|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Śmietanka, chyba właśnie leśniczkówką... Będzie wsadzał do leśniczówki po pracy strzelbę
|
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
Cytat:
![]() idę pedałować, bo zanim przypomniałam sobie o bieganiu, to zrobiło się ciemno
|
||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide zaraz motylkowac, tylko TZ zrobie tosty
![]() A jak wczoraj jadl tosty, to mowil "Jutro nie chce tostow, bo przejedza mi sie". Dzwoni i pytam: co chcesz na kolacje? A on: TOSTY
|
|
|
|
#2644 |
|
amor vincit omnia
|
AJM BEK
![]() ![]() matko, ten tydzień bez Was to był jakiś koszmar... czytałam Was, ale gdy nie mogłam kliknąć ‘cytuj’ to aż mi się przykro robiło, że zostałam od Was niesprawiedliwie odcięta na aż tydzień... ale już jestem. tęskniłyście trochę? u mnie dużo się pozmieniało, niestety na gorsze... tak w skróci to zrobiłam wreszcie badania i potwierdziły się moje obawy- mam niedoczynność tarczycy a co za tym idzie mogę się narazie pożegnać z moją wymarzoną 5 z przodu na wadze kurcze, wiem, ze zdrowie jest najważniejsze, ale tak mi z tym źle... życiowo, uczuciowo i w każdej innej sferze ostatnio u mnie też niezbyt ciekawie... jakoś nie mogę się zebrać w sobie, mam gorsze dni... na pocieszenie ruszam z aerobikiem wreszcie od przyszłego tygodnia! no i jestem znów z Wami, więc chociaż samopoczucie będę miała lepsze! jutro pokażę Wam zdjęcie pokoju, bo już pomalowali i położyli panele |
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchaj, nie przejmuj się tak mocno tą niedoczynnością. Mam od 12 r.ż. raz niedoczynność, raz nadczynność, chwiejne nastroje, czasami jestem bardzo nerwowa, czasami dziwnie otępiała.. ;/ z resztą co tu dużo gadać, zobaczysz sama da się z tym żyć, ale to niezły syf, który siedzi w środku i ciężko go ogarnąć ![]() ja mam przez to ogromne kłopoty z koncentracją ;/ Ale funkcjonuję, śmiało można o tym zapomnieć, a do codziennego łykania tabletek szybko się przyzwyczaisz i wiesz co, ja dobre 5/6 lat leczyłam się w centrum diabetol. - endokr. na karola miarki, we wro alr to nic.. da się z tym żyć, za to moja matka wylądowała ostatnio w szpitalu, szkoda gadać, nie chcę o tym pisać, ale jest mi tak ciężko musiałam wam cokolwiek napisać. nie chcę pisać więcej na forum, po ostatnich cyrkach. ech ![]() mam z nią okropny kontakt, ale w obliczu takiego zagrożenia, jakoś złagodnialam.. Eldo, czekamy na zdjęcia super av to Ty?
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
czytam was codziennie, ale jestem u tżta i tu jest trójka małych dzieciaczków, od 3 miesięcy do 2 latek i zawsze jest kim się zająć, no i tżtem oczyyywiście Eldo, fajnie, że już jesteś, jak czytałam, to brakowało mi Twoich postów Monia wygląda dokładnie tak, jak ją sobie wyobrażałam i choć widziałam już kilka jej zdjęć, to te są po prostu cudne Agniesik, mój miś ma na imię Pawełek, ciekawe, czy polubiliby się z Juliankiem ^^ a Laurze gratuluję dojrzałej decyzji, mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej No i Agnes jak zawsze mnie rozczuliła swoim postem u mnie okej, jem dziwacznie, ale wg wagi u tżta wciąż chudnę, więc jest doobrze tylko spać po nocach nie mogę :P i nie mogę doczekać się wylotu. Annnobanno, a wy doszliście do kompromisu z tż?
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Joł głupki
Net mi padł na całe dwa dni..... Iiiii.... jestem ![]() Coś tam nadrobiłam... Miałam dni smakołyczków, kolan nie zdarłam, a prawdopodobnie dzisiaj widzę się z kolegą M. Wczoraj nie wiem jakim cudem przespałam na słońcu 4 godziny i mam mega czerwony ryj ![]() Na wagę nie planuję wchodzić przez najbliższe 3 tygodnie ![]() Sorry, ale nie ogarniam tych waszych rozmów na temat 'sytuacji rodzinnej Kobusia Puchatka' A poza tym odwalić się od niego proszę bo mam z jego podobizną miskę do owsianki ![]()
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, jesteś nienormalna :P (godzina napisania posta, sprawdzanie neta o 4
)Miałaś zapomnieć o R., po co chcesz się widzieć z M.? chcesz go bzyknąć? ![]() Sunday, co prawda nie wiem którą awanturę masz na myśli ale tak, już jakieś 2 tygodnie wszystko jest ok A gdzie lecisz?
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Sunday, mysle, ze Julek i Pawełek by sie polubili
![]() Ide do pracy, tylko obudze TZ, bo nie mam drobnych na bilet Ania, trzymaj sie Mam nadzieje, ze z mama bedzie dobrze. Jak dzieje sie cos powaznego, to czlowiekowi wyc sie chce. Wiem, bo moja mama przechodzila niedawno jeden zabieg, potem przy badaniu wyszlo, ze ma miec drugi. Ryczalam TZtowi w sluchawke, dzwonil do mnie po polnocy, bo nie chcialam przy mamie. Na szczescie ulozylo sie dobrze Eldo, ciesze sie, ze wrocilas ![]() I nasz Psycholek
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-08-05 o 08:13 |
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci tych poranków z TŻtem
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, miałam na myśli różnicę w wyborze wakacji
Agniesik xD ale imię Julek bardzo mi się podoba mój Pawełek swoje dostał po ówczesnej miłości, ile lat temu to było Psyhe zapomniałam pogratulować przełomowej decyzji o R! ^^ mój tż ma dziś urodziny, ale nie mogłam złożyć mu życzeń jeszcze, bo wczoraj wieczorem musiał wyjechać z tatą i jeszcze nie wrócił ma któraś z was może orange i próbowała włączyć roaming za granicą?
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam orange, ale nawet nie umiem poczty wyłączyć ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dzisiaj jak będę się opalać to obowiązkowo filtr 50 na twarz
|
|
|
#2654 |
|
amor vincit omnia
|
SR ciesze się że Wam mnie troszkę brakowało... mi Was bardzo
aniabania zdjęcia pokoju wrzucę po śniadanku tak, to ja na avkupsyhe, masz neta patrz to takie podwójne zmartwychwstanie- wróciłyśmy w podobnym czasie ![]() |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę trochę przód poopalać
|
|
|
#2656 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2657 |
|
amor vincit omnia
|
zdj mojego pokoju... tzn jednej ściany
kolor jest w rzeczywistości ciut ciemniejszy i cieplejszy niż w katalogu... zdj robione telefonem więc przyciemnia... wyszło bosko
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mojej decyzji - chyba jestem z siebie zadowolona, no nie wiem Chociaż M wpadł przedwczoraj na gadu i siedział do 1:00 w nocy, chyba z myslą, że do niego napiszę, bo gg używa tylko do komunikacji do mnie.No niestety się nie doczekał, bo jeśli chce rozmawiać - niech sam pisze/zadzwoni/przyjedzie
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dlatego, że miałam taki kolor ze 3 lata temu Tylko 2 ściany takie niebieskie, a dwie żólte A teraz dwie mam krwistą czerwień i dwie nude ![]()
|
|
|
#2660 |
|
amor vincit omnia
|
muszę obmyślić co ma być na największej ścianie
tam nie będzie mebli, chce jakiś fajny wzór
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo
Ściana super, avatar super, więc wszystko inne też musi się ułożyć![]() ania trzymam kciuki, żeby wszystko z mamą się ułożyło kurczę, nie wiedziałam, że masz hashimoto, moja przyjaciółka na to choruje i cuda się z nią działy zanim odkryli co w niej siedzi... w ogóle strasznie dużo osób ma coś z tarczycą, nie wiem sama od czego ...psyhe ja chcę wszystko widzieć! dlaczego kolega M a nie D?
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2663 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Moje kochane!
Zajrzyjcie do klubu i posłużcie dobra radą :P Cytat:
a za przypudrowanie tż 5 dych,tylko muszę go namówić :P Ale jednak dobra tapeta w takim dniu jest ważniejsza niż koszty ![]() Śmietanka kolejny dzien na diecie,nie wierzę ![]() Cytat:
Bo Krzyś to zoofil Cytat:
![]() Cytat:
Dbaj o siebie, zdrowie ważniejsze niż waga Cytat:
Widze,że każda z nas ma jakiegoś julianka ![]() Cytat:
![]() Boooże co to znowu za kolega? ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taką i każdy jak wchodzi do pokoju to się nią zachwyca Cytat:
|
||
|
|
|
#2665 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
Cytat:
mogłabym zrobić sobie składankę zdjęć rodziny, przyjaciół... ale to chyba sobie zrobię nad biurkiem taką, a na ścianie jakiś obraz albo fototapetę... kurde, sama nie wiem, tyle tego ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- monia, ale z Ciebie laska z takimi nogami to śmiało na disco buty pasują!
|
||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo chociaż wrzos w doniczce na parapecie ![]() Nogi jak nogi,uda lubię,ale 36centymetrowe łydki Dlatego jak wkładam kieckę to mini bo jak włożę taką do kolan to od razu te łydy rzucają się w oczy.Ej wklej foto włosów :P Bo wydaje mi się,że masz bardzo podobne do moich
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-08-05 o 13:37 |
|
|
|
|
#2667 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
mam pokój, ale taki... średniawy i w bloku.. .no to wiesz a teraz będę miała swój wymarzony i to w domku! teraz wszystko będzie po mojemu ![]() ej... ja mam 37 w łydce więc ... ![]() ale w obcasach wyglądają na mniej ![]() mam krótsze włosy niż Ty poza tym są cieńsze (tka mi się wydaje) i niedługo chyba wracam do krótkich ![]() chociaż jeszcze się waham... boję się radykalnych zmian, ale z drugiej strony chyba tego mi potrzeba
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, jak nie wejdziesz na gg to coś Cię ominie
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę i domku i pokoju na poddaszu ![]() ej na avatarze wyglądają na długie,wstaw jakieś zdjęcie do albumu i w żadnym wypadku nie ścinaj bo już widze,że sa boskie
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
a będziesz ze mną biegać rano? ![]() wyglądają na długie, bo są zebrane na bok... z tyłu są takie do łopatek prawie, ale przez to ze są słabe to straciły swoją dawną objętość dlatego chcę skrócić... znajdę jakieś foto to Ci na gg pokażę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

(marchewkowe pole ofc)

a co za tym idzie mogę się narazie pożegnać z moją wymarzoną 5 z przodu na wadze
to Ty?
czytam was codziennie, ale jestem u tżta i tu jest trójka małych dzieciaczków, od 3 miesięcy do 2 latek i zawsze jest kim się zająć, no i tżtem oczyyywiście 

Mam nadzieje, ze z mama bedzie dobrze. Jak dzieje sie cos powaznego, to czlowiekowi wyc sie chce. Wiem, bo moja mama przechodzila niedawno jeden zabieg, potem przy badaniu wyszlo, ze ma miec drugi. Ryczalam TZtowi w sluchawke, dzwonil do mnie po polnocy, bo nie chcialam przy mamie. Na szczescie ulozylo sie dobrze 

Piekarnik Laury
tam nie będzie mebli, chce jakiś fajny wzór
kurczę, nie wiedziałam, że masz hashimoto, moja przyjaciółka na to choruje i cuda się z nią działy zanim odkryli co w niej siedzi... w ogóle strasznie dużo osób ma coś z tarczycą, nie wiem sama od czego ...