![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Nikt nie jest zainteresowany
big EDM Golden Light w formule Intensive - minimalne zuzycie, nie chciałabym bawić się w odsypki Mam jeszcze próbki Aromaleigh w formule Glissade 2C 2N 2L oraz 2WL Pierwsze 3 -tylko testy paskowe 2WL był użyty 2 czy 3 razy
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
czy znajdę dobrą duszę która wymieni upragnione przeze mnie: sampla/odsypkę z biga Come what may albo Theme Park za tę samą ilość Snuggle'a-róż widmo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Jestem groszek... ;)
|
A masz coś więcej na wymianę?
![]() bo mam come what may sporo... theme mam sampla i mogę odsypać... ale snuggle... mam to widmo ![]() ![]()
#2644 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do wymiany
aromaleigh w formule voila kolorek 2yl ,pełny wymiar (no kocham ale źle kolor dobrałam jednak)- użyty z 5 razy, mogę zrobić połówkę albo odsypki wielkości sampli edm Rice powder fair EDM (big, ubytek znikomy)- mogę odsypac połówkę oraz Night Time Botanical Treatment z Earthen Glow do Isilindil połówka żółtego korektora pixie - do Ali Come what may- połówka do Isilindil Dokładam połówkę golden fair intensive połówkę snooze bar Tahiti sweeti - wielkość sampla edm blusche- butterscotch toffe om, sampel edm zapraszam ![]() Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2010-03-01 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Is mam.... http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2433
![]() +parę rzeczy mi przybyło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
EDM korektory: 1. Aussie perk me up- sampel, nieotwierany jeszcze z folią 2. Pick me up ivory- sapel, otwarty, ale tylko raz kilka ziarenek wysypałam i mi nie odpowiada 3. Lavender, mogę odsypać około 2 ml 4. Multi-tasking, mogę odsypać około 2 ml 5. intensive fair, mogę odsypać około 2 ml podkłady: 6. intensive cool ivory, nieotwierany sampel 7. intensive olive fair, mogę odsypać do uzgodnienia max pół biga 8. intensive cool ivory, mogę odsypać do uzgodnienia max pół biga 9. pędzel LHK EDM, nieużywany, tylko wyprany, bo zawsze piorę przed używaniem, tylko, że jego używać nie zaczęłam, różności, po około 1 ml, do wypróbowania: Rock anthem soft bronzer feather my hair sunlight jewel box, tuesday night fever louers lane Biochemia Urody Mogę porobić próbki do około 5 ml: Olej z tamanu Olej kokosowy Olej z kocanki Puder bambusowy z jedwabiem Tonik z kwasami AHA/BHA 10% oddam 1/3 opakowania w oryginalnej butelce data ważności maj 2010 Można kusić ![]() Zapraszam również do wątków w podpisie.
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-03-01 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Wymienię
![]() EDM: podkłady buff linen semi-matte - sampel buff perfcet intensive - sampel Lumiere: Fair Golden luminesse, venna, fawless (próbki lumiere) róże: memphis rose (na próbę) korektory: multi-tasking - do ustalenia intensive fair - do ustalenia - SugaMama1988 pudry: koalin powder fair (big) natural powder fair (sampel) Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-04 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Rozeznanie
|
Wymienie biga Lauress Soft Tan Etheral
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę także odsypać trochę: - Dusty Miller EDM - Fawn intensive EDM - Waffle Cone EDM - Pick Me Up Pink EDM - Come What May EDM - Sunlight Finishing Dust EDM (mam także pełny wymiar - nieotwierany; zastanawiam się nad oddaniem go w całości w ramach wymiany) ![]() .
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-03-01 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
dokładam pędzel CS, kabuki.
z wymianki, dwa razy użyty, wyprany. najchętniej za inny pędzel, bądź luminizing. ![]()
![]() |
#2652 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Jestem groszek... ;)
|
Rozumiem i czekam
![]()
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok chyba, źle zrozumiałam więc ten post nieaktualny ![]()
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-03-01 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
faa tak - ja chce CWM i Theme, a podzielę się m.in. Snugglem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
ooo to super jednak pierwsza myśl najlepsza to po samplu chcesz tego i tego ??
a ja 2 sample snuggla ?
#2657 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie super, jeśli tak ci pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]()
#2659 |
Zakorzenienie
|
znaczy no wolne słoiczki mam tylko po cieniach z PL więc nie bardzo można określić jak dokładnie mają się do tych próbkowych z EDM... struny też mam
![]() A - i jak objętościowo? tak jak nowy sampel z EDM czy mniej? Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-03-01 o 22:35 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
dobrze, jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja ....link w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zadomowienie
|
Eye Palet - Sand Castle
najwięcej uzywany kolor 1 od lewej wymienię tylko i wyłącznie na pedzel EDM tzw. SKUNKS lub Angled EDM (do różu poprzednia wersja, mały, ścięte włosie) Edytowane przez anna1112 Czas edycji: 2010-03-07 o 17:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
ok, piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę też zrobić odsypki z np. primera EDM Kaolin Sunlight, NR Light. Względnie odlewki subtsancji biochemicznych, gdybyś wolała?
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
szukam osypek lub sampli
EDM cienie heart 2 shop beach towel swing set wild flowers monsoon bird house base soft butter peach (intensive lub o-glo) golden fair (intensive lub o-glo) sandy fair (semi-matte) ivory ((intensive lub o-glo) linen (intensive lub o-glo) róże nick nack email me all smiles swimming pool korektory Aussie Perk Me Up Multi-Tasking Intensive Fair kaolin powder fair Buff'd bisquit pędzle (miękkie,wyprane) do cieni, korektora, do podkładu firma nieważna mazidła: kwas migdałowy glinki wit.C w zamian to co w wątkach i mogę w razie czego poszukać poza |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Przyczajenie
|
Chętnie wymienię na Everyday Minerals puder NATURAL REFLECTIONS LIGHT
EDM Everyday Minerals Pędzel FLAT TOPinteresuje mnie jeszcze pędzelek do korektora i jakiś korektor pod oczy W zamian proponuję REVLON COLORSTAY SOFTFLEX C TŁUSTA 240 MEDIUM BEIGE jakieś pół buteleczki może nawet więcej MAX FACTOR Lasting Performance 109 NATURAL BRONZE cały nawet nie próbowany Eveline Scarlett Nr 12 Puder Prasowany Z Jedwabiem ważny do 10/2010 użyty tylko kilka razy Matowy make-up w piance Essence 01 matt sand użyty dwa razy Puder rozświetlający Giordani Gold Primavera Oriflame użyty trzy razy active c 3x5ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Plurabellle
niestety nic
#2670 |
Raczkowanie
|
Tutaj miałam do wymiany płynny podkład w płynie z EGM, ale już go nie mam, więc usuwam post.
Wymienię puste foremki do prasowania cieni Coastal Scents Edytowane przez Peter Griffin Czas edycji: 2010-04-18 o 14:22 Powód: Nieaktualna wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.