|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Zastanawiałeś się kiedyś, ile jeszcze szans da nam miłość?
|
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
najgorsze mam za sobą. nie umarłam z miłości, nie podcięłam sobie żył, oddycham, żyje. już nawet przyzwyczaiłam się do bolącego z miłości serca. moje szczęście znów się spóźnia Take my hand tonight. One last time. /Złap mnie za rękę tej nocy. Ostatni raz. Dotykał ją tak samo jak ON więc dlaczego nie czuła tego pożądania...?
|
|
#2643 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje, cudowne wy <3 ; ****
troszkę mnie tu nie było, ze względow osobistych, ale ponadrabiam )..Nie mogę zaznać satysfakcji. Zauważyłam, że patrzysz w moja stronę i od razu wiedziałam ,że masz coś do powiedzenia . Patrzysz na każdy cal mojego ciała tak, jak byś chciał się zabawić.. Chcę Ci oświadczyć, że jesteś jedynym, do którego należę! <3 Wydawało się, że płacimy za wszystko niską cenę, zakochuję się,a to zaczyna, zaczyna blaknąć. To tak jakbyś kupił tanią koszule, która po wypraniu traci kolor i staje się bezużyteczna. Bądź moim przyjacielem, a odnajdziesz miłość ! ; * Ej, ogranij się i nie patrz w tył ! Znów nie jest tak, jak miało być. Powiedz mi sam jaki masz plan. Zabierz mnie tam, z Tobą ja.. Sam na sam <3 Chodź kochanie z tym szampanem, czeka na nas kąpiel w pianie ;D "...Pomyśl o tym jak zatrzymać czas, ulotne chwile łap i miej je w pamięci..." Niby w błędzie, a jednak pełna wiary, pełna nadziei, pełna SZCZĘŚCIA, stary! Nie zabijaj czasu, nie zatrzymuj go, niech biegnie, a ty rób swoje i pamiętaj o mnie! <333 Znam swoje błędy i już ich nie popełnię, chcę Ci pokazac drogę i pójść tamtędy. Zaraz wypalę się i pójdę z dymem. Zostań..przecież obok masz mnie. Nie przejmuj się, odnajdziemy każdy sens ;* - nasza miłość, jak niekończący się rejs . <3 - ej, ale nie Titanicem? Nie lubię kiedy mówisz ' Od Ciebie odejdę ' . Staram się Ciebie zrozumieć, a ty mnie nigdy. Nic nie trwa wiecznie.. a wokół kręci się łza. Proszę , zostań kochanie ! <3 , Powiedz czemu nie możesz zostać, czemu płaczesz, bo mnie kochasz ?? Będziesz ze mnie dumy <3 Czasem trzaskam drzwiami, ale Ty wiesz, że zaraz wrócę. Chcę Twego dotyku . <3 Lans w ogródku ! Zróbmy sobie wakacje . ![]() Tylko się we mnie nie zakochaj, mój księciu ! Nie obiecuję, że zdobędziemy złote góry, lecz obiecuje, że będę kochać i szanować Czy ja Ciebie jestem warta ? - retoryczne pytanie. Oświecasz mi cel <3 Wystarczy jedno słowo a pomoge Ci w potrzebie. Skradnę Cię kochanie. Rób co chcesz, niczego nie żałuj. Zostań ze mną, proszę. Zostań choć na chwilę. Bo w życiu bowiem, ważne są tylko ulotne chwile. O nic nie pytaj, odejdź jeśli chcesz, zostań jeśli kochasz mnie. Gdzie do cholery, popełniłam błąd ?! Bo z Tobą wiązałam wszystkie plany na życie . Jesteś moim ciastkiem lukrowym. Aleś ty słodziutki! Ło ja Cie kurde, ale checa !
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-04-26 o 18:43 |
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
o miłości prawie nic
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem.
Panie Boże, pozwól mi zapomnieć o działaniu morfiny, heroiny, kodeiny, opium. Pozwól mi zaistnieć. Życie jest nam dane. Mamy żyć dla samego życia. Dla cierpienia. śmierć ma zakończyć nasze cierpienie, więc dlaczego tak się jej boimy? Jesteśmy niczym, a ciągle wmawiamy sobie, że jesteśmy kimś. Adres: kwatera W, siódma aleja, segment dwunasty. Wieczny adres. Amen. ___________________
z "Pamiętnika narkomanki"
|
#2646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myszka23101 - _________________________ ____________- Nie ma przyszłości w życiu przeszłością Mówiłeś "kocham", lecz na mówieniu się skończyło ... przecież na miłość nikt nie umiera! - dzisiaj jakoś tak .... ; //
|
|
#2647 |
|
Rozeznanie
|
Nikt cię jeszcze nie uświadomił? Takie jest życie.
Nie przejmuj się jutrem - nie wiesz co zdarzy się dziś. Jeżeli chcesz być w moim sercu, to wiesz że nie wszystko jeszcze stracone. Staraj się zawsze dobrze wygladać!Kto powiedział, że miłość oślepia? Chciałabym dla niego być najpiękniejszą kobietą na świecie. Gdy przeglądasz się w lustrze i masz ochote je stłuc,to nie lustro trzeba zniszczyc,to ciebie trzeba zmienic.
|
#2648 |
|
Przyczajenie
|
ah, uwielbiam te ksiazke <3 ____________ Gdy byłeś blisko, wiedziałam , że mogę mieć wszystko..
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-04-26 o 19:05 |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 - Cudownaś Ty ;* Dziękuję <3
wyjdź z domu, spokój znajdź w powietrzu
Ktoś kogoś rzucił, ktoś płacze, ktoś się kocha, ktoś bije, ktoś odgania stres tańcem.. Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer Spacer przez ulice, aleje, place wiosenną nocą, która płacze chodź ze mną, razem przywitamy dzień nad wisłą jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały.
___ Czy umiałbyś złapać moje złe wspomnienia ?
Trwam, bez względu na ból, choć dotyk twych rąk nie cieszy mnie już. Jeszcze wczoraj czułam Cię. W kroplach deszczu w cieple ust.
|
#2651 |
|
Przyczajenie
|
Teraz tylko udaję... że to uśmiech... tak, to błędy opisywanej przeszłości...
Dajcie mi kredkę szczęścia - namaluję cały świat!! ;] pf. Tia no w końcu nowa jaa..! ...oddajesz komuś kawałek siebie i nie odwracalnie go tracisz... Tyle radości może dać ci jedna chwila. Ta jedna chwila, która cementuje przyjaźń. Słodkie życie słono kosztuje...
Nigdy nie miał mojego ciała, ale zerżnął moją głowę. Zgwałił sobą, całą popękaną powierzchnie umysłu, całe moje jesteśtwo zarysował, załamał i zniknął. Kazał mi wierzyć, że jego brak jest gorszy od jego obecności. |
|
|
|
#2652 |
|
xoxo
|
a gdyby tak ukraść jedną z gwiazd ?
spacerując w słońcu brudnymi ulicami miasta uświadomiłam sobie,że trzeba wreszcie zrobić coś z tym życiem tuż za rogiem w niby sklepie sprzedawali szczęście w butelce nawet po najgorszym skandalu trzeba wyjść z łóżka i stawić czoło światu oddałam pierścionek od niego, nie zasługiwałam na to piękno a jego oczy jak karmelki przeszywają moją duszę a w dorosłym życiu macie być szczęśliwi moje brudne serce czeka na niego z czysta szmatką
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
mam ochotę Cię schrupać.
jesteś taki słodki, że aż mdli.
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
1. Jest mi tak lekko jakbym nosił w sobie gaz
łzawiący, ciszę, miłość albo inne rzadkie niepokoje. 2. ikaryjskie widoki z piętnastego piętra akademika. To kwestia nieodwracalności, entropii, mechanizmów - - pojęć zastępczych dla jajogłowych. 3. Remont uczuć - chwilowo nieczynne. 4. tak,obojętnie poza zmysłami. 5. rzęsy na twój widok uśmiechają się jak czarne przedłużenie zeskwierczałych myśli 6. Westchnienia mieszają się ze słowami. teraz nie potrafimy odróżnić krzyku od szeptu.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2655 |
|
Rozeznanie
|
Parę drobnych wad. Spójrz na niebo - ma kolor miłości. Spraw aby cały świat mógł usłyszeć bicie mojego serca. To nie pierwszy raz kiedy ja mówię 'cześć' a Ty 'do widzenia'. Pokaż mi barwy,które rozświetlą szarość. Pokieruję Tobą. Tracę zainteresowanie. Czego chcesz ode mnie, skoro masz ją?
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym mogła Cię teraz zobaczyć płakała bym ze szczęścia... Powiedz, dlaczego ja mam taką słabość do Ciebie no powiedz proszę.. Nie potrafię Cię tak po prostu pokochać.. Proszę, zostań ze mną.. |
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
A przecież mówił, że kocha...
To nie jest zwykła piosenka. To poezja.. Cudowna i łapiąca za serce melodia. Te dźwięki przyprawiają mnie o ciarki na całym ciele... Niech komentarzem będzie cisza. Nikt się nie pomylił, leki były tak silne, że się od nich uzależniła. |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Jak co dzień rano wstała i wyjmując słoik z lodówki nakarmiła się złudzeniami... Przerysowana płyta odtwarzająca wspomnienia... Od dzisiaj jesteś tylko plamką na moim sercu , spływającą kroplą deszczu po szybie , wyblakłym tuszem na kartce mojego życia...
Ukryci gdzieś pomiędzy wierszami , rozumiejący się bez słów , zakochani w sobie do szaleństwa...
|
#2659 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli samotność jest taka wspaniała, to dlaczego mi nie odpowiada ? Siedziała na parapecie zatapiając się w strugach deszczu, nie czuła nic.. była pustką.. Oczy owiane mroczną tajemnicą, a na ustach żar pożądania. <3 Życie jest labiryntem. Labiryntem bez wyjścia, bez odpowiednich dróg prowadzących do szczęścia. Gdzie jedynym nieuniknionym celem jest śmierć. Książki są lekarstwem dla naszych obolałych, zagubionych dusz. .
|
#2660 |
|
Przyczajenie
|
`Cześć dziewczyny. !. xD
jestem tu całkiem nowa, ale czesto sledzilam wasze posty i wkoncu postanowilam sama zarejestrowac sie na tej strone. ;P. A tak na początek. : -bo jutro będzie lepiej, Prawda?. -recepta na wieczność. Przyda się. -nie obiecuj mi nieba. Poprostu mnie tam zabierz. -tak, to ja jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby milony za Twój uśmiech. Moze na początek starczy. xDD. _________________________ _______. - Ona była z bajki dla dzieci, - On z filmów dla dorosłych. |
|
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
-ok. Skończyłeś?
-co skończyłem? -Tłumaczyć się!! -Spoko nie musze i tak nigdy nie wierzysz! -Może dziś zobacze Twoją twarz we śnie!! -Tak, no to będziesz miał koszmary!! xD Teraz wali mnie to, że mnie zostawiłeś. Jak widze JĄ- powód naszego rozstania. Czuje sie niedowartościowana!!
|
|
#2662 |
|
Przyczajenie
|
Ten mi się podoba :
- On dał jej 6 róż, w tym jedną sztuczną i powiedział: 'gdy uschnie ostatnia róża, wtedy ja przestanę Cie kochać' <33. mmmmm. _________________________ _______. - Ona była z bajki dla dzieci, - On z filmów dla dorosłych. |
|
|
|
#2663 |
|
Przyczajenie
|
Tkwij obok i nauczył moje serce bić w rytm miłości! <3
dzień, który wymazał z wieczności Nas. niezagojone rany, niezatarte wspomnienia.. Przyjacielu.. dziękuję za każdy dzień u twego boku, za każdą godzinę szczęścia, minutę ciszy, sekundę tęsknoty i za wieczność miłości. Dziękuję za każdy namalowany uśmiech, każdą osuszoną łzę, za każde nieporozumienie, bo to właśnie one nauczyły mnie wyrozumiałości i naprawiania błędów, bo właśnie kłótnie i zgody nauczyły mnie miłości. Przyjacielu to z Tobą rozpoczynałem każdy nowy dzień, wykorzystywałem nową szansę na lepsze jutro. To z Tobą przemierzałem kilometry szczęścia, to u Twego boku gubiłem cierpienie tańcząc w deszczu łez. Dziękuję <3
♥. Edytowane przez MandarynkoweWspomnienia Czas edycji: 2010-04-26 o 20:26 |
|
|
|
#2664 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry po proszę dużą dawkę dobrego humoru, dziś mi się przyda. Szkoda, że wszystkie nasze rozmowy ograniczały się do rozmowy o Tobie. Dzień w którym zaczyna pękać niebo, rozpada się niczym skorupka ziemniaka, mięknie, opada. Jedni będa liczyć, że wypłynie nadzieja, ja jednak wiem, że to będą nasze kłamstwa. Kiedyś dorosnę i spojrzę na to z perspektywy tego, że to tylko dziecinne wybryki. Uwielbiam ten stan kiedy jest pięknie i ocieka szczęściem. Powoli tracę wszystko włączając w to rozum i odwagę do dalszego działania. Brakuje mi tych ludzi, którzy zawsze mówili, że jestem na tyle silna, że sobie poradzę. Wyparowali tak jak woda, jakoś za szybko, bez pożegnania. On ją nieświadomie rani, Ona go świadomie kocha ... - Opisz kilkoma słowami swą osobę - chodzące rozczarowanie. Dwa głębokie oddechy i powiem sobie, że już o nim nie myślę, a może od jutra ? Tak, tak od jutra . Kiedyś będę nieczułą, stetryczałą, zdziwaczałą i po zbytą najmniejszej nadziei kobietą, ale jeszcze nie teraz ... Skupmy się na tym co mam : wrogów, okropną rodzinę, fałszywych przyjaciół no i udawaną miłość, jakby to dobrze zebrać w całość wyszedłby niezły melodramat. I teraz powinnam podjąć tą ważną decyzje tak ? No kotku przebiegnij jeszcze raz mi przez drogę wtedy będę mogła na Ciebie zrzucić moje wszystkie nieszczęścia. Ewidentny brak uczuć. Pachniała niczym bananowy sad oblany żrącym rozczarowaniem. _________________________ ____ Zaczarowałyście mnie dziś < 333 ![]() istny_paradoks , Toogether93, otojest, Tryska, Martusssia |
|
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki- cudeńka tworzysz perełko!
happyend- czuj się okradziona słońce. <3 _______________ .Chory czas od oszustw i kłamstw. .Dokąd biegniesz.. nie chce wiedzieć. .ty zawsze jako pieśń, nawet nie byłeś melodią.! .Jestem pewna, ze to miłość, bo choruje na nią. . Nie zmieszczę w sercu radości, którą ty mi dajesz. <3 .Po jednej minucie na torach wygasła miłość. .Spotkałam Ciebie, mam Ciebie, tylko Ciebie.
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
paralogiczna - staram się <3 she believed shut the fuck up,
you're so handsome /zamknij się do cholery, jesteś taki przystojny/
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-04-26 o 20:25 |
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18, unpredictablegirl dziękuję
![]() *** Noc rozkoszy.
Lubię cię kusić. Jak mamy grzeszyć to razem. Zmiękną ci nogi, zapamiętasz tę noc. |
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
piękne <3 siatkarka18 - mocno dziękuję, ciepło na serduszku <3 _________________________ siedzę na najwyższym dachu w nowym jorku, macham nogami i patrzę na to co nazywamy "życiem".
proszę wróć. ożyw serce, zetrzyj kurz z ust. pobudź motylki w brzuchu. Edytowane przez czekoladowe szczescie Czas edycji: 2010-04-26 o 20:30 |
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
![]() ~~ 'Wiem jak ułożyć rysy twarzy by smutku nikt nie zauważył.' ~~ 'Jestem popieprzoną wewnętrznie masochistką..' ~~ 'I'm scared you'll forget about me - boję się, że o mnie zapomnisz..' ~~ fotomontaż uczuć.. ~~ 'Uczyń bym z kamienia była znów..' ~~ dlaczego znowu pozwoliłeś mi go zobaczyć, mało jeszcze serce oberwało.. ~~ jak długo jeszcze będę oszukiwać samą siebie..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
happyend - bardzo mi miło
myszka23101 - dziękuję Perełko + okradłam ![]() _ZaagubiOna_ - powiadam Ci, Ty masz większego xxgroszek07xx, MandarynkoweWspomnienia - okradłam ![]() _____________________
Chcę odrobiny Ciebie. Czy to tak wiele? Tak, lubię się do Ciebie przytulać. Dlaczego nie możesz być normalnie, legalnie mój? - Jak można kochać kogoś, kogo nie całowano się na dobranoc, kogoś, kto nie czekał i na kogo się nie czekało? - Można. Cała ja pachnę całym Tobą.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-26 o 20:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

)..
Zróbmy sobie wakacje .