![]() |
#2641 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie miałabym o co pytać ![]() Wiadomo, że bym nie poszła ![]() Goldi, śniło mi się, że jesteś w ciąży ![]() Mała obsesja ... ;> ![]() Princ, ja przez weekend to chyba z 4kg na +. W Sobote byliśmy w Factory, zakupy nas tak zmęczyły, że Mc Donalds witał nas ![]() W czoraj nie robiłam obiadu, ale tż zrobił pizze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
saaraa kiedy rodziłaś ze dopiro w pazdzierniku wracasz do pracy? macierzynski Ci sie konczy czy jakis urlop dodatkowy?
#2644 |
Zakorzenienie
|
Aniolina, zawsze jest jakaś nadzieja. Każde dziecko jest inne, więc póki nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2646 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki, to mój drugi nick, bo najprawdopodobniej jestem podczytwana
![]() Zadam być może durne pytanie, po czym poznać, ze związek to fikcja? Jak określić ile jest miłóści a ile tylko przyzwyczajenia? Coraz bardziej zastanawiam sie nad końcem i nie wiem jak mam to określić, co jest i pozostało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko ze moja krótko ssie za kazdym razem ok 5-7 min - nieraz jak ja przetrzymam i jest naprawde glodna (zwłaszcza wieczorem po kapieli) to zaszalaeje 10-12 min ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ty chcesz przytyc wiec mozesz wpierniaczac bez wyrzutow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurde, to nie wesoło ![]() ![]() Nie mam pojęcia jaki miałaś nic poprzednio ![]() Co do związku, to widać jak partner się stara, jak mu zależy, co by dla ciebie zrobił. Jeśli olewa coraz bardziejCiebie a w szczególności dziecko, to chyba wiadomo o co kaman. Takie mam zdanie. Porozmawiaj z partnerem. Może to tylko mały kryzys. Może ma jakiś problem i się zamyka w sobie, a ty sądzisz, że już Cię nie kocha i ma Cię dość.... Obyście się dźwigneli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w cale nie chcę tyć ![]() Tzn mogło by mi w dupsko iść, a nie w brzuch. Bo po ciąży zrobił mi się płaski ![]() Tyłek nie brzuch ![]() Oli ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-14 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Wczoraj bylam w SuperPharm i sie wkurzylam bo chcialam kupic odzywki do rzes 2w cenie 1, o kubki LOVI 360 zestaw dwoch za 32zl, oczywiscie nie bylo ani jednego ani drugiego. Ponoc w ogole nie dojechaly... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż masz nadzieję, że jeszcze będą, a nie, że się sprzedały ![]() ej a co do za odżywki do rzęs. Czyżby na porost ? Dobre ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Przyczajenie
|
Na drugim nicku bede sie udzielać w sprawach ogólnych
![]() Nie wiem co do mnie czuje bo nic nie mówi, dziecko jest też dla niego tylko dodatkowym obowiązkiem, odkąd jest dziecko, nie ma wogole nas, nigzie nie byliśmy przez ten czas razem, nic nie robimy wspólnego, byliśmy az 1 raz na wspólnym spacerze, nie mamy zadnego zdjęcia razem z dzieckiem, ma do mnie pretensje ze jak zaszłam w ciąze to skoczyła mi sie praca i nie pracuje, ze powinnam znalezc dziecku opiekę ( w npostaci mojej mamy któa pracuje ) i isc do pracy... dzis daje nam ostatnią szanse na rozmowę o ile łaskawie bedzie miał chęc na takie bzdury bo jak zawsze wymyślam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zadomowienie
|
musze isc zaklepac termin chrztu - myslimy o poczatku czerwca, ale jakos nie chce mi sie za to zabierac
![]() bedziemy robic w knajpie - na 13 osób (+- 1); jakos nie usmiecha mi sie stanie przy garach jak wszyscy beda sie bawic i biesiadowac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
oj jak ja nienawidze takich sytuacji, sie na cos napale, nastawie, juz przebieram nózkami, juz to mam oczami wyobrazni, a tu... ![]() także rozumiem twój wk.rw ![]()
![]() |
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L'biotica https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-rzes.html dziala jak olejek rycynowy tyle, ze jest wygodniejszy w aplikacji ![]() uzywam jak mi sie przypomni, co do efektow dlugotrwalego uzywania to nie wiem, laski polecaja. Ja jedynie moge powiedziec, ze jak naloze go na noc to rano jak mazne rzesy tuszem to efekt jest duzo lepszy niz bez nocnego nakremowania rzes ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Oliviera no wlasnie ![]() ale za to kupilam za kupon szampon o 10zl taniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
oj wspłczuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- hehe, my kobietki sobie zawsze potrafimy humorek poprawic ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() W młodych stażem zwiazkach chyba latwiej sobie powiedziec "żegnaj" ale z drugiej strony jest chyba tez ten zapał zeby o siebie walczyc, ale pod warunkiem ze obie strony tego chca. Daj znac jak po rozmowie i trzyma sie ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz co on na to boli, ale lepiej wyjaśnić to teraz, trochę przecierpieć ( bo rozstanie jakie by nie było się przeżywa) ale w przyszłości się nie męczyć! Jak masz dostęp do klubu, podaj tam swój stary nick. Goldi, lookne i przy okazji pojadę do SF ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zastanawiam się między tym Twoim a JOAMIC |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mysle,kim mozesz byc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
Rodziłam 28.11, macierzyński skończyłam wczoraj, od dzisiaj urop wypoczynkowy z tamtego roku 24 dni + cały z tego roku muszę wybrać żeby pójść na wychowawczy; muszę do końca września zostać bo nie mam z kim Małego zostawić.Także do 20.07 urlop i od 21.07 do końca września wychowawczy.
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-14 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zadomowienie
|
chyba nie
![]() zaczynam dzisiaj jaglankę - dać parę łyżeczek zamiast dania obiadkowego? głupieję z tym rozszerzaniem ![]() my wspólne zdjęcie z dzieckiem mamy tylko z chrzcin - mieszkamy sami, zero rodziny tutaj więc nie ma kto zrobić a jak widzimy się ze znajomymi czy rodziną to znowu z głowy wylatuje, także ja robię żulowi z małym a on nam ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- słyszałam że w niektórych barach i fast food restauracjach dosypują przeczyszczaczy do dań dla zabawy - chyba nam się trafiło- po wczorajszej pizzy nie wyrabiamy z tż-em na zakrętach ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-14 o 08:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to ładne jaja. Zero odpowiedzialności ![]() My też mamy takie zdjecia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
hehe racja bo ja oprócz tego na kolację zjadłam 11 rogali
![]() ![]() zajrzyjcie do klubu |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to kiepsciutko ze musisz cały urlop wybrac - do konca roku jeszcze troche zostalo a ty juz bez urlopu ![]() ja na wychowawczy nie moge sobie niestety pozwolic ![]() ![]()
![]() |
#2667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
MOLA nasz też znienawidził usypianie na rękach, wysyłał nam wrzaskliwe sygnały od jakiegoś czasu, ale nie zorientowaliśmy się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby nie muszę ale gdybym zostawiła i przeszła razu na wychowawczy to część urolpu bym straciła a to dla mnie bez sensu.Z drugiej strony to jak wrócę po półtora rocznej nieobecności to wypada trochę popracować i na urlop głupio byłoby mi pójść, jest nas mało i tak im ciezko bez 1 osoby.Także trudno... moja mama moze zostać z Małym dopiero od października a i tak do tego czasu On moze sie trochę juz zmieni.Gdybym miała pójść dzisiaj do pracy to nie wiem chyba z nim przy cycku.Z butli nic nie przełknie, trochę jabłka i marchewki ale na 7,5h trochę mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://ekowozki.pl/Wozki-spacerowe/City-Mini-GT.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.