|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
dziewczyny dostałam dziś kolejną paczuszke z gratisami ![]() wczoraj jedną i dzis kolejną a w dzisiejszej było mleko następne z dodatkiem kleiku ryżowego w mroszku z NAN 2R 350gr, soczek i jabłuszko z marchewką tylko co ja zrobie z tym mlekiem z kleikiem bo ja chyba jej tego nie podam bo moja ma nietolerancje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zadomowienie
|
a jeszcze co do fotelików, jest kilka firm które co roku wystawiają swoje modele do testów i zdobywają 4-5 gwiazdek :
Britax, Roemer, Teutonia, Maxi-Cosi , Bebe Confort, Bebecar , Peg Perego, no i mimo wszytsko Chicco - wybrane modele. nam jak kupowaliśy fotelik sprzedawca mówił, że musi mieć wystające zagłówki (ochrona dla główki) główka nie może latać w foteliku, 5pnkt. pasy bezpieczeństwa - najlepiej regulowana wysokość i dziecko nie może mieć za dużo "luzu". |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja jestem typem sowy, wstawałam o 11, a teraz..... 8 to hit! Cytat:
a kaszkę to możesz równolegle - u mnie tylko z łyżeczki a spodnie to jakbym umiała szyć cokolwiek (ale żałuję, że nic nie umiem w tym temacie) to bym proste, czarne cygaretki uszyła, ze skośnymi kieszeniami ![]() Mi śpi dalej..... obudzić ją? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
niech śpi
![]() pewnie jej się śni rzeeeka mleeeka ! ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ... a ja uciekam bo mnie sie małe własnie obudziło ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
a powiedz kochana, ty chadzasz do baotanicznego, wiesz może jaka jest cena za jednorazowy wstęp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie budziła ,ona sama wie ile ma spac ....cygaretki no fajny któj
![]() ![]() a kaske ile razy dziennie podawac?lepiej bez smakowa?
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, nawet nie wiecie jak ja wam zazdroszcze, ze mieszkacie we wroclawiu.... Tak sie juz stesknilam za moim kochanym miastem...jak nigdy.....nawet z chin tak nie tesknilam jak teraz..... ![]() Ostatnio byl jakis program o Pl i wlasnie pokazywali wrocek - tak sie przykleilam do ekranu, ze tz stwierdzil ze musimy chyba niedlugo jechac... ![]()
![]() |
#2651 |
Zadomowienie
|
7zł normalny
5zł ulgowy ![]() karenina ja o ile dobrze pamiętam to mamy pod koniec wakacji jakies spotkanie we Wrocławiu zorganizować ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za życzonka
![]() Ale ten czas leci ![]() ![]() Musze coś wymyśleć ![]() głosy oddane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
przykleiłam się do czytania o fotelikach... cholewka, ten reportaż mnie przeraził, tż widziałąm też
my mamy ramatti mars... i samam nie wiem opinie rózne ![]() Kareninko, ja wrocław polubiłam dopiero po jakimś czasie, najpierw czułamsię tu strasznie samotna ![]() ![]() a jak spotkanie będzie we wrocku to my przydreptamy ![]() i jeszcze się pochwalę - osztrzygłam włosy ![]() (a miałam prawie do pasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie tez latam i sprawdzam czy mala sie jeszcze nie obudzila bo u niej drzemki to 30 min trwaja, a dzis juz 2,5 h spi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale koniec dobrego, wstała, wciągnęła słoik marchewy i spadamy do parku do potem mamki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |||||
Zakorzenienie
|
haj Mamusie ![]() ![]() ![]() nooo fajna ![]() Cytat:
![]() jak śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zagłosowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() <><><> no i musze dzis moją córę pochwalić bo trzecią noc już nam przespała (prawie) całą bez budzenia się na jedzonko ![]() ![]() ![]() <><><> Pinky a wrzucisz fotkę prównawcza "przed: i "po"? ![]() <><><> no i życzonka uśmiechu i słonka dla Gabrysi ![]() Kinguni ![]() Piotrusia ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-28 o 12:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
simpatica brava dla Olci
![]() ![]() to ja sie pochwale moja laską ![]() Załącznik 3065966 |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam nadzieję, ze Ola tak juz będzie spała bo to fajnie sie tak przespać tyle godzin bez karmienia ![]() ![]() ![]() <><><>\ A my jedziemy teraz na łąkę (3 raz już dzisiaj ![]() ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-28 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2660 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak generalnie to jak zaczniesz wprowadzac to pojedyńczo i (ale to juz chyba któraś napisała) 3 dni i bedziesz widziałą co się dziej i potem następne będzie dobrz - polubi wszystko a i dobrze ze na tomografie nic nie wykazało ![]() na początku moze wieczorem i ja zaczełam od kleiku ryżowego Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobie ale najpierw zapytanko... Mam problem czasem po spacerku młodego nakarmić słoiczkowym owockiem czy jarzynką... Nie wiem czy to niecierpliwosć, fakt, że śpi niemal do karmienia, bo niby mu smakuje ale jojczy i musze piszczeć mu zabawką... a jak daje mu popić to jest sajgon... nie wiem czemu raz jest normalnie a raz taki rozdrażniony...
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- sto lat dla maluszków i dziękuję za pamięć o Piotrusiu ![]() Ja zaczęłam od jabłuszka ale to ze względu na kupki... mój mały woli dynie i marchew niż owoce. Zasnął dzisiaj sam 2 razy bez cyrków!!!! Oby mu tak zostało... właśnie szaleje mi na rękach, bo tv zobaczył, że włączony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mała mamrotka i mała domi cudne! a u nas obraza na smoczek i na wózek ![]() ![]() dzięki za kciukasy ![]() byłam w szkole. kadrowa nawet nie zapytała czemu nie napisałam podanie od 30.06 (wtedy kończy mi się macierzyński z zaległym urlopem) czyli wygląda na to, że ją to nie zdziwiło - dobra moja. Niestety nie było "starej" więc muszę iść jeszcze raz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To PP mnie zaskoczyła ![]() Brawo dla malutkiej ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Laski wujek Tz wybral ten papierek aktu chrztu i wiecie ile ten ksiadz ze wsi chcial kasy???50 zl
![]() za papierek jeden ![]() to moj Tz wybral u nas akt bierzmowania za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Tarasiu ja chciałam zagłosować pierw na Ciebie ale głosowałam wczoraj wieczorem i musze odczekać 24 h
![]() ![]() w ogóle to ja się pytam dlaczego za kawałek papierku trzeba płacić :baba: |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() że co??????????? u nas jest co łaska
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
heloł
ja tylko na minutkę, dziś się pakujemy, więc mam mało czasu, do tego Olka dzis taaaaaaaaaaaaaka nieznośna!!!! chciałam tylko napisać, że nie będzie nas do wtorku ![]() oby tylko pogoda dopisała ![]() to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: D i oczywiście dla dzisiejszych Małych Solenizantów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Dziewczyny a co sadzicie o takich fotelikach z zapieciem pasow na krzyz?http://www.youtube.com/watch?v=SXJxVMz6rv4
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Mamrotka mam nadzieje ze z wiekiem bedzie coraz lepiej i z tego wyrośnie ....tylko jak narazie wyniki dobre a Ja chciałabym wiedziec gdzie jest błąd co tam w mózgu zle pracuje -rozumiecie ...wiem bierze leki -działają ...jest dobrze ----ale skad to ?
![]() Elalank udanego wikendu ![]() ![]() Domi alez słodziuchna Polcia ![]() Lece do małej bo chyba sie budzi ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
Hej Nadius widze Cie,co tam u Ciebie i maluszka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.