![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki w drogeriach
Wyszukałam w internecie,że nr 23 FM to podróbka Amor Amor Cacharel.
Może warto pomyśleć i powąchać gdzieś w drogerii oryginał,skoro zapach tak cię urzekł ![]() Trwałość napewno będzie dużo lepsza,nie mówiąc o innych aspektach jak jakość zapachu i flakonik ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: próbki... czy są oryginalne?
Cytat:
![]() W ogóle temat FM i innych podobnych był już na forum kilka razy poruszany,więc nie widzę sensu kontynuacji tematu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze milosniczek podrobek i odpowiednikow bedziesz musial(a) poszukac na innym forum - na pewno takowe istnieje. Tutaj generalnie dyskutujemy oryginalne, markowe produkty (rowniez tansze, typu Avon). Co do ceny to chyba wyrazilam sie jasno, ze dla mnie 30 zl za takie cos to za duzo (sporo za duzo, bo ani 1 zl bym za to nie dala ![]() Uzywanie podrobek/odpowiednikow to dla mnie brak klasy i koniec, perfumowy ekwiwalent torebki LV ze sklepu za 2 euro. Kazdy moze miec wlasne zdanie w tym temacie. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-09-22 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś w Wizażanek mogłaby mi podpowiedzieć, jak to jest z trwałością firmowych (nieotwieranych) próbek?
Podliczyłam swoją próbkową kolekcję i naliczyłam ponad 15o sztuk (czy to już obsesja ? ![]() Z góry dziękuję. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-10-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Na kartoniku po próbce The One Rose D&G (2ml, próbka bez atomizera z aplikatorem) jest info o 6 miesiącach od otwarcia. I chyba tyle przyjęłabym na własny użytek dla każdej próbki "lanej" oraz miniatury bez atomizera. Bo mają większy kontakt z powietrzem, skórą itd. Te z atomizerem są solidniejsze i dałabym im więcej czasu. Nie jestem pewna czy standardowe 36 miesięcy od otwarcia jak w przypadku pełnowymiarowych perfum, ale długo nie zaprzątałabym sobie nimi głowy ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-12 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Zaprzątać sobie nie zamierzam
![]() ![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Niedopsz, niedopsz. Chyba trzeba zacząć zużywać....albo mieć nadzieję, że moje trFalsze są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Napisane przez slon trabalski
![]() To nie są perfumy FM bo ich próbki maja kolory czerwony i niebieski. A to jest próbka srebrna. A co co tego czy ktoś ma klasę czy nie, to nie Wam oceniac. A jesli to oceniacie wg ceny..... to szkoda mi Was. Czy tylko drogie perfumy muszą się podobac? Dla żądnych "uznanych" firm firm oddam za darmo resztę perfum Dune Christiana Diora, dołoże Opium Yves Saint Laurenta oraz Chanel Allure.Ja je mam do smarowania pryszczy ale ile można ![]() Przykro mi, gdyż moja propozycja jest juz nieaktualna. Minęło juz dwa tygodnie... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Skoro były używane do smarowania pryszczy bądź innych wykwitów skórnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Ja bym w życiu nie zbeszcześciła tak klasycznych perfum jak Opium Ysl .Do odkażania twarzy [czemu nie gęby
![]() ![]()
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ponadto mogę sobie tylko wyobrazić, jak świetnie wpływają różne dodatki zapachowe na rozwój pryszcza....Mniam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Gębę to może i mam, ale jesli tak, to Ty masz mordę..... A dobrych perfum to szkoda BYLE KOMU ODDAWAC. Pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=slon trabalski;14736545]Gębę to może i mam, ale jesli tak, to Ty masz mordę..... A dobrych perfum to szkoda BYLE KOMU ODDAWAC. Pozdro[/QUOTE
Nie licytujmy się która z nas ładniejsza.Ja po prostu nie uznaję skąpstwa i tyle.
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=prowokatorka;147366 65]A ja po prostu nie mam już tych perfum , bo się zamieniłam ze swoją sąsiadką, na co innego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Pomyślałam sobie, że dołożę swoje trzy grosze do tematu próbek. Mieszkam w Słupsku ( gdzieś u kogoś się przewinął
![]() ![]() ( zawsze je noszę w torbie, jakby co ![]() ![]()
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Myślę, że dostępność próbek w drogeriach, to raczej kwestia uczciwości pań sprzedających. W końcu konsultantka w drogerii też człowiek... I bywa, że próbki są 'inkasowane' właśnie przez personel na użytek własny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie orientujecie się może jaką pojemność mają fiolki na próbki perfum w Sephorach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Tak mi się wydaje, że to być może jakaś polityka odgórna, ponieważ pani, która mnie obsługiwała była naprawdę miła, i chętna do pomocy, ale poszła się zapytać czy może próbkę zrobić i wyszło, że nie. To też chyba taka "uroda" mniejszych miast. Mamy się zadowolić tym co jest aktualnie na półkach a nie wyszukiwać nie wiadomo czego. Asortyment u nas, bardzo różni się od asortymentu np. w Gdańsku. Po prostu do miasta gdzie jest nieco poniżej 100.000 mieszkańców nie warto się wysilać. Tak to czuję i jest mi przykro.
![]()
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
gucci by gucci men atomizer
Witam serdecznie jako nowy użytkownik forum.
Szukam próbek Gucci by Gucci men ale z atomizerem. Pytam różnych sprzedawców, ale z atomizerem nie mają. Czy wizażanki spotkały się z poszukiwanymi przeze mnie próbkami z atomizerem, czy może darować sobie szukanie bo takich zwyczajnie nie ma i jest tylko wersja lana z koreczkiem? Pozdrawiam. cmyx. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gucci by gucci men atomizer
raczej wszystkie są bez atomizera
zwykle produkują w jednym wariancie... ale zawsze można kupić sobie atomizer do perfum, np 5ml i przelać se ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
Dot.: gucci by gucci men atomizer
Szkoda, pozostaje mi więc zrobić tak jak sugerujesz. Po przeczytaniu wizażowego wątku o atomizerach dochodzę do wniosku, że czeka mnie małe eksperymentowanie z ich jakością.
Pozdrawiam. cmyx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
DOMator
|
Cytat:
A w temacie zgodzę się z seneką, że w mniejszych miastach asortyment mocno ograniczony i próbek nie uświadczysz. Dopiero w Warszawie mogę protestować zapachy do woli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Witam, mam nadzieję że w dobrym miejscu daje to pytanie.
Mam 5 próbek po 2 ml kupione razem od jednego sprzedawcy, tylko czy nie jest za duża różnica w ilości? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Matka buldoga
|
Wszystkie probki to ten sam zapach? Jesli tak to podejrzana sprawa. To jest chyba nawet Gucci. Jak byly nowe, fabryczne to powinny miec taka sama pojemnosc.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.