![]() |
#2611 | |
astro-loszka
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
cześć piękne!
margolka - strasznie mi przykro ![]() ![]() gratuluję wszystkich bobasów! Tych co już są na świecie i tych w mamusinych brzuszkach ![]() Gratuluję Ewelika decyzji o studiach doktoranckich! I nawet troszkę zazdroszczę tej siły i zdecydowania Wszystkiego najlepszego dla wszystkich, które obchodziły rocznicę! Widziałam, że rozmawiałyście o prezentach dla mężów - otóż ja dla swojego zakupiłam i mam nadzieję, że mu się spodoba. Z tego co wiem to on planuje weekend w hotelu w którym mieliśmy ślub ![]() ![]() u mnie bez zmian.... nadal nie mam pracy i póki co nie planujemy dziecka.... chciałabym najpierw mieć zaplecze biznesowe.... rozwinąć się i dać sobie szansę zagrzać jakieś miejsce... na dziecko jeszcze przyjdzie czas ![]() Poza tym miałam małą "depresję" bo od ślubu w 8 miesięcy przybrałam prawie 11kg ![]() ![]() ![]() No i odliczamy do rocznicy ![]() pozdrawiam Wam gorąco i trzymam kciuki za Wasze szczęście w każdej płaszczyźnie życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Raczkowanie
|
linaya dziekuje! i życzę fajnej niespodzianki
![]() ![]() Dziewczyny pomóżcie!! może się Wam to wydać śmieszne ale ja nie umiem cytować Waszych wypowiedzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- margolka1986 przykro mi to słyszeć, dużo wytrwałości życzę i szczęścia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- hurrra!!! XxXJuSstiii dziekuje, jak kiedyś próbowałam to nie zawsze mi wychodziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam zestaw pozłacanych banknotów euro - tak kolekcjonersko - wygląda pięknie, a jak mężowi uda się wybudować firmę, to z pewnością zawiśnie tow jego gabinecie ![]() Cytat:
dziękuję ![]() i trzymam kciuki za Was! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny za gratulację
![]() ![]() moni_ka.g bardzo mi przykro z powodu maleństwa, ale napewno już niedługo będziesz nam pisać szczęśliwą wiadomość, że zostaniesz mamą ![]() margolka1986 trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy rozwód ![]() frezyjka czasami podczytywałam Twój wątek, brawo za determinację i silną wolę ![]() My w tym tygodniu mieliśmy straszne przeżycie. Ukradli nam nasz ukochany samochód, na szczęście odnaleźliśmy go. Okazało się, że klient męża w akcie desperacji ukradł K kluczyki, zabrał samochód i zostawił go w takim miejscu, że chyba nikt by go nie odnalazł. Na szczęście przyznał się do wszystkiego i odzyskaliśmy auto, ale twierdzi że wyrzucił kluczyki i teraz musimy wymienić wszystkie zamki.Ale co my przeżyliśmy. Nie rozumiem jak można tak postąpić jak zrobił to ten facet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 | ||||||
Konto usunięte
|
Strasznie dawno mnie tu nie było, a też brałam ślub w 2011, więc postanowiłam zobaczyć, co u Was słychać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;34618561]
My w tym tygodniu mieliśmy straszne przeżycie. Ukradli nam nasz ukochany samochód, na szczęście odnaleźliśmy go. Okazało się, że klient męża w akcie desperacji ukradł K kluczyki, zabrał samochód i zostawił go w takim miejscu, że chyba nikt by go nie odnalazł. Na szczęście przyznał się do wszystkiego i odzyskaliśmy auto, ale twierdzi że wyrzucił kluczyki i teraz musimy wymienić wszystkie zamki.Ale co my przeżyliśmy. Nie rozumiem jak można tak postąpić jak zrobił to ten facet ![]() Co Ty mówisz? ![]() ![]() Frezyjka ja też podczytywałam Twój wątek, świetnie go prowadziłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 | ||||||
Zakorzenienie
|
śliczności
![]() Cytat:
![]() my zmywary nie mamy ale naczyń codziennie tona i spokojnie bym ją zapakowała ![]() na nowe mieszkanie już kupujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;34545833] Dziewczyny chciałam się pochwalić, że podjęłam dziś szaloną decyzję ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() czasem tak bywa ale uda się na pewno następnym razem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;34618561]Dziękuję dziewczyny za gratulację
![]() ![]() moni_ka.g bardzo mi przykro z powodu maleństwa, ale napewno już niedługo będziesz nam pisać szczęśliwą wiadomość, że zostaniesz mamą ![]() margolka1986 trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy rozwód ![]() frezyjka czasami podczytywałam Twój wątek, brawo za determinację i silną wolę ![]() My w tym tygodniu mieliśmy straszne przeżycie. Ukradli nam nasz ukochany samochód, na szczęście odnaleźliśmy go. Okazało się, że klient męża w akcie desperacji ukradł K kluczyki, zabrał samochód i zostawił go w takim miejscu, że chyba nikt by go nie odnalazł. Na szczęście przyznał się do wszystkiego i odzyskaliśmy auto, ale twierdzi że wyrzucił kluczyki i teraz musimy wymienić wszystkie zamki.Ale co my przeżyliśmy. Nie rozumiem jak można tak postąpić jak zrobił to ten facet ![]() Co za gość ![]() ![]()
![]() |
#2627 |
Konto usunięte
|
Tak zglosilismy, ale my szybciej go znaleźliśmy niż policja w ogóle zaczęła szukać. Teraz strszasznie boje się o K bo ten facet powiedział nam gdzie jest samochód tylko pod warunkiem ze nie wezwiemy policji, a okazało się ze to jakiś cpun.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;34618561]Dziękuję dziewczyny za gratulację
![]() ![]() moni_ka.g bardzo mi przykro z powodu maleństwa, ale napewno już niedługo będziesz nam pisać szczęśliwą wiadomość, że zostaniesz mamą ![]() margolka1986 trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy rozwód ![]() frezyjka czasami podczytywałam Twój wątek, brawo za determinację i silną wolę ![]() My w tym tygodniu mieliśmy straszne przeżycie. Ukradli nam nasz ukochany samochód, na szczęście odnaleźliśmy go. Okazało się, że klient męża w akcie desperacji ukradł K kluczyki, zabrał samochód i zostawił go w takim miejscu, że chyba nikt by go nie odnalazł. Na szczęście przyznał się do wszystkiego i odzyskaliśmy auto, ale twierdzi że wyrzucił kluczyki i teraz musimy wymienić wszystkie zamki.Ale co my przeżyliśmy. Nie rozumiem jak można tak postąpić jak zrobił to ten facet ![]() Co za ludzi żyją na tym świecie ![]() Dobrze, że udało Wam się znaleźć samochód ale nie wierzyłabym kolesiowi, że wyrzucił kluczyki. Ten koleś musi być jakiś psychiczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Wtajemniczenie
|
Margo, jak się dziś trzymasz? Ściskam Cię mocno
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Wtajemniczenie
|
Hejka !!!
Wow, ale tu wieści po weekendzie !!! Dziewczyny, rozmawiacie ze swoimi drugimi połówkami o tym jak was traktują wasi teściowie?"A bo Twoja mama to powiedziała, że ja..." Hmmm...bo mam taki problem, że mnie moi teściowie to traktują bardzo na dystans. Drugą synową bardzo lubią, a ja- mimo wszelkich starań ciągle czuję się gorsza. Naprawdę się staram, wiele rzeczy zrobię lepiej niż ta druga, a mimo to ciągle słyszę jakieś docinki, komentarze, czasami dosyć ironiczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jeździmy do nich na dwa pełne weekendy w miesiącu i przyznam, że coraz bardziej to wszystko mnie denerwuje i przykro mi, że nie ma ich akceptacji. Zauważyłam też, że mojego małżonka też traktują gorzej niż jego brata. Dostaje gorsze prace do wykonania, mniej jedzenia (wałówy). Co mam sobie wrzucić do głowy, żeby mieć ich w d... co o mnie myślą i uważają ?
![]() |
#2631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nam (moi) teściowie przy podobnej sytuacji powiedzieli, że zawsze skupiali się bardziej (z naszego punktu widzenia faworyzowali) na bracie TŻta, bo uważali, że jest miej zaradny, a wiedzieli, że mój TŻ sobie ze wszystkim poradzi i wszystko mu w życiu wychodzi. Nigdy wcześniej na to w ten sposób nie patrzyliśmy i TŻ niejednokrotnie się wściekał. Spróbujcie może i Wy spojrzeć na to z innej strony
![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Happy - dzisiejszy dzien to jakieś tornado wręcz... bardzo dużo się dzieje.. dam znać jak coś się z tego wszytskiego wykluje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A moze przestancie do nich jezdzić? beda wiedziec ze cos jest na rzeczy i przestaną "gorzej" was traktować... Margo ja też o Tobie myślę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Może mąż się opamiętał? Ściskam ![]()
![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny! Starałam się opisać wątek tak, żeby każdy kto się zastanawia nad kupnem therm Line miał jasny obraz jak to u mnie działało, przy jakich założeniach
![]() margolka - też cały czas o Tobie myślę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Konto usunięte
|
Margolka ja też za ciebie mocno ściskam kciuki, w końcu napewno wszystko się ułoży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Wtajemniczenie
|
happy2gether - hmm..nie... brat tż-ta jest zaradny. Poza opisaną w poprzednim poście sytuacją boli mnie jeszcze jedna rzecz. Mianowicie brat TŻ-ta dostał od teściów bardzo dużo pieniędzy i kupił mieszkanie już 5 miesięcy po ślubie. Mojemu mężowi teściowie mogą dać dziesięć razy mniej (czyli tyle co kot napłakał). Jesteśmy już prawie rok po ślubie i o mieszkaniu to możemy tylko marzyć... Wiem, nie powinnam mieć roszczeniowej postawy ale dzieci powinno się traktować równo. Skoro tamten dostał to i mój powinien dostać tyle samo.
Tanitka- moja mama to samo uważa, że ja nie powinnam jeździć.
![]() |
#2640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. z naszego punktu widzenia brat TŻ jest zaradny ale z punktu widzenia rodziców nie wychodzi mu tak fajnie, jak TŻtowi ![]()
Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2012-06-13 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.