Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-22, 10:28   #241
taedio
MerDer 4ever

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
To ja też jadę!
Wbijaj
Stary 2017-06-22, 10:30   #242
xzora
Zakorzenienie

Siilmariien - super, że jesteś zadowolona z zamówienia pieluchowego
Minini, Samantha, Carolles - kciuki za wasze wizyty!
Taedio, Baby - super, że GBS ujemny

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Nie mogę cytować Samanthy już któryś raz z rzędu
Sam mój też ma fazy ,teraz trochę się ogarnął bo widzi ,że brzuch mam większy niż udzwignąć mogę ale wcześniej to wszystko ja zakupy, sprzątanie ,gotowanie , nie zapomne tego remontu korytarza zbierał się jak rak do ruchania a jak rozgrzebał to chyba 2 tygodnie ściany malował myślałam ,że go zabiję i pretensje...
A co do mojej szwagierki to ja ją traktuje jak 17latke mimo ,że jestesmy w tym samym wieku wyobraźcie sobie ,że ona do 25 lat siedziała w domu na utrzymaniu rodziców bo nie chciało jej się pracy znaleźć spała do 14.00 po nocnych wojażach z dresami , a młody biegał z pieluchą zaszczaną i czekał aż się obudzi bo tesćiowie w pracy.Ja kiedyś powiedziałam tżtowi jak przyjechaliśmy i to zobaczyłam ,że albo mnie stąd zabierze albo zaraz ją obudzę i jej w☠☠☠☠☠☠☠ spuszczę.2 lata temu matka już nie wytrzymywała no i finansowo problem i zaczęła jej szukać pracy wymyśliła jej staż po znajomości w szpitalu na recepcji ale najlpsze jest to,że jeżdziła do pośredniaka załatwiać za nią wszystko ja w to nie mogłam uwierzyć ta śpi a stara lata i załatwia ,żeby dupę ruszyła z domu no i teściowa wyłaziła i wyprosiła ten staż... oczywiście nie obyło się bez cyrków bo kilka razy po imprezie nie mogli jej dobudzić do roboty i wydzwaniali ze szpitala do matki siara jak sto pięćdziesiąt...matka latała żeby jej ten staż przedłużali nawet za pól darmo żeby chociaż z domu wychodziła i jakies obowiązki miała no i w końcu znaleźli jakiś etat wyproszony na siłę za parę groszy ,ale jaka ważna teraz chodzi wszystko wie mądrzejsza od lekarzy itp taka Pani z rejestracji się zrobiła ,że ho ho no i jak przyjeżdzamy to taka miłość do synusia ojoj aż mi się śmiać chce i mam ochotę jej dosrać ,że jej starzy dziecko wykarmili i wychowali przez tyle lat a teraz jak on juz samodzielny to matka Polka się zrobiła

nie mogę nawet o tym pisać bo się irytuje ...
ja mam skurcze non stop praktycznie ciekawe czy akcja się rozwinie tż obstawia weekend.A ja już nadzieje tracę i nastawiam się na wywoływanie.
Najlepszy jest mój chrześniak 4 letni wczoraj już taki zirytyowany do mnie mówi "kiedy Ty w końcu urodzisz to dziecko?, ciągle jeździsz do tego szpitala i nic "myślałyśmy ,że podłogę zjemy ze śmiechu z bratową
z tego opisu to taka trochę wyuczona bezradność twojej szwagierki spowodowana akceptacją stanu przez rodziców... A chrześniak świetny

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Przyszły prześcieradła, które Wam się tak podobały, fajne są i miękkie w dotyku, właśnie je piorę, mam nadzieję, że po praniu też będzie super
Super, że już są!
Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Jestem. Nie wyrzucajcie mnie Przepraszam,że się nie odzywam, ale bardzo ciężko mi się do was wbić. Pędzicie jak szalone Więc jedynie was podczytuje i jakimś cudem jestem na bieżąco

U mnie bez większych sensacji. Ciąże przechodzę zadziwiająco spokojnie i w miarę bezboleśnie. Dziś 36t5d i dopiero wczoraj miałam pierwsze bolesne skurcze przepowiadające. Dziś o godz.17.30 mam wizytę i zobaczę co tam się dzieje i ile mój klusek już waży.

Współczuje przebojów z partnerami. Mój też często działa mi na nerwy. Miałam nadzieje,że w ciąży będzie mi bardziej pomagał w obowiązkach domowych, ale nic się w tej kwestii nie zmieniło. Gdyby nie mama to nie wiem jak bym dała radę sama. Ostatnio była i umyła mi okna,powiesiła firanki,umyła płytki w łazience. Strasznie jestem jej wdzięczna bo ja niby dobrze się czuję,ale takich rzeczy to już nie umiem robić. Nawet dłuższe stanie w kuchni przy blacie gdy robię obiad sprawia,że brzuch mi się spina i kręgosłup boli.

Tak, ja też przy przekręcaniu się mam twardy brzuch. W ogóle mam wrażenie,że prawie całą noc jest twardy.
dobrze, że ciąża spokojna i kciuki za wizytę!
Co do porządków domowych - a mówisz mu wprost, żeby np poodkurzał bo ty nie dasz rady? Może TŻ z tych niedomyślnych?
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:32   #243
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
no chusteczki połowe tansze te z rossa pieluszki eko jak byly w promo to ponizej 20zl za 30szt chyba byla cena. przetestuje w szpitalu, potem zaczne uzywac wielo. ale jeszcze nie pralam ich. w sumie zapomnialam o ich istnieniu siedzą w szafie w koszyczku

ooo tak. co za komfort

jak nie dostalas sms to moze kurier jutro przyjedzie dopiero?
Pieluchy wzięłam przy okazji, bo i tak zamawiałam nappyfresh, a musiałam chociaż raz spróbować tych z Muminkami
Ale w razie konieczności też pewnie będę korzystać z tych z ross, fajnie, że jest już teraz taka opcja
Chusteczki wodne też przetestuję, jeśli te co mam teraz się sprawdzą

Cytat:
Jestem. Nie wyrzucajcie mnie Przepraszam,że się nie odzywam, ale bardzo ciężko mi się do was wbić. Pędzicie jak szalone Więc jedynie was podczytuje i jakimś cudem jestem na bieżąco

U mnie bez większych sensacji. Ciąże przechodzę zadziwiająco spokojnie i w miarę bezboleśnie. Dziś 36t5d i dopiero wczoraj miałam pierwsze bolesne skurcze przepowiadające. Dziś o godz.17.30 mam wizytę i zobaczę co tam się dzieje i ile mój klusek już waży.
Fajnie że się odzywasz, pisz czasem co u Ciebie!
Kciuki za wizytę!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:36   #244
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Biedna Emilia jak nie zgaga to co innego.Nocki masz z głowy widzę

Wiesz jak to jest do dobrego szybko się przyzwyczaić i nie docenia się tak bo przecież tak mam być...faceci mają różne odpały i wielu rzeczy nie pojmują ,niestety.

w ciąży tak się zmieniają piersi i piegmentacja ,że wszystko możliwe ale ja bym się nie martwiła ,nast.razem zapytaj gina.
ale jaja podejrzewam ,że wrócisz za parę godzin do szpitala heheh

ja mam w nocy największe i najgorsze skurcze ogólnie.

super!

A może im coś na ten wyjazd na urlop potrzeba? albo może znajdź tam jakąś dobrą restauracje przez neta i im zabookuj kolacje i daj im zaproszenie przed wyjazdem z adresem itp?

Nie mogę cytować Samanthy już któryś raz z rzędu
Sam mój też ma fazy ,teraz trochę się ogarnął bo widzi ,że brzuch mam większy niż udzwignąć mogę ale wcześniej to wszystko ja zakupy, sprzątanie ,gotowanie , nie zapomne tego remontu korytarza zbierał się jak rak do ruchania a jak rozgrzebał to chyba 2 tygodnie ściany malował myślałam ,że go zabiję i pretensje...
A co do mojej szwagierki to ja ją traktuje jak 17latke mimo ,że jestesmy w tym samym wieku wyobraźcie sobie ,że ona do 25 lat siedziała w domu na utrzymaniu rodziców bo nie chciało jej się pracy znaleźć spała do 14.00 po nocnych wojażach z dresami , a młody biegał z pieluchą zaszczaną i czekał aż się obudzi bo tesćiowie w pracy.Ja kiedyś powiedziałam tżtowi jak przyjechaliśmy i to zobaczyłam ,że albo mnie stąd zabierze albo zaraz ją obudzę i jej w☠☠☠☠☠☠☠ spuszczę.2 lata temu matka już nie wytrzymywała no i finansowo problem i zaczęła jej szukać pracy wymyśliła jej staż po znajomości w szpitalu na recepcji ale najlpsze jest to,że jeżdziła do pośredniaka załatwiać za nią wszystko ja w to nie mogłam uwierzyć ta śpi a stara lata i załatwia ,żeby dupę ruszyła z domu no i teściowa wyłaziła i wyprosiła ten staż... oczywiście nie obyło się bez cyrków bo kilka razy po imprezie nie mogli jej dobudzić do roboty i wydzwaniali ze szpitala do matki siara jak sto pięćdziesiąt...matka latała żeby jej ten staż przedłużali nawet za pól darmo żeby chociaż z domu wychodziła i jakies obowiązki miała no i w końcu znaleźli jakiś etat wyproszony na siłę za parę groszy ,ale jaka ważna teraz chodzi wszystko wie mądrzejsza od lekarzy itp taka Pani z rejestracji się zrobiła ,że ho ho no i jak przyjeżdzamy to taka miłość do synusia ojoj aż mi się śmiać chce i mam ochotę jej dosrać ,że jej starzy dziecko wykarmili i wychowali przez tyle lat a teraz jak on juz samodzielny to matka Polka się zrobiła

nie mogę nawet o tym pisać bo się irytuje ...
ja mam skurcze non stop praktycznie ciekawe czy akcja się rozwinie tż obstawia weekend.A ja już nadzieje tracę i nastawiam się na wywoływanie.
Najlepszy jest mój chrześniak 4 letni wczoraj już taki zirytyowany do mnie mówi "kiedy Ty w końcu urodzisz to dziecko?, ciągle jeździsz do tego szpitala i nic "myślałyśmy ,że podłogę zjemy ze śmiechu z bratową
Az ciezko uwierzyc ze takie historie sie zdarzaja, ale sama wiem jak to jest. U mnie moja mama tak za bratem lata i mu zalatwia wszystko i rachunki placi i na imprezy daje itp itd. Tez staz zalatwiony jakos po znajomosci i tak sie trzyma w takiej robocie. A w domu nigdy w niczym nie pomagal. Jak zepsul klamke to powiedzial ze nie naprawi bo nie umie (klamke sie przykreca na 1 srubke). Tak jak ta twoja szwagierka. Spac do poludnia po imprezach. Tylko mi tu dziecka brakuje 😂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:36   #245
morelle_
Zakorzenienie

Orangemisia czekamy na wieści z wizyty

Ja na swojego chłopa nie mogę narzekać. Zawsze robił wszystko, a teraz 10 razy więcej
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:37   #246
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba jednak bede musiala przyjechac do tej tapety

to odpoczywaj dziś! i koniecznie drzemka w dzień

fajnego masz chrzesniaka

a siostra tz... porazka. czasem lepiej żeby rodzice w takich sytuacjach nie pomagali swoim dzieciom, albo pomagali w ograniczony sposob. widac ona tego nie doceniła i wykorzystuje na maksa ich dobroc. na ich miejscu pozbylabym sie jej z domu i wynajeła jakies male mieszkanie niech zacznie brac odpowiedzialnosc za siebie i dziecko a nie jak posożyt jakis siedzi rodzicom na glowie i nawet do pracy jej sie nie chce tylka ruszyc!

a Ty jedź z tymi skurczami na ktg. przy kazdym skurczu dziecko dostaje mniej tlenu to moze przy takich czestych skurczach zle sie skonczyc. oddychaj brzuchem jak uczą podczas porodu zeby robic. i zebys jak najszybciej urodzila
no niestety oni się boją ,że młodego zabierze i się stoczy więc pozwalają jej na wszystko...ja czekam aż młody podrośnie i ich zacznie lać wszystkich za te cyrki z dzieciństwa i właśnie brak przystosowania...
Chrześniak jest debeściak
a co do skurczów to jutro idę do gina swojego więc nie panikuje a w pt idę na ktg .
Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Baby, taedio, 👍za wynik

Kciuki za wizytujące

Cashmere, mi nigdy nie kazali ściągać stanika.

Taedio, pała dla gościa!

Morelle, biedna;* odpoczywaj

Chilli, włos się na głowie jeży. Nie kumam jak tak można. Pasożytować na wszystkich dookoła. No i już wiem skąd się biorą te skwaszone baby z rejestracji:p

Gdzie ten kurier! Chciałam na zakupy skoczyć ale znając życie to jak wyjdę to on zadzwoni a ja będę lecieć jak że sraczka do domu. Nastawiłam się dziś na ten wózek i mam go mieć! Rrrrr

może być ,że większość nieudaczna w rejestracji
to czekamy na wózek!!pochwal się koniecznie!

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Za 1 razem nie trzeba, ale moje pieluchy i wkłady długo leżały od ostatniego prania, poza tym jednak to nie nówki tylko starsza córa ich używała, więc wolę z dodatkiem antybakteryjnym od razu

Pieluchy:
http://www.ekomaluch.pl/muumi-baby-p...newborn-25-szt

http://www.ekomaluch.pl/everdry-piel...newborn-40-szt

I chusteczki: http://www.ekomaluch.pl/waterwipes-c...ta-woda-60-szt

Ooo ciekawe, spojrzę na tę chusteczki huggies, dzięki Hahaha w sumie tak się przyzwyczaiłam, że za czasów gdy moja córa była mała, produkty eko trzeba było zamawiać głównie przez net, że zapominam że teraz często tego typu rzeczy można już np. w ross spotkać
ja mam te huggiesy i velvet też 99,9 wody srokao o nich pisała i są w niezłej cenie.

Morelle współczuje nocki , ejjjj Ty już masz tydzień praktycznie i będziesz tulić Nastkę
w ogóle jak piszecie o tych 38tc itp to aż wierzyć sie nie chce jak pęknie pierwsza to reszta poleci hurtowow !!! już się nie mogę tych dzieciaczków doczekać!

gratki za ujemne gbs i kciuki za wizyty dzisiejsze!

w ogóle mój tż dzisiaj mówi śniło mi się ,że się kochaliśmy dobrze chociaż ,że mu się śni bo już myślałam ,że zapomniał o tym i w ogóle nie myśli i nie potrzebuje.A cała akcja w szpitalu się rozgrywała ja też miałam dzisiaj sen eortyczny z tżtem ale mroczny ja byłam jakaś księżniczką waleczną a on księciem z jakiegoś zwaśnionpóego rodu i najpierw się kochaliśmy a później chciałam go zabić ,zaszłam w ciążę ale wygnali mnie z mojego rodu i wróciłam do niego i urodziłam młodego a później całowałam mu bliznę na piersi ,którą mu mieczem zorbiłam obłęd to co się dzieje w głowie chyba celibat mi na mózg pada!
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:41   #247
morelle_
Zakorzenienie

Haha Chilli mi tez elibat juz daje we znaki.

No tydzień albo tydzień +4 dni Nestkę; ) nie podoba mi się to zdrobnienie Nastka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-22, 10:46   #248
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też miałam dzisiaj sen eortyczny z tżtem ale mroczny ja byłam jakaś księżniczką waleczną a on księciem z jakiegoś zwaśnionpóego rodu i najpierw się kochaliśmy a później chciałam go zabić ,zaszłam w ciążę ale wygnali mnie z mojego rodu i wróciłam do niego i urodziłam młodego a później całowałam mu bliznę na piersi ,którą mu mieczem zorbiłam obłęd to co się dzieje w głowie chyba celibat mi na mózg pada!
Hahahahaha padłam Chilli jaki sen Wymiata

Mi się tylko śniło, że trafiłam do top gaduł naszego wątku Niespełnione marzenie chyba
Stary 2017-06-22, 10:48   #249
xzora
Zakorzenienie

chilli, sen powalający

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:

Mi się tylko śniło, że trafiłam do top gaduł naszego wątku Niespełnione marzenie chyba
na ja się zawsze dziwię, że mnie tam nigdy nie ma
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 10:57   #250
minini
Zadomowienie

ale mam lenia... dalej mnie coś kłuje od dołu jak sie ruszam. chyba wczorajszy piknik przedszkolny tak mi dał popalić.
leze co chwile. musialabym na zakupy jechac.. nie chce mi sie. dajcie mi jakas motywacje do ruszenia tyłka

Cytat:

Współczuje przebojów z partnerami. Mój też często działa mi na nerwy. Miałam nadzieje,że w ciąży będzie mi bardziej pomagał w obowiązkach domowych, ale nic się w tej kwestii nie zmieniło. Gdyby nie mama to nie wiem jak bym dała radę sama. Ostatnio była i umyła mi okna,powiesiła firanki,umyła płytki w łazience. Strasznie jestem jej wdzięczna bo ja niby dobrze się czuję,ale takich rzeczy to już nie umiem robić. Nawet dłuższe stanie w kuchni przy blacie gdy robię obiad sprawia,że brzuch mi się spina i kręgosłup boli.

Tak, ja też przy przekręcaniu się mam twardy brzuch. W ogóle mam wrażenie,że prawie całą noc jest twardy.

Mi sutki sterczą całą ciążę prawie,ale nie zauważyłam żeby znacząco się powiększyły. Brodawki oczywiście są dużo ciemniejsze,ale to raczej normalne. I też na biuście/brodawce wyskoczył mi tak jakby pieprzyk.

Kciuki za dzisiejsze wizyty
powodzenia na wizycie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Kalafiorowa a że mam dużego kalafiora to z reszty kotlety
oo smacznie sie zapowiada

Cytat:
no niestety oni się boją ,że młodego zabierze i się stoczy więc pozwalają jej na wszystko...ja czekam aż młody podrośnie i ich zacznie lać wszystkich za te cyrki z dzieciństwa i właśnie brak przystosowania...
a co do skurczów to jutro idę do gina swojego więc nie panikuje a w pt idę na ktg .

ja mam te huggiesy i velvet też 99,9 wody srokao o nich pisała i są w niezłej cenie.

Morelle współczuje nocki , ejjjj Ty już masz tydzień praktycznie i będziesz tulić Nastkę
w ogóle jak piszecie o tych 38tc itp to aż wierzyć sie nie chce jak pęknie pierwsza to reszta poleci hurtowow !!! już się nie mogę tych dzieciaczków doczekać!

w ogóle mój tż dzisiaj mówi śniło mi się ,że się kochaliśmy dobrze chociaż ,że mu się śni bo już myślałam ,że zapomniał o tym i w ogóle nie myśli i nie potrzebuje.A cała akcja w szpitalu się rozgrywała ja też miałam dzisiaj sen eortyczny z tżtem ale mroczny ja byłam jakaś księżniczką waleczną a on księciem z jakiegoś zwaśnionpóego rodu i najpierw się kochaliśmy a później chciałam go zabić ,zaszłam w ciążę ale wygnali mnie z mojego rodu i wróciłam do niego i urodziłam młodego a później całowałam mu bliznę na piersi ,którą mu mieczem zorbiłam obłęd to co się dzieje w głowie chyba celibat mi na mózg pada!
ale sen

i kciuki za jutro na wizycie i ktg
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 11:03   #251
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Taedio- super, że GBS ujemny

Cytat:

Cytat:
ale mam lenia... dalej mnie coś kłuje od dołu jak sie ruszam. chyba wczorajszy piknik przedszkolny tak mi dał popalić.
leze co chwile. musialabym na zakupy jechac.. nie chce mi sie. dajcie mi jakas motywacje do ruszenia tyłka

oo smacznie sie zapowiada
Odpoczywaj

Mam nadzieję, że w praktyce też będzie smacznie
Stary 2017-06-22, 11:06   #252
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:

z tego opisu to taka trochę wyuczona bezradność twojej szwagierki spowodowana akceptacją stanu przez rodziców... A chrześniak świetny

Super, że już są!

Co do porządków domowych - a mówisz mu wprost, żeby np poodkurzał bo ty nie dasz rady? Może TŻ z tych niedomyślnych?
no ja to mówiłam tżtowi ,że na miejscu starych po tym co ona wyprawiała to bym jej w☠☠☠☠☠☠☠ila albo prawa odebrała ale raz już myśleli o tym bo znalazła jakiegoś dresa i chciała żeby się wprowadziłoczywiś cie bezrobotny itp a rodzice powiedzieli ,że po ich trupie to na złość im zabrała młodego i się wyprowadziła nie dając znaku życia i ograniczając kontakt z dziadkami a oni nie wiedzieli co się dzieje z młodym no raczej mogli się domyślać ,że nic dobrego. Najbardziej mnie dziwi to ,że naprawdę teściowa jest wykształconą taka "światłą " osobą aktywną zawodowo i w ogóle teść jest spoko trochę przez teściową zachukany ale ogólnie normalny chłop a pozwolili sobie tak wejść na głowę tam jest ciągła kłótnia między nimi.
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Az ciezko uwierzyc ze takie historie sie zdarzaja, ale sama wiem jak to jest. U mnie moja mama tak za bratem lata i mu zalatwia wszystko i rachunki placi i na imprezy daje itp itd. Tez staz zalatwiony jakos po znajomosci i tak sie trzyma w takiej robocie. A w domu nigdy w niczym nie pomagal. Jak zepsul klamke to powiedzial ze nie naprawi bo nie umie (klamke sie przykreca na 1 srubke). Tak jak ta twoja szwagierka. Spac do poludnia po imprezach. Tylko mi tu dziecka brakuje 😂

no ja się zgadzam ,że to wina rodziców przede wszystkim bezstresowe wychowanie ,zero wymagań itp ehhh

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Haha Chilli mi tez elibat juz daje we znaki.

No tydzień albo tydzień +4 dni Nestkę; ) nie podoba mi się to zdrobnienie Nastka
aaa to soreczka Nestka ,Pestka najgorsze jest to ,że myślę jak to później będzie w temacie jak już będę po połogu już nie będziemy sami w domu dziwnie tak jak mały gdzieś obok będzie coś tam mrukał itp póki co ciężko sobie to wyobrazić...
Cytat:

sen był piękny naprawdę hehe jak z filmu jeszcze wiele pobocznych wątków było ale nie będę już opisywać a mi się nie śniło a jestem pierwszy raz hahaha

orangemisia dobrze ,że się odezwałaś !!
Stary 2017-06-22, 11:06   #253
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:

jaki sen

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 11:08   #254
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Taedio ja przedwczoraj kupiłam dużego kalafiora i muszę coś z niego dziś zrobić ,może właśnie kalafiorową
Stary 2017-06-22, 11:08   #255
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Ja nie biorę szczotki do szpitala, w założeniu to tylko 3 dni a im mniej rzeczy z zarazkami i do wypatrzenia tym lepiej

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Aaaa i ja dzis wizytuje! Tylko nie pamietam o której

Ja też biorę jak najmniej tz w razie czego przywiezie nawet ubranek nie biorę

Super że gbs ujemny ja mam dziś pobierany

Dziewczyny moja koleżanka pisze pracę Mgr i potrzebuje trochę odpowiedzi na ankiecie

https://www.ankietka.pl/ankieta/2848...epu-tesco.html

Jeśli macie chwilkę to wypelnijcie

Stary 2017-06-22, 11:10   #256
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Przyszły prześcieradła, które Wam się tak podobały, fajne są i miękkie w dotyku, właśnie je piorę, mam nadzieję, że po praniu też będzie super
To te z allegro od kerstin_posciele? Bo pamiętam,że jedna z was u niego zamawiała. Jeśli tak to daj proszę znać jak sprawują się po praniu bo też chciałam od nich zamówić prześcieradło do łóżeczka i na przewijak.

Cytat:

Super, że już są!

Dziękuje. Tak mówię mu,chociaż nie zawsze bo przecież odkurzać trzeba przynajmniej co drugi dzień,więc nie mam siły ciągle się prosić. Zazwyczaj odkurzam jednego dnia,a następnego myje podłogi bo inaczej nie daje rady. Mój tż jak raz posprząta to uważa,że już ma z głowy obowiązki na cały miesiąc.
Oczywiście nie mogę mówić,że do końca jest bee i fee. Bo chłopak cały dzień ciężko pracuje i rozumiem,że jest zmęczony. Nie jest też tak,że w ogóle nic nie robi. Bardzo mnie wspiera. Ale jednak jeśli chodzi o sprzątanie i takie codzienne rzeczy to jest z nim ciężko.
Dopiero niedawno go nauczyłam,że brudne naczynia po posiłku wkładamy do zmywarki,a nie na blat nad nią

Cytat:
Pieluchy wzięłam przy okazji, bo i tak zamawiałam nappyfresh, a musiałam chociaż raz spróbować tych z Muminkami
Ale w razie konieczności też pewnie będę korzystać z tych z ross, fajnie, że jest już teraz taka opcja
Chusteczki wodne też przetestuję, jeśli te co mam teraz się sprawdzą

Fajnie że się odzywasz, pisz czasem co u Ciebie!
Kciuki za wizytę!
Dziękuje za kciuki

Cytat:
Orangemisia czekamy na wieści z wizyty

Ja na swojego chłopa nie mogę narzekać. Zawsze robił wszystko, a teraz 10 razy więcej
Dziękuję. Dzisiaj odbieram jeszcze wyniki gbs i trochę się stresuje co mi tam wyjdzie.
Zazdroszczę partnera

Cytat:

Muszę powiedzieć,że trochę nie boję pierwszego bobasa na wątku bo wtedy to będzie już taakie realne. Ja jeszcze nie chce rodzić. Termin mam na 15.07. Na 4.07 jestem umówiona na rzęsy. A tak w ogóle to ubzdurałam sobie,że chce rodzić 7.07

Niezły sen. Taki filmowy

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 11:11   #257
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Taedio ja przedwczoraj kupiłam dużego kalafiora i muszę coś z niego dziś zrobić ,może właśnie kalafiorową
Polecam

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja też biorę jak najmniej tz w razie czego przywiezie nawet ubranek nie biorę

Super że gbs ujemny ja mam dziś pobierany

za wizytę
Stary 2017-06-22, 11:12   #258
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to mówiłam tżtowi ,że na miejscu starych po tym co ona wyprawiała to bym jej w☠☠☠☠☠☠☠ila albo prawa odebrała ale raz już myśleli o tym bo znalazła jakiegoś dresa i chciała żeby się wprowadziłoczywiś cie bezrobotny itp a rodzice powiedzieli ,że po ich trupie to na złość im zabrała młodego i się wyprowadziła nie dając znaku życia i ograniczając kontakt z dziadkami a oni nie wiedzieli co się dzieje z młodym no raczej mogli się domyślać ,że nic dobrego. Najbardziej mnie dziwi to ,że naprawdę teściowa jest wykształconą taka "światłą " osobą aktywną zawodowo i w ogóle teść jest spoko trochę przez teściową zachukany ale ogólnie normalny chłop a pozwolili sobie tak wejść na głowę tam jest ciągła kłótnia między nimi.
no ja się zgadzam ,że to wina rodziców przede wszystkim bezstresowe wychowanie ,zero wymagań itp ehhh

aaa to soreczka Nestka ,Pestka najgorsze jest to ,że myślę jak to później będzie w temacie jak już będę po połogu już nie będziemy sami w domu dziwnie tak jak mały gdzieś obok będzie coś tam mrukał itp póki co ciężko sobie to wyobrazić...
sen był piękny naprawdę hehe jak z filmu jeszcze wiele pobocznych wątków było ale nie będę już opisywać a mi się nie śniło a jestem pierwszy raz hahaha

orangemisia dobrze ,że się odezwałaś !!
Podzielam Twoje zdanie! Też mi się to dziwne wydaje.

Mam dopisać kolo Ciebie imię Wincent?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Kciuki dziewczyny!
Stary 2017-06-22, 11:16   #259
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

takie cuś mi wpadło w ręce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19396817_1488295947879918_8807169638684004290_n.jpg (40,9 KB, 67 załadowań)
Stary 2017-06-22, 11:17   #260
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2017-06-22, 11:17   #261
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Morelle nie dopisuj bo może ktoś trafić niepowołany niechcący jak będzie przeglądać a ten Wincent to raczej rzadko sie zdarza hehe
Stary 2017-06-22, 11:18   #262
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Dziękuje. Tak mówię mu,chociaż nie zawsze bo przecież odkurzać trzeba przynajmniej co drugi dzień,więc nie mam siły ciągle się prosić. Zazwyczaj odkurzam jednego dnia,a następnego myje podłogi bo inaczej nie daje rady. Mój tż jak raz posprząta to uważa,że już ma z głowy obowiązki na cały miesiąc.

Oczywiście nie mogę mówić,że do końca jest bee i fee. Bo chłopak cały dzień ciężko pracuje i rozumiem,że jest zmęczony. Nie jest też tak,że w ogóle nic nie robi. Bardzo mnie wspiera. Ale jednak jeśli chodzi o sprzątanie i takie codzienne rzeczy to jest z nim ciężko.

Dopiero niedawno go nauczyłam,że brudne naczynia po posiłku wkładamy do zmywarki,a nie na blat nad nią

Dziękuje za kciuki

Dziękuję. Dzisiaj odbieram jeszcze wyniki gbs i trochę się stresuje co mi tam wyjdzie.

Zazdroszczę partnera

Muszę powiedzieć,że trochę nie boję pierwszego bobasa na wątku bo wtedy to będzie już taakie realne. Ja jeszcze nie chce rodzić. Termin mam na 15.07. Na 4.07 jestem umówiona na rzęsy. A tak w ogóle to ubzdurałam sobie,że chce rodzić 7.07

Niezły sen. Taki filmowy

U mnie z tz jest podobnie ale też bardzo ciężko pracuję jeszcze teraz kiedy jest tak gorąco mu bardzo wspołczuje ... A potrafi czasem przyjechać z pracy o 17 i zabrwc się za koszenie trawy której mamy na prawdę dużo i nie równy teren gdzie jest też pełno drzewek .

Więc staram się mu wybaczyć nie które rzeczy w domu ...

Co do porodu to ja bym chciała rodzić ale też mi się podoba data 7.07 i 17.07

Stary 2017-06-22, 11:18   #263
emmos
Zakorzenienie

Chilli nie mogę z Twojego snu

Co za ludzie, pani od okien w kulki sobie leci, pan od tapety to samo, a o szwagierce Chilli nie wspomnę, jakbym o 15 latce czytała

Też uwielbiam kalafiorową

Stary 2017-06-22, 11:19   #264
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Hah

Stary 2017-06-22, 11:21   #265
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Przynajmniej sama będziesz dysponować swoim pęcherzem!
To jest ogromny plus

Cytat:

piękny sen!
Cytat:

Poczekaj az te nasze top gaduły urodzą, to już nie będą miały tyle czasu może wtedy Twójn sen się spełni

Orangemisia kciuki za wizytę i gbs!!!

A ja mam problem, na wkładce miałam małą plamkę krwi w takim głupim w dodatku miejscu, bo wyglądało jakby nie z pochwy tylko jakoś obok poleciało. Nie chcę panikować bo to naprawdę była malutka plamka, ale jakoś mnie to zestresowało. Może się drapnęłam paznokciem, nie wiem na razie wymieniłam wkładkę i zobaczę czy się czasem nie powtórzy, oglądałam w lusterku wszystko i nic tam nie widzę :/

Stary 2017-06-22, 11:21   #266
AnnaPaula87
Zadomowienie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Idę do domu. Rozwarcie nadal 4cm. Mam się zrelaksować w zaciszu domowym, wziąć męża w obroty i w poniedziałek mam przyjechać już z pełnym rozwarciem... Także chyba nie rozdziewicze naszego wątku.

Ważne ze wszystko dobrze i odpoczniesz w domku

Cytat:
Taedio, Cashmere powodzenia na wizytach!

Oj, tak I znacznie mniej schizuję z każdym tygodniem, chociaż nadal pamiętam początki i ciągłe sprawdzanie, czy nie ma krwi na papierze

Nulka - u Ciebie napięcie rośnie jak u Hitchcocka
Ja tak ciagle sprawdzałam ta krew jak nie było okresu a testu jeszcze nie robiłam

Cytat:
Na pewno to nic takiego, ale warto zapytać Mi się w ciąży zrobiło dużo pieprzyków takich wypukłych - jakoś się to nazywa, ale nie pamiętam. Moja mama też tak miała w ciąży i jej zostało.
Tez mam dużo nowych pieprzyków

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Oooo, też się tak schizowalam.

Ja też mam skłonność do pieprzyków i parę nowych mi się zrobiło ale żeby tak na brodawce? O.o i jeszcze dużo naczyniaków takich małych czerwonych mi się zrobiło...

Może jakiś weekend w spa? Zależy jaki macie budzet. Jakaś biżuteria dla mamy i coś co tata lubi (droższy alko czy coś)?

Bardzo ładnie się prezentuje a mój ma być między 9 a 11 więc nie ruszam się z domu:p

Naczyniaki tez mi się porobiły. TZ się martwi bo mam na biuście i je widać

Cytat:
Minini dzięki i tez trzymam kciuki

GBS ujemny

Dzięki za wszystkie kciuki

Czaicie, że tego faceta od tapety dalej nie ma?!?!?!?! miał byc o 10!

Żarty chyba jakieś robi ten facet

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Edytowane przez AnnaPaula87
Czas edycji: 2017-06-22 o 11:23
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-22, 11:22   #267
taedio
MerDer 4ever

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-22, 11:23   #268
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

ejjj w ogóle dzisiaj mam wizytę u gina masakra sporjrzałam na kompa na godzinę i patrzę 22.06 czwartek ja byłam pewna ,że dziś środa to bym przegapiła ostatnią wizytę dobrze ,że mam na 15.20
Stary 2017-06-22, 11:23   #269
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle nie dopisuj bo może ktoś trafić niepowołany niechcący jak będzie przeglądać a ten Wincent to raczej rzadko sie zdarza hehe
Ok
Stary 2017-06-22, 11:23   #270
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

dobre!

Ja też się wczoraj wkurzyłam na tż, ale już mu wybaczyłam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości