|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Tez bardziej podobają mi się pierwsze.. Przynajmniej wiadomo o co chodzi a inicjały nie przemawiają do mnie
|
#2642 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Cytat:
Piekne zyczenia, wieeeeelekie dzieki !! Bez kitu az mi sie lza w oku zakrecila Jestescie wielkie !! (w przenosci :P) A tutaj prosze, drinki --> ![]() :pijemy : bawcie sie dobrze :P Ja wychodze swietowac, wiec odezwe sie pewnie dopiero jutro Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!!!
|
||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka - ode mnie dla Ciebie ta stokrotka
niech ten rok przygotowań będzie dla Ciebie pełen radosnych wyzwań, spełnienia zawodowego i dużo, dużo miłości |
|
|
|
#2644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Inne kolory wyglądają na mdłe. Natomiast ani jedno ani drugie mnie nie zachwyciło, ja bym szukała dalej.
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny! Przepraszam, że tak się wcinam, ale chciał się tylko przywitać
ale mnie tu dawno nie było niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić bo trochę się togo uzbierało.... postaram się teraz regularnie Was czytać i w miarę możliwości się odzywać
|
|
|
|
#2646 |
|
Rozeznanie
|
Siemka Dziewczyny!!!
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA !!! ![]() Moje dziecko chyba dostało najlepszy prezent na świecie - nowe bajki na Disney Junior. Jest oczarowana ![]() D0tk4 Wszystkiego Dobrego!!!! ![]() Chatka ten program to DesignPro 5 tylko to nie jest jakiś taki super ten program...mi chodziło o dzielenie kartki bo z tym miałam problem nie chciało mi się wydrukować tak jak chciałam wiec wykorzystałam ten program a wszystkie jakieś ozdóbki ściągam z neta...zobaczymy jak to wyjdzie wszystko chciałabym zrobić zaproszenia podobne do tych...http://allegro.pl/nowosc-eleganckie-...629276851.html.
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-01 o 12:10 |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciaczki kochane przyjemnego dnia Wam życzę
Dotk4 najlepsze życzenia urodzinowe 4U!!! Spełnienia w każdym calu i dużo miłości!!!!!Niech Cię szefuncio w pracy chwali, a narzeczony w domu rozpieszcza!!!! A moja kochana mamcia od rana nam niespodzianki robi. Niestety po południu do pracy myka, a szkoda...
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dotk4 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (i Dnia Dziecka przy okazji
). Mnóstwo miłości, radości każdego dnia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń!!! Cytat:
Też sobie nie wyobrażam życia bez soczewek. I chwała za to temu, kto je wymyślił Cytat:
Ale cena mnie powaliła ![]() Byłam dziś w mieście. Kupiłam przyjaciółce prezent na panieński i.......... sobie kupiłam sukieneczkę na lato tak przy okazji hihi
|
||
|
|
|
#2649 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No zobaczymy jak to będzie z pierwszym tańcem, bo jednak marzy nam się walc angielski do piosenki "Come away with me" Norah Jones... Tylko że towarzyskich to my w życiu nie tańczyliśmy, nie mamy więc skilla... niedługo zapytam, czy ktoś w naszej szkole by się tego podjął Natomiast kizombę i bachatę mamy zamiar dla zajawki zatańczyć tak koło godzinki 20, chcemy po prostu małą próbkę naszej pasji pokazać gościom - hehe babcie będą zbierać szczęki a ciocie wzruszą się do łez - dokładnie wiem które ![]() Cytat:
Niom, zauważyłam, że mają taką stałą ekipę - z całą pewnością mają wjazdy na zajęcia za free = nieźle wymiatają Mam nadzieję, że my też się "wyrobimy" A i nie smuć się Neniu Po niedzieli już nie mam żadnych zaliczeń, egzaminów i innych pierdółek, więc będę do Waszej dyspozycji coraz częściej Tańce póki co tylko w poniedziałki no a w piątki (od czerwca co tydzień ) imprezki, także tak dużo czasu tańcowanie nie zabierze
|
|
#2650 | ||||||
|
Rozeznanie
|
![]() Oj ja sobie też straaasznie zazdroszczę Ale z drugiej strony trochę się boję, bo wiadomo - kursy za darmochę, ale teraz będę musiała się bardziej starać, żeby wstydu nie było i żeby się na mnie/nas nie zawiedli ![]() Cytat:
No a pierścionek to muszę przyznać jest przepiękny Szkoda, że cyrkonia się zniszczyła... Chyba spora jest, prawda? Ja specjalnie poprosiłam kiedyś TŻ, że jak coś ( ) to diamencik - nawet malutki - ale to jednak twarde cholerstwo jest Sądzę, że z każdym z wymienionych przez Ciebie kolorków kamyczków będzie ładnie (ale Ci pomogłam, co :P?) no, ale może zastanowisz się np. który z nich najlepiej będzie pasował do Twojej garderoby ?---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Hehe w TV to myślę, że bez przesady Ale jeśli tak się zdarzy, że wystąpimy gdzieś i nas nagrają i jeśli filmik trafi gdzieś na stronkę czy yt to myślę, że linka zapodam ![]() Cytat:
? Po Twoim roczniku sądzę, że mgr... zazdroszczę, że już masz to z głowy ![]() Cytat:
Cytat:
Możesz sobie oblukać jej filmy a także par których uczyła tańczyć Bierze chyba 70zł za godzinę Jeśli chodzi o zaproszenia to wooow - przepiękne Oba mi się podobają No i ogólnie tak sobie oglądam teraz ich inne produkty i są wspaniałe... niesamowite Całe zgrane kolekcje oferują - wszystkie które są kremowe i z fioletowymi nadrukami super by mi pasowały do wystroju ach... Szkoda tylko, że TŻ nie za bardzo się cieszy jak mówię o takich detalach, bo dla niego to szkoda kasiurki... Ale wg mnie diabeł tkwi w szczegółach właśnie Może jednak da się przekonać w jakiś sposób...?EDIT: Aha Magdziu - tak a propos tańców, to czy w takim razie jesteś ze Szczecina bądź okolic że wypytujesz o instruktorów z mojej szkoły ?Cytat:
A tak btw... dacie wiarę, że dopiero wczoraj obczaiłam jak się robi wielocytowanie? Wcześniej robiłam to metodą "na debila" - ja to jednak bystrzacha jestem
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-01 o 12:57 |
||||||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Dotk4 wszystkiego najlepszego słoneczko Twoje zdrowie
spełnienia marzeń i uśmiechu na buzi i wszyscy razem: sto lat, sto lat niech żyje żyje nam
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Ojej ale gapa ze mnie - Dotk4 wszystkiego o czym marzysz życzę Ci ja z całego serduszka
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotk4 wszystkiego najlepszego! Spelnienia marzen, niech Tż sie slucha
![]() Dziekuje wszystkim za gratki! Dorobilam sie tytulu mgr prawa i zastanawiam sie czy nie isc dalej, czyt. aplikacja radcowska... poki co odpoczywam, dyplom powinnam miec za 2 tyg i wtedy wybiore sie do PUP, zeby pewnie uslyszec ze nie ma dla mnie pracy... no ale moze jakis staz w sadzie sie znajdzie?! Chcialabym prace "w zawodzie", albo w firmie, gdzie moglabym sie zajmowac prawniczymi sprawami... zobaczymy co z tego wyjdzie! A narazi "odmozdzam sie" ![]() Wszystkim w Dniu Dziecka zycze duuuuuuuuuzo radosci!!!!!!!!!! Slonecznego dzionka! |
|
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
sztuczka nie jestem ze Szczecina, ale właśnie jestem ciekawa czy w ogóle tacy instruktorzy tańca uczą przyszłe pary młode jakiś choreografii jak sobie coś ubzdurają np tak jak my taniec z dirty dancing.
A co do dodatków, to ja część zrobię sama, ale zaproszeń na pewno nie, jestem na etapie szukania i jak już coś znajdę super ładnego, to taka cena że szok.
|
|
#2655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz? Tak na dobra sprawę, to sądzę że każdy instruktor tańca jest w stanie nauczyć jakąś chętną parę choreografii z jakiegokolwiek filmu - kwestia czasu i ceny To w sumie nic trudnego podpatrzeć o co kaman - sama w zeszłym tygodniu nauczyłam siebie i TŻa tego: http://www.youtube.com/watch?v=UH9wir3H1YM (btw uwielbiam tę parę Gorzej ze stajlingiem, żeby wszystko fajnie wyglądało... wtedy faktycznie super, jeśli ktoś może z boku popatrzeć, ocenić i poprawić co trzeba Także myślę, że powinniście po prostu poszukać jakiejś szkoły w Waszej okolicy i ich zapytać o zdanie na ten temat - czy jest możliwość by Was nauczyli wybranej choreografii
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-01 o 14:03 |
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Podróżniczka
|
Dotka - wszytskiego dobrego, dużo szczęścia w życiu i szczęścia z TŻtem oraz spełnienia marzeń!
Cytat:
![]() E87 - gratulacje! ![]() Ja mam dzisiaj okropny dzień. W ogóle od poniedziałku mamy scysje z TŻtem. Strasznie marudny się zrobił i czepialski i w ogóle mamy gorsze dni W ogóle burza właśnie przeszła i zrobiło się okropnie, w dodatku cały czas grzmi. Nie lubię burzy, a muszę zaraz wyjść z domu i aż mnie ciarki przechodzą - brrr. Musiałam się wyżalić dziewczyny
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-06-01 o 14:07 |
|
|
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
Ja "stwarzam" nasze zaproszenia kurcze muszę przyznać że troche mi to zajmie dopracowanie szczegółów i w sumie chyba zastanowie się nad tym czy je robić...zobaczymy
ide robic obiadek
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze przecież sie kochacieu mnie właśnie zaczyna się burza. a już myślałam że spędzę kilka godzin z TŻ na świeżym powietrzu
|
|
#2660 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), poza tym kaskę i jeszcze weszłyśmy do Biedronki A tam patrzę, książka, którą od dawna chcę przeczytać, druga część książki, którą lubię - obie w wydaniach kieszonkowych, to i obie mi się dostały ![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
![]() martuha, ciekawa jestem bardzo, jak Ci wyjdą te zaproszenia My się za nasze zabierzemy pewnie za parę tygodni, ale już część mamy obmyślone, chociaż przed nami wybór czcionki, a to chyba największe dylematy
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie moge napatrzeć się jak ta dziewczyna lekko tanczy Super
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-01 o 14:25 |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
czy wam też coś się porobiło z wizażem że dziwnie wygląda czy to tylko u mnie tak?
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdy/każda ma czasem gorsze dni... u nas też nie raz wyjdzie jakaś kłótnia z niczego - też nie lubię niedomówień i takich głupich sytuacji w ogóle... Będzie dobrze - w końcu przejdzie burza = zarówna ta w pogodzie i ta między Wami = a na jej miejscu pojawi się słoneczko ![]() Cytat:
![]() Hmm... no układ niczego sobie :tak: Jeśli chodzi o dziewczynę to faktycznie lekko, ale mało w salsowym klimacie, w charakterze tańca - dlatego średnio mi podchodzi No i muzyka też mi nie pasuje :p Ja to się czepiam Tak naprawdę to nie za bardzo liczy się to jak się tańczy - w końcu "ma być przyjemnie" = jak to mówią w naszej szkole
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-01 o 14:47 |
||
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedz po niego jedz..
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to całe szczęście, że nic mu się nie stało (i ofiar nie było w ogóle?) - jak mój TŻ długo wraca do domku to zawsze mam stresa, czy aby na pewno nic mu się nie stało, takie moje lęki
|
|
#2669 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego tym bardziej się cieszę, że idziemy na salsę od nowa, bo poza krokiem podstawowym, obrotami i cross body to nic więcej nie pamiętamy i jednak dziwnie wtedy zostać na parkiecie kiedy widzi się, że wokół większość strzela fajne figury A teraz coś tańczycie albo wybieracie się gdzieś na kurs?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Inne kolory wyglądają na mdłe. Natomiast ani jedno ani drugie mnie nie zachwyciło, ja bym szukała dalej.
niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić bo trochę się togo uzbierało.... postaram się teraz regularnie Was czytać i w miarę możliwości się odzywać

Strasznie się cieszę, a z jednej strony smucę, bo już wogole Cię tu nie będzie 
i żeby się na mnie/nas nie zawiedli 
) Zastanawiam się nad
? Po Twoim roczniku sądzę, że mgr... zazdroszczę, że już masz to z głowy
spełnienia marzeń i uśmiechu na buzi