|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spacerki, plaża.. zresztą upały są to się miej troche je ![]() Kupiłam małej rajstopki do chrztu. i osiołka do wózka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Wtajemniczenie
|
Carolku słoddddddddddkii
![]() Mój łobuziak tez rośnie ze hoho, tydzień temu miał 4 kilo więc teraz juz ponad i juz jest co nosić ![]() no i ja dziś się ważyłam uwagaaa- 51 kg ![]() ![]() I własnie zastanawialam sie kiedy sie ogolić bo zarosłam juz jak wilczek, no mimo iż ladnie wszystko sie pogoiło to nadal mam stresa tam grzebać poza myciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Karolinko i Linka
![]() ![]() Kurde ja mam 55,1 kg a było 65 więc i tak jest nieźle ![]() ![]() ![]() ![]() A co do rozstepow laseczki ja mam jeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi laseczki keidy Wam krecha zniknela? I czy znika ty swiezo po porodzie? Moja jest ochydnie brazowa i ani jej sie sni zblednac i pepek naokolo tez taki brazowy fujjjjjjj Filuś tez już jest ciężki ![]() ![]() Linuś ja już się goliłam, nawet to cięcie po operacji ![]() ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-08-03 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
A ja zeby sie troszke rozerwac to wyskoczylam sobie do miasta na troszke i zobaczcie co wyhaczylam na resztkach przecen dla mojej gwiazdeczki. Po prostu grosze zaplacilam za te ciuszki. A juz sie nie moge doczekac az anulka ubierze ta sukienke
![]() Gosia wow!!!! ![]() Carol Filipek jest sliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
jejjjjjjjjuuuuu jaka cudnaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Carol jaki ten Filus jest słodki!!!Co do krechy to ja cały czas ja mam.Tez sie zastanawiam, kiedy zniknie...
Kasiu sliczne ciuszki!Juz niedlugo bedziesz ubierac w nie Anulkę ![]()
#2647 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane
![]() DARUSIU kartka swietna!bardzo fajny pomysl zrobic to samodzielnie,bardzo mi sie podoba... dziewczyny wszystkie dzidzie cudne,fajne i megaaa slodkie!!!! ![]() Gosiu wygladasz......WOW!!! ![]() wczoraj wygralam aukcje z fotelikiem,kupilam taki uzywany http://allegro.pl/item1163958744_fot...nosidelko.html odboir osobisty bo z torunia,wiec jestem zadowolona, Klaudia od niedzieli spi u moich rodzicow,tak jej sie spodobalo,kupilam jej juz plecak do szkoly jak wroci to sie zdziwi! oczywiscie z hanna montana,uwielbia ja, nazbieralam calee 2 wiaderka ogorkow alle jakos weny do zapraw na dzis mi zabraklo... ![]() co do mycia pupki,Klaudia zawsze miala myta chusteczkami,jestem za wygodna...teraz mam juz kupione dady sensitive,w 4 paku byly ostatnio w biedronce,i ta wanienke kupilam,bardzo fajna!mam juz wszystko dla dzidzi,oprocz pampersow kurcze juz mi sie marza spacerki...ale zima to raczej predko mi sie ich odechce.. ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- SKORPIONKU kochana wspolczuje tych dolegliwosci, no i ze ci przykro z powodu Wikusi,to zrozumiale,ale wiesz ze musisz dbac teraz o jeszcze jedna mala istotke ![]()
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zadomowienie
|
dziewczynki doczytam was później, tylko wrzucam foty:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
wózek bardzo fajny, sama się nad nim zastanawiam, narazie mój mąż jest uparty i stawia na mutsy transporter bo jest dużo lżejszy i troszke lepiej się prowadzi, ja tak do konca nie jestem jeszcze przekonana bo własnie ten bolder chodzi mi po głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec kupilam pare nowych ciuszkow,posciel,kocyk,bu telki,smoczki,reczniczki METROPOLITAN swietny ten wozek ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie ogoliłam jakoś po 4 tygodniach tak na 'wierzchu'.. tam dopiero jak szłam do gina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Słodka sukieneczka ![]() a jakie rajty spod niej ![]() ![]() Piękny zielony kolorek!! A ja Wam się pochwale moja Blannnkąą ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=n_PlRGbr9bo |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Kasiu piekne ciuszki
![]() Karolinko wozeczek przesliczny! Blanka jest urocza! Ona wyglada tak dorosle!! Pieknosci male!! a ja mam newsa ![]() Kochane Marlenka urodziła Wojtuś urodził się o 14, waga 3350 długość 54 cm.
![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-08-03 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudownie!!!!! ![]() Marlenka serdeczne gratulacje. Czekamy na relacje z porodu, buziaki dla Ciebie i Wojtusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marlenka gratulacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
jakie Blanka ma cudne czarne oczka
![]() ![]() ![]() ![]() MARLENKA SERDECZNE GRATULACJE!!!CZEKAMY NA CIEBIE I WOJTUSIA ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- NO kASIU TERAZ KOLEJ NA CIEBIE....
#2658 |
Raczkowanie
|
no czekamy na wiesci o Anulce teraz...
![]()
#2659 |
Zadomowienie
|
kardashi Blaneczka jest boska
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Oj zeby byly szybkie te wiesci bo ja juz sie pale zeby ja wycalowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
ja dzisiaj jestem w podłym humorze, może to przez to że na dworze leje i ogólnie czuję się jakby mnie coś brało jakaś grypa czy coś. jakoś nie mam na nic ochoty, ani weny żeby Wam cokolwiek napisać. niedawno dostałam informację że 18września mam zjazd z technikum i cały czas się zastanawiam czy jechać, bo z jednej strony mi się nie chce dlatego że wszyscy na około będą się zachwycać dziećmi które zdążyły się porodzić i wiecie jak to potem wygląda, oczywiście nie uniknę pytań w stylu "a kiedy wy będziecie mieli dziecko?" i takich tam, a w mojej sytuacji takie pytania i ludzie z dziećmi to dla mnie coś bardzo nieprzyjemnego bo nikt sobie nie zdaje sprawy z sytuacji w jakiej jestem i nie wiedzą że mi jest po porstu smutno i przykro kiedy ktoś zadaje mi takie pytanie, więc z tego powodu nie chciałabym się tam pojawiać, ale z drugiej strony chętnie spotkałabym się z ludźmi z klasy, bo miałam fajną klasę, ale też już wiem że mojej najlepszej koleżanki nie będzie, no i sama nie wiem czy jechac czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
Rinoa ja cie rozumiem ze sie wahasz czy isc na ten zjazd czy nie bo faktycznie jak sie kilka kolezanek zbierze ktore juz maja maluchy to jakims cudem rozmowa stacza na takie a nie inne tory. Ale z drugiej strony unikanie znajomych i spotkan z tego powodu tez nie jest do konca dobrym rozwiazaniem. Trudno mi cokolwiek doradzic. No i mam nadzieje ze humor ci szybko wroci
![]() metropolitan wozek sliczny. Ja zrobie fotki swojego jutro moze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Wtajemniczenie
|
Marlenko GRATULUJĘ!!!!!!!!!!Juz nie moge się doczekać fotek małego Wojtusia!
Kasiu teraz bedziemy czekac na Anulkę! Metropolitan super wozeczek i kolor moj ulubiony ![]()
#2663 |
Zadomowienie
|
marlenka gratulacje!!!!
![]() fajnie, że wam się wózeczek spodobał ![]() kasiu, ubranka sweet... no i teraz już ania na wylocie, potem pandziolka wg listy (ale ona się nie odzywa już baaardzo długo ![]() kardashi, Blanka jest niezła, faktycznie gaduła i fajnie się wkurzyła na koniec ![]() karolinko, zgadzam się że ta krecha na brzuchu nie jest zbyt ładna, nawet na ciążowym brzuchu, a po porodzie to juz pewnie jest to mega wkurzające. ja też mam sporą. a moje kochanie chyba postanowiło się odmłodzić w 31 urodziny i wróciło z pracy z irokezem na głowie ![]() ![]() pamela, mutsy jest ładny no i faktycznie lżejszy ale ta cena.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Marlenka gratulacje!
![]() ![]() ![]() Kardashi twoja Blaneczka jest prześliczna! ![]() Gosiaro wyglądasz ślicznie i szczuplutko. Tylko pozazdrościć. Cytat:
![]() Ja już nie pamiętam kiedy brzuch mi zniknął całkowicie. Ale pamiętam, że jak minęły 2 m-ce, to zaczęłam używam obciskającego pasa pooperacyjnego. Kupiłam w mniejszym rozmiarze, żeby był ciaśniejszy. Czas noszenia go wydłużałam z dnia na dzień, aż w końcu wytrzymywałam w nim pół dnia. Nosiłam go z pół roku. Ale na zdjęciach wcześniejszych, takich 3 m-ce od cc już też nie mam brzucha. Tylko po tym pasie był całkiem płaski ![]() Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-08-03 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo to czekamy, czekamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
wozki , foteliki wszystko extra!
Ja tez dzisiaj widzialam te wanienki dla dzieci , super sa, akurat u nas byly same rozowe ![]() my mamy zielona wiec nie kupujemy ale gdybym tylko nie miala albo ta byla jakas kijowa od razu bym leciala do sklepu. Dolaczam do gratulacji A ja bylam u fryzjera obciachala mnie na jeza jak zawsze;D i jest extra! A nasza mala byla dzisiaj pierwszy raz na spacerze w DŻOKEJCE ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- marlenka i jaki ksiazkowy ten twoj Wojtus ![]()
![]() |
#2667 |
Rozeznanie
|
Marlenko - gratuluję!!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Wojtusia!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Monia - no niestety mieszkam w centrum miasta, przy głównej ulicy wiec nie mogę malutkiej samej nigdzie puścić.. ale damy radę i jeszcze te 10 tyg. wytrzymamy.. dzisiaj popołudniu zastanawialiśmy się z mężem gdzie ja zabrać na wycieczkę.. powiedziała, że chce gdzieś do zwierzątek .. no więc chyba zdecydujemy się na zoo.. zobaczymy jak będę się czuła, w razie niedyspozycji tfu, tfu.. pojada sami... Monia ja też jak gdzieś dalej pójdę to brzusio boli i się spina.. najlepiej jest jak leżę.. podziwiam Ciebie kobitko, że jeszcze dźwigasz te wiaderka ogórków, uważaj na siebie... !!!! ![]() Karolinko - super zdjęcia, Filipek cudowny, taka kochana, szczęśliwa rodzinka ![]() ![]() ![]() Metropolitan - wózeczek śliczny ![]() ![]() ![]() Kasiu - no to teraz czekamy na Anulkę ![]()
#2668 |
Zakorzenienie
|
a to nasz maly skate;D
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
fajny, mały, różowy skate
![]() u mnie dziś kolejna noc nieprzespana ![]() ![]() zjadłam własnie śniadanko i może popołdniu uda mi się zdrzemnąć Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-08-04 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Rozeznanie
|
Witam..
Darusia - malutka śliczna, wygląda rewelacyjnie w tej czapeczce ![]() A mi właśnie przyszła paczka z przyborami dla mnie do szpitala typu wkładki, majtochy, podkłady, dla malutkiego szczoteczka do włosków, butelki TT, itp.. bardzo się cieszę.. Enis - przykro mi , że tak się męczysz.. postaraj się położyć popołudniu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.