczaiłam -nie pamiętam już jak to jest bez skoka
A nie łatwiej byłoby Wam kupić nowe łóżko póki co?

Malaczarnakejt niezły jest Fi

A mój dziś skończył 17 tygodni i świętował w takim oto bardzo eleganckim i męskim stroju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kubus.jpg (31,9 KB, 62 załadowań)

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-11-17 o 21:07
Stary 2013-11-17, 21:14   #2555
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Moja teściowa jest mistrzynią w doprowadzanie mnie do szału.
Pożałowałam dzisiaj że nie karmie piersią bo zamknelabym sie z Maja w sypialni i siedziała dopóki by nie wyszła

Przylazła to byłam z Maja u mnie na łóżku i ja usypiałam bo nie dospala w wózku. Miałam zamknięte drzwi. Wparowała bez pukania i pyta się czy Maja będzie teraz spać. Mowię że tak. A teściowa zaczęła mała łapać za nóżki i gadać tj ti ti. Maja strach w oczach a ta dalej ją ciąga. I się rozpłakała na dobre. W miedzy czasie teściowa znowu mnie poinstruowała że mam dziecko przykrywać a także ni z gruchy ni z pietruchy oświadczyła że "Ania (jej siostrzenica) to ma mleka aż nadto)". I wyszła bo Maja coraz bardziej płakała.
Wszystko to zrobiła w 30 sekund. Brawa dla teściowej

Ej o co jej chodziło z tym mlekiem? żałuje że nie byłam w kuchni bo otworzylabym Mai szafkę i pokazała 5 puszek mleka i powiedziała że mi też nie brakuje

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A jeszcze dodam, że Maja usnęła u mnie na rękach w minutę ale siedzialam z nią w sypialni aż teściowa wyszła jak TZ ją zaprosił to niech ją gości. Ale szybko sie zawinęła bo szybko im się tematy wyczerpują
Pewnie chciała podkarmić Majulkę" cyckowym" mlekiem

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Moi robią teraz strych,żebyśmy mogli w sezonie letnim przyjeżdżać do nich i w ogóle super tam będzie. Zaczęłam się śmiać,ze jakby coś nam nawalilo to będzie gdzie mieszkać i mój tata ze jakby co to piętro niżej też można osobne mieszkanie zrobić dla nas itd... Zaczęłam się śmiać ze po tygodniu pewnie byśmy się wyprowadzali) mój tata ma trudny charakter,poza tym od niemal 15 roku życia mieszkam poza ich domem i byłoby nam ciężko,chociaż kocham ich strasznie i wiem ze zawsze mogę na nich liczyć to i oni i ja wiemy ze wspólne mieszkanie mogłoby nasze relacje popsuć.
Fajnie, ze wam gniazdko szykują

Cytat:
mam kryzys małżeński...
"nie che mi sie" brzeczy mi tak w uszach, że ciesze sie, ze nie mam kuchni bo by dostał z patelni w łeb, dosłownie
juz mi sie tez powoli nie chce...[COLOR="Silver"]

Tweed dla ALika za wiek

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
J
A mój dziś skończył 17 tygodni i świętował w takim oto bardzo eleganckim i męskim stroju
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:15   #2556
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam

elaine dziekuje ze pytasz o niebo lepiej, kataru nie ma,cos tam w gardelku czasem sie oderwie, ale to bardzo rzadko. Oboje dokazuja ile wlezie.

neni szkoda komentowac, bo normalnie bym z kalacha w leb strzelila. Chyba wasza sprawa o ktorej kladniecie dziecko.U mnie wczoraj TZ kuzyn, ze oni to z dziecmi wychodzili poznymi porami, na co ja, ze a i owszem "wy" czyli was dwojka a nie ja jedna i dwoje maluchow, gdzie pozniej ja zostaje na polu bitwy SAMA i wlacze z dwojgiem zmeczonych dzieci. Zamknal sie i wiecej nic nie powiedzial - kocham zlote rady, ludzi ktorzy cale zycie spedzaja we dwoje, bo nawet pracuja razem. ehhh

en jak przeczytalam twojego posta to mi kopara opadla do ziemi - uciekaj i nie ogladaj sie na nich, ani na ich pomoc. Szkoda znow sie rozczarowac. Trzymaj sie kochana.

iwona tule cie mocno i sciskambedzie dobrze, zobaczysz.Wiem, ze teraz nie wydaje ci sie tak, ale uwierz mi.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 21:17   #2557
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

śliczny powodzenia ze skokiem!!

Neni gustowne wdzianko Kubusia

za wiek chłopaków

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 21:30   #2558
Neni1984
Zakorzenienie

No i właśnie zaliczyłam pierwsze karmienie
Spadam
Stary 2013-11-17, 21:53   #2559
misiaczka555
Wtajemniczenie

Kejt o rety rośnie ci geniusz aż puściłam mężowi który zrobił wielkie oczy i stwierdził że Fi jest niesamowity Kejt super jest twój synuś
Tweed to masakrę macie z tym spaniem i niech skok spada na drzewo
Alik widać że mały słodki zbój
Neni fajne rajtki ma twój przystojniak
A teściowa widze wszystkie rozumy pozjadała. Zaproś ją kiedyś i wykąp Kubę godzinę później to już się nie odezwie ze swoimi mądrościami
Iwona TZ ci nie pomaga?
Eleine super że już w domku jesteście
Fiazo zapomniałam pogratulować ci 5
Teso teściowa widze ci przypomina tak o macierzyńskim jakbyś nie wiedziała o nim i otrzymałaś wiedzę niezwykle cenną

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Tari jak doopka Majulce zmarznie to wyślę ją do ciebie

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 23:13   #2560
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Lecę spać i zegnam się Filipowym "blabla", czyli papa

Filipiśko

Stary 2013-11-17, 23:23   #2561
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Ale tu spokojnie fiu fiu
Witamy się z 5 miesięcznym Ptysiem jak ten czas leci ja pierdziu...
Młody stwierdził że szkoda życia i zaczął zabawę od 5 na szczęście padł przed 6 i spał do 8.30.

Sam zielone kupy są od żelaza
.

Dzięki za odp.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Sam mój jak dostał żelaza 30mg to kupy płynęły, zmniejszyłam mu o połowę i są ok, a tak to miał jakby rozwolnienie, kupy nasze są zielone i strasznie śmierdzące
No wlasnie tez jedna była bardzo lejaca, a wszystkie mega śmierdzące. Mały mi 3 kupy w nocy walna. Możecie se wyobrazić moje wkurzenie.
Dzis nie dałam mu tej wit.z zelazem i w ogóle nie ma kupy jeszcze

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość

Sam - życzę dużo sił witalnych i obyś dała radę z taką małą ilością snu.
:
Dzięki

dla synka.

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Witamy,
dzisiaj Jaśko kończy trzy miesiąceStawiamy wszystkim dzieciaczkom wątkowym mleczko albo soczki,jeśli już mogą pić,a Cioteczkom dowolne napoje alkoholowe
Ja pić nie mogę,bo od wczoraj walczę z jakąś kosmiczną,pierwszą po porodzie @,i poważnie się z mężem zastanawiamy,czy nie jechać na jakiś ostry dyżur,bo to nie jest u mnie normalne.

Cudowny Jaś jest

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

SAMANTHA przelecialas Nas? Jakoś nie poczułam

.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Cześć.

Nie uwierzycie- nie da teść nam kluczy do tego mieszkania..bo nie.
Oczywiście każdy nasz argument był bez sensu, pleśń chce rozwiązać dogrzewaniem piecykiem, ktory mamy kupić, kolejny- jak juz byśmy sie wyprowadzali to on przyjmuje, ze do mojej mamy, która nie zakłada takiej opcji i z tego powodu chce nam z moim ojcem opłacać wynajem mieszkania. Powiedział ze on tego nie rozumie, bo moja mama powinna isc na kompromis. Ze co? Wtf w ogóle.. Jaki kompromis z mieszkaniem u niej, skoro chce nam zapewnić pomoc finansowa zbysmy mieszkali jak ludzie i byli sami, czyli lepiej. Zaproponowal nam żebyśmy sobie wykończyli gore w domu, w która byśmy musieli włożyć ze 30tys jAk nic bo nic tam nie jest zrobione.. Powiedział ze nawet jakby miał pieniądze to by nam ich nie dał, bo nasze miejsce jest w ich domu i on sobie nie wyobraża życia bez Tomka.. Trochę to choro zabrzmiało szczerze mówiąc. Ogólnie kluczy nie dostaniemy bo coś tam coś tam, ale w gruncie nic. Zgodził sie ze jest pleśń, ale nie ma żadnego pomysłu na to..pomijam to, ze nie mielibyśmy jak dojeżdżać oboje do pracy, stwierdził ze zawsze mozna busem dojechać.. Dwie godziny chyba ku*wa w jedna stronę. W takim razie z Tztem powiedzieliśmy ze skoro tak, no to tak czy tak do końca stycznia my musimy sie wynieść bo nie ma innej możliwości i po prostu bez sensu żebym ja wracała co pracy skoro każda złotówkę mam wkładać do baku samochodu. On takiej opcji nie zakłada i cały czas to powtarza !!!!! Ja pier.... Mieszkanie stoi puste, jakby babcia wróciła to nie ma sprawy, wynieslibysmy sie stamtąd na dniach, ale nie, lepiej zeby stało i było nieużywane. Odnośnie ogrzewania powiedział, ze on nie skręca kurka złośliwie, tylko dlatego,z e rachunki.. No ok, rachunki rachunkami, ale my sobie zdajemy z tego sprawę i byśmy im wiecej dołożyli.. Masakra jednym słowem.
Do tego tz chodzi jakis zły jak osa i bez kija do niego nie podchodz. Tak czy tak wyprowadzka zapowiedziana, z pomocą teścia czy bez.
ja bym sie Tomka bała z tesciem zostawić. Trochę to nie teges

Cytat:

Śliczny

Współczucia Skoka i mam nadzieje, ze uda sie znalezc super chatke dla .waszej trójki.

Cytat:

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 23:29   #2562
misiaczka555
Wtajemniczenie

A mnie jest przykro
Balsamowałam brzuch przeciw rozstępom i wszedł TZ. I pyta czy ten brzuszek to jest taki tłuszczowy czy po ciąży mi został...
Kurcze wiem że go mam, ale czasem lepiej pewnych rzeczy nie usłyszeć na głos
Tak bym chciała się go pozbyć, ale jestem taki cykor że pewnie i po roku bede sie bała że mi się flaki porozrywaja

Ech...

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 23:32   #2563
Samantha7
Zakorzenienie

U mnie dzis dziewczyny tornada dwa miasteczka zniszczone , silne burze i ulewy i chgw co jeszcze

Prąd mi non stop mrugal. Wiatr taki pizga, ze mam sraczke naprawde
Tz w robocie musiał jechać. Nie wiem na kiego ch.bo samoloty odwołane
Nienawidzę jego roboty jak nic chyba.

Moja tesciowa w pracy w strefie tornad wiec była szansa zeby ja zabrało
Choć powiem, ze dostała płuca u mnie bo zamówiła z Pl dla mnie i małego kupę kosmetyków. Dostałam dwa kremy po porodzie i dwie herbatki laktacyjne. Mały oliwki i płyny z Babydream.
Chciałam jej oddać $ a ona mowi, ze to prezent
Ostatnio jest mega miła. Better be

Tz niedługo wraca. Dzięki Bogu i partii

Miłej nocki i przespanej

Stary 2013-11-17, 23:36   #2564
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Idzia wzięłam sobie do serca to co napisałaś o ilości czasu jaki maluch spędza na brzuszku i moja Misiolina dziś terroryzowana na macie na brzuszku "musiała" leżeć.
I takiego miała nerwa na metkę za to że UWAGA obrocila sie 3 razy z brzuszka na plecki
Brawa dla Majulki

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A ja sie witam z drugiego konca PL, tego ladniejszego

Wracajac do piatku, maz sie jednak nie zwolnil . Tzn zwolnil sie, ale prezes na widok wypowiedzenia z zalacznikiem w postaci wniosku urlopowego na trzy kolejne miesiace popadl natychmiast w sluszne przerazenie, pokajal sie solidnie, z miejsca zaproponowal przyjemną okragla kwote premii i niemal padl na kolana z różą w zębach, wiec zostalo mu chwilowo wybaczone... pewnie bedzie powtorka z rozrywki, ale poki co przynajmniej moglam wyjechac bez widma wracania pociagiem

Podroz (500 km!) przebiegla nam idealnie z jednym postojem na karmienie, choc powiem Wam, ze kiedy raz rzucilam okiem na licznik i ujrzalam 180 km/h (na autostradzie), to lekko sie zgrzalam z nerwow
No wiec jestem "w sanatorium" u tesciowej, odkarmiona dzis np. kaczką domowego chowu z zasmazana czerwona kapusta - a Lilo wciaga swojskie gruszki z lesnymi jagodami

Jutro kursik po tczewskich lumpeksach maz mi zostawił fundusze, wiec - drżyj Trojmiasto

Jestesmy po premierowym spacerze w odnowionym wózeczku, ale tu jest boskie powietrze w porownaniu do Wro!

Mam juz w zamrazarce u tesciowej wielką gęś na Święta
I pewnie jeszcze zgarnę jakąś dziczyznę od polującego chrzestnego mojego męża

I się wyspalam dzisiaj nawet.

I w ogole jest super, choc Lilo panicznie boi sie obcych, a w tych kategoriach miesci sie u niej takze babcia z dziadkiem oraz druga ciocia
No ale mamy ze soba wlasna wanienke i kosz do spania na bujaczku, zachowujemy domowy rytual, wiec na razie nie narzekam .

Ponadrabiam wieczorkiem, gdy polozę dziewczynki spac
Super ze jednak wyjazd doszedł do skutku i nareszcie sobie odpoczniesz.

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Wracalismy od moich rodziców. Młody w wózku, jasno. Stoimy na przejściu, auto daleko to wchodzimy na pasy, jesteśmy już na środku przejścia, a kobieta 15 metrów przed nami dodaje pełny gaz! Tż wózek do tyłu. Babka z piskiem opon się zatrzymuje. Tż do niej z buzia, że co idiotko, że jak jeździsz. Tak się wkurzyl, że masakra. Ona do niego z lapami
Zamknęła się w aucie TŻ taki wkurzony że odchodząc kopnął w zderzak tego auta
Tak go trzeslo, że od razu zapalił. Ta pojechała. I Tż mówi: "Jesteście dla mnie wszystkim. Gdyby coś Wam zrobiła to bym ją chyba zabił".

Dobrze ze wam się nic nie stało. Niestety trzeba teraz mieć nawet w du.pie oczy bo to co się dzieje na drogach to straszne.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Witam si e

Moj synek juz lepiej je juz normlanie, wlasnie spi, ale ciagle nie przespi nocek, budzi sie ok 24 i pozniej co 3h a przeciez teraz jest na mm glownie wiec od 4 miesiaca dawka jest 4 razy dziennie po 180 a jak on mi sie bedzie budzil czesciej w nocy na jedzenie to co mam zrobic???

jak Wy dziewczyny dajecie mm swoim maluszkom??

w ogole to dzisiaj konczymy 4 miesiac!!! a ja wczoraj mialam goraczke i bol gardla, dzis w nocy tez goraczka... mam nadzieje ze angina nie przeszla na mnie...
Brawa za 4 miesiąc
i dobrze ze niunio już lepiej

Cytat:
Moja teściowa jest mistrzynią w doprowadzanie mnie do szału.
Pożałowałam dzisiaj że nie karmie piersią bo zamknelabym sie z Maja w sypialni i siedziała dopóki by nie wyszła

Przylazła to byłam z Maja u mnie na łóżku i ja usypiałam bo nie dospala w wózku. Miałam zamknięte drzwi. Wparowała bez pukania i pyta się czy Maja będzie teraz spać. Mowię że tak. A teściowa zaczęła mała łapać za nóżki i gadać tj ti ti. Maja strach w oczacha ta dalej ją ciąga. I się rozpłakała na dobre. W miedzy czasie teściowa znowu mnie poinstruowała że mam dziecko przykrywać a także ni z gruchy ni z pietruchy oświadczyła że "Ania (jej siostrzenica) to ma mleka aż nadto)". I wyszła bo Maja coraz bardziej płakała.
Wszystko to zrobiła w 30 sekund. Brawa dla teściowej
Ej o co jej chodziło z tym mlekiem?żałuje że nie byłam w kuchni bo otworzylabym Mai szafkę i pokazała 5 puszek mlekai powiedziała że mi też nie brakuje
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A jeszcze dodam, że Maja usnęła u mnie na rękach w minutę ale siedzialam z nią w sypialni aż teściowa wyszłajak TZ ją zaprosił to niech ją gości. Ale szybko sie zawinęła bo szybko im się tematy wyczerpują
Olej babe cieplym moczem ma takie swoje odchyly i tylko za to jej wspolczuc trzeba ze nienormalna jest i musi z tym zyc.
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
A ja się czuje dziś zle, boli glowa i mdli

Michaś ma cały dzień bóle brzuszka, po 4 dniach bez kupy zrobił dwa razy istną bombę ekologiczna

( o matko jaki błąd orto zrobiłam , wybaczcie, ale na serio tak mnie głowa nawala, że już nie wiem co ja piszę)

Idę spać, bo noc może być ciężka ... normalnie młody powinien spac juz prawie 1,5 godz a on budzi sie stale z płaczekm, wygina sie ...

po co zjadłam kawałek czekolady debil, debil, debil ze mnie ... teraz muszę odcierpieć, a co najgorsze to Michas cierpi

Muszę nadal mocno uważać na to co jem, kiedyś po czekoladzie już tak było, a teraz myślała,, że bedzie juz ok bo mam ,,stare" dziecko.

kolorowych snow
To możemy sobie podac reka w niedoli bo moja także co jakiś czas się budzi i wygina i tak myslalam ze może brzuszek ale chyba jednak nie...a uspic ja dzisiaj miałam ciężko i już wszystkiego probowalam na rekach to tak się giela i darla ze szok na lozku to non stop się krecila i smoczka zahaczala i krzyk w lozeczku to fajnie pare minut a potem lezenie na wznak i sapka i jak nie reagowałam to w rezultacie krzyk cycus także be. A jak ja polozylam na lozku i zagadałam to od razu uśmieszki i piski zadowolenia wiec chyba jej się bawic a nie spac chciało ale moja panna się przeliczyla bo mamusia o 23 w nocy nie będzie gadac bo także mam prawo do odpoczynku
A jak już ja jakos ukolysalam i wchodzę do kuchni a maz do mnie co jej jest? (z wypisanym w oczach stwierdzeniem- na pewno ja boli brzuszek bo znowu się czegos nawpier.dalalas ) dobrze ze tego nie powiedział bo

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
O bez jaj! Robi się jakaś patologiczna opcja współczuję Ci. A babcia tż nie może Wam dać kluczy sama?

Dobrze, że nic się Wam nie stało dla tż!

może w nocy będzie odsypiał....

Fisiek już śpi, a ja siadam do odpowiadania na pytania (udzielam wywiadu ). Oby mnie wena twórcza zalała, bo na razie tylko krew mnie zalewa

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Jeszcze się Wam pochwalę moim małym Geniuszem http://youtu.be/aU1MdfRFSdE

Wow już umie mowic to dopiero zdolne dziecko

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
My już po o dzięki Bogu ze już po Takie imprezy nie dla Antosia. Sakrament jakoś przetrwał ale pod koniec dostał dosłownie histerii. Wybiegalam z kościoła o mało nóg nie polamalam. Droga do restauracji aż bębenki pekaly W restauracji jakoś go na trochę uspilismy ale pod koniec znowu syrena bo nie mógł zasnąć, za głośno było No i taka afera jest jak się mojego syna obudzi za wcześnie :banghead:

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Biedactwo ale dobrze ze już po wszystkim.

Cytat:

Cytat:
Ja też pamiętałam!
Przesłodki jest!

Współczuję skoka
Ja się do naszego już chyba przyzwyczaiłam -nie pamiętam już jak to jest bez skoka
A nie łatwiej byłoby Wam kupić nowe łóżko póki co?

Malaczarnakejt niezły jest Fi

Fajny facecik a stroj w sam raz na impre taki luzacki

Edytowane przez Katerine2
Czas edycji: 2013-11-17 o 23:41
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 23:37   #2565
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie jest przykro
Balsamowałam brzuch przeciw rozstępom i wszedł TZ. I pyta czy ten brzuszek to jest taki tłuszczowy czy po ciąży mi został...
Kurcze wiem że go mam, ale czasem lepiej pewnych rzeczy nie usłyszeć na głos
Tak bym chciała się go pozbyć, ale jestem taki cykor że pewnie i po roku bede sie bała że mi się flaki porozrywaja

Ech...

Tez mam masakre. Sadlo takie ze szok
Ale moj Tz kocha moj brzuch chyba bardziej niz wczesniej. On jakis dziwny jest naprawde. Ja sie wyzywam od grubasów bo taka prawda,a on mi każe przestać i wkurza sie wtedy.

Powiedz Tz, ze jak mu sie nie podoba to niech spojrzy na Majeczke i pomyśli, ze ona tam była kiedyś i musiała miec warunki do rozwoju. Rok dwa i bedziemy laski. Ja czekam do 6mcy i moze zaczne ćwiczyć bo tez sram zarem po CC to nie sa przelewki.

Stary 2013-11-18, 00:26   #2566
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
O rety
Ale prezenty chociaż fajne dostał??
Dzięki za pożałowanie Tak prezenty super i kaski sporo
I pierwsze...

Stary 2013-11-18, 01:11   #2567
201801111004
Konto usunięte

ogarnela mnie bezsennosc, nie moge zasnac od kilku godzin
201801111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 01:18   #2568
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Pierwsze, Młody zasypia...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 03:08   #2569
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
My już po o dzięki Bogu ze już po Takie imprezy nie dla Antosia. Sakrament jakoś przetrwał ale pod koniec dostał dosłownie histerii. Wybiegalam z kościoła o mało nóg nie polamalam. Droga do restauracji aż bębenki pekaly W restauracji jakoś go na trochę uspilismy ale pod koniec znowu syrena bo nie mógł zasnąć, za głośno było No i taka afera jest jak się mojego syna obudzi za wcześnie :banghead:

Oklaski za chrzciny, wydaje mi sie, że musiał pokazać czyja impreaza

Cytat:
Jakaś Vitalss Plus

Zdolniacha

O co poszło?

Extra

Boże widzisz i nie grzmisz

Jej aż mnie ciarki przeszły

Twoja teściówka to tej walnięta w dekiel

Hahaha, skleroza może

Tweed brawo za 11 tydzień

Enlevee - żartujesz sobie chyba!
A po co czekacie do stycznia z wyprowadzką?
Nie możecie już? Teraz?
Zwłaszcza, że Twoi rodzice pomogą Wam finansowo...

A moja teściówka stwierdziła dziś, że Kuba w styczniu będzie już takim dużym chłopcem, że nie będzie musiał chodzić o stałej porze spać
Strasznie duże jest półroczne dziecko-też tak uważacie?
No w dorosłość niemalże wkracza
Ona w ogóle twierdzi, że przesadzamy z tym kładzeniem go spać o jednej godzinie i kwestionuje to za każdym razem jak rozmawiamy w temacie.
A co jej do tego? Ktoś mi wytłumaczy?

Tak jak moja ale po co kłaść o stałej porze
Nawet moj tż wczoraj powiedział do niej, że tak lepiej

Cytat:
mam kryzys małżeński...
juz mi sie tez powoli nie chce...

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

bo widzisz.. my matki sie nie znamy tak jak teściowe na dzieciach

Cytat:

En normalnie czytam, co piszesz z buzią otwartą serio słowa teścia zabrzmiały dziwnie, żeby nie napisać, że strasznie rewelacja, teść wie, jaką macie sytuację i mówi o kupnie piecyka czy remontowaniu góry?? ja pierd, serio zaleciało moją teściową, która wyskoczyła z podobną propozycjajakaś tragedia... rozumiem, że w tej sytuacji musicie czekać do stycznia? Czy da się jakoś te klucze przemycić?

Oklaski

Cytat:

Oklaski

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
U mnie dzis dziewczyny tornada dwa miasteczka zniszczone , silne burze i ulewy i chgw co jeszcze

Prąd mi non stop mrugal. Wiatr taki pizga, ze mam sraczke naprawde
Tz w robocie musiał jechać. Nie wiem na kiego ch.bo samoloty odwołane
Nienawidzę jego roboty jak nic chyba.

Moja tesciowa w pracy w strefie tornad wiec była szansa zeby ja zabrało
Choć powiem, ze dostała płuca u mnie bo zamówiła z Pl dla mnie i małego kupę kosmetyków. Dostałam dwa kremy po porodzie i dwie herbatki laktacyjne. Mały oliwki i płyny z Babydream.
Chciałam jej oddać $ a ona mowi, ze to prezent
Ostatnio jest mega miła. Better be

Tz niedługo wraca. Dzięki Bogu i partii

Miłej nocki i przespanej
Bałabym się mieszkać tam gdzie Ty
Teściowa się szarpnęła, oklaski dla niej

Nie wiem o co chodzi. Miałam właśnie 1 karmienie, a nic nie zmieniłam. Może w zeszłym tyg to był nocny mr skoku u nas, że miałam taki problem.

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 03:29   #2570
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Witam sie i ka nocną porą.
U nas jakby lepiej. Sara sie sama odłożona, wróciły pobudki co 2 godziny na cyca.jest lepiej, ryk nocny minął, także chyba to był jednak skok. Długi jak cholera.

Paul ma urlop, więc dużo czasu spędzamy razem, podczytuje was, ale jakos wbić sie nie umiem.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 04:03   #2571
fiazo
Zakorzenienie

Sie nacieszyłam spaniem eh po godz syrena bo straszny ból brzucha, poszedł jeden mega bąk, ale to nie pomogło. Przystawiłam do piersi i wcina spokojnie

Synek
Stary 2013-11-18, 04:46   #2572
Samantha7
Zakorzenienie

Fiazo- w calej Ameryce gdzies cos jest, a tutaj akurat w miare najmniej

Ghia- za Chrzciny.
Dobrze ze synus choc porzadne prezenty zgarnal za te meki

Zastanawiam sie czy $ wydana na impre sie zwraca choc troche. Jak ciotka mi robila baby shower to $ zwrocila sie i jeszcze mielismy drugie tyle plus ubranka etc. wiec super.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Witam sie i ka nocną porą.
U nas jakby lepiej. Sara sie sama odłożona, wróciły pobudki co 2 godziny na cyca.jest lepiej, ryk nocny minął, także chyba to był jednak skok. Długi jak cholera.

Paul ma urlop, więc dużo czasu spędzamy razem, podczytuje was, ale jakos wbić sie nie umiem.

Super ze Sara juz lepiej. No i milego spedzania czasu z Tz. Odpoczniesz sobie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Sie nacieszyłam spaniem eh po godz syrena bo straszny ból brzucha, poszedł jeden mega bąk, ale to nie pomogło. Przystawiłam do piersi i wcina spokojnie
Witam w klubie

Maly mi juz drugi raz wywija taki numer dzis najpierw zasnal po 8 i wstal po 15min.z rykiem, a teraz po 10 i wstal po 15min.
Do tego meczy czykawka, ale przeczekam bo spiewam mu znow aaa kotki dwa z suszara w reku i widze ze zasypia znow powoli.
Mlody sie za rachunki prad nam nie wyplaci bo suszarka z YT niestety nie robi bo placze jak ja slyszy
Ale moj spiew to chyba se nagram bo makabra z gardlem.
Jeszcze se upodobal ostatnio ze musi miec rozek kocyka pod buzke wcisniety

Smieszne te dzieci sa

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

O zasnal, ale jednym okiem na wpol otwartym musi kontrolowac sytuacje przeciez

Stary 2013-11-18, 05:31   #2573
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-18, 05:55   #2574
yevele
Zadomowienie

u nas masakra w toku...wstawałam chyba z 10 razy wrrrrr
Stary 2013-11-18, 06:25   #2575
ita83
Wtajemniczenie

nooo u mnie juz pobudka - o dwie godz za wczesnie....chciec spac

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-11-18, 06:31   #2576
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

U nas też już pobudka, siuski w woreczku, po 9 idziemy na morfo...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 06:39   #2577
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dzień dobry! O 3 miałam pobudke na przewijanie... Siebie

Filipiśko

Stary 2013-11-18, 06:42   #2578
ita83
Wtajemniczenie

kupa zrobiona...dziecko przebrane i gugamy sobie....jak mu mowie ze jeszcze nocka to ten sie smieje ze mni

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-11-18, 06:47   #2579
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Fiazo- w calej Ameryce gdzies cos jest, a tutaj akurat w miare najmniej

Ghia- za Chrzciny.
Dobrze ze synus choc porzadne prezenty zgarnal za te meki

Zastanawiam sie czy $ wydana na impre sie zwraca choc troche. Jak ciotka mi robila baby shower to $ zwrocila sie i jeszcze mielismy drugie tyle plus ubranka etc. wiec super.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Super ze Sara juz lepiej. No i milego spedzania czasu z Tz. Odpoczniesz sobie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Witam w klubie

Maly mi juz drugi raz wywija taki numer dzis najpierw zasnal po 8 i wstal po 15min.z rykiem, a teraz po 10 i wstal po 15min.
Do tego meczy czykawka, ale przeczekam bo spiewam mu znow aaa kotki dwa z suszara w reku i widze ze zasypia znow powoli.
Mlody sie za rachunki prad nam nie wyplaci bo suszarka z YT niestety nie robi bo placze jak ja slyszy
Ale moj spiew to chyba se nagram bo makabra z gardlem.
Jeszcze se upodobal ostatnio ze musi miec rozek kocyka pod buzke wcisniety

Smieszne te dzieci sa

[/COLOR]O zasnal, ale jednym okiem na wpol otwartym musi kontrolowac sytuacje przeciez

U nas chrzciny sie bardzo zwrocily. Kasy chyba 2x tyle co włożyliśmy, a z prezentów jakby policzyc to pewnie z 1tys zł

Właśnie była pobudka z kolejnym bólem brzuszka zrobiła masaż a teraz leżymy i gadamy
Od piątej spał ze mną bo tak byśmy wcale nie spali .
Ale za to ta noc należy do dobrych bo wstałam tylko dwa razy

Synek
Stary 2013-11-18, 06:47   #2580
Agrafka86
Wtajemniczenie

DOMI a może Sara miała długi skok i jeszcze jeden nie odszedł a drugi się zjawił?

Dzień dobry

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości