|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zadomowienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
ja właśnie chciałam zabrać mamę, świadkową i brata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będe miała świadkową to tez ją wezmę ![]() a i tak najchętniej poszłabym...sama ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-04-08 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam czy jednej upatrzonej sukienki nie zmierzyć sobie sama w tajemnicy
![]() A potem jak się okaże, ze jest ok, to wziąć kogoś żeby potwierdził/wybił z głowy wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cześć! Was zostawić na 3 dni ![]() W tym tygodniu przyjeżdżają do nas rodzice tż i spotkanie z moimi w piątek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w załączniku zdjęcia w czym będzie ślubować moja Siostra w sobotę. Podoba się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||||||
Blond forever!
|
Wiosna idzie, czuję to
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co jest najlepsze byłam u moich rodziców wcześniej i oni się nie zorientowali, że ja w ciąży chodziłam ![]() I jeszcze pamiętam, że próbowałam to dziecko nakarmić mlekiem z moich drobnych cycków i o losie... Tragedia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A świadkową poproszę bez udziwnień - zawitamy z TŻ z flaszką i zapytamy ![]() Cytat:
Najbardziej to bym chciała, żeby TŻ ze mną poszedł ![]() Ale pewnie stanie na świadkowej, a potem jak będę miała wątpliwości to zapytam o radę mamę i przyszłą teściową.
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w Madonnie ![]() ![]() strasznie podoba mi się stamtąd: http://www.weddingshoppeinc.com/Uplo...201024x768.jpg RAMA San Patrick ![]() ![]() http://www.jaeheebridal.com/shop/cat...2/image/13537/ ARGEL San Patrick http://evleniyoruzegleniyoruz.blog.c...12/Alcanar.jpg ALCANAR Pronovias i http://www.belladonna.net.pl/Kolekcj...cana%20-B.html TOSCANA White One |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z Pronovias urzekła mnie Ducal, zdj w załączniku ale jak już będe szukać sukni to chyba uderzę w Fulara&Żywczyk bo na targach ślubnych zakochałam się w ich sukni (również w załączniku). Oczywiście bez tej kokardy, i w kolorze ecru ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-04-08 o 12:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zadomowienie
|
dokładnie koronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie było innej opcji, moją świadkową będzie moja przyjaciółka z dzieciństwa
![]() ![]() Myha - w tym linku który podałam jest odnośnik do przepisu ![]() Wiecie co mnie wkurza? że wystarczy, że usługodawca usłyszy "ślub" i od razu cena jest wyższa. zwykła fryzura kosztuje 60 zł, ale ślubna już 150... tak samo z makijażem, paznokciami, zespołem, fotografem...
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Blondi, ja też bym chciała TŻta i nie wiem, czy właśnie nie zabiorę go na mierzenie
![]() KasiaK - cudne sukienki!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Say-hello, wiele dziewczyn radzi nie mówić, że to ma być ŚLUBNE ![]() Dlatego ja np. makijaż próbny wezmę jako 'wieczorowy' - na wesele koleżanki. Bukiet mam zamiar mieć dość skromny, bez udziwnień, więc też nie będę mówić, że ślubny ![]() Zastanawiam się nad dekoracjami na auto i w sumie to nie wiem, czy nie postawimy tylko na wstążki na klamkach. Szczerze mówiąc niektóre dekoracje są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
BAN stały
|
Piszę już z nowego kompa!!
![]() ![]() Idę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
add block zainstaluj...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Z tymi cenami niestety tak jest
![]() a jesli chodzi o koronkową sukienką i o to czy wygląda ciężko to chyba też zalezy jaki fason. Moja koleżanka brała ślub dwa lata temu, miała piękną koronkową suknie od Doroty Wormuth, prosty, wąski fason z trenem na dole. I sukienka właśnie wyglądała bardzo delikatnie. Nie mam niestety całego zdjęcia, tylko takie udało mi się znaleźć ![]() sukienka była wykonana cała z koronki z naszytymi chyba jeszcze jakimiś kamykami. Do tego miała tylko bransoletkę z pereł i kolczyki wkrętki. No i długi welon mgiełka. Wyglądało to pięknie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
BAN stały
|
Taaak, ale już prawie sobie radzę, choć dziko mi... nie umiałam wyjść z przeglądania zdjęć, ale nie pamiętam jak poradziłam sobie
![]() ![]() ![]() Ja zabieram na szukanie sukni TYLKO mamę ![]() Ja lubię koronki ale nie na sukniach ślubnych i jeśli okaże się, że b ędzie mi najlepiej w koronkach to się pochlastam ![]() Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-04-08 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to nasz zespół -> http://www.nostrado.pl/ polecany przez dodaję - będziemy się bawiły przy tym samym zespole ![]() mnie się podobają bo grają taką typową taneczną i trochę "wiejską" muzykę ![]() ![]() ![]() ![]() ja też! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Opiumalfa - my jedziemy moim
![]() Najchętniej byśmy zrobili to sami, bo nie ma to jak samemu, dokładnie itd, zwłaszcza że trudny kolor, ale obawiam się, że nie będziemy mieć czasu ![]() *czorrrrrnego diabła mam i wszystko na nim widać, każdą kropeczkę, każdą kropelkę wody nie wytartą po myciu (oczywiście JA to widzę, bo nie wszyscy) ![]() Ale auto do ślubu musi być perfect ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj w ogóle w nocy nie mogłam spać przez to szukanie fotografa.. denerwuję się tym, bo sama robię zdjęcia (amatorsko) i wiem, co mi się podoba, a co nie. chciałabym, aby były piękne. przecież to pamiątka na całe życie. wkurzam się, bo jak tylko zobaczę ładne portfolio, to od razu cena wysoka. a że namówiłam tżta na droższy zespół, to fotografa muszę znaleźć do 3 tysięcy, żeby w budżecie się zmieścić.
no i w nocy dzisiaj co chwilę mi się śniły jakieś rozmowy z fotografami, sesje, okropne zdjęcia itp... co chwilę się budziłam. teraz idę na drzemkę, żeby odespać.
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyciatka zdam Ci relację czy się spisali, choć wiem, że są profesjonalistami i dadzą radę! Nawet przerwy mają wyliczone minutnikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
do fryzjerki i makijażystki też pójdę bez mówienia, że ślubna, ale i tak się skumają, jak zobaczą, że fotograf się kręci, świadkowa, mama itp...
![]()
#2668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie po przemyśleniach tak stwierdziłam, że pewnie dużo zależy od fasonu, rodzaju koronki i wielu innych czynników jeszcze ![]() ale mimo wszystko będę celowała w bardziej zwiewny dół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Say hello, zastanówcie się nad fotografem z innej miejscowości.
Czasem bardziej się opłaca dopłacić mu za dojazd,niż brać kogoś na miejscu. Tak jest u nas (duże miasto). Tak, jak mówisz, jak już ktoś ma takie zdjęcia, że WOW nam robiły*, to cena np. 4000 itd. Masakra. A nawet dopłacając 400zł za dojazd naszemu fotografowi, wychodzi kwota ok ![]() *TŻ robi zdjęcia, jego kumpel z pracy też (kumpel akurat bawi się też w foty ze chrzcin, ślubne itd. TŻ robi głownie dla siebie), więc też wybór fotografa u nas nie polegał na tym: eee dobra, ten tani to bierzemy ![]() A tak serio, to czasem jak widzę niektóre zdjęcia z wesel albo portfolio niektórych pożal się boże fotografów to ja się naprawdę mega dziwię, jak ludzie są w stanie choćby 100zł zapłacić za tak mega beznadziejne zdjęcia.. Nie mówiąc, że niektórzy robią weselne koszmarki, a cenią się np. co najmniej 2500 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.