Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 10:31   #2641
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Hm to nie wiem od czego zaczac

Wiec tak 1 dnia marchewki ,drugiego jabłko......a kaszka ? przepraszam ze tak zameczam pytaniami

Nie wiem co teraz ,nic nie mówili,mamy sie pokazac w czwartek ...jesli nic nie zrobią ,nic nie beda mówic ...pojedziemy do Warszawy ...do tego i. Matki i dziecka ....

Nie wiem co Mi sie podoba ,szukam jakiegos ciekawego mkroju ....o Misia Mi zasneła na brzuszku
Raczej nie tak szybko, że dzień po dniu inny produkt - stopniowo Poczytaj proszę artykuł z linku, który Ci podesłałam
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:32   #2642
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Chyba lepiej od marchewki ,bo jak zaczne od dobrego to później nie bedzie chciała warzywek

...a kaszka jaka smakowa czy nnie ? z butelki czy łyżeczką

Do czwartku jestesmy w domku a w czwartek na kontrole ...na tomografi nic nie wyszło i dalej nic nie wiem skąd ,dlaczego itd

Szyje Sobie elegNCKIE SPODNIE JAKIE mI DORADZACIE ,SZEROIE PROSTE Z KANTEM:rolleyes :
a może dobrze że tomografia wyszła czysto, sama nie wiem, to co kolejne badania?

dziewczyny dostałam dziś kolejną paczuszke z gratisami
wczoraj jedną i dzis kolejną a w dzisiejszej było mleko następne z dodatkiem kleiku ryżowego w mroszku z NAN 2R 350gr, soczek i jabłuszko z marchewką
tylko co ja zrobie z tym mlekiem z kleikiem bo ja chyba jej tego nie podam bo moja ma nietolerancje i szkoda mi to wyrzucic a jest to po 6 miesiącu
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:33   #2643
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej Laski

napisalam wiadomosc w klubie- diTu, Tarasia wpadnijcie tez tam
Domi, a co jest do wygrania, ze tak szalejesz z tymi linkami??

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:33   #2644
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
a może dobrze że tomografia wyszła czysto, sama nie wiem, to co kolejne badania?

wczoraj jedną i dzis kolejną a w dzisiejszej było mleko następne z dodatkiem kleiku ryżowego w mroszku z NAN 2R 350gr, soczek i jabłuszko z marchewką
tylko co ja zrobie z tym mlekiem z kleikiem bo ja chyba jej tego nie podam bo moja ma nietolerancje i szkoda mi to wyrzucic a jest to po 6 miesiącu
A do mnie nic nie przychodzi
Stary 2010-04-28, 10:37   #2645
xpressja
Zadomowienie

a jeszcze co do fotelików, jest kilka firm które co roku wystawiają swoje modele do testów i zdobywają 4-5 gwiazdek :
Britax, Roemer, Teutonia, Maxi-Cosi , Bebe Confort, Bebecar , Peg Perego, no i mimo wszytsko Chicco - wybrane modele.

nam jak kupowaliśy fotelik sprzedawca mówił, że musi mieć wystające zagłówki (ochrona dla główki) główka nie może latać w foteliku,
5pnkt. pasy bezpieczeństwa - najlepiej regulowana wysokość
i dziecko nie może mieć za dużo "luzu".

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:40   #2646
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

Cytat:
hej Laski

napisalam wiadomosc w klubie- diTu, Tarasia wpadnijcie tez tam

Moja Polusia wczoraj zasnela o 20.30, wstala tylko po 6 na mleczko wiec jawzielam na cyca do lozka jak zwykle i spalysmy do 9.20 fajnie bylo
uou, to się nazywa zdrowy poranek
ja jestem typem sowy, wstawałam o 11, a teraz..... 8 to hit!

Cytat:
Hm to nie wiem od czego zaczac

Wiec tak 1 dnia marchewki ,drugiego jabłko......a kaszka ? przepraszam ze tak zameczam pytaniami

Nie wiem co teraz ,nic nie mówili,mamy sie pokazac w czwartek ...jesli nic nie zrobią ,nic nie beda mówic ...pojedziemy do Warszawy ...do tego i. Matki i dziecka ....

Nie wiem co Mi sie podoba ,szukam jakiegos ciekawego mkroju ....o Misia Mi zasneła na brzuszku
może najpierw daj marchewkę ze 2 dni, niech się szkrab przyzwyczai, potem jabłko - ja dałam jabłko z marchewą słoik -
a kaszkę to możesz równolegle - u mnie tylko z łyżeczki

a spodnie to jakbym umiała szyć cokolwiek (ale żałuję, że nic nie umiem w tym temacie) to bym proste, czarne cygaretki uszyła, ze skośnymi kieszeniami

Mi śpi dalej..... obudzić ją?
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:44   #2647
xpressja
Zadomowienie

niech śpi
pewnie jej się śni rzeeeka mleeeka !

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

... a ja uciekam bo mnie sie małe własnie obudziło

Stary 2010-04-28, 10:48   #2648
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
niech śpi
pewnie jej się śni rzeeeka mleeeka !

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

... a ja uciekam bo mnie sie małe własnie obudziło
a powiedz kochana, ty chadzasz do baotanicznego, wiesz może jaka jest cena za jednorazowy wstęp?
Stary 2010-04-28, 10:52   #2649
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Ja bym nie budziła ,ona sama wie ile ma spac ....cygaretki no fajny któj prosty

a kaske ile razy dziennie podawac?lepiej bez smakowa?
Stary 2010-04-28, 10:55   #2650
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
a powiedz kochana, ty chadzasz do baotanicznego, wiesz może jaka jest cena za jednorazowy wstęp?

Kurcze, nawet nie wiecie jak ja wam zazdroszcze, ze mieszkacie we wroclawiu....
Tak sie juz stesknilam za moim kochanym miastem...jak nigdy.....nawet z chin tak nie tesknilam jak teraz.....
Ostatnio byl jakis program o Pl i wlasnie pokazywali wrocek - tak sie przykleilam do ekranu, ze tz stwierdzil ze musimy chyba niedlugo jechac...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:00   #2651
xpressja
Zadomowienie

7zł normalny
5zł ulgowy

karenina ja o ile dobrze pamiętam to mamy pod koniec wakacji jakies spotkanie we Wrocławiu zorganizować

Stary 2010-04-28, 11:12   #2652
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Dziękuje za życzonka

Ale ten czas leci 15 maja chrzcimy małą. Chce jej coś ładnego kupić ale i praktycznego. Widziałam sukieneczki za 130zł ale niechce wydawać tyle pieniążków na kiecke, która będzie potem leżeć w szafie
Musze coś wymyśleć

głosy oddane
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:12   #2653
pinky_deer
Raczkowanie

przykleiłam się do czytania o fotelikach... cholewka, ten reportaż mnie przeraził, tż widziałąm też
my mamy ramatti mars... i samam nie wiem opinie rózne

Kareninko, ja wrocław polubiłam dopiero po jakimś czasie, najpierw czułamsię tu strasznie samotna , kiedyś marzył mi się kraków do studiowania, ale teraz bym się za nic nie zamieniła na ten ciemnogród

a jak spotkanie będzie we wrocku to my przydreptamy

i jeszcze się pochwalę - osztrzygłam włosy nadal nie przywyklam, teraz jestem jak mawia Tż "wesołym paziem"
(a miałam prawie do pasa) ale wypadały okrutnie
Stary 2010-04-28, 11:29   #2654
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrotko bejbiś w fioletach cudny

Cytat:
Chyba lepiej od marchewki ,bo jak zaczne od dobrego to później nie bedzie chciała warzywek

...a kaszka jaka smakowa czy nnie ? z butelki czy łyżeczką

Do czwartku jestesmy w domku a w czwartek na kontrole ...na tomografi nic nie wyszło i dalej nic nie wiem skąd ,dlaczego itd

Szyje Sobie elegNCKIE SPODNIE JAKIE mI DORADZACIE ,SZEROIE PROSTE Z KANTEM:rolleyes :
to chyba dobrze ze tomografia dobra, moze malutkiej teraz cos dolega i z tego po prostu wyrosnie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
a Blanka go nienawidzi.. w ogole mi soczkow ani herbatek nie chce pić, Mondzioł jeden...
moja tez nie chciala pic ani soczku ani herbatki ale to tylko z butli nie chciala, a jak zaczelam podawac jej lyzeczka to cala happy jest i pije az milo, a z butli nadal nie chce nic oprocz mleczka

ja wlasnie tez latam i sprawdzam czy mala sie jeszcze nie obudzila bo u niej drzemki to 30 min trwaja, a dzis juz 2,5 h spi o wlasnie sie obudzila
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:45   #2655
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość

ja wlasnie tez latam i sprawdzam czy mala sie jeszcze nie obudzila bo u niej drzemki to 30 min trwaja, a dzis juz 2,5 h spi o wlasnie sie obudzila
ha! ja robiłamto samo, bo drzemka ponad przeciętna... i to o tej porze
ale koniec dobrego, wstała, wciągnęła słoik marchewy i spadamy do parku

do potem mamki
Stary 2010-04-28, 12:41   #2656
simpatica
Zakorzenienie

haj Mamusie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
I pokazesz pokazesz...
oczywiście ze się pochwalę
Cytat:

Ja mam taka kostke, ktora maly uwielbiaaaa
nooo fajna
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki bo idę zaraz do swojej pracy złożyć podanie o wychowawczy od września. kontaktowałam się z radca prawnym i należy mi się jeszcze płatny urlop za te wakacje. Ciekawe jak na to zareagują - już się pocę na samą myśl, że muszę tam iść i rozmawiać z bossówką.

Cytat:
a ja ze zdjeciem mojej malutkiej
jak śliczna
Cytat:
Simpaticaw ten sam sposób załatwiłam dziecku 5 gryzaczków, bo do jednego gara je włożyłam
no to jesteś lepsza
Cytat:
ja mam proste z kantem z takiego lekko śłiskiego materiału i sie świetnie układają uwielbiam je nosić
Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Na mnie też proszę głosować
zagłosowałam
Cytat:
ja ostatnio przeglądałam gazety co dostałam w szpitalu i znalazłam kupon na :poradnik żywienia małego dziecka" i jakieś gratisowe próbki jedzonka i myślę sobie - to wyślę to akurat zanim może przyjdzie to Ola już się będzie nadawała do "testowania". Pojechałam na pocztę żeby wysłać kupon , wróciłam do domu, zdążyłam wypic herbatę a tu dzwonek do drzwi - listonosz przyniósł paczke. Otwieram a tam poradnik żywienia małego dziecka i próbki szał normalnie jak ta poczta expresowo listy rozwozi
Cytat:
my tez byliśmy w ndz w lubelskim botaniku - zapłaciliśmy 10 zł za bilety - połaziliśmy 20 min i trzeba było wracać bo się Oli nie podobało - darła się w niebogłosy zamiast kwiatki oglądać
<><><>
no i musze dzis moją córę pochwalić bo trzecią noc już nam przespała (prawie) całą bez budzenia się na jedzonko wczoraj jak zasneła o 20 to obudziła sie dzis o 5 jeszcze nigdy tak długo nie spała bez przerwy na kanke
<><><>
Pinky a wrzucisz fotkę prównawcza "przed: i "po"?
<><><>
no i życzonka uśmiechu i słonka dla

Gabrysi

Kinguni

Piotrusia

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-04-28 o 12:43
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:43   #2657
domi7ks
Zakorzenienie

simpatica brava dla Olci to teraz powinna Ci juz tak przesypiac ladnie jak juz 3 noce tak spala

to ja sie pochwale moja laską
Załącznik 3065966

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:47   #2658
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
simpatica brava dla Olci to teraz powinna Ci juz tak przesypiac ladnie jak juz 3 noce tak spala

Załącznik 3065966
To ta kokarda tzn opaska o której pisałaś? No słodziuchna ta Twoja Polinka

Ja mam nadzieję, ze Ola tak juz będzie spała bo to fajnie sie tak przespać tyle godzin bez karmienia i nawet kanki mi ne wybuchły A najbardziej mnie cieszy, ze ona tak sama z siebie sapła, niczym jej nie oszukiwałam ani takie tam
<><><>\
A my jedziemy teraz na łąkę (3 raz już dzisiaj ). Baaaj

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-04-28 o 12:49
Stary 2010-04-28, 12:49   #2659
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
jak śliczna
Gabrysi

Cytat:

Załącznik 3065966
slicznotka
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 13:34   #2660
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Dużo, duuużo zdrówka dla

Mamrotkowej Gabrysi
Marii Kinguni
Zeberkowego Piotrusia

dołaczam się

Cytat:
Mam jeszcze miedzy innymi takie cos, ale maly mnie wysmial jak mu to daje...
a Grześ je lubi - wkłada sobie i wyciąga i wkłada jak popadnie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
A i jeszcze pytałaś czy tylko Ty prasujesz ciuszki dzidziolka - nie tylko Ja też ciągle prasuję rzeczy małej Jakoś nie lubię ubierać ją w niewyprasowane...
ja też prasuję

Cytat:
Od czego zacza rozszerzac diete małej ? nir wiem jak to wszystko zaczą c ,co i kiedy
DiTu napisała juz tzn. wkleiła linka - to ja tylko
a tak generalnie to jak zaczniesz wprowadzac to pojedyńczo i (ale to juz chyba któraś napisała) 3 dni i bedziesz widziałą co się dziej i potem następne
będzie dobrz - polubi wszystko
a i dobrze ze na tomografie nic nie wykazało

Cytat:
a kaske ile razy dziennie podawac?lepiej bez smakowa?
na początku moze wieczorem i ja zaczełam od kleiku ryżowego

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
karenina ja o ile dobrze pamiętam to mamy pod koniec wakacji jakies spotkanie we Wrocławiu zorganizować
ja planuje być w poblizu wrocka w połowie sierpnia a tez jestem za spotkaniem
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:09   #2661
zebra666
Zakorzenienie

Zaraz Was nadrobie ale najpierw zapytanko... Mam problem czasem po spacerku młodego nakarmić słoiczkowym owockiem czy jarzynką... Nie wiem czy to niecierpliwosć, fakt, że śpi niemal do karmienia, bo niby mu smakuje ale jojczy i musze piszczeć mu zabawką... a jak daje mu popić to jest sajgon... nie wiem czemu raz jest normalnie a raz taki rozdrażniony...

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

sto lat dla maluszków i dziękuję za pamięć o Piotrusiu

Ja zaczęłam od jabłuszka ale to ze względu na kupki... mój mały woli dynie i marchew niż owoce.

Zasnął dzisiaj sam 2 razy bez cyrków!!!! Oby mu tak zostało... właśnie szaleje mi na rękach, bo tv zobaczył, że włączony

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:44   #2662
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
kliki oddane tylko u Tarasi w pokazywarce czyli bebiko chyba to jak kliknełam to pokazało że moge raz na 24h oddac głos a u Domi tego nie było a klikam zawsze wszysktkie na raz
ja to mam chyba jakiegoś pecha bo głosów przybywa bardzo mało

mała mamrotka i mała domi cudne!

a u nas obraza na smoczek i na wózek takie awantury urządza w wózku, że wstyd przez miasto iść bo się wszyscy oglądają. Natomiast jak ją wyciągnę z wózka na ręce to uśmiech od ucha do ucha ciekawska bestia

dzięki za kciukasy
byłam w szkole. kadrowa nawet nie zapytała czemu nie napisałam podanie od 30.06 (wtedy kończy mi się macierzyński z zaległym urlopem) czyli wygląda na to, że ją to nie zdziwiło - dobra moja.
Niestety nie było "starej" więc muszę iść jeszcze raz...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:46   #2663
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Dziękuje za życzonka

Ale ten czas leci 15 maja chrzcimy małą. Chce jej coś ładnego kupić ale i praktycznego. Widziałam sukieneczki za 130zł ale niechce wydawać tyle pieniążków na kiecke, która będzie potem leżeć w szafie
Musze coś wymyśleć

głosy oddane
Kup używaną a potem sprzedaj
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
...
zagłosowałam

ja ostatnio przeglądałam gazety co dostałam w szpitalu i znalazłam kupon na :poradnik żywienia małego dziecka" i jakieś gratisowe próbki jedzonka i myślę sobie - to wyślę to akurat zanim może przyjdzie to Ola już się będzie nadawała do "testowania". Pojechałam na pocztę żeby wysłać kupon , wróciłam do domu, zdążyłam wypic herbatę a tu dzwonek do drzwi - listonosz przyniósł paczke. Otwieram a tam poradnik żywienia małego dziecka i próbki szał normalnie jak ta poczta expresowo listy rozwozi

my tez byliśmy w ndz w lubelskim botaniku - zapłaciliśmy 10 zł za bilety - połaziliśmy 20 min i trzeba było wracać bo się Oli nie podobało - darła się w niebogłosy zamiast kwiatki oglądać
<><><>
no i musze dzis moją córę pochwalić bo trzecią noc już nam przespała (prawie) całą bez budzenia się na jedzonko wczoraj jak zasneła o 20 to obudziła sie dzis o 5 jeszcze nigdy tak długo nie spała bez przerwy na kanke
...

To PP mnie zaskoczyła
Brawo dla malutkiej
Cytat:

Załącznik 3065966
urocza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 14:56   #2664
domi7ks
Zakorzenienie

Laski wujek Tz wybral ten papierek aktu chrztu i wiecie ile ten ksiadz ze wsi chcial kasy???50 zl
za papierek jeden
to moj Tz wybral u nas akt bierzmowania za darmo

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:11   #2665
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
ja to mam chyba jakiegoś pecha bo głosów przybywa bardzo mało
Tarasiu ja chciałam zagłosować pierw na Ciebie ale głosowałam wczoraj wieczorem i musze odczekać 24 h Lipa z tym troche bo nie zawsze jest sie na kompie akurat po 24 h tylko czasem wcześniej a potem już nie... no ale jak tylko będę mogła i będzie możliwość to oczywiście kliknę
Cytat:
Laski wujek Tz wybral ten papierek aktu chrztu i wiecie ile ten ksiadz ze wsi chcial kasy???50 zl
za papierek jeden
w ogóle to ja się pytam dlaczego za kawałek papierku trzeba płacić :baba:

Stary 2010-04-28, 15:19   #2666
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję wszystkim za kliczki proszę o jeszcze

a z tymi fotelikami wydawało się tak łatwo- a to przecież ogromna odpowiedzialność!
kliczki poszly

Cytat:
hej Laseczki

dolaczam sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantow

wiecie z tymi klikami jesli ktoras klikala popoludniu to trzeba odczekac 24h :/ :/ chyba....ale mozecie sporbowac- bede bardzo wdzieczna, bo oczywiscie pooolecialam w dol:/
klikniete

Cytat:
trzymajcie kciuki bo idę zaraz do swojej pracy złożyć podanie o wychowawczy od września. kontaktowałam się z radca prawnym i należy mi się jeszcze płatny urlop za te wakacje. Ciekawe jak na to zareagują - już się pocę na samą myśl, że muszę tam iść i rozmawiać z bossówką.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc Mamusie

Adi dzis znaczie lepiej a Tomek tez nic nie zlapal wiec jest suer

hehe Tomala lubi akurat ten gryzak smoczkow nie uznaje zadnych ale ten smieszny gryzak mu pasuje wyjatkowo

co do made in china zgadzam sie w zupelnosci..

Tarasiu

Cytat:

a ja ze zdjeciem mojej malutkiej

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hmmm... już kupujecie duże foteliki?? Ja mam Maxi-cosi cabrio fix i chyba jest do 13kg.. musze sprawdzić, w sklepie od razu powiedzieli, ze tylko maxi-cosi.. i jak patrze na zdjecia np. dziecka Curusiowej, Jusis itd to wszyscy go mają heh :P
no i ma 5 za bezpieczeństwo

a Blanka go nienawidzi.. w ogole mi soczkow ani herbatek nie chce pić, Mondzioł jeden...

Też myslę Asiccca, że najlepiej od jabłuszka

Z Twoich zakupów Kareninko nikt się nie śmieje, no coooo Ty
Albumik o ciązy rewelacja.. ja prowadzę taką książeczkę od urodzenia Blanki, tzn tylko ją uzupełniam no ale też zawsze jakąś pamiątkę będzie miała

Pietrusiu, Kamilka przesłodka, cała różowiutka, ja tez tak lubie moja mama się śmieje, że jeszcze z różu nie wyrosłam i teraz biedna Blanka cała różowa...

ehhh mój kochany potworek właśnie zastrajkował z jedzeniem.. zjadła o 6 rano 200ml a teraz jej wcisnęłam tylko 70ml mleczka z kaszką.. może zaraz jej podgrzeje i coś zje

jak wasze koniki morskie z FP? nam się wczoraj wyczerpaly już baterie, az sie bałam jak Blanka zasnie, bo bez konika, ciuciu-ruciu (smoczka) i kizi-mizi (taka maskotka-podusia) nie ma opcji żeby zasneła :P
A no Olus ja juz chce kupic ale wlasnie po tym reportazu jeszcze sie wstrzymam i porzadnie przejrze internet i poczytam o testach bezpieczenstwa

Cytat:

Załącznik 3065966

Cytat:
za papierek jeden
że co??????????? u nas jest co łaska

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:28   #2667
elalank
Zadomowienie

heloł

ja tylko na minutkę, dziś się pakujemy, więc mam mało czasu,
do tego Olka dzis taaaaaaaaaaaaaka nieznośna!!!!

chciałam tylko napisać, że nie będzie nas do wtorku życzę Wam super weekendu majowego!!!
oby tylko pogoda dopisała

to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: D

i oczywiście dla dzisiejszych Małych Solenizantów

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:43   #2668
kachula27
Zakorzenienie

NAJLEPS ZE ZYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW: roza:

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Dziewczyny a co sadzicie o takich fotelikach z zapieciem pasow na krzyz?http://www.youtube.com/watch?v=SXJxVMz6rv4

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-04-28, 15:44   #2669
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Mamrotka mam nadzieje ze z wiekiem bedzie coraz lepiej i z tego wyrośnie ....tylko jak narazie wyniki dobre a Ja chciałabym wiedziec gdzie jest błąd co tam w mózgu zle pracuje -rozumiecie ...wiem bierze leki -działają ...jest dobrze ----ale skad to ?

Elalank udanego wikendu

Domi
alez słodziuchna Polcia

Lece do małej bo chyba sie budzi
Stary 2010-04-28, 16:18   #2670
kachula27
Zakorzenienie

Hej Nadius widze Cie,co tam u Ciebie i maluszka?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości