![]() |
#2641 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Tak,obserwuje się,ale od paru lat miałam okres jak w zegarku co 29 dni. Jedynie przed ślubem mi się przyspieszył i bardzo dobrze,bo miałabym pierwszy dzień akurat na wtedy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Rozeznanie
|
Skąd ja znam chodzenie z mężem na zakupy, niby nic się nie odzywa ale jak widzę ta jego minę cierpietnika to noc nie umiem sobie kupić ehhh.
A buty uwielbiam ale tylko skórzane na dobre nigdy mi nie szkoda kasy. Parę już kupiłam średniej jakości które mi się wizualnie podobały i leżą w szafie albo zaraz sprzedalam bo i tak nie chodzilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie jestem tego samego zdania lepiej wydac wiecej na buty i być zadowolonym.
Choc tenisówki kolorowe również posiadam. Ja uwielbiam lasockiego. Dlatego tak ubolewam,ze nie mieli mojego rozmiaru ![]() Ja Wy to robicie, ze macie czas na wszystko? Ja musze przy Gabrysi leezec jak spi, bo sie obudzi po 10min. Twraz spi na mnie. Jedyny czas mam jak lezy i gada do zabawek np zawieszonych na lapie. Wtedy ogarniam pokoj, siku i szybkie jedzenie. Czasem pranie naztawiam i po przy nastepnej pobudce rozwieszam. Zrobic obiad to graniczy z cudem. Przed wczoraj pierwszy raz polubiła lezaczek i gdy polozylam go na stole w kuchni bylam w stanie chwile cos zrobić. I kusi mnie chusta inna niz kółkowa. Trudno nauczyć sie tych wiązań?
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-20 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
U mnie Majunia pospala 30 min teraz się husta i gaworzy .kolo 17 wyjdziemy na spacer to powinna wtedy usnac.
Jutro pierwsze urodziny chrzesnicy a ja nie mam w co się ubrać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj starszy synek jest bardziej wymagający jeśli chodzi o towarzystwo. Cały czas jest przy mnie i nie potrafi sobie znaleźć zajęcia. Że mną gotuje, sprząta, wiesza pranie... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- A poza tym wydaje mi się, że teraz przy dwójce dzieci jestem bardziej zorganizowana i więcej robię jak wcześniej przy jednym. Ale fakt, głowa pracuje tylko(aż) na poziomie dom, pranie, gotowanie, spacery. Reszta zajmuje się mąż Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Zabcia, chodzi o chuste do noszenia? Ja nauczyłam się sama jak wiązać. Z książki która była dołączona. Mały nie krzyczy, zazwyczaj zasypia w niej więc chyba Mu tam wygodnie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
My wróciłysmy ze spaceru. Maja teraz się obudziła. Czas na zabawe potem kapiel i sen. A ja w tym czasie coś wymyśle do ubrania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | ||
Ania
|
Cytat:
pociesze Cię, ze jakbym miala isc na taka impreze to tez nie miałabym co ubrac ![]() Na pewno coś znajdziesz ![]() Cytat:
![]() A ogólnie jak cos robie, to Hania w bujaczku lubi byc bardzo ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio Soffinka pisała, ze jej maluszek przewrócił się z brzuszka na plecy i wyobraźcie sobie, że moja mała dzis też to zrobiła! Wydaje mi się, ze to nieświadome było. Wystraszyła sie i trochę poplakala, bo wpadła biedna na barierki od łóżka. Ale i tak jestem dumna z mojego wczesniaczka
![]()
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za niedługo to każda z Nas będzie się chwaliła osiągnięciami swojej pociechy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My grillujemy ![]()
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Majunia juz śpi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |||||
Zakorzenienie
|
Wiram, z usypiania.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję.. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() Poza tym to jesteśmy już po chrzcie i chrzcinach. Męczymy się jeszcze czasem z kolkami. Od dwoch tygodni doszedł nam nowy problem, bo po okresie wypróżniania się po każdym karmieniu, a nawet częściej teraz jest jedna kupka na kilka dni... Ostanio ciągle probujemy obracać się z pleców na brzuch i dwa razy się nam już udało. I to chyba tyle u nas ;-) Buziaki dla wszystkich Mamuś i Dzieciątek :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Haneczka ona czyli doradca chustonoszenia
Zabcia prosto, są filmy na youtube Elaine we czwartek jeździliśmy do kolegi w odwiedki. 30km w jedną stronę bez przygód. Posadziliśmy go z przodu, dałam nawiew na niego i bardzo spokojnie jechałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Kubus praktycznie w ogóle nie płacze i potrafi leżeć naprawdę długo. Ale jeśli coś w brzuszku nie tak to poplakuje i za nic nie chce leżeć czy siedzieć w bujaczku. Trzeba wziąć na ręce i nosić w pionie. Czasami dłużej. I nagle jest kilka bekniec pod rząd i po odłożeniu dziecko spokojne. I podobnie jak jest śpiący. Tzn.jak uloze go z szumisiem i pielucha to zaśnie sam ale jak ma aktywność i jeszcze nie kapne się, że chce spać to też tylko ręce i noszenie w pionie. Może spróbujcie zmienić tryb dnia. Może ma nadmiar bodźców i jest zmęczony tym że mało śpi. A jak mało śpi to jest rozdrażniony i chce na ręce. I kolko się zamyka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | ||
Zakorzenienie
|
AGUSIA, HANECZKA wszystkiego najlepszego dla naszych 3miesieczniakow!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam przepisu. Tylko (az) 3 razy to sie nam.zdarzylo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba za szybko sie nie pochwale umiejętnościami synka bo z niego mały leniuszek. Tylko plecki.
Na brzuszku od razu jest płacz i nie chce mu się próbować trzymać wysoko główki . A o przywracaniu to już w ogóle nie myśli Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
KIARA a dlugo taki marudny? Brawa za przewroty!
ANIA brawo dla Mai! MISZKA ale taka fatalna pogoda wtedy w ciagu dnia byla, ze ciśnienie mialam chyba bardzo niskie bo i tak senna chodziłam.. FIAZO uff, to dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() |
#2661 | |||
Ania
|
Sama położyłam Haneczke na brzuchu, tak o, i co? Rowniez przekrecila sie na plecy
![]() ![]() ![]() Cytat:
brawo ![]() ![]() Cytat:
no to faktycznie malo czasu masz na cos innego. A chusta? Czy wlasnie w chuście jest w pozycji pionowej? Fajnie, ze chrzest macie juz za sobą ![]() Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Kiara!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
A czy wasze dzieciaki odkryły rączki i tak mega na nie patrzą,ze aż zezują ? Hehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na macie edukacyjnej kladę ją rak żeby machajac nogami kopala grzechotkę i za kazdym razem mega fika konczynami ![]()
![]() |
#2667 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-20 o 20:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64380731]U nas też z pleców na bok- bo do cyca ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] O widzisz ![]() ![]() Moj siostrzeniec pamietam zaczal raczkowac, bo szwagier dal mu jego ulubionego chrupka kukurydzianego, ale polozyl na podlodze i tak Oli sobie go wziął ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Info do pierwszego postu : tp 29maj. Ale to taki termin z doopy wyjęty. Ja wiedziałam,ze to bedzie czerwiec, bo przerwy w miesiączkach 28dniowej nigdy nie miałam. Zawsze powyżej 30stu dni.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-20 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.