![]() |
#2641 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- ja numeru swojego eksa nie jestem w stanie zapomnieć, bo braliśmy umowy razem i mamy kolejne numery ![]() na szczęście nie ciągnie mnie, żeby do niego pisać ![]() zajrzę na ten wątek o odzyskaniu byłego, ciekawe co tam radzą ![]()
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAA! Gratulujem! ![]() Stawiasz w Warszawie ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Wtajemniczenie
|
oj tam tylko zerknęłam
![]() gdzie z tą pałą na mnie ![]()
#2645 |
Zakorzenienie
|
Pała tylko ostrzegawczo, co by Ci głupoty jakie do głowy nie przyszły
![]() Idę i ja poczytać, może się czegoś dowiem ![]()
![]() |
#2646 |
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny, wlasnie sobie uswiadomilam, ze ja za choinke nie wiem czemu sie moj zwiazek zakonczyl. Nie bylo slow nie kocham cie, nie chce z toba byc, tak bedzie lepiej - nic z tych rzeczy. Coraz bardziej to popieprzone mi sie wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Nie depcze krokusów
|
Może czas powiedzieć sobie wreszcie, czemu i czy było uczucie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Rozeznanie
|
Ja też nie znam żadnych powodów, oprócz tego, że jest nowa, ale tutaj też można by zadać pytanie "Dlaczego?". I ostatnio On sam proponował, że wszystko mi wyjaśni, ale ja już nie chcę. Po co mi to wiedzieć? Na pewno nic to nie wniesie do mojego życia, a jedynie sprawi, że niepotrzebnie wrócę pamięcią do chwil, które tak bardzo chcę zapomnieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
A mój eks chyba upadł na główkę
![]() ![]() Poszłam do sklepu raz - nie było P. Poszłam za godzinę drugi raz - tez go nie było, to w końcu się zebrałam w sobie, poszłam do jednego z robotników i się pytam: 'yyyy jest dziś może P?'. Okazało się, że nie ma i będzie dopiero w sobotę. Ee do soboty jeszcze tyle czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
Wczoraj bylaby 3 rocznica moja i eksa... Nawet o tym zapomnialam
![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Rozeznanie
|
Właśnie nie wiem czemu sie rozstaliśmy, uczucie było bo latał za mną jak obsikany. Pisałam już kiedyś, że miał dziwne odchyły i możliwe, że tym razem było tak samo tylko nie przewidział, że wymknie mu się to spod kontroli. Innej nie było i jak na razie nie ma z tego co mi wiadomo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ostatnie wspomnienie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Rozeznanie
|
Kasuj, kasuj maleńka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Wtajemniczenie
|
ja organizuję papiery na studia
![]() bo w sob.śmigam złożyć i jak na złość przychodnia zamknięta a ja zaśw.potrzebuje ![]()
#2655 |
Zadomowienie
|
yellowbird- skoro będzie Ci z tym łatwiej to wykasuj
![]() ![]() A ja wam powiem, że umówiłam się ze znajomymi plus z eskem na drinka, dzisiaj wieczorem. Normalnie tak się odstrzeliłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zadomowienie
|
Dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyy yny!! ja sie chyba zakochalam!!
![]() ![]() Oto moj wybranek!! Nawet podobny do Xa jest ![]() ![]() Jak juz pisalam wczesniej kedy jestesmy razem jest wszysko oh ah i wspaniale... A kedy dzieli nas monitor komputera czy tez komorka, X zaczyna mnie zlewac. Smsy pisze tylko w stylu ' ![]() ![]() ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-25 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
po drugiej stronie szafy
|
Mimimka - rozmawiałaś z nim o tym?
#2658 |
Zadomowienie
|
Nie... Raz mu powiedzialam pol zartem ale nie poskutkowalo. Nie wiem nawet jak mam mu to powiedziec zebym nie wyszla na histeryczke i zeby nei wyszlo tak ze robie mu wyrzuty... Po tym co napisalas wnioskuje ze ja nie wariuje tylko to on sie jakos dziwnie zachowuje...
![]() To sa 2 skrajne postawy: 1. szalenczo zakochany, 2. mam cie gdzies.... Nie wiem o co mu chodzi i zaczyna mnie to wkurzac
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-25 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W związku należy ROZMAWIAĆ i wątpliwości i problemy rozwiązywać na bieżąco, żeby się potem nie nawarstwiło nie wiadomo czego. Potem pojawiają się wątki "zerwał/zerwała ze mną, a ja tak na dobrą sprawę nie wiem czemu, bo nic mi nie mówił/nie mówiła, wszystko było ok".
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
-no nie wiem czy tak jest bo to kolega mojej kolezanki i jakos z nia rozmawia na gg... Musze sie podpytac czy tez tak znika
Pozatym, skoro nie widzielismy sie 2 dni to czemu nie wykazuje zbyt duzego zaintesowania by miec ze mna jakis kontakt :/ PS: jutro z nim pogadam
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-25 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Z nią się nie spotyka na randki, nie widują się non stop i nie chce zrobić na niej dobrego wrażenia, to gada o wszystkim i o niczym, a z Tobą z kolei chce móc mieć o czym gadać na spotkaniu. I po chu masz rozmawiać z nią? Rozmawiaj z nim!!!!!! ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Jego zapytaj.
![]() |
#2663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mimimka, ja np. nie lubię rozmawiać na gg. Chyba, że linkiem się wymienię, umówię się itp. Nic więcej, bo bessęsu. Lepiej zadzwonić albo spotkać się na żywo.' YYYYY, odwołuję, źle przeczytałam (ach te dzisiejsze emocje). Niespodzianka - zgadzam się z elvegirl. Miałam min. 2 kumpli, z którymi namiętnie klikałam na gg. Wiem, że ze swoimi dziewczynami tego nie robili. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-25 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zadomowienie
|
Wiecie coś ze mną jest nie tak. Przecież już dawno powinnam zamknąć ten etap i nie potrafię. Rozumiem, że nie było ok, to nie był facet dla mnie itd. itp. a i tak nie mogę się pogodzić z tym wszystkim. Czuję się taka samotna ;( czuję, że jest mi lepiej bez niego, ale w sercu czuję taki jakiś dziwny ból, a przecież nie powinnam go czuć. Mam dosyć sama siebie jak można być tak pokręconym ? Mam fajną pracę, studia, które uwielbiam, znajomych, rodzinę, która mnie wspiera, ale czuję się taka pusta w środku. Nienawidzę siebie za to.
#2665 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny romans z moim internetowym kwitnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, idę spać. Myślę, że dziś nie myślę przy pisaniu postów.
Dobranoc baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
po drugiej stronie szafy
|
Paulinkus - jak tak się zastanawiam nad Twoją sprawą...może Ty właśnie powinnaś zrobić to, co w podpisie? Wygarnąć, wykrzyczeć, zażądać wyjaśnień? Bo bez tego ciągle będziesz "ale dlaczego", "ale czemu", "ale nie rozumiem", "ale nie mogę się pogodzić" - ciągle będziesz grzebać w tej ranie i nie pozwolisz jej się zasklepić...
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Mimimka, no nie osłabiaj mnie - na serio uważasz, że o uczuciu świadczy liczba literek wymienionych na gadu? ![]()
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
A ja uprawiam masochizm...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
po drugiej stronie szafy
|
No ja wolę uprawiać np. sałatę, ale w sumie co kto lubi, prawdaż
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.