|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
To ja odwrotnie z dnia na dzien ruchy co raz mocniejsze i widoczniejsze.
Tylko przysiade i rozpycha sie Dzidziutek. Jeszcze 2,5h nie moge sie doczekac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znajdę więcej czasu to postaram się wygrzebać i zrobić porównanie. Cytat:
Cytat:
Ja też tak czasem mam ale to norma
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie ja też mam na przedniej ścianie i chyba zależy jak mała się ułoży, raz ją czuję mocniej raz słabiej. 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pierwszej ciąży o tej porze to były mocno widoczne i wyczuwalne przez innych a teraz przez to łożysko to ja ledwo czuje bo to nijak się te kopniaki mają do tego jak córa kopała
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony... zauważyłam , że to chyba też zależy od dnia i humoru bobasa 😀 czasem mocno i takie kopniaki idą, że zastanawiam się czy wszystko ok... A czasem tak spokojnie się przekreca i ma wszystko gdzieś 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też z ruchami jest różnie
Zależy od dnia, pory dnia, aktywności... Tłumaczę sobie, że to już żywa istotka i ma swoje humory czasami ![]() Jak słyszę że znajoma wychodzi z lumpka co tydzień z kartonem ubrań dla malucha to się zastanawiam nad sobą. Chyba jestem za bardzo wybredna bo u mnie zawsze to kilka sztuk max... Biorę tylko to, co mi mocno wpadnie w oko i dodatkowo jest w bardzo dobrym stanie... hmm Moje dzisiejsze zakupy (jak za bardzo spamuję to dajcie znac )
|
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Toja, śliczne ciuszki! Dla dziewczynek robią takie cuda, że aż nie da się przejść obojętnie Co do ruchów, moje dzieciaki też różnie, zależy od dnia. Wczoraj mąż poczuł pierwsze kopniaczki. Zawsze jak kładł ręce na brzuchu, to chłopaki przestawały się ruszać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
littlebeetle no co za chudzina
gdzie Ci sie to bobo chowa ![]() _toja super łupy kurcze nie mam wolnego zeby sie wybrac na łowy ![]() Dzisiaj moje dziecko postanowilo wstac o 5 rano i jestem dzisiaj tak nie wyspana, ze szok jakies dni ma ciężkie bo wczoraj tez taki cyrk mi odstawila na placu zabaw, ze nie wiedziałam czy Zawadzkiej nie sciagnac heh ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
amparo27 mi właśnie chłopiece się bardziej podobają
Jakoś nadmiar różu mnie przytłacza
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
hej
starszaka mi rozłożyło, a w piatek początek przedszkola... nareszcie jest ktoś na moje miejsce w pracy! zaczęłam naukę. w koncu w grudniu będę mogła iść na l4 :P ja różnie czuję kopniaki, ale jeszcze żaden bym nie uznała za mocny. zaden mnie jeszcze nie obudził. czuję jej już od miesiąca prawie, łozysko mam na tylniej ścianie. coraz częściej mnie coś gdzie dziubie, kłuje, pobolewa w nocy... z wyprawki to na razie wstępnie wybralam fotelik samochodowy. czeka mnie przejrzenie ciuchów po synu. wiadomo, że będę musiala troche te garderobę odmienić, by mała nie wyglądałą jak mały fan dinozaurów |
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak tam fiolek na połówkowych
![]() _toja jakie piekne ciuszki ja też tak mam, że jeśli nie spełniają moich oczekiwań (jak nowe i ładne) to nie biorę. Dlatego najczęściej z lumpa wychodzę z pustymi rękami mój mąż też ma działanie uspokajające na kopniaczki ale zaczęłam już to wykorzystywać - jak mały kopie nie do zniesienia i mi brzuch wariuje to mąż kładzie pomocną dłoń i już po chwili spokój mam nadzieję, że na niemowlaku to też tak będzie działać ![]() Little i literape zdrówka Waszym Pociechom
Edytowane przez nikopoia Czas edycji: 2017-08-29 o 17:24 |
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko w porzadku, szyjka 4,7 cm, Dzidziutek 20t1d wazy 398g. Wszystkie narzady i budowa prawidlowa. Wyniki moje lepsze niz miesiac temu.
Zgoda na lot wypisana, wiec moge sie pakowac i leciec. A ze juz po polowkowym to moge ruszac z zakupami dla malenstwa jak sobie obiecalam Na wyspie jest Primark, wiec chyba pol dzialu wykupie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko uważaj, żebyś potem nie musiała płacić za nadagaż
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tz przyklada rękę - nakręca się jakby sama od siebie 😀 kopniaki idą aż "brzuch podskakuje" 😀 Ja kładę - spokój. 😀 może to zależy od tego, że ja zazwyczaj mam zimna lapke 😂 nie wiem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Ale duży bobas 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Swoje rzeczy wyrzuce ![]() ![]() Zawsze lece z troche pusta walizka jak wiem, ze beda zakupy w primarku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szał zakupowy czas zacząć Lovvi i ja się właśnie zastanawiałam czy tu chodzi o temperaturę czy o co, ale nie widzę u nas zależności
Edytowane przez nikopoia Czas edycji: 2017-08-29 o 18:05 |
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To teraz leć i odpoczywaj! Czekamy na zdjęcia zakupów 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Fantastyczne wiadomości!
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
moją temperatura łapie
![]() Jaki fotelik? Cytat:
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fiolek super wiadomości ![]() Ja wczoraj widziałam super kombinezon w lumpku ale wydawał mi się jakiś duży i nie wzięłam. Dziasiaj wróciłam i już nie było ;( ale za to były inne rzeczy w tym kombinezon, tylko inny:IMG_20170829_183713090.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat lece Ryanairem i od 28tc potrzebna jest zgoda, ale wyczytalam, ze przy duzym brzuchu moga sie czepiac i sama karta ciazy nie wystarczy. Takze wole dmuchac na zimne, skoro moj brzuchol jest spory i miec papierek, a i tak bylam umowiona na wizyte to przy okazji mi podpisal ![]() Jutro musze juz wykupic to ubezpieczenie, bo dzisiaj nie mialam kiedy tego zalatwic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki rozmiar kupujecie kombinezonu? 56 czy 62? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

no właśnie też naczytałam się o tej magicznej drugiej ciąży, że szybciej brzuszek jest widoczny, a patrząc na Twój to ciekawe jak było w pierwszej, może wygrzebiesz te zdjęcia

)

Na wyspie jest Primark, wiec chyba pol dzialu wykupie