|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Hej
Takaya spóźnione życzenia urodzinowe Ładnie przemeblowanie Wrzuciłam zdjęcia paznokci ( są bardziej ostre ) i rzęsy ( sorki za jakość i trochę się świece )
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Goście poszli, córa śpi to weszłam po nadrabiać
![]() Passion dobra pamięć jak zwykle! ![]() Jak Maja? Kurcze biedna, to jakieś wirusowe? Kuleczka ja przyłączam się do braw! Super, że zrzuciłaś tyle! KONIECZNIE musisz wrzucić jakieś foty Ewciu ja tylko chyba na pierwszej wizycie miałam badanie a później tylko gdy narzekałam na upławy itp to zaglądał Badzia Zocha sprytna dziewczyna! Ja powoli zaczynam oswajać z nocnikiem, ale muszę kupić nowy ten jest za wysoki. Na razie upolowałam jedną kupę ![]() Weź klubie napisz jak długo Ci zajęło i co robiłaś etapami by oduczyć com? Pamiętam,że szybko wprowadziłaś pieluchy wielorazowe. I_K jak się czujesz? Wysłałaś fote na konkurs? My już mamy 150zł w bonach i iPada Normalnie w szoku jestem, ze nie zrobili kampanii reklamowej , ALE lepiej dla nas
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, urodzinowi goście? Co dostałaś
Teraz mnie pamięć myli bo nie pamiętam Tai wydaje mi się ze 17 go a mąż 15 ale innego miesiąca. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Takaya spełnienia marzeń
Cytat:
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem :P
Monita, jeszcze Ty. 17, ale inny miesiąc Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
takaya ale szczesciara z Ciebie a propo tych wygranych
![]() Tai i co dali znac wiadomo cos?
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki jeszcze raz za życzenia
![]() Passion to tacy trochę urodzinowi a trochę nie- była siostra z chłopakiem na pół dnia bo z Zielonej Góry przyjechali w nocy z czw/pt i pojechali o 15 a dziś wracają do Niemiec. No i brat z dziewczyną Na chwile wpadła kuzynka.Dostałam razem z siostrą Corela (licencja jest na 3 komputery), wykrojnik renifer do moich papierowych tworów no i kasę. Od męża jeszcze nic bo chce sobie wybrać jakiś niedrogi obiektyw do aparatu Chociaż czaję się, bo musi mieć stabilizator i nie wiem czy nie warto by było wymienić po prostu korpus (kupić jakiś lepszy aparat na raty?) Passion aaa kupiłaś już Pszczole buty? Ja niby mam jakieś takie adidaskowe, ale strasznie jej nie wygodnie w tym chodzić- stopy zaraz wyłażą Chyba dziś/jutro wybierzemy sie po jakieś buciki dla niej bo jak złapie sie palcy to maszeruje jak szalona. Spaceruje też sama przy meblach
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
takaya super prezenty
kuleczka jak tam po weselichu? pogoda dopisala a przynajmniej u nas bylo pieknie ale ja wiem ze zawsze 15 sierpnia jest pogoda bo wtedy mamy odpust u babci i nie pamietam aby kiedys lało ![]() do moich urodzin co prawda jeszcze troche ale zazyczylam sobie zloty lancuszek od tz a co![]() powiedzial abym sie do jego planow nie mieszala
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-08-16 o 11:29 |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya konkretne prezenty
Buty M ma ale takie żeby robiły wrażenie. Konkretnych jeszcze nie i nie wiem kiedy. Niech się dziewczyny wypowiedzą i jakie ewentualnie mialyscie. Emele czy inne cuda. Ewka do Twoich urodzin dwa miesiące z hakiem ![]() Tez konkretny prezent Pewnie za urodzenie dziecka mąż się rzuci ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie na razie śmiga na boso teraz planuje kupić skarpetki z ABS bo nie udało mi się znaleźć takich by nie były grube (Robaczek od razu ma całe mokre stopy w nich ><)
Takie na pokaz tez mamy, ale one raz dwa są zdjęte ![]() Teraz to chyba tylko popatrze w necie a z zakupem wstrzymam się aż całkiem sama zacznie chodzić bo jeszcze stopa urośnie ![]() Passion mierzyłaś M na stojąco? Ja narysowałam kreskę na ścianie za drzwiami Tyle,że to chyba bardziej dla samej radochy, bo ona raz na palce raz się na boki stóp ustawi i wyszło mi że ma 73cm Może jednak nie jest taka duża jak myślałam- bluza 74 ze Smyka kupiona w lumpie jest idealna na teraz
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Na stojąco nie. Ostatnio jak byliśmy u lekarza miała 76cm i 8080.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ważę się z Robakiem i odejmuje
widać po zdjęciach że twoja córa szczuplejsza.
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-08-16 o 12:49 |
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak pomyslalam ![]() zobaczymy ![]() zawsze marzylam o zlotym lancuszku ![]() szwagier(ten nowo poslubiony) pojechal ostatnio kupic kosiarke spalinowa do trawy tzw wykaszarke przyjechal bez kosiarki a kupil zonie(siostrze mojej) zloty lancuszek BEZ OKAZJI!!! powiedzial ze bez kosiarki przezyje ale zona lancuszek miec musi ![]() Cytat:
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-08-16 o 12:54 |
||
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, jakoś mi się nie udało dotrzeć do sklepu. Ale fajne prezenty!
mój chłop tez w tym roku ma 30-tke no i coś na raty muszę wziąć bo nie mam nic odłożone a jakaś kasa większa dopiero w listopadzie ![]() Passion ja kupiłam butki dopiero we wrzesniu jak już nie mógł dreptać/raczkować po trawie w skarpetach bo było zimno, kupiłam wtedy takie elefanten http://deichmann.scene7.com/asset/de...ge=default_dsd rozmiar 19 w rozmiarze 20 chodził już znacznie dłużej, tak ok 4 mc i teraz w każdych też tak chodzi nosił je jakoś 2 mc i już trzeba było nowe wiec tak naprawdę to mało w nich postawił kroczków bo jak zaczął chodzić w połowie października to zaraz miał następne w rozmiarze 20 chodził już znacznie dłużej, tak ok 4 mc i teraz w każdych też tak chodzi Elefanteny drogie no ale niestety jak leżą w sklepie kolo jakichś skóropodobnych bucinów to nie jestem w stanie kupić tamtych lubię jeszcze buciki z polskiej firmy befado one są takie materiałowe jak kapcie ale podobno zdrowe i dobre dla dzieci i jakby któraś chciała na teraz i żeby nie zrujnowały kieszeni to polecam ![]() http://www.befado.pl chyba ten filmik oglądałam jak kupowałam pierwsze buciki, jest tam jak dobierać rozmiar i do tej pory tak mu kupuje o do butów dostaliśmy miarkę... można sobie też chyba wziąć z Deichmanna do domu. https://www.youtube.com/watch?v=fKt-FyaUeeA ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Takaya w reserwed są fajne skarpetki z abs, takie nie za grube nie za cienkie
Edytowane przez I_K Czas edycji: 2014-08-16 o 13:40 |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
I_K dzieki
Wczoraj zakładałam te co mam buciki i widzę,że stopa jeszcze nie gotowa na takie rewelacje bo strasznie kuli palce i robi takie 'pięści' ze stóp. Na razie będie pomykać w skarpetach z ABS jutro w Lidlu mają być Wybieramy się po dres bo jest po 29,99 (chce szaro-zielony) i podobają mi się bluzeczki z liskiem i dziewczęca z ptaszkami ![]() Passion jak Maja? Lepiej się już czuje ?Co dostała na gardło? |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Tai z okazji Urodzin super roboty, cierpliwości, miłości i zdrowia
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze? W sumie za namową qsloncu napisałam do Was Bo jakoś mi głupio po tak długiej nieobecności...Widzę,że tu zmiany... Co nieco dzieciaczków przybyło Ale to super Myślę, że zejdzie mi jeszcze chwilę zanim ogarnę co kto gdzie i kiedy Ale za niedługo i ja będę mieć więcej czasu to będę tutaj częstszym bywalcem Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co dostałam od P ale srebrny teraz :-D
cuuudny jest dziękuję Ci za pamięć Cytat:
pisz co u ciebie! |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze jestes wpadaj czesciej ![]() Mialam ochote kilka razy napisac do Ciebie ale jakos stwierdzilam ze skoro "zwialas" od nas to sie nie bede narzucac![]() Tai jak jest srebrny to i kiedys bedzie zloty ![]() Witam sie dziewuszki
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki. Chcialam tylko zameldowac, ze w sobote dolecielismy cali i zdrowi. Lot i w ogole cala podroz P znosl super. A odkad jestesmy w Wawie spi od 22 do 7ej.....
Asia, milo Cie widziec. Napisz wiecej co tam u Ciebie!
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Monita, kulturalny chłopak, nie śpi długo w gościach
Aska coś mi się tam kojarzy :P pisz co u Ciebie Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
A Ik dzięki za odpowiedź w sprawie butów
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai spóźnione ale szczere życzenia NAAaaaaaaaaaaajlepszego!
Joasiunia Passion jak Pszczoła? (może teraz zauważysz )I_K udało sie upolować jakąś pościel? Będziesz kupować nowe łóżko dla P i maluch przejmie po nim czy drugie łóżeczko takie jak ma P? |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Odnośnie butów, to Zośce pierwsze kupiliśmy na wiosnę http://static.bartek.com.pl/foto/pro..._85291_1_1.jpg , bo zimą i tak z wózka nie wychodziła w zasadzie a po domu to w skarpetkach i na bosaka.. miała też sandałki tego typu: http://static.bartek.com.pl/foto/pro..._kratka_01.jpg i super się jej w nich chodziło, ale niestety wyrosła i kupiłąm jej jeszcze takie zwykłe w ccc z tydzień temu.. teraz już się boję kupowania zimowych bo Zoska ma strasnie wyskie w podbiciu stopy i wiem, że będzie ciężko.. Spóźnione życzenia dla Wszystkich solenizantek
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya juz lepiej
chociaż ma coś białego na policzkach w środku. Badzia te drugie to marka Daniel? Zdrowe ale okropne te pierwsze fajne.Szczerze to chyba nas nie będzie stać n a buty za prawie dwie stopy ma 2-3 miesiące ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Stowy. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia a kuzynka wzięła już kombinezon po Zośce?
![]() Passion no my chyba kupimy buty dopiero w grudniu jak już będzie chciała bardziej chodzić niż jeździć na spacerach , chociaż przyznam,że te co I_K pokazała sa taniutkie Od 1go wracam do pracy (tzn umowa zlecenie do rodzicielskiego) ale składam też CV do firmy gdzie moja siostra pracuje (złożyła wypowiedzenie bo zwerbowali ją do innej firmy i będzie na stałe w Niemczech) |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam się przywitać Wesele super, zrobiliśmy porwanie Pana młodego, były karabiny, antyterroryści ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Dziewczynki wszystkiego najlepszego dla solenizantek Passion coś białego w środku ust to może afta ??
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Befado t a nie ale nie ma je s innych czy zimowych.
Od września? Trzymam kciuki. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Kuleczko, cholera wie. Macie to nagrane? Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Passion jest nagrane, u nas kuzyni mnie porwali w tych maskach ze strasznego filmu, a tu z koleżanką sis załatwiliśmy wszystko w godzinę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

)

Normalnie w szoku jestem, ze nie zrobili kampanii reklamowej , ALE lepiej dla nas ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wydaje mi się ze 17 go a mąż 15 ale innego miesiąca.