![]() |
#2551 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witam się porannie ![]() a u mnie dzisiaj: Jesteś w 33 tygodniu ciąży (32 tyg. i 0 dni) Data porodu: 5 lutego 2015 (pozostało 56 dni) 56 dni o matko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja jutro do Was powracam na dobre ![]() Siostra dziś wieczorem wraca do domu ![]() Wczoraj był dzień prasowania! Wszystko, wszystko jest poprasowane dla Niuni, chyba nawet skarpetki ![]() Nie wiem co bym zrobiła bez mojej Adzieńki ![]() Ciotka stanęła na wysokości zadania ![]() Ja dla picu i zdjęcia, bo wszystko dokumentuje, wyprasowałam kilka bodziaków ![]() Chyba w nagrodę usmażę Jej na śniadanie naleśniki z nutellą ![]() Jutro porobię dla Was zdjęcia pokoju Małej ![]() ![]() Jeszcze wieczorem SR... nie chce mi się :P Aga te zasłonki to koszmar! Tzn. ładnie wyglądają i w ogóle, ale są tak sztywne, że ciężko je uformować było! Dobra, uciekam do kuchni, a Wam moje drogie Mamusie miłego dnia ![]() Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zadomowienie
|
ja właśnie siedzę sobie z herbatką, potem jakieś śniadanko i muszę się zmotywować, żeby wyjsć do sklepu i paczkomatu... wprawdzie to po drugiej stronie ulicy ale poubierać się i tak trzeba
![]() po południu jadę do przyjaciółki i zaplanowałam muffinki, ale śmietany brak... a paczkomat obok, przyszły jakieś zakupy allegrowe ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
Kano super, już koniec ze szpitalami w Twoim wypadku. Nadrobiłaś za nas wszystkie.
Monia super wieści. I Ola już ładnie waży, prawie dwójka z przodu ![]() wróciłam z labu, wchodzę a tam pusto ![]() ![]() miłego toruńskiego spotkania ![]() i kciuki za dzisiaj, czekamy na relacje! |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zadomowienie
|
Lui może dzisiaj zimno sie zrobiło i ludzie uciekli :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Marchewka Ty to się nacierpisz jak nie nerki to migrena
![]() ![]() Wiecie że ja z bólem we wtorek w przychodni czekałam w kolejce, nie umiem podejść i się wepchnąć ![]() Buu cudowna córeczka ![]() ![]() Monia odpoczywaj i staraj się nie denerwować. Ja dzisiaj będę miała ważenie u gina, ciekawe co ta waga pokarze, trzymam kciuki za wasze wizyty ![]() Mała nie boisz się że po ciąży Ci zostanie część tych przybranych kg? A mi zostało do porodu 41 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Dzień dobry, jak wstałam rano myślałam ze znowu jest nawrót ale to mała chyba coś uciskała bo bolało trochę w innym miejscu. Tż powiedział żeby Zuzka zostało żebym nie męczyła sie jak będzie trzeba ją odebrać, ale jutro musi iść bo rzeczy dla schroniska mamy przygotowane, paczkę ze słodyczami na święta na zbiórkę i bombka na konkurs a to do jutra trzeba dostarczyć. A dziś muszę spakować prezenty dla Jasia i jechać z tatą paczkę spakować. Wiecie jak to facet by zrobił. Ale nie czuje się najgorzej więc mam nadzieje że podołam ![]() Do normalności jeszcze brakuje, boje się jeszcze jeść ale da się wytrzymać ![]()
#2558 |
Konto usunięte
|
Tylko 41. Masz już wszystko gotowe?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi w sumie nie
![]() Sisotra w sobote paczkę wyśle i w następnym tygodniu ogarnę resztę ubranek. No i torbe dla mnie muszę dopakować i dla Madzi wszystko. W następnym tygodniu się tym zajmę ![]() ![]()
#2560 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za mamusie dzisiaj wizytujące ![]() Migotka ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje wizyty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aaaa.....41 dni, jak mało! ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- u mnie 78 dni.... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zawsze zastanawiam tysiąc razy w kryzysowej sytuacji czy się nie zbłaźnię na IP, ale lepiej dmuchac na zimne ![]() duszona wyczuwam niemoc, przesylam Ci trochę swojej energii ![]() powodzenia na wizytach ![]() mi juz troszkę lepiej po wczorajszym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już spokojnie ![]() Widzisz Twoja jednak większa jest ![]() Moja mniejsza ![]() Cytat:
![]() I trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() I nie mogę doczekać się zdjęc ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() MamaZuzi wooow 41 dni ![]() ![]() Maladt Meire Inco miłego spotkania ![]() ![]()
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
WItam
Wstyd się przyznać, ale wstałam dziś przed 11 ...a poszłam przed 23.. także chyba ostatnie chwile na taki długi sen ![]()
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Ja się też dopiero obudziłam haha
![]() ![]()
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
a powiem Wam najlepsze..w nocy się nagle obudziłam bo jakieś dziwne dzwięki usłyszałam... potem się skapnęłam, że chrapałam i to mnie obudziło haha
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jedna z mamuś kiedyś pisała, jak spała puściła bąka. Tak się przestraszyła, ze aż się obudziła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I waga małej ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja koniecznie chciałam na brudy ![]() ![]() Cytat:
3godz w OBI, umarłabym przy zyciu pewnie trzymalby mnie dzial swiateczny i moze z ramkami ![]() Cytat:
![]() Niby ten sam miesiac wszystkie mamy , a zobaczcie jakie rozice ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zadomowienie
|
ja podobno strasznie zaczęłam chrapać
![]() ![]() ale gdzieś czytałam, że tak już jest pod koniec ciąży. Umyłam Małej zabawki, umyłam meble w drugim pokoju, mam jakiś przypływ mocy dzisiaj. I powrzucałam wszystkie rzeczy do pudła takie szpitalne, które przy sprzątaniu mi wpadły w ręce. Potem tylko przełożę do reklamówki i podokładam to co niezbędne. I dzisiaj przyjedzie kurier z rzeczami dla Małej, został materacyk, rożki, gemini i wsio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede robic korzenne 19grudnia na wigilie pracownicza, bo chyba bede zaproszona ![]() albo zrobie z konfitura sliwkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za 21 dni mozesz rodzic ? Toz to 3 tygodnie ciotka ![]() Wypada w sylwestra albo Nowy rok ![]() Ostroznie z ta jazda z tata z pakowaniem prezentow ![]() Cytat:
![]() ![]() Zjadlam tosty czytajac was i zapragnelam jeszcze ![]()
![]() |
#2572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się tak zdarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będą zdjęcia ? ![]()
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dzisiaj latam, sprzątam, moje stare niepotrzebne ciuchy i męża chowam do kartonów bo chcę zlikwidować jeden regał i zrobić miejsce dla łóżeczka. Już nie mogę się doczekać, kiedy mąż będzie skręcał łóżeczko. Z jednej strony mówi, ze jeszcze czas, a z drugiej mówi, ze już blisko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Madzia, własnie! Ilona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam dzis w planie ogarniecie polek, nawet mialam plan wyprowadzenia sie z mojego nowego MALMA ,ktory oddalabym Tymkowi :P
Ale nie wiem,gdzie podziac kosmetyki :/ nie lubie w lazience do mejkapu miec rzeczy,lubie w komodzie, lusterko i w ogole musze przemyslec ![]() Czytalam i fajne http://mataja.pl/2014/12/dlaczego-me...laczu-dziecka/ w ogole swietne te wpisy babka ma o wychowywaniu na mezczyzne,czy o tym dlaczego mamy ochote zjesc wlasne dziecko ![]() Asia wlasnie doczytalam o zaslonkach ![]() 2 godz chyba walczylismy, tzn maz juz potem ,bo ja sie denerwowalam i przeklinalam ![]() ale jak juz wisza, to jest zarabiście ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-11 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Olcia... faceci.. ich nigdy nie zrozumiesz
![]() Jeeeej a mi się nic nie chcę, chyba dlatego, że męża ni ma a jak wróci to pójdzie od razu spać i tak jakoś dzień przez to do du.py
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w tym jest prawda, mój mąż na dźwięk muchy czy komara od razu staje się czujny. Nie pójdzie spać, dopóki go nie upoluje. Tak samo jest z jazdą samochodem. Nie będzie kierował, dopóki nic mu nie będzie latać. A mi one nie przeszkadzają ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja ostatnio hurtowo niemal robię muffiny z (zmodyfikowanego nieco) przepisu Agnieszki Maciąg. Dodaję wiśnie w czekoladzie mojej mamy i jest pyyysznie ![]() i szybko przede wszystkim ![]() byłam w tym paczkomacie i normalnie męczyłam się z maszynerią 3 minuty! a zawsze poniżej 20 sekund mi zajmowało odebranie paczki... zrobiło się trochę chłodno i ekran zaczął świrować, kodu nie chciał zeskanować, wpisywane cyferki też odczytywał jakoś kosmicznie... ale dałam radę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
hahaha taaaak, to byłam ja
![]() Liczyłam, że już nikt o tym nie pamięta ![]() Dzień dobry ![]() Ja już po bułkach z mielonym i korniszonami ![]() teraz dopycham się chrupkami bekonowymi A Tż jedzie porobić fotki naszego starego auta do teściowej Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
#2579 |
Zakorzenienie
|
Ilonka Ty to masz urozmaicone sniadania
![]() Ja wcinam kolejne tosty stwierdzam,ze chleb tostowy to jakas sciema przelatuje przeze mnie i w ogole mnie nie syci ![]() Migotka ![]()
#2580 |
Rozeznanie
|
hej
![]() A ja już trochę podziałałam od rana...przygotowuje niespodziankę dla mężusia na sobotnie urodzinki i działałam od 7 jak tylko pojechał ![]() ale ja po prostu inaczej nie potrafie ![]() ahhh i polecam pomarańcze z biedry od dziś promo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.