|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Ja to nie kupuje czereśni kilogramami bo wiem jak by się to skończyło
![]() U mnie waga masakryczna choć chyba już się ogarnęłam - oby ![]() W srodę wieczorem zaczynam drugą część wakacji - nie wiem co który aspekt jest mocniejszy - że nad morzem czy że u teściowej Normalnie definicja "mieszanych uczuć"![]() Tamlin i jak impreza ? Brawo za wagę ![]() Co do wróżek - ja też byłam (jako dwudziestolatka) i chyba za wiele się nie posprawdzało (choć trochę tak)... Raczej w to nie wierzę - każda laska bez meża marzy o wielkiej miłości (no i albo blondyn albo brunet- bo kto by chciał ryżego księcia ), młodym na spokojnie można podróże wróżyć, pieniadze kazdemu itd A potem człowiek interpretuje co mu sie przydarza - np mi wróżono ze mnie blondyn za granice zabierze- no i sama z mezem pojechałam - tyle że on nasz i brunet no i trudno powiedziec zeby on mnie zabrał bo to ja go wywlokłam Jak sie uprzec zawsze sie cos dopasuje ![]() Ale nie zarzekam sie - może i coś w tym jest.... |
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Czeeeeść
Jakoś mało napisałyście przez te ostatnie tygodnie, wszystko już nadrobiłam Wróciliśmy dziś w nocy, to były chyba najgorsze wakacje, czyli jednak takie spontaniczne wyjazdy nie zawsze się udają Przepraszam, że się nie odzywałam, ale w domu chyba ściany pancerne, bo wifi w ogóle nie miało zasięgu, a w ogóle to nawet nie brałam laptopa z domu. Dostępny komputer był jedynie u teściowej, ale za każdym razem, jak z niego korzystałam, to "szanowna mamusia" wisiała mi na ramieniu. Dzisiaj jeszcze nie doszłam do siebie, dopiero się rozpakowałam. Spaliśmy trzy godziny, bo rano trzeba było pojechać na zakupy, a na 13 córka była zaproszona na urodziny do koleżanki. Jutro wraca do szkoły na ostatni tydzień i wakacje. Zaraz zerknę na klub, co tam u Was słychać.
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laski
![]() Dlugo mnie nie było, oczywiście znów się spasłam - ale tyle stresów mam teraz, że troszkę go zajadałam. Wracam na dobre tory.. Po raz kolejny. Świnaka ostatnio troszkę w Twoje ślady idę i zainteresowałam się mocno dietą rośliną. Stosujesz ją? Marta koty już takie są niewdzięczne. Ja ostatnio mam armagedon w domu z kotami - TŻ adoptował psa ze schroniska który ma fiola na punkcie kotów wiec moje biedne koteczki musialy zapomniec o ogrodzie i teraz sa niewychodzace. Jak wypełniacie czas tym kotom w domu? Moje się smiertelenie nudza - starsza kotka wyladowuje swoja frustracje na mlodszej i ciagle ja tlucze. Lambia jakie trawki mam wysiac tym kotkom? Pomożesz - jestem w tym zielona jak ta trawa ;D joanna ja na sama mysl o tesciowej trace apetyt ![]() Przepraszam za moje milczenie ale od czasu przeprowadzki moj czas na komputerze to moze godzina dziennie na podstawowe sprawy .
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-07-12 o 20:04 |
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Hagie no przede mną trzy tygodnie u teściowej
Plus lot w pojedynkę z małą - trochę się stresuję (choć to irracjonalne- bo pociągiem byłoby gorzej). Mam nadzieję że już jesteś zdrowa Myszko nie zwlekaj z tym powrotem - ja jestem na siebie wściekła bo po raz kolejny te same kilogramy zwalczam. No cóż jestem niepoprawna. Ale fakt teściowa trochę mi odbiera apetyt- i chwała jej za to... Po trzech tygodniach u mojej mamy to oceniam że mogłabym mieć 5-8 kg więcej ![]() Dziś dzień w miarę , jakbym jeszcze poćwiczyła to już w ogóle... Ale nie wiem czy coś z tego będzie... Za to kot mi rozwalił kindla
|
|
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
U mnie straty z kocich harców na szczęscie mniej kosztowne;/ Głownie w kwiatach i odrapanych fotelach - jak nauczyc drapac drapak a nie fotel???
Łaczę się w bólu z powodu kindla Zaczynam juz od kilku dni - ale mam teraz mocne postanowienie z jutrem i nawet umowilam sie z kolega na jogging wiec sie nie wykrece ![]() Tez zwalczam te same kg - po raz 3 .. dwa miesiace nieuwazania i bum prawie 4 kg na plusie.Znacie nissiax83 z youtuba? Jest na diecie veganskiej, wyglada swietnie, biega, chodzi na yoge. Jak widze jak jej cialo się zmienilo przez ten czas to podziwiam i zazdroszczę. Jest moja inspiracja w kolejnym etapie mojego powrotu do normalnej wagi. Nie wiem czy będe vege, ale zamierzam eksperymentować z tym wszystkim jarskimi przepisami. Pokochałam juz nawet ziolone smoothie
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-07-12 o 21:44 |
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie nie udzielam bo jakos teraz nie mam czasu i bardzo o czym pisac.
Badania mi sie pogorszyly tarczycy i te, ktore odpowiadaja za zajscie w ciaze rowniez. Pozatym duzo czasu spedzam na placu budowy starej chaty, ktora jakis czas temu kupilismy i w wolnej chwili usiluje znalesc cos na wesele. |
|
|
|
#2557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Budujesz, remontujesz dom? Mnie tez to czeka. Az boje się o tym myslec. w przyszlym roku prawdopodobie ruszymy od wymiany calego dachu, ale to jescze z jakimis specjalistami musimy się skonsultowac bo mam pare pomyslow na zmiany
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam doła i mega wk.rw. Krop znów pojechał do Gdyni, czy tam Gdańska. Ja sama w najgorszym tygodniu mojej pracy z dzieciakami. Matiego oko boli, więc musze jeszcze zaliczyć lekarza. Nie mówiąc o tym, że smarka od kwietnia i nic mu nie przechodzi. W sobotę wyjeżdżamy a ja się zastanawiam jak ogarnę to wszystko.
aż mi się odechciewa... |
|
|
|
#2559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlinku dasz rade!jak nie ty to kto? ;-) ty masz kochana przynajmniej co pokazać na wakacjach ja mam saldo i kombinuje jak je schować...eh
|
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mozna powiedziec, ze budowa z remontem, bo to bardzo starodawna chata bez hydrauliki i odprowadzenia sciekow, ja nie wiem jak ci ludzi dawali rade tam mieszkac i chodzili na dwor do wychodka zeby zalatwic co trzeba przez caly rok. Kolejny dzien poszukiwan nie owocny. Co jest rozmiar to nie pasuje na mloda mame tylko babe 50-60letnie. Moja mama moze przemowi Mezowi do rozsadku i wyjdzie, ze pojde w spodniach. A te babki w sklepach tez okropne probuja wcisnac cos na sile oby miec wyniki sprzedazowe Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-07-13 o 14:56 |
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
La'Mbria tylko gdzie to pokazać jak taka pogoda??? Idę po Boczka i do lekarza. |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze tez z młodym do lekarza iść ale żeby pójść to bym musiała dostać l4 ...a nie wiem czy mi pediatra wpisze jeśli tylko na wizytę pójdę. Nie jest chory zakaznie chodzi o siusiakowe sprawy-potrzebuje receptę na krem ze sterydem na rozciagniecie napletka
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin współczuje
Na moje wakacje szykuje się zimna pogoda (19-21 stopni więc bez dramatu) ci mnie akurat cieszy ... Szkoda że nie mogę się teleportować w miejsce docelowe -bo już mi się śni po nocach nieszczęsny lot... Jeszcze weekend sobie zepsułam kłótnią z mężem - tj trudno to kłótnią nazwać-ja płakałam on próbował przepraszać , potem ja milczałam, on milczał (ale para z uszu szła).. Najgorsze że owszem nie zachował się super ale gdzieś tam głęboko wiedziałam że miał dobre intencje... no sama się nakręcałam Tylko - coś ostatnio nie panuję nad sobą. Albo się wściekam albo płaczę - i nawet widzę że to bez sensu ale i tak nie mogę się opanować. Nie najlepiej to wróży przed pobytem u teściowej -szczęście że pierwszy tydzień rodzice będą, potem mąż. Może i lepiej że jadę - wolę się wściekać na teściową (za którą nie przepadam i tak) i na rodziców (swoje za uszami mają więc najwyżej odpokutują za dawne winy ) niż na męża który akurat naprawdę się stara a ostatnio mieszka z odbezpieczonym granatem ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Z pozytywów - staram się nie żreć ... Nawet w weekend kilogram poszedł (o dziwo) choć i tak ciągle zwalam nadwyżkę... W porównaniu z tym co jest to te 77 sprzed Rodos to marzenie.. No ale grunt - że nie żrę. |
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz pediatra nam na taką maść recepty nie dała, dopiero chirurg. Cytat:
A my poszliśmy do lekarza i wyszliśmy. Pełno przychodnia kaszlących jak grulicy dzieciaków, także strach bylo ta siedzieć jak my tylko z okiem, które nie bolało już Matina po przedszkolu. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
Jestem.
I już na pewno na diecie!
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest chyba to że ja jestem w stanie spojrzeć na to z boku już w trakcie akcji -ale nic z tym nie mogę zrobić ... Moja matka też tak ma - ale ona wścieka się bezrefleksyjnie ... A ja tego nienawidziłam i naprawdę nie chcę fundować bliskim takiej huśtawki. W sumie zobacze - może się poprawi jak wszystko sobie poukładam. bo ostatnio tak średnio z tym. Co do sytuacji w przychodni - przerażające. Nie ma u was dnia/godzin dla zdrowych dzieci? Tj zdrowych w sensie chorób zakaźnyxh/infekcji. Tutaj tego typu sprawy(plus szczepienia, wątpliwości młodych matek itd) załatwia się w środy i jest to świetne rozwiązanie. W PL w naszej przychodni była niby pierwsza godzina dla zdrowych dzieci -ale z uwagi na kolejki matki ciągnęły chore dzieciaki na 8 mimo że przyjęcia dla chorych były od 9 ... Więc efekt ten sam - łatwo było coś przytargać z poczekalni. Oby już było dobrze oczkiem. Ja też Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-07-13 o 22:40 |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam leniwą dupę:-(
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio żre jak świnia
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ashya co się dzieje ? Może jak zidentyfikujesz problem to to pomoże ... Ja też jem ze smutku i stresu ... Co gorsza jedzenie też jest moim sposobem na świętowanie ... Jem na okrągło ![]() W miarę szczupła (ok 68 kg to nie jest szczupłość -ale waga prawidłowa/pulchność ) byłam tylko na studiach kiedy piłam zamiast jeść i na żarcie już nie starczało kasy - ![]() No nic dziś kolejny dzień - w tym tygodniu postanowiłam ćwiczyć choć co drugi dzień. Dziś zaczynam (bo jutro podróż)- zobaczymy jak wyjdzie... Poza tym trzymam się z daleka od lodówki
Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-07-14 o 07:07 |
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie wieczorem byłam z nim na doraźnej, bo zagorączkował i narzekał na oko. Ma zapalenie spojówek i paskudne gardło. Antybiotyk dostał. Krop w nocy zjeżdżał z Gdyni, żeby z nim zostać w domu. Co do wagi, to u mnie 58,8 Już dawno 8 nie widziałam.
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
No siema.
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeesc
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Się dziś wybitnie rozgadałyście moje drogie
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Ano
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha
Dzien dobry
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

Normalnie definicja "mieszanych uczuć"

Plus lot w pojedynkę z małą - trochę się stresuję (choć to irracjonalne- bo pociągiem byłoby gorzej). 
dwa miesiace nieuwazania i bum prawie 4 kg na plusie.
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Już dawno 8 nie widziałam.