![]() |
#2551 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Rozeznanie
|
Wiem ale pomyśl ile razy on Ciebie zranił?
#2554 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- *zniszczył logo-> miało być "zaiskrzylo":-P
#2555 |
Nie depcze krokusów
|
Czarownico - chodzę od pół roku na tańce i to kopalnia świetnych facetów oraz fajnych koleżanek, które mają kolegów...
![]()
![]() |
#2556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2557 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, myślicie, że jest sens wchodzić w związek licząc na to, że coś się poczuje ?
Stara się o mnie chłopak, dobry, miły, ale ja kompletnie nic nie czuję, nie widzę w tym żadnej przyszłości, bo nic nas nie łączy, inne plany na przyszłość, nawet nie mamy za bardzo o czym rozmawiać,. Jednak on strasznie prosi mnie o szansę. Bardzo chciałabym mieć kogoś, ale nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, szczególnie, że jeszcze przeżywam ten poprzedni związek. Nie chcę zapełniać kimkolwiek pustki w sercu, ale boję się, że zostanę już sama i może to moja jedyna szansa na miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Przyczajenie
|
Hej, u mnie dziś koszmarny dzień... moje urodziny... w pracy dostałam telefon od kuriera, że ma dla mnie paczkę tyle że ja nic nie zamawiałam. Okazało się, że były przesłał mi czekoladki. Tylko po co... jak ja staram się zapomnieć, on nagle daje o sobie znać. Tym bardziej że on ma dziewczynę. Po pół roku od rozstania ja wróciłam do punktu wyjścia ;( jakby tego było mało ostatnio schudłam ok. 5kg, wyniki badań kiepskie ;/ zamiast mieć jakieś wsparcie w mamie, babci to one jeszcze z tekstem, że nie jem, o czym ja w ogóle myślę, że każdy ma jakieś szczęście a ja co pokazuje... naprawdę bardzo motywujące, tylko sobie w łeb szczelić ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio zawsze jest forum, gdzie możesz się wygadać. Jesteśmy my i zawsze podtrzymamy na duchu. Ja przeżywając rozstanie z byłym też szukałam wsparcia na forum. Wszystko minie i zapomnisz a jemu bym powiedziała, że miły gest ale prosisz żeby nie utrzymywał z Tobą kontaktu. Albo po prostu olej, moze da sobie na przyszłość spokój. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO CO SOBIE WYMARZYSZ! A PRZEDE WSZYSTKIM KOCHAJĄCEGO FACETA! STO LAT ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez megwink Czas edycji: 2015-07-17 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny :-* W zeszłym tygodniu zakończyły się mój 4letni związek. To ja zerwalam. Nie miałam innego wyjścia... Okazało się, że mnie okłamywał i to w dość istotnych sprawach. Na wiele rzeczy przymykalam oko, ale tym razem nie mogłam. Mieszkaliśmy razem 3 lata, ale od roku był to związek na odległość. Na początku cieszyłam się, że tak dobrze znoszę rozstanie, ale jest coraz gorzej :-( Najbardziej boli mnie to, że on w ogóle tego nie przeżywa. Zero jakiejkolwiek walki o mnie, zero przepraszam... W niedzielę przylatuje i ma zabrać swoje rzeczy. Nie wiem jak ja to przeżyję. Na zewnątrz jestem twarda, ale w środku... :'(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez askaha Czas edycji: 2015-07-18 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama też byłam w takim związku kilka miesięcy. Niby było ok, choć tak troszkę na pół gwizdka. Dopiero po zerwaniu zrozumiałam w pełni, że to nie było to bo wciąż liczyłam, że czas mi potrzebny, że jeszcze go pokocham. Po ostatnim ex, z którym było MEGA TO "COŚ" wiedziałam, że to właśnie TAK powinno wyglądać (o ironio ![]()
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj byłam ma spotkaniu ze znajomymi i zgadalysmy się z koleżankami na temat naszych chłopaków. Wtedy mojego trochę doceniam, bo problemy jakie my mamy mają także moje koleżanki... Pomyślałam wiec ze dam temu mojemu szanse. Chociaż nasi faceci są nie do porównania....
Dziś jednak znów mój mnie zwalil z nóg, obraził się na kolegę, nawrzucal mu na fb i wyrzucił ze znajomych- o taki maczo! Dochodzę do wniosku ze mój chłopak ma niewiele z 22 letniego mężczyzny tylko z jakiegoś gimnazjalisty(głupie niedojrzałe zachowanie). Masakra. Przyjedzie do mnie, spotkamy się i zobaczę, bo jak mimo naszych prób i starań( on bardzo chce walczyć i nasz związek) będzie mi po prostu podświadomie grał na nerwach to nie widzę innego wyjścia. Musze z nim skończyć. Ale... Boje się. Sporo rzeczy nas łączy. On trzyma u mnie w domu swój rower ( musiałby go po rozstaniu jakoś zabrać...), do tego Rok temu razem przygarnelismy psa, który się do mnie przyblakal. Mieszka on u mnie, chłopak zapewnił mu budę. Ostatnio podczas próby zerwania zagroził mi ze jak z nim zerwe to on zabiera psa. Boje się ze będzie strasznie roszczeniowy, że będzie mnie Nachodzil, pisał, nie dawał spokoju :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2565 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Z naciskiem na "byłam". Proponuję ten nacisk przenieść w swoje życie...
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=iTu6z5CCgXI
mam nadzieję, że ta piosenka podniesie Was na duchu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie przepadam za twórczością Dody,wiec na mnie wrażenia kawałek nie robi, ale przesłanie jak najbardziej na plus;-) ja dziś usłyszałam Kiedyś cie znajdę- Reni Jusis i tak jakoś się odnajduje w tym kawałku mimo że PIERWSZY RAZ odkąd go znam wsłuchalam się w słowa
![]() Rodzinka wyjechała na wakacje i czuje się dziś tak jakoś bardzo samotnie:| upał na dworze a.nawet nie mam z kim nad wodę się wybrać bo kumpela nie moze a inne to bardziej z rodzina. Samej bez sensu a jakakolwiek inna forma spędzenia czasu na tym upale do mnie nie przemawia. Lipka ale cóż, nie mogę się załamywać, trza walczyć każdego dnia o dobre samopoczucie ;-) Wgl to zagadalam ostatnio do jednego kolesia na sympatii. Wymieniliśmy ze 3 wiadomości. Wydaje się sympatyczny ale co z tego jak okazało się ze mieszka 60 km ode mnie:-/ dla mnie niedużo i do pokonania w perspektywie wspólnej przyszłości (tylko tworetyzuje na tym akurat przykładzie! :-P) ale jak znam życie to dla niego,jak większości facetow, to będzie stanowić problem. Aj nie wiem już co myśleć o tym wszystkim... Jednego dnia wierze ze jeszcze z kimś będę, innego nadziei brak i próbuje sobie wymyślić alternatywę bo przecież samotne życie tez jest wartosciowe i może być szczęśliwe...
#2568 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu widziałam tu link do fajnego artykułu na blogu jakiegoś faceta. Pisał o kwestiach związkowych. Możecie podesłać jeszcze raz bo nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Wtajemniczenie
|
Ku*wa i po co to zrobiłam?!
![]() ![]() weszłam na jego profil, 2h temu ☠☠☠nął opis do niej: "już tylko TY! ![]() wybaczcie słownictwo, to mi pomaga ![]() źle mi... musiałam to z siebie wyrzucić, dziękuję
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2571 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja wiem, że jestem głupia do potęgi, na co ja liczę w ogóle. Naprawdę starałam się zapomnieć i przez pewien czas mi sie udało. Niestety wrócił jak bumerang. Byliśmy ze sobą 11 lat, można powiedzieć na dobre i na złe. A najgorsze jest to, że czuję, że on był moją pierwszą i ostatnią miłością ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
cyt.:Nie masz wpływu na to czy facet z tobą będzie czy nie
Bo facet to po☠☠☠☠☠☠☠ona istota i to bardziej niż kobieta. Co do zasady z kobietą jest tak, że jeśli spełnisz jej wszystkie potrzeby, a w okolicy nie będzie lepszego od ciebie faceta, to ona ciebie nie zostawi. Za to jeśli spełnisz wszystkie potrzeby faceta to wciąż to nic nie da, bo zrobi on co zechce. Nie ma znaczenia czy pójdziesz z nim do łóżka od razu czy po roku, nie ma znaczenia jak dobre kotlety robisz ani czy masz dwa kilogramy nadwagi czy nie. Możesz być całkowicie idealna, a on wciąż może ciebie opuścić. Dlaczego? Bo jest nieszczęśliwy. Bo potrzebuje samotności. Bo nie czuje się męski i doceniany. Bo tamta laska ma ładniejsze cycki. Bo nowa jeśli nie jest lepsza to przynajmniej jest nowa. Bo chce pojechać do amazońskiej dżungli i nie wie czy wróci. Bo związek to dla niego większa odpowiedzialność niż dla was (przynajmniej jego zdaniem. Moim też). Najczęściej jednak najlepsze powody podsuwają same kobiety – zbyt roszczeniowe, zbyt wiele oczekujące i zbyt mało dające z siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
U mnie minęły ok 2 miesiące i jest już dużo lepiej
![]() Rozstanie bolało mnie długo i bardzo, bo byłam zakochana po uszy. Na początku było ciągle źle, później poplątanie.. jednego dnia było super, a kolejnego znowu mega dół... Teraz WYDAJE mi się że pogodziłam się z tym wszystkim, że moje samopoczucie zaczyna wracać na dobre tory ![]() Wiem też że moje rany można łatwo rozdrapać, ale mam nadzieje że nie stanie się nic co miałoby to spowodować. Na początku było mi strasznie ciężko, bo nie lubię samotności, pustego domu, tego że nikt na Ciebie nie czeka.. bałam się samotnych nocy, tego że sama sobie nie poradzę. Mimo że brakuje mi drugiej osoby żeby chociaż się do niej przytulić, wypić rano wspólnie kawę i zjeść wspólne śniadanie to do wszystkiego innego można się przyzwyczaić ![]() Czas leczy rany... tak jest. Pamiętajcie dziewczyny, że każda z nas znajdzie kiedyś swojego księcia. Teraz jesteśmy same, ale cieszmy się z tego co mamy. Ja mam fantastycznych przyjaciół, na których zawsze mogę liczyć.. jest wiele cudownych rzeczy które sprawiają radość ! ![]() Ludzie nie z takimi problemami sobie radzą... a facet pfff.. tego kwiatu jest pół śwata ![]()
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
cWitam was, mam 23 lata jestem dwa dni po rozstaniu, on zerwał po pół roku. Od początku on się spieszył, ja byłam po rozstaniu z innym i odchorowywałam ten związek wtedy już szósty miesiąc. Dałam mu szansę mimo, że zewnętrznie mi się na początku nie podobał to dziś uważam, że to super facet ( dopiero w połowie związku zobaczyliśmy siebie prawdziwych). A na początku on po chyba 7 związkach. A ja przez poprzendie zerwanie żyłam na pełnych obrotach żeby nie myśleć. I nowy chłopak od razu nagle chciał mnie z tego wyciągnąć, a znajomych którzy że tak powiem balowali ze mną chciał usunąć z mojego życia, ciągle mówił o priorytetach i że rodzina jest na pierwszym miejscu - co potem w 90 % przyczyniło się do rozstania. Związek od początku był w napiętej atmosferze i dopiero po naprawdę długich debatach był spokój. To mój trzeci związek i mam wrażenie, że po mnie to spłynęło - to rozstanie w sensie, że nie pije tak jak po panu nr 2, nie bawię się jak głupia, normalnie rozmawiamy, ale wiem, że pierwszy raz snuł z kobietą tak poważne plany jak ze mną, walczył o mnie niezmiernie mocno, ja to chciałam nie raz zakończyć ale chyba pod wpływem emocji, bo miałam wrażenie, że we wszystkim chce mnie ograniczyć i byłam pewna, że on na to nie pozwoli, bo byłam pewna, po tym co wiedziałam o nim od niego i innych, że naprawdę nas poważnie traktuje mimo kłótni. Owszem ja też miałam za długi jęzor i przez zerwanie z innym panem bałam się zranienia i mój charakter stał się naprawdę mocny i często byłam nieugięta i nie tłumaczę tego po rozstaniu, ja to wiedziałam wcześniej ale mimo, że obiecywałam sobie zmianę i uspokojenie się to jednak jak znowu poczułam ograniczenie to złość we mnie rosła. Ja dążyłam do pozostawienia mimo związku swojej indywidulaności i robienia rzeczy swoich pasji samemu mimo związku, a on uważał, że nie chce z nim czasu spędzać, a się okazało, gdy ja jednak poszłam jego tropem to on poczuł, że on potrzebuje powietrza, które sam mi zabierał. Często płakałam i często czułam się mniej ważna od rodziców. On miał 25 lat ciężkie sytuacje z przeszłości i rodzina jak wyczuła nową kobietę to od razu byli uprzedzeni, a on miał " mentalną pępowinę" był między młotem a kowadłem, a ja każdy brak czasu przez rodziców potem źle odczuwałam. Zaczęłam go straszyć, że odejdę bo nie czuję się kochana, najważniejsza, sex też coraz rzadziej i zerwał. Wygarnęłam co miałam mu wygarnąć w sms ale nie dzwoniłam, głos by powodował przytłoczenie, a tak to naprawdę sobie dobrze radzę, ze dwa razy tylko płakałam, normalnie jem, a kiedyś po jednym schudłam 6 kg. Zobaczyłam przy nim ważne rzeczy, priorytety i mimo rozstania, to czuję, że to ten i nawet jeśli mamy na siebie czekać to narazie ja skupię się na sobie, a on na sobie, a rozmawiać umiemy mimo rozstania, wrogami sobie nie jesteśmy.
Edytowane przez dorociakot Czas edycji: 2015-07-19 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Był z nią będąc z Tobą. Bardzo jej współczuję, okłamywał ją od samego początku...
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
A ja myślę, że ona wiedziała. Tak wnioskuję po opisie :juz TYLKO ty
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
Ja dziś wróciłam z 3 dniowego wyjazdu, miejsce piękne, relaks pełna gębą, a ja co? Cały wyjazd przeplakałam gdzieś po kątach i nie opuszczała mnie myśl, że jak by to wspaniale było być tutaj z nim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Możliwe ze jej pieprzyl farmazony typu Jest.mi źle w tym związku,nie kocham jej (a sms "pamiętaj ze cie kocham" dostałam po moim dopytywaniu w owym pierwszym dniu ich związku!), teraz czuję że to ty bla bla bla. To samo słyszałam, biedak nie mógł nigdy trafić bo albo go osaczały albo zdradzały. Matko co za palant! Ciekawe ilu sprzedawał to samo. Wgl jak można pisać coś takiego... Jego rodzice i znajomi widzą ze ma problem ze stworzeniem trwałej relacji stąd różne teksty typu Przeprowadź się do niej ale najpierw wytrzymaj z nią pół roku, lub tekst kumpla ze jak z*ebie ze mną sprawę to na wpie*dol tylko ze człowiek zakochany tego nie dostrzega zwłaszcza ze on naprawdę jest za☠☠☠istym aktorem. Taki a nie inny wpis jest dla niego samego usprawiedliwieniem samego siebie wg mnie. W życiu nie spotkałam tak płytkiego i niedojrzałego emocjonalnie człowieka. Lubi zdobywać i jak ją dorwie i w sobie rozkocha to pewnie będzie powtórka. Tak wgl to on musiał z nią dłużej bajerzyc bo mi w twarz kłamał gdy spytałam czy coś jest nie tak a mógł już przecież mieć z głowy. Gdy się wydało i nie chciałam go znać prosił o jeden dzień jakby chciał sobie wybrać któraś z nas. Idiota. Żałuję że nie chciałam by przyjechał bo tylko podałam mu rozwiązanie na tacy a powinien się grubo Tłumaczyć. Tylko takiego i tak nic nie rusza to co za różnica. Nawet nie wiecie jak mnie korci by napisać lasce parę słów, ostrzec ją...tylko czy to ma sens? On jest świetnym manipulatorem wiec i tak jej przegada.
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Chaotycznie to napisałam na kom. U mnie. Nie było tak samo ze kończył zkims związek tylko był po kilka miechów ale tak tłumaczył brak dłuższych relacji. Powiem wam ze wszelkie minimalnie pozytywne myśli jakie jeszcze miałam na jego temat WYPAROWALY
#2579 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nic, tylko pogratulować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.