Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 19:10   #2641
madzienka79
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Nick jest tworem jednego z moich kumpli - trochę od nazwiska, troche od papierosków, które palę i nawiązuje do tego, że jestem mała i czarna - pasuje idealnie

Smutny nastrój zapanował na forum...wiem co czujecie bo w ostatnich latach odeszli najbliżsi mi mężczyźni - Tata i Dziadziuś, a wcześniej przyjaciel...pozostaje tylko wierzyć że trafili do lepszego świata...
Wiesz co dymka ja uwazam, ze ci dobrzy ludzie zbyt wczesnie odchodza dlatego cmentarze sa pelne ludzi niezastapionych.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
U nas w tesco co chwile promocje robia
U was u nas sa mniej laskawi.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:14   #2642
Soleilka
Zakorzenienie

OO przypomniało mi się. Miałam zrecenzować ten radical. Fajny zapach, włoski mięciutkie po umyciu, dzisiaj też jeszcze w miare, ale swędzi mnie głowa.. I co w tym najlepsze UWAGA UWAGA ciągnie mi do włosów owady, dzisiaj 3 larwy czegoś tam miałam na włosach. To chyba przez ten zapach :/ aż strach tego używać xD

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:15   #2643
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzięki jeszcze raz dziewczynki Nie jestem w stanie odp teraz każdej z osobna bo jestem wykończona, cały dzień spędziłam z 2,5 letnią chrześnicą, która ma tyle energii że szok i zadaje 100 pyt na minutę
Podczytuję Was co jakiś czas, żeby później nie mieć zaległości Jednym okiem zerkam w TV bo seriale się moje zaczęły

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:22   #2644
Anariel
Wtajemniczenie

xxxMikixxx Hehehe tylko caly dzien i padasz? Hhahaha Wiem cos o tym Moj maly teraz tez co chwile, a co to jest? A po co to? Itd
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Edytowane przez Anariel
Czas edycji: 2009-09-03 o 19:25
Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:26   #2645
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
OO przypomniało mi się. Miałam zrecenzować ten radical. Fajny zapach, włoski mięciutkie po umyciu, dzisiaj też jeszcze w miare, ale swędzi mnie głowa.. I co w tym najlepsze UWAGA UWAGA ciągnie mi do włosów owady, dzisiaj 3 larwy czegoś tam miałam na włosach. To chyba przez ten zapach :/ aż strach tego używać xD
Szampon radical???Larwy??

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
xxxMikixxx Hehehe tylko 2,5 godziny i padasz? Hhahaha Wiem cos o tym Moj maly teraz tez co chwile, a co to jest? A po co to? Itd
ja tez to mam na codzień i niemiłosiernie oczekuje aż nastanie upragniona chwila pójscia do przedszkola...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:28   #2646
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A trzeba zalać koniecznie oliwą z oliwek czy można np. olejem ostowym?
[
Nie znam się na tym, ale myślę, że inny olej też będzie pasował. Ja bym chętnie spróbowała z olejem z pestek winogron Ale akurat miałam pod ręką oliwę z oliwek, która się okazała bardzo gorzka i niesmaczna, dlatego jest tylko do włosów
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:33   #2647
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Szampon radical???Larwy??
To teraz wyobraź sobie co ja przeżywałam . Odrazu jak przyszłam do domu to wymyłam zwykłym szamponem, brrrr.

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 19:33   #2648
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

Zielony Redd's zawsze i wszędzie
Też jestem. Dlatego nie kupuję alkoholu tylko czekam aż da mi ktoś kto sam już na siebie zarabia (;
Ja sobie czasami z mamą kupuję piwko jakieś smakowe, pijemy po pół puszki Tak dla smaku tylko. :0 Lubię baaardzo cytrynowe, ale nie wiem jakiej firmy. Tak się znam na alkoholu
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

też się za młodu piło ja to dopiero byłam zdeprawowana.. a z Reddsów najbardziej lubię cytrusowego... ogólnie z piwek smakowych na 1 miejscu jest... Desperados oczywiście
A, no to może ja mówię o cytrusowym
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
ja uczyłam się 8 lat i ledwie potrafię powiedzieć "danke" czy "guten morgen"
Jeszce Ich bin Agata
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

zdawałam maturę z angielskiego którego nauczyłam się w 8 miesięcy na korepetycjach... w LO co semestr mieliśmy nowego nauczyciela albo praktykantów którzy zawsze zaczynali naukę od początku...
więc też umiałam tyule co z niemieckiego...
całe szczęście w moim bnloku mieszkała bardzo fajna babeczka dająca korepetycje angielskiego - swietnie uczyła a niewiele się płaciło. To jej zawdzięczam moją maturę z angielskiego
Ja mam od poniedziałku korepetycje z angielskiego, pod kątem matury. Ciekawe jak to będzie Kazała mi przynieść książki i zeszyty. Książek właściwie nie mam, tylko jeden podrecznik, a w zeszytach chaos.

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Cieszę się że dostałaś go już A Lorys wyprobowałam wczoraj- i kochana, nie mam pojęcia gdzie ty tam czujesz budyń bo dla mnie cuchnie proszkiem do prania - ale działanie w miarę w porzadku, ale mam wrażenie że coś słabo nawilża, to moje pierwsze odczucia, ale plus ma za to że nie obciąża
Moje ładnie nawilżył, przestałam juz myśleć o obcieciu końców Dziś koleżanka powiedziła mi, ze strasznie dużo włosy mi urosły.
Cytat:
Ja dzis ruszam z olejkiem czosnkowym, uwaga!!!! Zatkac noski
fuuuuuuj
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

czy Was tez tak potwornie boli dzis głowa?
Strasznie, mine juz tak od kilku dni. Dziś to myślałam, ze nie wytzrymam. Na na angielskim prawie spałam. Taka zła byłam, bo strasznie chaotyczne są te lekcje angielskiego. Próbuje sie skupić, zeby coś wynieśc z lekcji, a tu taki burdel. Ale nagle znudzona chcę sprawdzić godzinę na komórcę, patrzę, a tam sms od TZ: "Kocham Cię." od razu mi się lepiej zrobilo

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Tak poprzednio też ja byłam
Jesteś szalenie fotogeniczna!

Cytat:

ble.. ja ostatnio odkryłam w domu mole w suszonych grzybach...
Ja mam lepy na mole :P

Wiem, jak pakowałam paczkę na poczcie to właśnie tak stwierdziłam, ze przesadziłam. Ale nie chciałam, zeby się wylało. Daj znac jak użyjesz!

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
2 tygodnie temu jechał na skuterze i potrąciła Go babka, nie poszedł do szpitala bo nic mu nie było, otrzepał się i wrócił do domu...śmiałam się z Niego, że złego diabli nie biorą... W ostatni weekend pojechał na ryby na mazury, wypił piwko pod parasolami i zasną...więcej się nie obudził. Prawdopodobie miał po wypadku krwiaka, który pod wpływem alkoholu i słońca pęk. Szczerze powiedziawszy jeszcze nie dotarło to do mnie i jakoś nie mogę sobie tego uzmysłowić, dla tego boje się dnia pogrzebu gdy wszystko do mnie dojdzie.
Przykro mi.

Muszę isc sobie zdjęcia na dowód zrobic. Chyba bęę ćiwczyć z 3 godizny wczesniej miny zeby wyjśc jak człowiek, a nie jak jakiś pasztet, że .

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...roteinami.html Kupiłam dziś ten lakier, Chatul o nim pisała. Uzyłam dziś i jestem zachwycona
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:39   #2649
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Gekony jedzą karaluchy, a o karaluchy nie trudno xD
U mnie nie ma karaluchów, a jakby były to nie wiem jak z ich wartością odżywczą ja o mojego dbam i chcę żeby urósł duży i zdrowy

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:39   #2650
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Oj tak jestem padnięta , chrześnica nie widziała mnie parę dni i chyba się bardzo stęskniła bo wymęczyła mnie za wszystkie czasy. Podziwiam osoby, które mają tak na co dzień. Ja po tygodniu miałabym dosyć, choć pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić.

agusia dzięki

Stary 2009-09-03, 19:46   #2651
Magdzia94
Zakorzenienie

19agusia91 do czego uzywasz lakieru, w sumie w jakim celu go kupilaś?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 19:46   #2652
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak jestem padnięta , chrześnica nie widziała mnie parę dni i chyba się bardzo stęskniła bo wymęczyła mnie za wszystkie czasy. Podziwiam osoby, które mają tak na co dzień. Ja po tygodniu miałabym dosyć, choć pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić.

agusia dzięki
Ma ładną chrzestną to korzysta
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-09-03, 19:47   #2653
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
2 tygodnie temu jechał na skuterze i potrąciła Go babka, nie poszedł do szpitala bo nic mu nie było, otrzepał się i wrócił do domu...śmiałam się z Niego, że złego diabli nie biorą... W ostatni weekend pojechał na ryby na mazury, wypił piwko pod parasolami i zasną...więcej się nie obudził. Prawdopodobie miał po wypadku krwiaka, który pod wpływem alkoholu i słońca pęk. Szczerze powiedziawszy jeszcze nie dotarło to do mnie i jakoś nie mogę sobie tego uzmysłowić, dla tego boje się dnia pogrzebu gdy wszystko do mnie dojdzie.

Dorus doskonale Cie rozumiem, bo jak wuja umarl w piątek nie docierało to do mnie w ogole. Wyszedl do pracy i dostal zawał.
We wtorek byla kremacja (ja nie moglam byc), jeszcze nie docieralo.
Wczoraj byl pogrzeb, dopiero to do mnie dotarlo jak doszliśmy na cmentarz i zobaczylam czekający grób

Cytat:
UWAGA UWAGA ciągnie mi do włosów owady, dzisiaj 3 larwy czegoś tam miałam na włosach. To chyba przez ten zapach :/ aż strach tego używać xD
jezu

Cytat:
Nie jestem w stanie odp teraz każdej z osobna bo jestem wykończona, cały dzień spędziłam z 2,5 letnią chrześnicą, która ma tyle energii że szok i zadaje 100 pyt na minutę
doszłam ostatnio z TZ do wniosku ze chyba jestesmy juz za starzy na dzieci. Nie wyobrażam sobie teraz siedziec z dzieckiem teraz, martwic sie o pieluchy, jedzenie, nocne wstawanie.
TZ juz w ogole nie widze jak on wraca z pracy 22-23, padniety, albo wstaje przed 5 rano jak idzie na 7 godzine.
Zostaniemy przy swinkach

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ale nagle znudzona chcę sprawdzić godzinę na komórcę, patrzę, a tam sms od TZ: "Kocham Cię." od razu mi się lepiej zrobilo
to bardzo miłe tez czasami bez okazji takie dostaje

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15303,loton-4-lakier-do-wlosow-z-naturalnymi-proteinami.html
Cytat:
Kupiłam dziś ten lakier, Chatul o nim pisała. Uzyłam dziś i jestem zachwycona
jakie efekty? skleja włosy? stosowalas przedtem odzywke bez spłukiwania?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:48   #2654
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ma ładną chrzestną to korzysta
Hehe chrzestna dzisiaj dodatkowo na małym kacu po 2 Reddsach cytrusowych chociaż ja mam zawsze kaca po alk niezależnie ile bym wypiła ale za alk nie przepadam ostatnio preferuję tylko smakowe

Stary 2009-09-03, 19:50   #2655
19agusia91
Zakorzenienie

Magdziu, używam go w celu utrzymania fryzury w ciągu dnia. Dziś związałam włosy w kitkę, podniosłam włosy wszystkie do góry i psiknęłam u nasady, razem z grzywką. Zrobiłam to o 0 7:30, włosy do 15 wyglądały super. Po 15 zrobiłam to samo, nadal są ok, nie przetłuszczone.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Motylku, nie, nie skleja.Ani trochę. I nie śmierdzi!

Cytat:
to bardzo miłe tez czasami bez okazji takie dostaje
Baaardzo, chodziłam potem taka usmiechnięta, że ło

Te larwy.. Może to wszy?
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 19:52   #2656
motylek1007
Zakorzenienie

Jagoda dzis posłałam Lorysa

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-03, 19:56   #2657
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Motylku ja natomiast bardzo chciałabym mieć dziecko w przyszłości choć nie wiem czy dałabym sobie radę, jak patrzę ile problemów jest z takim maluchem, trzeba być bardzo silnym zarówno psychicznie jak i fizycznie żeby sobie z tym wszystkim poradzić. Ja nie mam siły podnieść mojej chrześnicy która waży 18 kg, czasami mam wrażenie że ona jest silniejsza ode mnie Też nie wyobrażam sobie wstawania w nocy czy nad ranem, nie cierpie tego.

Stary 2009-09-03, 20:03   #2658
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Magdziu, używam go w celu utrzymania fryzury w ciągu dnia. Dziś związałam włosy w kitkę, podniosłam włosy wszystkie do góry i psiknęłam u nasady, razem z grzywką. Zrobiłam to o 0 7:30, włosy do 15 wyglądały super. Po 15 zrobiłam to samo, nadal są ok, nie przetłuszczone. [COLOR="Silver"]
Hmm , moze to utrzyma moje wlosy w ładzie w szkole. chdoiz mi o t oz e wychodze z fajnymi ladnie poczesanymi a w szkole robi mi sie taka szopka mala i sie placza i brzydko to wyglada, zeobie wam w weekend zdj jak wygladaja bez czesania kilka h. Moze cos doradzice

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:08   #2659
xxxMikixxx
Zakorzenienie

agusia zaciekawiłaś mnie tym Lotonem, widziałam go w Naturze, ciekawe tylko czy na dłuższę metę nie wysuszy włosów bo widzę że na pierwszym miejscu ma alkohol w składzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 20:13   #2660
astra85
Zakorzenienie

dziewczyny a czy myslicie ,ze nowe wloski ktore mi wyrosy prawie na czole tzn tak ponizej lini wlosow beda dalej rosly czy zostana takie krociotkie?

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2009-09-03 o 20:14
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:14   #2661
19agusia91
Zakorzenienie

Ale potem proteiny jedwabiu. Jak juz mówiłam, ja będę omijać końcówki, same u nasady tylko
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-09-03, 20:16   #2662
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
rosna mi zęby i boli jak niewiem,nawet ibuprom mi niepomaga
polecam ketonal
Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Wredziuszka jakas ta pani M. Nie byla to jakas pani malgorzata albo pani madzia?
Mikus tez przezylam niejedne takie sytuacje. Moja przyjaciolka, ktora kochalam chyba bardziej niz wlasna siostre nie dosc, ze miala romans z biologicznym ojcem mojego synka to na dodatek probowala rozwalic moj zwiazek, ot ja sie jej zwierzalam a ona kombinowala jak to wykorzystac i prawie sie jej udalo, dziewczyna sama byla w zwiazku z pewnym mezczyzna i dzis on jest moim narzeczonym i nosze jego dziecko, nasze dziecko tak to sie ulozylo.
ta pani M. to Marta (jak jest tu panna o tym imieniu na forum, to przepraszam) Madziu miałaś ciekawą historię, ale najważniejsze, że teraz jesteś szczęśliwa i wszystko się dobrze układa!
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Narek mecz ogladalaś? Ja oczywiscie, dobrze ze mam tv w pokoju i moge siedziec na wizazu.
Nie martw sie ja tez mam dosyc, 2 dzien a trzeci sprawdzian zapowiedziany...;/
przypomniało mi się moje LO - już pierwszego dnia polonistka zadawała nam lekturę, z której po 3 dniach mieliśmy kartkówkę to śmieszne...
Cytat:
My juz po obiadku A kosmetyki Johna Frieda to ladna cene maja w Polsce. U nas kupi sie za 20zl a jak jest promocja to jedno daja gratis :P
właśnie za to kocham UK buy one, get one free za ewentualne błędy przepraszam
Cytat:
Jak będę miała znów mole to Ci wyślę larwy :P Tylko nie wiem jak, bo w kopercie lepiej nie :P
może w bąbelkowej? folijki chyba nie zjedzą
Cytat:
To teraz wyobraź sobie co ja przeżywałam . Odrazu jak przyszłam do domu to wymyłam zwykłym szamponem, brrrr.
przyprawiłaś mnie o dreszcze i uczucie swędzenia na całym ciele.. bleeee
Cytat:
A, no to może ja mówię o cytrusowym

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...roteinami.html Kupiłam dziś ten lakier, Chatul o nim pisała. Uzyłam dziś i jestem zachwycona
y mówiąc o najlepszym piwie smakowym (o ile mogę tak to nazwać) miałam na myśli Desperadosa, a na 2 miejscu jest cytrusowy Redd's
jak użyję Bingo to napiszę na razie brakuje mi życia na pieszczenie włochów.. zwłaszcza, że jutro weekend a od soboty Winobranie w ZG i tydzień nieustającej balangi
Cytat:
Motylku ja natomiast bardzo chciałabym mieć dziecko w przyszłości choć nie wiem czy dałabym sobie radę, jak patrzę ile problemów jest z takim maluchem, trzeba być bardzo silnym zarówno psychicznie jak i fizycznie żeby sobie z tym wszystkim poradzić. Ja nie mam siły podnieść mojej chrześnicy która waży 18 kg, czasami mam wrażenie że ona jest silniejsza ode mnie Też nie wyobrażam sobie wstawania w nocy czy nad ranem, nie cierpie tego.
moja chrześnica w grudniu skończy 2 latka, a już waży 15kg! na ręce jej nie biorę, bo się skubana wyrywa i kopie.. w dodatku popełnia grzech niewybaczalny - ciągnie mnie za włosy.. i to naprawdę z całej siły...
Stary 2009-09-03, 20:18   #2663
astra85
Zakorzenienie

ketonal mi sie skonczyl,a jest na recepte:-/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 20:19   #2664
motylek1007
Zakorzenienie

dobrze, ze moj chrzesniak juz jest duzy i mnie nie ciągnie za włosy :P

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-03, 20:21   #2665
astra85
Zakorzenienie

a ja mam 2 chrzesniakow i chcrzesnice,ale urodzaj
Stary 2009-09-03, 20:22   #2666
motylek1007
Zakorzenienie

ja juz nie chce byc wiecej razy chrzestna i mam nadzieje ze nikt mnie nie wezmie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-03, 20:25   #2667
astra85
Zakorzenienie

czemu nie chcesz?
Stary 2009-09-03, 20:26   #2668
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

przypomniało mi się moje LO - już pierwszego dnia polonistka zadawała nam lekturę, z której po 3 dniach mieliśmy kartkówkę to śmieszne...

Ja mam w poniedziałek sprawdzian
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-09-03, 20:28   #2669
blondyna789
Zakorzenienie

ja 10.10 będę chrzestną po raz 2-gi tym razem przypadł mi bratanek, długo wyczekiwany

poprzednio zostałam chrzestną mojej kuzynki wnuczki (małe zawirowanie, ale generalnie moja kuzynka ma córkę i ta córka ma córkę, której chrzestną jestem ja), ale trafiło na mnie tak z braku laku - ktoś tam odmówił i jakoś tak nikomu nie pasowało, więc zadzwonili do mnie małą lubię bardzo, jest fajnym dzieckiem, ale za często się nie widujemy, bo mieszkamy w różnych miastach
z bratankiem też nie będę się widywać, bo mieszkają pod Cardiff na stałe...

hm.. taki już mój los - być chrzestną na odległość...
Stary 2009-09-03, 20:36   #2670
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszce Ich bin Agata
O, moja imienniczka Miło

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
U mnie nie ma karaluchów, a jakby były to nie wiem jak z ich wartością odżywczą ja o mojego dbam i chcę żeby urósł duży i zdrowy
Kiedyś kupowałam karalucha w zoologicznym (za 1 zł. sztuka ) bo mam w domu ptasznika kędzierzawego (tzn. brat ma). Wchodzę i mówię, że poproszę karalucha, pan wyjął pudełeczko i mi pokazuje z tekstem: którego pani wybiera? ten może być? podoba się pani?

Echhh, zauważyłam, że pojawił mi się łupież Nie wiem od czego. Albo to szampon Barwy z lnem, albo co gorsza Kuracja wzmacniająca Joanny.
Nigdy wcześniej nie miałam problemów z łupieżem i nie wiem, czy wystarczy, że odstawię te 2 rzeczy i wrócę do poprzedniego szamponu? czy potrzebuję czegoś przeciwłupieżowego?

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości