|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
![]() ![]() ![]() ![]() |
720 | 44,01% |
zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
236 | 14,43% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
84 | 5,13% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
83 | 5,07% |
całkowicie rezygnujemy z karmy |
513 | 31,36% |
Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
już zagłosowałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
historia, w ktorej zaczynaja uczestniczyc kolejne osoby, ale zaczynaja to robic z neiwlasciwej strony...bo od klikniecia REZYGNUJEMY Z KARMY,nie uwierze w to, ze ktoras z osob pomacanych, posiadajacych wiele milych komentarzy zaznaczyla ostatnia opcje... NIE WIERZE... no ale coz... pewnie nowe trolle sie pojawily wsrod nas i tyle przykre aczkolwiek prawdziwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Malkol powiem szczerze, że też jestem coraz bliższa powiedzeniu nie karmie, jeśli nie rozwiążą się te problemy- odnośnie mocy dotknięcia i co dalej. Mimo, że bardzo cenie moje komentarze, miło się je czyta i miło się je daje.
#244 |
Wtajemniczenie
|
Nati02... ja tez sie zastanawiam juz.
Ale jezeli nie rozstrzygna sie problemy pt. Co Dalej? To ja jestem przeciwna Karmie. A na pewno nierownej mocy. Bo kierunek, w ktorym ona teraz zmierza jest chory. ![]()
#245 |
Konto usunięte
|
Zagłosowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Na forum, po którym buszuje moj TZ rowniez jest karma, ale sytuacja nie wyglada tak abstrakcyjnie. Kazdy ma jakby 1 punkt mocy dotkniecia, tak wiec roznice w karmie nie sa takie duze, ile dotkniesz tyle ten ktos ma karmy. Poza tym karma nie zalezy od niczego innego [ zadnego stazu, liczby postow ] jak tylko od liczby macniec ta pojedyncza moca, ot co ![]() Nie ma rowniez wezowych kwadracikow a tylko aktualna liczba punktow karmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Wiele z Was pisze, że szkoda byłoby komentarzy, które zniknęłyby w momencie wyzerowania karmy. O ile się nie mylę, w panelu widocznych jest jedynie 20 ostatnich. Prędzej czy później każde miłe słowo zniknie, a na jego miejsce pojawi się następne. Dlaczego więc nie poprosiłyście o to, żeby Was nie macać, ponieważ poprzednie komentarze mogłyby zniknąć w przypadku nowych macnięć?
![]()
#248 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
szkoda ze oceniasz ludzi z góry ![]() i oddałam juz swój głos i to wacele nie przeciwko karmie ![]()
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pisalam, ze szkoda mi bedzie wyzerowania gasienicy. I nie wstyd mi sie przyznac, ze BEDZIE MI SZKODA. BO mi milo. Bo nie dostalam jej za piekne oczy. BO ciezko na nia pracowalam. Bo czuje sie doceniona, wyrozniona. I nie chce znowu zaczynac od zera. Ps./ jednak nierowna moc jest dla mnie niesamowicie krzywdzaca, szczegolnie dla tych nowych. Ja wkrotce bede miec 50, Agabil 120, a ktos nowy 1. CHore. Prawdopodobnie zaglosuje na wyzerowanie licznikow i zrownanie mocy.
![]() |
#250 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Vretko,moze jak ktos ma "duzo na liczniku" a potem mialby byc nagle zrownany z innymi- to bedzie sie czul jak przyslowiowy Pan,ktory nagle ma byc w tej samej kascie co personel,pracujacy dotychczas w jego domu
![]() oczywiscie zartuje,ale byc moze cos w tym jest...osobiscie wahalam sie miedzy calkowitym zniesieniem karmy a opcja ukrycia jej w panelu uzytkownika( ze zrownaniem mocy dla wszystkich).W koncu zaglosowalam na to drugie.Ale widze ,ze raczej wygra dotychczasowa "karma",kwadraciki i nierownosci spoleczne ![]()
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#253 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jednak uwazam sie za osobe, ktora mysli przyszlosciowo i dlatego bede nalegac na dalsze rozmyslanie nad ulepszeniem karmy, jezeli zostanie w takiej postaci - bo tak nie moze byc. Na szczescie Szefowa tez mam za osobe rozsadna i myslaca przyszlosciowo, i tez musi sobie zdawac sprawe z tego absurdu, do ktorego pozostawienie karmy w obecnym stanie prowadzi. I ze poglebia, i tak juz istniejaca teraz "nierownosc spoleczna". Ze zniecheca nowych do uczestniczeniu w wizazu, i staje sie on zamknieta kasta "elity". Udalo mi sie tylko dowiedziec, ze Zlos bedzie cos kombinowal nad przeliczeniem karmy w jakies magiczne abrakadabra i zrownanie choc czesciowe mocy. Mi w sumie powinno byc wszystko jedno - mam swoja gosienice, moja moc wzrasta praktycznie z dnia na dzien (zaczynalam od 5), ale bede czula sie gleboko pokrzywdzona w imieniu wszystkich nowicjuszyna wizazu. I przeszkadza mi to bardzo... Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię swoje zielone kwadraciki ![]() ![]()
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja również oddałam swój głos ale ogólnie to mi wszystko jedno,będzie to będzie a nie będzie to nie będzie ,tej całej karmy -jakoś nie robi mi to różnicy... ale napewno jest miło jak "moc dotknięcia" rośnie.
#256 |
Wtajemniczenie
|
Zagłosowane...
![]() A 13 czerwca okaże się czy będzie dobrze.
#257 |
Zakorzenienie
|
już zagłosowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
A mi punkty przypominają o tym ze kiedys ktos mnie dokarmil i poniekąd tez przypominaja za co. Wiekszosc komentarzy sobie zapisuje (
![]() Do punktow tez jestem przywiazana bo przypominaja o ilosci komentarzy ktorych juz nie widac... nie potrafie tego dokladnie wytłumaczyc ale w ten sposob to u mnie dziala. A tasiemca chetnie bym sie pozbyla, dlatego bardzo mi zalezalo na ukryciu karmy. Wychodze z zalozenia ze zarowno punkty jak i komentarze sa tylko dla mnie i nie chce aby byly na kazdym kroku widoczne dla wszystkich. Kiedy na poczatku karma "znanym" wizazankom rosla w ekspresowym tempie, czesto pojawialy sie komentarze o "napasionych", "regulanie dokarmianych przez kolezanki" itp. Wlasnie te komentarze zrazily mnie do widocznego wężyka. Dziwnie by było gdyby moc została zrównana bo mam wrazenie ze czulabym sie jakby tego wszystkiego nie było ![]() Nie wiem czy zabolałby mnie powrót do jednego kwadracika... Nie potrafie tego ocenić. Po prostu byłoby dziwnie i już ![]() Ale jako że to tylko zabawa - co by się nie stało nie bede rozpaczac.
#259 |
Raczkowanie
|
klik i po herbacie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
jowisia:Tak, selene, przeszkadza mi bycie zrownana z innymi. Kazdej z nas przeszkadza, ale je sie nie wstydze przyznac. Poniewaz spedzilam na wizazu dluuuugie godziny, stukalam w ta klawiature i czuje sie z tym miejscem silnie zwiazana. Jest czescia mojego zycia (ach, jak to brzmi
![]() ![]() ![]() jowisiu, pozwole sobie nie zgodzic sie z Toba ![]() inteligencja,wysoka samoocena,swiadomosc siebie itp.nie zaleza chyba od koszulki z napisem "jestem wartosciowym czlowiekiem"???? Jesli spedzilas tyle godzin na Wizazu - to z pewnoscia wzbudzasz wiele sympatii i szacunku,zapadlas ludziom w pamiec i kilkumiesieczna przerwa niczego chyba u Twoich wirtualnych przyjaciol nie zmieni???? Nowi zas uzytkownicy poznaja Cie po Twoich milych i madrych wypowiedziach,watpie czy zadziala tutaj "sama kwadracikowa etykietka"...majaca wzbudzac z gory u nowicjuszy autorytet,respekt czy co??? Serdecznie Cie pozdrawiam! ![]() ps.co do strategii psychologicznych,to akurat z racji wykonywanego zawodu znam je dobrze ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
I ja juz zaglosowalam
![]()
#262 |
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-05-15 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Jak trzeba to trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zagłosowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Selene Czas edycji: 2006-05-15 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też zagłosowałam
![]() nic więcej nie pisze...... chciaż... albo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
![]()
Zagłosowałam na NIE
Fajnie by było gdyby naprawde dawano karme za przydatne rady i pomoc ale czesciej jest tak ze osoby znajace sie dluzej na forum daja sobie karme nawzajem a jak tylko ktos wyrazi inne zdanie to zlosliwie ja odbieraja. Przynam ze mnie sie to zdazylo zglosilam to adminowi bo odebranie karmy bylo niezgodne z regulaminem ale jak widac nawet oni sobie z tego nic nie robia wiec to chyba kolejny sposob na schlebianie sobie nazwajem. |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze, cos jest ze mna nie tak, bo nie spotkalam sie z tym, co niektorzy opisuja -towarzystwo wzajemnej adoracji, szastanie negatywami, wymuszanie karmy, dla przykladu wypowiedz mmgirl
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Zagłosowałam przeciwko karmie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.