|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś czekam na @, dziś zaczyna mi się 8 cs. Nie wierzę, że to już tyle cykli minęło. Myślałam, że uda nam się w przeciągu trzech cykli a tu proszę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, z tego względu, że sikane testy ciążowe mnie zawodzą, poszłam dziś na betę. Po 14 będzie wynik, w stresie jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny !
znowu chwilę mnie nie było, ale jakoś nie mam czasu żeby porządnie zasiąść do komputera, wszystko w biegu. nawet nie zdawałam sobie sprawy że własny ogródek i podwórko to tyle zabawy. ale też ma swoje plusy (PPPatinka chyba Ty pisałaś o dobrym wpływie harców w plenerze ![]() od razu (prawie na początku ![]() ![]() jak to bezrobotna ![]() ![]() za chwilę jadę do sklepu, bo mają wpaść do mnie koleżanki. miała być taka plotkarska posiadówa, ale kielbachy z grilla to bym zjadła ![]() więc chyba zamieni się w coś grubszego. zapasy alkoholu też zrobiłam ( nie piłam chyba lat sto, bo moja głowa jest wstydliwie słaba ![]() ![]()
#2647 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami zła jak osa
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Już ja sobie wyobrażam jaki by mi dzieci z tym piachem porządek zrobiły ![]() Mąż chciał następnego dnia jechać do pracy ze swoją wiatrówką ale na szczęście padało i posadził swój obolały tyłeczek w samochód ![]() czyżby nowe plany wyjazdowe kiełkowały :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez lubię piasek ale właśnie ten na plaży ![]() A ja nie czekam na Twoją @ ani dziś ani jutro ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego wieczoru z koleżankami ![]() Ale mam dzień. Zaczęłam go od kłótni z Tżem potem w gminie rozwiali moje marzenia o szybkim uzyskaniu pozwolenia na budowę ciekawe co jeszcze do końca dnia się wydarzy ![]() ![]() ![]() Shamanka dawaj nam tu dobrą nowinę bo kogoś dziś zamorduje |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
I dupa, wynik 0,100. A dałabym sobie rękę uciąć, że się udało.. W sumie jeszcze mam 5 dni do okresu, dziś jest 8 dpo, więc się łudzę, że to może za wcześnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Nie denerwuj się, dzisiaj jakieś złe fluidy w powietrzu krążą, bo u nas też ciche godziny :-D wkurza mnie niesamowicie, ale zagryzam zęby, bo wieczorem się odstresuje ![]() Pozwolenie na budowę to zło. My mamy jedną działkę i narazie walczymy o przekształcenie. Dookoła same domy a gmina ma problem i narazie jest rolną. Urzędnicy lubią chyba robić problemy .
![]() |
#2650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
może za wcześnie tak jak pisza dziewczyny ja nadal trzymam kciuki bo jak nie ma @ to jest nadzieja ppatrycja rzeczywiście prawie nie wychodziliśmy z lozka ![]() ![]() koziemko wspolaczuje sytuacji ale skupcie się przede wszystkim na sobie może to trochę egoistyczne podejście ale jeśli chcecie stworzyć rodzine to musicie się trochę odciąć i pomagać tylko w razie potrzeby żeby nie uzalezniac tesciow od siebie abyście Wy i przyszle wnuki nie stali się karta przetargowa w tej wojnie wiem ze to ciezka sytuacja ale trzymam kciuki aby było ok czasem sprawy baaardzo ciężkie i nie do rozwiązania naszym zdaniem same się rozwiazuja wiec mam nadzieje ze i teraz tak będzie Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-04-26 o 18:17 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Hejka,
ja własnie rozpoczęlam majówkę - tydzień urlopiku fiu fiu fiu wredota się może jutro skończy zaczełam brać wiesiołka (koleżance doradziłam i zaszla po miesiącu) i rozpoczynamy kolejne staranka - ale watpie że tsh spadło wiec chociaz przyjemnośc z tego bede miała ![]() ![]() ![]() Więc zobaczymy. Trzymam kciuki za testujące ![]() Gratuluje wizyt u gina tez bym chciala takich emocji więc pozytywnie zazdraszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówisz że wiesiołek taki dobry wpływ miał na koleżanke? Ja łykam juz 2 opakowanie wiec oby na nas też zadziałał ![]() Też mam podwyższone TSH ale starć się można a w pon może dostane jakieś leki na obniżenie. Mówisz ze po @ ta nadzieje naprawdę powraca? Ja się boję ze jak nie będzie się udawało przez kilka cykli to psychicznie mogę sobie nie poradzić ![]() A w ogóle to jutro jedziemy z mężem do dentysty wiec proszę Was o kciuki żebyśmy byli dzielni i żeby nie bolało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wiesiołka - mojej kumpeli pomógł a czy mi pomoże zobaczymy ... oby Jeżeli chodzi o tsh ja mialam 8,7 więc duże i poszlam do endokrynologa i od razu dostałam lek w dawce 50 bo powiedzial że musimy zejsc do 2 !!! Więc w sumie watpie czy po miesiącu brania tabsów cos sie ruszyło ale bedziemy próbowac. Czasami czuje sie jak stara baba - wstaje rano tabletka na tarczyce i kwas foliowy, po śniadaniu wiesiołek, po obiedzie jod(na tarczyce) i wieczorem znowu wiesiołek heheeh ![]() Mam nadzieje że oprócz ladnej cery bedą u nas dwie kreseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całkiem zapomniałam że wiesiołek powinien poprawiać cerę. Za zawsze przed @ miałam gejzery a teraz przez cały cykl mam buzie zsypana ![]() No i Justii mówiła że schudła dzięki niemu a mi się wciąż brzucho większe robi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój mąż miał dni ze spał na skos łóżka i się śmiałam że chyba śni o jakiś laskach skoro na noc chowa głowę do szuflady w szewce nocnej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | ||
Zakorzenienie
|
przecież wiesz, że u mnie takich planów wyjazdowych zawsze co nie miara
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze miałam dobrą cerę i piękne paznokcie i jak mi się zepsuły przed weselem to do tego czasu nie mogę z nimi dojść do ładu i cera też już nie taka delikatna ... łeeeee ja chcę moją gładką buźkę z powrotem!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Rozeznanie
|
Patinka, shamanka, ja mam tak jak wy pobolewa mnie brzuch od dobrych kilku dni, bialy gesty śluz, i duże bolące piersi, przed chwilą testowałam i dalej jedna kreska , a jeśli miałam zajść to od współżycia 12 kwietnia więc chyba już coś powinno wykazać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
A mnie zaraz trafi! W środę zauważyłam na papierze ślad krwi, do dziś mam tylko brązowy śluz odrobinę i nie może mi się ten @ rozkręcić! Nienawidzę tak bo nawet nie wiem później od kiedy liczyć cykl wrrr. Dziś już brzuch bardziej boli to może wreszcie będzie normalny
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Ja zrobiłam rano beta hcg wyszlo 1.2 a przed chwilą dostałam okres, czyli jest bosko..... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
A @ jeszcze nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Rozeznanie
|
koziemleko bez zbednego nakrecania...ale zycze niedoczekania sie @
![]() a i tak generalnie,do wszystkich staraczek,testowaczek.... naprawde z tymi testami siusianymi warto czekac cierpliwie,nie czytac z opakowania,ze wykrywa super wczesnie ciaze...wiem,ze to bardzo ciezko czasami,ale czekac cierpliwie na miniecie terminu @.ja pamietam,ze dopiero po 4 dniach po spodziewanej @ testowalam i mialam tak bladziutka kreseczke,ze dlugo sie zastanawialam czy zglupialam czy tam faktycznie cos jest.wiadomo potwierdzilam beta,ale niestety-staranie o dzidziusia jak widac jest tez szkola cierpliwosci-co przechodzilam sama z duzym trudem. pomadrzylam i czekam na ciag dalszy wydarzen watkowych buziaki,ciagle trzymam kciuki za wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() który zaczynasz cykl? Niestety wiem po sobie, że to często organizm płata figle. Miałam tak w pierwszym cyklu starań, piersi duże, brzuch pobolewał mnie dobre 5 dni, nawet mdliło mnie (albo moja psychika mnie mdliła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
Witam się z Wami wieczorową porą
![]() 25.04 byłam na pierwszym usg ![]() A tak ogólnie to właśnie od kilku dni czuję się tak jakby uszło ze mnie powietrze... ciągle bym spała- to jest okropne że nic się nie chce robić- tylko spać i spać.... będę tu zaglądać co jakiś czas i podczytywać co u was ciekawego. Czuję że niedługo będziemy komuś gratulować 2 kresek na tescie- a powiem wam że intulicja mnie ostatnio nie zawodzi. 3 mam kciuki
#2666 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza
![]() Witam się z rana, ja już po śniadanku, wstawać leniuchy ![]() Pierwszy raz odkąd się staramy spóźnia mi się @. Żadnych innych objawów nie mam. Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiec jeszcze raz brak tej francy to zawsze nadzieja wiec trzymam kciuki ![]() a ja nadal tempka wysoka do tej pory było tal ze od 37,06, do 37,12 a dziś 37,25 wiec do góry strasznie dużo tego białego sluzu ciagle mam morkro a nawet w owu az tyle nigdy nie było i trochę tsk delikatnie pobolewa mnie brzuch i wczoraj miałam takie dziwne klucie w okolicach pepka mam nadzieje ze to symptomy fasolki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
O to też trzymam kciuki. Kiedy testujesz? Bo ja jeszcze trochę poczekam
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |||||
Rozeznanie
|
Witam się w końcu i ja
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.