Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-10, 21:44   #2581
DariaKom
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Darus antybiogram sie robi przed podaniem antybiotyku w celu podania skutecznego. Ja bym zrobila wymaz za wlasne pieniazki skoro dla okulistki to bariera
Kasza a jaka masz??? to Ci powiem czy zjadliwa

nic sie nie martw, ja Ci zrobie

Po przeczytaniu powyzszego mialam zgola odmienne skojarzenia, co do indiancow i przetykania
przetykajacego trzeba zmienic
Dzinek, ja chciałam zrobić za własną kasę, zaproponowałam jej, ale powiedziała, że dopiero jak kilka antybiotyków nie zadziała, to wtedy mi zrobi.
Wiem, że antybiogram się robi przed, ale z moich doświadczeń wynika, że nie znam nikogo komu wykonano przed....zawsze najpierw się użerasz a jak nic nie skutkuje to z łaską ktoś pobierze wymaz.

Poza wszystkim, u nas była sprawa taka, że te antybiotyki, które ona zapisała działały. Czyli ropa zniknęła, ale łza dalej stała w oku. Antybiotyk miał działać na bakterie i zadziałał, ale łza zalegająca w oku doprowadziła do powrotu bakterii, także żaden antybiogram by nie pomógł, bo trzeba przetkać kanalik. Jak się nie przetka, to mogę zaleczać bakterie ale nadmiar łez w oku będzie powodował ciągły nawrót, póki łzy nie zaczną spływać zamiast stać, takie leczenie w moim mniemaniu nie ma sensu.

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2011-12-10 o 21:47
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 21:56   #2582
dzinek
Wtajemniczenie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Jak trzeba, to trzeba.

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 02:04   #2583
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dzinek, ale że co zjadliwa?

Wróciłam oficjalnie do brązu (ale jaśniejszego, niż przed dekolorem). Niesie to za sobą potrzebę mocniejszego (wciąż) makijażu, ale to już kwestia przyzwyczajenia. Przy tak jasnej (wyblakłej) oprawie oczu bez podkreślonych brwi i tuszu na rzęsach wyglądam kiepsko A w jasnych włosach moja cera nabiera dziwnego odcienia. Wolę kontrastową bladość przy ciemniejszych kłakach
Stary 2011-12-11, 10:06   #2584
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Heloł

Jadę dzisiaj do apteki i kupuje Oli Femin - nawilżę się od środka żeby korniki wieczorami nie miały uczty, bo w tym wieku to już czas rozpocząć walkę z robalami

Kasza - im ciemniejsze włosy tym cera wydaje się jaśniejsza... no chyba, że pójdziesz na solarium albo polecisz na wakacje do Ewy i będziesz unikała zacienionych miejsc....

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość

przyszli o świcie jak policja ...
spóźnili się o 45 minut... pewnie nie mogli znaleźć mojego mieszkania...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 11:43   #2585
Kasza Manna
Zakorzenienie

Mww, wiem że tak to działa. Ale przy jasnych włosach dostaję jakichś różowych tonów i w ogóle czułam się dziwnie moja cera jest kapryśna (czerwieni się od ciepła/zimna/czasem emocji), więc dodatkowe podkreślenie jej kaprysów nie jest mile widziane
Stary 2011-12-11, 12:59   #2586
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Dzinek, ale że co zjadliwa?

Wróciłam oficjalnie do brązu (ale jaśniejszego, niż przed dekolorem). Niesie to za sobą potrzebę mocniejszego (wciąż) makijażu, ale to już kwestia przyzwyczajenia. Przy tak jasnej (wyblakłej) oprawie oczu bez podkreślonych brwi i tuszu na rzęsach wyglądam kiepsko A w jasnych włosach moja cera nabiera dziwnego odcienia. Wolę kontrastową bladość przy ciemniejszych kłakach
Jak to co? Milosc
Henne sobie zrob i po klopocie.
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Heloł

Jadę dzisiaj do apteki i kupuje Oli Femin - nawilżę się od środka żeby korniki wieczorami nie miały uczty, bo w tym wieku to już czas rozpocząć walkę z robalami

spóźnili się o 45 minut... pewnie nie mogli znaleźć mojego mieszkania...
Korniki? Lalka gdzie Geppetto ktory Cie wystrugal?
GPS im kup jak chcesz miec co do minuty

Milej niedzieli dla wszystkich prochienek.

Stary 2011-12-11, 17:34   #2587
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

Korniki? Lalka gdzie Geppetto ktory Cie wystrugal?
GPS im kup jak chcesz miec co do minuty
1). Geppetto poszedł odszedł... pewnie struga kolejną.....
2). oj... policja u mnie w domu niemile widziana więc jeśli dostaną GPS'a to napewno będzie zepsuty
Stary 2011-12-11, 19:04   #2588
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
1). Geppetto poszedł odszedł... pewnie struga kolejną.....
Ze co? Niegodziwiec podaj namiary, my mu oddamy

Stary 2011-12-11, 19:35   #2589
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Ze co? Niegodziwiec podaj namiary, my mu oddamy
Lepiej nie... Ja już nie chcę byc szczuplejsza
Stary 2011-12-12, 11:12   #2590
DariaKom
Zakorzenienie

Hej próchna!

Co tu tak cicho? Śpicie, broczycie?

Macie może pomysły na jakieś fajne sałatki? Czegoś mi się chce, ale już obrzydła mi" gyros, tradycyjna jarzynowa, grecka, z kurczakiem i ananasem...
Stary 2011-12-12, 11:31   #2591
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio z całkiem ciemnego brązu- takiego prawie czarnego z nutką fioletu zeszłam na blond bez odbarwiaczy i innych specyfików. Położyłam rozjaśniacz 9% i farbę jasny blond.
Jaki konkretnie.? Jeśli możesz to daj mi linka do tego rozjaśniacza.

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Czy Tylko ja mam takie wrażenie, że my krwawimy wątkowo ??
Wczoraj posłańcy, a dziś taaaka cała horda, że właśnie postanowiłam pójść powykrwawiać się do wanny. To tak w ramach oszczędności bo muszę przewijać się z częstotliwością 90latki z nietrzymaniem moczu.

Posprzątałam i teraz mam w rodzine, teraz czas dla mnie.

Olla daj znać jak poszło bo bolą
dla Wasss
Ja jeszcze nie krwawię.Ale będę za niedługo.
Poszło ok, tzn przyjęli mnie ale chyba rezygnuję, bo za wysoki poziom, a ja nigdy nie miałąm klasyki (baletu) i teraz nie nadrobię.

Cytat:
Hej próchna!

Co tu tak cicho? Śpicie, broczycie?

Macie może pomysły na jakieś fajne sałatki? Czegoś mi się chce, ale już obrzydła mi" gyros, tradycyjna jarzynowa, grecka, z kurczakiem i ananasem...
NA ostro? Na łagodnie? Na słodko?
Ja zawsze komponuję na "żywca"
Z surimi chcesz/?

Paczka surimi pokroić
ser żółty kawałek pokrić w kostkę
2 jajka ugotowane pokroić
ogórek długi świeży (jak duży to pół)
majonez (kielecki u mnie, kilka łyżęk) czasem mieszam z sosem sałatkowym knora koperkowo-ziołowym
Nie czuć paluszków surimi.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 11:57   #2592
Malla
Nie depcze krokusów

Olla - to może jakieś lekcje baletu? Nie trzeba mieć 5 lat
Stary 2011-12-12, 12:11   #2593
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:

garść rukoli
2 łyżki posiekanych orzechów włoskich
pół paczki makaronu (rurki albo świderki)
kilka suszonych pomidorów z zalewy
kilka plastrów boczku
2 łyżeczki pesto
łyżeczka oliwy
świeże oregano
pieprz

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Poszło ok, tzn przyjęli mnie ale chyba rezygnuję, bo za wysoki poziom, a ja nigdy nie miałąm klasyki (baletu) i teraz nie nadrobię.
Olla a konieczny ten balet jest?

Miałam fantastyczny weekend, mąż mnie rozpieszcza - dostałam bez okazji sukienkę w sobotę byłam na imprezie u znajomych i dawno się tak nie wybawiłam i nie uśmiałam, babelki wina musującego zrobiły swoje

żeby nie było za fajnie, to oczywiście krwawię

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:58   #2594
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Jaki konkretnie.? Jeśli możesz to daj mi linka do tego rozjaśniacza.
Paczka surimi pokroić
ser żółty kawałek pokrić w kostkę
2 jajka ugotowane pokroić
ogórek długi świeży (jak duży to pół)
majonez (kielecki u mnie, kilka łyżęk) czasem mieszam z sosem sałatkowym knora koperkowo-ziołowym
Nie czuć paluszków surimi.
Mój rozjaśniacz, to był "Proteinowy rozjaśniacz" z Joanny, bardzo kontrowersyjny, ale jak się z 12% umie zrobić 9% to nie psuje włosów.

Co do sałatki, taka będzie u teściowej na święta, bo to jej ulubiona więc teraz jej nie będę robić, żeby z apetytem na święta wsuwać.

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
garść rukoli
2 łyżki posiekanych orzechów włoskich
pół paczki makaronu (rurki albo świderki)
kilka suszonych pomidorów z zalewy
kilka plastrów boczku
2 łyżeczki pesto
łyżeczka oliwy
świeże oregano
pieprz

Miałam fantastyczny weekend, mąż mnie rozpieszcza - dostałam bez okazji sukienkę w sobotę byłam na imprezie u znajomych i dawno się tak nie wybawiłam i nie uśmiałam, babelki wina musującego zrobiły swoje
Twoja sałatkowa propozycja to coś czego jeszcze nie próbowałam. Powiedz jeszcze jakie ma być to pesto?
Gratuluję udanego weekendu, pochwal się sukienką!
Stary 2011-12-12, 13:08   #2595
badymka
Wtajemniczenie

Hej!
Olla nie rezygnuj... kurcze to Twoje marzenie... nadrobisz, my to wiemy. Będziesz zapierdzielać w domu jak samochodzik, ale się dorozciągasz. A może ktoś z grupy zgodzi się prywatnie dać Ci jakieś mini podstawy baletu. Nie rezygnuj, my w Ciebie wierzymy. Ja, ta która nie potrafi spełniać własnych marzeń, to szczególnie.
Wstałam po 6 i już uprałam dywan u brata. Jest dużo czystszy, ale o spektakularności nie mogę mówić. Dywan odkąd był kupiony - jakieś 6 lat - prany był jakieś 3 razy bo brat się wkurza na to że jest wilgotny po praniu i "śmierdzi". Ale był już tak brudny, że nie mogłam na to patrzeć. Po raz pierwszy prałam Vanishem do dywanów, ale nie płynem jak zwykle, a proszkiem. Fajna rzecz. Narypie się człowiek sporo mniej niż płynem. Odkurz dywan rozprowadź proszek na wierzchu, wetrzyj dokładnie w dywan i zostaw na godzinkę dla lepszego efektu. Potem dokładnie odkurz i tyle. A przy płynie trzeba się jeszcze natyrać z trzepaniem piany i uważaniem żeby dywanu nie przemoczyć.

Sałatki :
1 filiżanka makaronu ryzowego, ugotowac, ostudzic,
pierś kurczaka pokroić w kostke, podsmazyc na masle pod koniec smazenia posolic, zdjac z patelni do ostudzenia, najlepiej na recznik kuchenny papierowy
ogórek swiezy zetrzec na tartce na grubych oczkach (może byc ze skorka ale bezpieczniej bez), odcisnac sok
peczek koperku i 2 zabki czosnku (jak lubisz moze byc więcej niz 2 zabki) drobno posiekać
wszystko zmieszac doprawic majonezem sola i pieprzem

1filizanke makaronu ryzowego ugotowac, odstawic do wystudzenia
2 piersi kurczaka pokroic w kostke posypac przyprawa Gyros obsmazyc, zdjac z tluszczu odsaczyc na
reczniku kuchennym
2 sloiki selera konserwowego krojonego (mozna go jeszcze pokroic drobniej)
1/2 puszki kukurydzy
4-6 plastrow ananasa pokrojonego w kostke
jak wsio ostygnie zmieszac doprawic sola pieprzem i sosem z soku z ananasa i majonezu.

Ja uwielbiam tą 1. Bo ma czosnek i koper... właśnie wpadłam na pomysł... zrobię nam z młodym sałatkę, bo to czosnorzerca niepospolity

Znowu mam zjazd, tym razem zajęcia pt, so, nd i śpię u młodego. Matka się wściekała już poprzednim razem, dlatego teraz nie wie i się nie dowie. Też się wykręcam jak mogę od spania u Niego, ale On bardzo chce bo potrzebuje kogoś z kim mógłby pogadać, a i dla mnie to wygodniejsze niż spanie u siostry. Lubimy swoje towarzystwo, a u Domi jest dla mnie za dużo ludzi, za głośno i czasami czuję się jak 10 koło u wozu.
Na początku było mi ciężko, ale teraz traktuję Go jak młodszego brata i kumpla. W żywe oczy wyśmiałabym tego kto by mi powiedział, że może to coś innego. On też się śmieje, że traktuje mnie jak starszą siostrę i ma ze mną lepszy kontakt jak ze swoją prawdziwą starszą siostrą. Tematu Jego związku na bardzo trudnym teraz etapie nie poruszam, chyba że On go poruszy to mówię jak ja to widzę. Tematu mojego nie-związku już nie poruszamy bo nie ma czego. Zmieniłam nr telefonu, gg, zlikwidowałam nk, przymierzam się do likwidacji fb. Odcinam się od tego co było a nie jest i młody mi w tym pomaga. Nie wyobrażałam sobie nigdy, że ktoś młodszy ode mnie może być takim wsparciem i oparciem. Cieszę się, że jest w moim życiu. Oby był jak najdłużej.

Indianie powoli odchodzą i każdy jeden jak odchodzi wbija mi włócznię w macice. p***i okrótnicy

Sephi fajnie, że już jest ok. Pochwal się kiecką chudzielcu.

Czasem mam naloty chodzenia w sukienkach mimo wszystko, ale na dobrą sprawę nie mam w czym. Widziałam zarąbisty taki sukienko sweter, ale nie miałam przy sobie tyle kasy, żeby go kupić, załatwić to co miałam i mieć za co do domu wracać. Myślę, że czasem chciałabym wygrać kupę kasy i chociaż raz w życiu wydać wszystko tylko i wyłącznie na siebie. Mieć przy sobie kogoś kto będzie ze mnie wyciągał wyrzuty sumienia, że mi szkoda kasy że nie powinnam. Totalnie zmienić swoją szafę, na ubrania które by odzwierciedlały mnie, a nie tego kogoś kogo chcą widzieć inni. Pojechać do jakiegoś spa, pójść do kosmetyczki, kupić sobie masę książek które zawsze chciałam mieć, zrobić sobie wycieczkę do kilku miejsc w Polsce, zabrać znajomych na szaloną imprezę i nie martwić się tym, że zabraknie mi kasy... Dobrze że za marzenia się nie płaci.

Lecę się uczyć
Stary 2011-12-12, 13:17   #2596
Malla
Nie depcze krokusów

Badymka - nie tak łatwo nadrobić takie zaległości... Koleżanka po zwykłej szkole studiowała wokal na wydziale jazzu i miała zajęcia z fortepianu, które były dla niej udręką, bo w 1 rok musiała się nauczyć tyle, co inni w 8 lat muzycznej podstawówki i nie udało jej się, z łaską dali jej tróję.
Stary 2011-12-12, 13:22   #2597
Sephinrot
Wtajemniczenie

Daria pesto najczęściej kupuję w Lidlu to zielone, ale każde inne zielone się nada, dobre jest z Monini i z Develeya .

Kiecką się pochwalę na sobie jak wymienię na mniejszy rozmiar, taka jak na zdjęciu http://moda.allegro.pl/hm-sukienka-s...976217364.html

Badymka dobrze, że masz kogoś takiego z kim możesz pogadac i fajnie czujesz się w jego towarzystwie, przyjaźń nie zna ograniczeń wiekowych

Tez mi się marzy, żeby wszystko wydać na ciuchy, tym bardziej, że naprawdę rzadko kupuje sobie coś nowego, większość wydaję na książki

A twoją sałatkę wypróbuję, bo lubię czosnek. Bardzo

Stary 2011-12-12, 13:40   #2598
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Hej!

Sałatki :
1 filiżanka makaronu ryzowego, ugotowac, ostudzic,
pierś kurczaka pokroić w kostke, podsmazyc na masle pod koniec smazenia posolic, zdjac z patelni do ostudzenia, najlepiej na recznik kuchenny papierowy
ogórek swiezy zetrzec na tartce na grubych oczkach (może byc ze skorka ale bezpieczniej bez), odcisnac sok
peczek koperku i 2 zabki czosnku (jak lubisz moze byc więcej niz 2 zabki) drobno posiekać
wszystko zmieszac doprawic majonezem sola i pieprzem

1filizanke makaronu ryzowego ugotowac, odstawic do wystudzenia
2 piersi kurczaka pokroic w kostke posypac przyprawa Gyros obsmazyc, zdjac z tluszczu odsaczyc na
reczniku kuchennym
2 sloiki selera konserwowego krojonego (mozna go jeszcze pokroic drobniej)
1/2 puszki kukurydzy
4-6 plastrow ananasa pokrojonego w kostke
jak wsio ostygnie zmieszac doprawic sola pieprzem i sosem z soku z ananasa i majonezu.

Ja uwielbiam tą 1. Bo ma czosnek i koper... właśnie wpadłam na pomysł... zrobię nam z młodym sałatkę, bo to czosnorzerca niepospolity

Znowu mam zjazd, tym razem zajęcia pt, so, nd i śpię u młodego. Matka się wściekała już poprzednim razem, dlatego teraz nie wie i się nie dowie. Też się wykręcam jak mogę od spania u Niego, ale On bardzo chce bo potrzebuje kogoś z kim mógłby pogadać, a i dla mnie to wygodniejsze niż spanie u siostry. Lubimy swoje towarzystwo, a u Domi jest dla mnie za dużo ludzi, za głośno i czasami czuję się jak 10 koło u wozu.
Na początku było mi ciężko, ale teraz traktuję Go jak młodszego brata i kumpla. W żywe oczy wyśmiałabym tego kto by mi powiedział, że może to coś innego. On też się śmieje, że traktuje mnie jak starszą siostrę i ma ze mną lepszy kontakt jak ze swoją prawdziwą starszą siostrą. Tematu Jego związku na bardzo trudnym teraz etapie nie poruszam, chyba że On go poruszy to mówię jak ja to widzę. Tematu mojego nie-związku już nie poruszamy bo nie ma czego. Zmieniłam nr telefonu, gg, zlikwidowałam nk, przymierzam się do likwidacji fb. Odcinam się od tego co było a nie jest i młody mi w tym pomaga. Nie wyobrażałam sobie nigdy, że ktoś młodszy ode mnie może być takim wsparciem i oparciem. Cieszę się, że jest w moim życiu. Oby był jak najdłużej.

Czasem mam naloty chodzenia w sukienkach mimo wszystko, ale na dobrą sprawę nie mam w czym. Widziałam zarąbisty taki sukienko sweter, ale nie miałam przy sobie tyle kasy, żeby go kupić, załatwić to co miałam i mieć za co do domu wracać. Myślę, że czasem chciałabym wygrać kupę kasy i chociaż raz w życiu wydać wszystko tylko i wyłącznie na siebie. Mieć przy sobie kogoś kto będzie ze mnie wyciągał wyrzuty sumienia, że mi szkoda kasy że nie powinnam. Totalnie zmienić swoją szafę, na ubrania które by odzwierciedlały mnie, a nie tego kogoś kogo chcą widzieć inni. Pojechać do jakiegoś spa, pójść do kosmetyczki, kupić sobie masę książek które zawsze chciałam mieć, zrobić sobie wycieczkę do kilku miejsc w Polsce, zabrać znajomych na szaloną imprezę i nie martwić się tym, że zabraknie mi kasy... Dobrze że za marzenia się nie płaci.

Lecę się uczyć
Badymka, świetna jest ta 1 sałatka, chyba zrobię- też jestem czosnkożercą.
Co do brata, to nie jestem w temacie, to Twój brat przyrodni?

Co do Twoich marzeń, to mam takie same, dołączyłabym tylko jeszcze wyjazd w jakieś ciepłe, piękne miejsce z all inclusive, z mężem, Mają, moją mamą i bratem. Tak żeby nie było trzeba na niczym oszczędzać. No i za jakieś 2 lata, żeby Maja nie była wtedy kłopotliwym wycieczkowiczem.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:

Kiecką się pochwalę na sobie jak wymienię na mniejszy rozmiar, taka jak na zdjęciu http://moda.allegro.pl/hm-sukienka-s...976217364.html
Sukienka fajna, bardzo dziewczęcy krój, będzie super wyglądać do grubszych czarnych rajstop i szpilek!
Stary 2011-12-12, 13:47   #2599
Malla
Nie depcze krokusów

Sukienka bardzo kobieca, uwielbiam takie! Szkoda, że nie na dziecięcym
Stary 2011-12-12, 14:04   #2600
DariaKom
Zakorzenienie

Malla, jak sobie oglądałam tą sukienkę, to pomyślałam o Tobie, że Tobie byłoby w niej ładnie. Bo to sukienka dla szczuplaczków, ja wyglądałabym w niej jak hipopotam, a mój tyłek osiągnąłby rozmiary hangaru dla samolotów, dlatego lepiej czuję się w ołówkowych...a najlepiej w spodniach i luźnych tunikach. Jednak jakby mi się udało kiedyś zredukować swoje JA do rozm. 38 to bym się w taką ubrała. Niestety z 42-44 do 38 dłuuuuga droga.
Stary 2011-12-12, 14:08   #2601
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:

Sukienka fajna, bardzo dziewczęcy krój, będzie super wyglądać do grubszych czarnych rajstop i szpilek!
dokładnie w takim zestawieniu mam zamiar ją nosić

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Sukienka bardzo kobieca, uwielbiam takie! Szkoda, że nie na dziecięcym
na dziecięcym też są podobne (i tańsze) Malleńka

Daria ale te kiecki ukrywają biodra i tyłek, naprawdę. Odcięcie mają pod biustem.

Edytowane przez Sephinrot
Czas edycji: 2011-12-12 o 14:10
Stary 2011-12-12, 14:19   #2602
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, jak sobie oglądałam tą sukienkę, to pomyślałam o Tobie, że Tobie byłoby w niej ładnie. Bo to sukienka dla szczuplaczków, ja wyglądałabym w niej jak hipopotam, a mój tyłek osiągnąłby rozmiary hangaru dla samolotów
Wydaje mi się, że ten krój ukrywa szerokie biodra ze względu na podkreślenie talii i dekoltu. Jak tam Twoja talia pomajatorowa?
Cytat:
na dziecięcym też są podobne (i tańsze) Malleńka
Nie na dziecięcym H&M Praktycznie tylko tam się ubieram
Stary 2011-12-12, 14:27   #2603
Sephinrot
Wtajemniczenie

Malla no właśnie na dziecięcym H&M widziałam, były, szare, w kwiatki i w panterkę

Stary 2011-12-12, 14:48   #2604
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ten krój ukrywa szerokie biodra ze względu na podkreślenie talii i dekoltu. Jak tam Twoja talia pomajatorowa?
Ale moich nóg nie ukryje
Z moją talią to śmiesznie jest, od zawsze mam talię osy, miałam ją również w ciąży...mimo wielkiego brzucha, wcięcie było zaskakujące. I tak jest teraz...po brzuchu sądząc, można by mnie wziąć za ciężarną, ale wcięcie pozostało nadal mocno zarysowane. Dziwną mam figurę. Jak taka klepsydra w rozm. 44
Niestety niekarmienie piersią i ogólne folgowanie swoim zachciankom nie pomogło w wróceniu do formy- zaczynam myśleć, że to już się nie stanie...nie potrafię chudnąć bez tabletek.
Stary 2011-12-12, 14:51   #2605
Malla
Nie depcze krokusów

Seph - Lecę!!!

Daria - Ładne rajstopy, buty i ładna reszta odwrócą uwagę od nóg, nie ma co ich chować przed światem
Stary 2011-12-12, 16:52   #2606
DariaKom
Zakorzenienie

Malla tylko skąd tu tą ładną resztę wziąć...
Stary 2011-12-12, 16:57   #2607
Malla
Nie depcze krokusów

Pożyczę od Ciebie
Stary 2011-12-12, 18:22   #2608
DariaKom
Zakorzenienie

Chyba chciałaś powiedzieć, że mi pożyczysz...bo ode mnie to nie ma co pożyczać
Stary 2011-12-12, 23:01   #2609
badymka
Wtajemniczenie

Cytat:

Badymka dobrze, że masz kogoś takiego z kim możesz pogadac i fajnie czujesz się w jego towarzystwie, przyjaźń nie zna ograniczeń wiekowych

Tez mi się marzy, żeby wszystko wydać na ciuchy, tym bardziej, że naprawdę rzadko kupuje sobie coś nowego, większość wydaję na książki

A twoją sałatkę wypróbuję, bo lubię czosnek. Bardzo
Jaka cudna kiecka... Tylko zmieniłabym jej dekolt na serek i dorzuciła z 10 cm na długości i w swoje lepsze dni mogłabym się nawet ubrać
Sephi ja większość rzeczy które noszę, to donaszam po siostrze. Trochę to i moja wina bo ja naprawdę nienawidzę zakupów. Czasem bym mogła, ale nie często i szybko. Wiesz jak ... karta gold bez limitu, tak żebym mogła kupić to co mi się na prawdę podoba i jeden z moich kolegów u boku.
Jedyna osoba, z którą mogę iść na zakupy bo zawsze mi prawdę powie i czasem podrzuci coś na co ja bym nie zwróciła uwagi, a On tak.
Jest hetero i ma żonę, no i odkąd ma żonę nie ma mowy o wspólnych rajdach po sklepach.

Cytat:
Badymka, świetna jest ta 1 sałatka, chyba zrobię- też jestem czosnkożercą.
Co do brata, to nie jestem w temacie, to Twój brat przyrodni?

Co do Twoich marzeń, to mam takie same, dołączyłabym tylko jeszcze wyjazd w jakieś ciepłe, piękne miejsce z all inclusive, z mężem, Mają, moją mamą i bratem. Tak żeby nie było trzeba na niczym oszczędzać. No i za jakieś 2 lata, żeby Maja nie była wtedy kłopotliwym wycieczkowiczem.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Ta pierwsza sałatka przez 2 lata była hitem wszystkich imprez. Ostatnio był u mnie znajomy i już z trasy dzwonił, że jedzie, że co prawda będzie u mnie góra 1,5h, ale marzy mu się ta sałatka Mówisz masz... Mi się też 2 dni marzyła to zrobiłam dobrze nam obojgu

Nie to nawet nie jest mój żaden kuzyn. To brat bliskiej mi koleżanki z akademika, ale bardzo bardzo się skumplowaliśmy już 6 lat temu, jak pomagałam Mu pisać prezentację maturalną. Jak brata na początku musiałam Go zacząć traktować ze względu na Jego bardzo zazdrosną dziewczynę. Ciężko było bo jest baardzo przystojny i ma taki głos i uśmiech, że wszystko w babach mięknie, ale się udało. A teraz jakoś inaczej nie potrafię Go traktować. Takie moje maleństwo co ma ponad 190 cm wzrostu, a ja 167

Wiem co jeszcze bym w tej kiecce zmieniła... kolor na krwiście czerwony
Tylko że ja szpilek nie mogę nosić
I w sumie tylko to mnie ostatnio powstrzymuje przed noszeniem kiecek, to że sukienka przy płaskich butach nie wygląda już tak fajnie ... echh...

Jak zechcę być znów siostrą miłosierdzia to możecie mi przylać.
Po ostatnim zjeździe poginęły mi gdzieś notatki. Pożyczyłam i nie bardzo wiem komu. NIGDY WIECEJ!!

Dobranoc pruchniczenka moje
Stary 2011-12-12, 23:17   #2610
kurczak Wolf
Zadomowienie

Załamałam się... wysmarowałam posta i przez przypadek zamknęłam okno
Jestem ostanio tak zmęczona, ze chodzę na rzęsach... gdyby nie zew grobowca, to bym w ogóle lapka nie odpalała... ale co nałóg to nałóg

Daria - współczuję kloptów z oczkiem... trzymam kciuki, żeby wszystko jak najszybciej wrociło do normy

Agusia - rozpisałam się do Ciebie, zanim mi wcięło posta... ale powtórzę najważniejsze...
kobieto - pokochaj szczerze samą siebie - wtedy nie pozwolisz robić krzywdy ukochanej osobie (czyli sobie samej )
I nie daj się kopać w , bo to Twoja jedyna i naukochańsza . I choćby była kudłata i pryszczata, to nikt nie ma prawa robić sobie z niej worka treningowego...

W sobotę byłam na takim kursiku makramy - babka pokazała dwa najprostsze węzły i robilim kwiaty Pokażę foty nastepnym razem, bo teraz światło jest do niczego... a Małego też wstawię następnym razem... bo teraz mi normalnie ze zmęczenia ręce odmawiają posłuszeństwa... i co chwilę coś sobie rpzypadkiem naciskam na klawiaturze... nawet "udało mi się" obrócić obraz na monitorze o 180 stopni... i byki walę jeden po drugim i co chwilę muszę poprawiać...

idę spać...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości