![]() |
#2641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Laktator i zabawa z sutkami teraz może nam nie wyjść na dobre i dołączymy do Pysiaczka na porodówce ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Kasia ruda,
![]() wczoraj moja znajoma urodziła bliźniaki. 2700 i 2800 obaj po 50 cm ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Pracodawca ma obowiązek przekazać L4 do ZUS (jeżeli to ZUS bezpośrednio wypłaca). Niech już łaski nie robią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() W końcu Was nadrobiłam i mam czas odpisać! ![]() Cytat:
Ja bym baaardzo chciała rodzić w wodzie. W "moim" szpitalu jest wanna i bardzo bym chciała z niej skorzystać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w poniedziałek zaliczyliśmy zakupy w ikea, ale niestety komodę musimy wymienić bo uszkodzona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam na 1szych zajęciach z kursu szycia na maszynie i było bardzo miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze były kolejne zajęcia ze szkoły rodzenia wczoraj, z ćwiczeniami. Bardzo czekałam na te zajęcia i się zawiodłam trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DobraDusza - buziaki dla Was, Małgosia jest prześliczna!!!! ![]() ![]() ![]() plany na dziś? odpoczywanie i jadę na pedi ![]() http://kuot.pl/zostaniecie-rodzicami...kazuja/?v=true -- aż się wzruszyłam ![]() ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-07-06 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia też na wizycie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też jest wanna, interesowało mnie to, może by była wolna akurat. ![]() To dużo już uszyte, super, pochwal się foteczkami swoich dzieł. ![]() Szkoda, że z komodą upierdliwość (to pobieranie samemu z magazynu ma swoje minusy, nie wiadomo co z tym ludzie wyprawiali i potem się trafia poobijane czy coś ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Awwwwww !! Jaki słodziak z niej !!
Cudeńko malutkie ![]() Cytat:
Brzuszek mu się zaokrąglił i dziś rano stoi w sypialni, wyciągnął majtki do góry tj nad pępek i mówi : "wyglądam jak Ty w tych Twoich getrach" ![]() ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie ma czym się chwalić bo wszystko krzywe ![]() ![]() ach no i jeszcze się nie zameldowałam że byłam na wizycie ![]() ![]()
![]() |
#2647 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam,
![]() Laski jak wy lecicie z tymi postami. Chyba wzięłyście sobie za cel nadrobić do lipcówek ![]() Cytat:
![]() Majtasy można kupić na lokalnych bazarkach ale w carrefourach czy Auchanach też można znaleźć w tych koszach. Czasem nazywają się Mama Size ![]() Macie racje że mogą się przydać, chyba takowe zakupię. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaki malutki brzusio ![]() Cytat:
![]() Ja byłam wczoraj u lekarza i babka dała mi antybiotyk ![]() ![]() No to teraz mój wielgachny brzuchol ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj Tz tez chudnie jak ja jestem w ciazy hihi ;D
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Moj miesiac w nowej robocie i boczki mu nieco zeszły.,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym się wstrzymała z antybiotykiem. Brzuszek śliczny i kształtny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Mój zmienił robotę z zabiurkowej na fizyczną i są efekty ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
I moj zaczal bardziej dbac o siebie :P wiecej sportu i kg leca
![]() Pokaze Wam te prezenty wczorajsze. Tym sposobem musze zrobic kolejne pranie :P I wczoraj tez przyszla do mnie lalka me too z allieexpress, taka urocza jest...
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne ciuszki ![]() ![]()
![]() |
#2654 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ziuta - ta koszulo sukienka jest genialna!! zgadzam się że zrobisz szał na porodówce ![]()
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
Cała seria Linomagu jest na Amazonie - ale akurat nie ma zielonego. Jest tylko czerwony. Jest tez na eBayu i sa polskie apteki online. Ja kupiłam jeden w aptece a więcej przywiezie mi mama. Ale w razie co zawsze można zamówić i bedzie
![]() Zamawiałam jeszcze ten tantum rosa i jakieś gaziki wiec wygodniej mi było z apteki no i cena wsród tego całego wyboru przyzwoita. Młody jest na 90 centylu❤️ czekam na lekarza teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziewał jak jego ojciec i oczywiście ruszał sie przez cały czas ![]() Powiedziała ze łożysko w normie ale nie widzi żeby młodemu sie spieszyło do porodu ![]() Teraz zobaczę co powie lekarz. Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#2656 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cudaśny! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Daj znać co powie lekarz ![]()
![]() |
#2657 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mój tatusieje ![]() no u mnie szału nie ma z brzuszkiem jak na 8 miesiąc hehe Cytat:
super, że wszystko dobrze i może to lepiej, że się tak nie śpieszy jeszcze Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-06 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękna kuleczka !! A to świnia z niego ![]() ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zaniosłam już zwolnienie do pracy, czekam na narożnik (w końcu!), chcę spakować swoją torbę do szpitala i przygotować ciuszki Małego do prania, ale z samym praniem poczekam na słoneczko, bo dzisiaj u mnie brzydko i deszczowo... A, jeszcze łazienkę ogarnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#2661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() piernik - dołączam się do Twoich bolączek ubraniowo-wyglądowych ![]() ![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
A ciężarne czują sie świetnie, nic im nie jest, jedyne przypadłości to jedzeniowe zachcianki i humorki. Biegają do ostatniej chwili, rodzą w 5min od odejscia wód, po porodzie są jak modelki (jakby ich krwawienie pologowe nie dotyczyło), makijaż zrobiony a dziecko pięknie śpi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny brzuchol! I sukienka bardzo zacna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to świetnie, że waga wypada na 90 centyl. ![]() I dobrze, że mały sobie spokojnie siedzi. ![]() Do mnie przyszła paczka z materacykiem do kosza Mojżesza i prześcieradłem, trochę się bałam że będzie to takie samo cieniutkie dziadostwo, jakie już było w zestawie, no ale tylko 12 zł, to zamówiłam, i spoko, bo materacyk wydaje się lepszy, grubszy. Tylko podkładu sensownego do tego nie znalazłam, ale chyba mając 2 prześcieradła i ten stary materac na wszelki wypadek jakoś to ogarnę. Tym oto sposobem mam już wszystko z wyprawki. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie najbardziej denerwowały w ciąży problemy z podejmowaniem decyzji, dużo więcej czasu mi to zajmowało i zajmuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Ja wczoraj też odebrałam ostatnie rzeczy do wyprawki - prześcieradełka, ochraniacz do łóżeczka i organizer na kołyskę ![]()
![]() |
#2666 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czekam na zdjęcia Twoich prac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się ciesz..mój nie dość,że waga piórkowa zawsze..to teraz więcej ćwiczy,żeby być fit jak go córka zobaczy..niedługo będę mogła garderobę wymienić,ale z ni m właśnie.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
fajny brzuszek.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Ty się bałas porodu przedwczesnego,a teraz chcesz przyspieszać dziatwe? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tu masz link do mojej aukcji, już siostra nawet zapowiedziała że dla jej rocznj córki mam lalke zamawiać ![]() http://pl.aliexpress.com/item/ins-Un...08.0.75.hxGl0w Cytat:
mam kilka sukienek w które wchodze i bluzek w sumie też, ale wczorj przeżyłam szok :P Cytat:
![]() i dziewczyny, bardzo dziękuje za miłe komentarze apropo prezentu - ciuszków, też mi się bardzo podobają. i dla mnie bardzo duży szok, że właścicielka zainteresowała się pracownikiem, w mailach zdarza jej się pisać do Tż jak ja się czuje, wysłał jej nawet kilka zdjęć moich z sesji ![]() ![]()
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
My dzis albo jutro wybieramy sie w góry na parę dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zastanawialismy sie dokąd bym doszła w górach. Mąż stwierdził, ze od samochodu do stacji kolejki w Kuznicach i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.