|
|
#241 | |
|
BAN stały
|
Dot.: najgłupsza rzecz jaką zrobiłyście w życiu
Cytat:
Ale ja bym chyba umarła
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka kiedyś po kąpieli latała po domu tylko w majtkach
i ona ma w drzwiach wyjsciowych okienko i traf chciał ze przyszedł listonosz z poleconym haha i kiedy ujrzał ją troche sie przestraszły .....i..... wiecej sie juz nie pojawił w jej okolicy
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś jak wychodziłam ze szkoły zakładałam czapke,tak żę wpadła mi do kałuzy
![]() Pewien chłopak zaprosił mnie do siebie,a że nie wiedziałam dokładnie gdzie mieszka,to chłopak narysował mi plan.Wszystko pięknie ładnie,wysiadam z busa,wchodze w uliczke która była nrysowana na planie.Dzwonie do niego i sie pytam czy juz wyszedł po mnie,on mowi że tak i sie pyta gdzie jestem ,a tu sie okazało że weszłam nie w tą uliczke co trzeba ) a warto wspomniec,że działo sie to wtedy,kiedy spadł taki ogromny snieg tej zimy tego dnia akurat sniezyca była,perfidnie zmarzłam i miałam całe mokre buty biedny chłopak tez sie mnie naszukał ![]() Tak to jest jak sie nie ma orientacji w terenie ![]() Często zdarza mi się tez w szkole,przed nauczycielami powiedziec cos idiotycznego. Idę sobie ostatnio korytarzem,gadam z koleżanka o seksie,a tu za nami nauczycielka idzie i slucha
|
|
#245 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ale się uśmiałam!!!
U mnie byl chleb w lodówce, mój TŻ kiedyś sprzątając po śniadaniu zostawił w lodowce nóż i kubek po herbacie, moja mama włożyła kiedyś zmywak do naczyń do zamrażarki, a wędlina poszła do szuflady wraz z papierem do pakowania kanapek. Kiedyś moja mama(jest pielęgniarką) miała podać pacjentowi choremu na serce jakieś tam tabletki, a jej koleżanka wcześniej zostawila w szklance na parapecie spirytus do odkażania rąk, a moja mama myśląc, że to woda podala dla pacjenta. ale musial mieć minę, dobrze że mu się nic nie stało. A mojemu TŻ czasami zdarza się mowić przez sen. Kiedyś jedziemy pociągiem na Słowację z jeszcze jedną parą, jest środek nocy, zmniejszyliśmy światlo, a po jakimś czasie mój TŻ zaczyna mówić:trzeba polączyć kabelek jakiś tam z jakimś tam(już nie pamiętam kolorów), więc ja go proszę żeby powtórzył jeszcze raz, więc on znowu to samo, po trzecim razie budzę go i pytam co z tymi kabelkami, a on mi trzeba polączyć kabelek jakiś tam z jakimś tam, żeby świeciło światlo. Jakiś czas później byla też wersja ze zmienianiem opon. Kiedyś w szkole trzeba bylo przynieść na biologię liść i igłę, mieliśmy oglądać pod mikroskopem, wszyscy zapomnieli, ja z koleżanką mialyśmy jakieś zaćmienie umysłu, więc koleżanka z dumą mówi:ja mam agrafkę, a ja myśląc, że nauczycielka może chce poprawić jakiś preparat wyciągam metalową. Kiedyś moja mama robiła kogel-mogel i zamiast cukru waniliowego wsypala proszek do pieczenia, a całkiem niedawno zamiast zawołać mojego maluszka powiedziala kici kici. |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Napicie sie wódki na terenie szkoly w ramach uczczenia osiemnastki kolezanki.
Jest wstyd-obnizone zachowanie. Bylam glupia.Wiem ze to mnie nauczy-ucze sie na bledach Alkomat wykazal 0.00 ale wstyd jest bo bylam w gronie co mieli promile
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Co do wpadek to przytrafiła mi sie jakoś dwa dni temu
hihi! Teraz sie z tego smieje, ale wczesniej myslałam, ze walne!Pracuje jako kelnerka w restauracji, przyszlo małzeństwo,rozdałam karty Menu, po 15 minutach podchodze i "Dowidzenia, moge przyjąc zamówienie" hehe:p ja myslalam, ze walne sama z siebie, dobrze ze szefowej nie bylo hihi
|
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
. a ja kiedyś siedząc na przystanku z przyjaciółką , czekajac na mpk , ujrzałam na ławce super bukier róż ^^ popatrzyłam popatrzyłam i sobie wzięłam , bo były ładne. po jakiś 5 minutach przybiega facet i pyta czy nie widziałyśmy bukietu bo zostawił na ławce , popatrzył na mnie i ja go trzymałam .. ale było mi głupio . ; | xDD
albo jak pani na polaku spytała o związki frazeologiczne ze starożytnej Grecji i ja powiedziałam : dziewica orleańska. xD
. bo każdy szuka kogoś . by iść tą samą drogąą . < 33 _ K r z y ś ś ; * / 25.10.2008 r . ; * Edytowane przez XxSensuBrakxX Czas edycji: 2008-12-20 o 20:23 |
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Nie poszłam na wesele brata z którym jestem skłócona.jego mam gdzieś,ale rodzicom było przykro i do tej pory chyba trochę jest.
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
wyciagałam pościel z kanapy a drugą ręka przytrzymywałam te "drzwi" ...reka sie obsunela a głowa w kanapie...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstyd mi ,ale napiszę
![]() Mieliśmy jakieś spotkanie z policjantem, no i strasznie nie chciało mi się słuchać. Zobaczyłam u koleżanki siwego włosa. Grzebię w tym pęku, próbuję go wygrzebać i wyrwać -K... kto mnie uderzył?! Masakra
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście tych najgłupszych już nie pamiętam, ale ostatnio kilka razy zdarzyło mi sie w szkole iść po lekcjach do szatni... z kurtką w ręku xD
sprawdzanie w sobotę/niedzielę, kiedy mam autobus na rozkładzie dni powszednich to normalka...
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kiedys na lekcji coś majstrowałam przy długopisie i przez przypadek strzeliłam wkładem od niego nauczycielce w oko
|
|
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas na lekcji matematyca dostała kiedyś gumką do ścierania w głowę, bo ktoś chciał nieudolnie podać ją koledze z pierwszej ławki
|
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
też kiedyś przy rozkręcaniu długopisu strzeliłam wychowawczyni sprężynką za dekolt
ale zbytnio się tym nie przejęła
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ,jako,że do siatkówki mam silną rękę przy zagrywce trochę krzywo uderzyłam w piłkę i przywaliłam nauczycielce w łeb i to tak nieźle ,bo nie było rykoszetu
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze z gimnazjum ... :
Mieliśmy spotkanie z policjantem... ja to ze nie zauwazylam ze on juz jest w klasie, wchodze rece w górze i spiewam " mamy tradycje je**c policje!! " jak go zobaczylam siedzacego w fotelu i patrzacego na mnie usiadlam grzecznie jak bog przykazal i siedzialam do konca lekcji :p ![]() edit : jeszcze mi sie przypomniala sytuacja z czwartku ... wysiadam z busa, niedosc ze walnelam sie glowa z calej sily o ten "dach" to jeszcze nie zamknelam dobrze drzwi(byłam tego swiadoma, ale szlam dalej) i pan z busa az trombnal za mna ... ja wracam oburzona bo mi sie spieszylo trzasnelam mu te drzwi z calej sily az sie spojrzal na mnie jak na przestepce ;d
chłopcze na jedną noc. : mrał : Edytowane przez oranzadkawproszku Czas edycji: 2008-12-21 o 16:54 |
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe też kiedyś walnęłam się w łeb jak wysiadałam z busa, oj to boli
![]() chyba najgłupszą rzeczą było związanie się z facetem który mi ukradł telefon, ślad po nim zaginął, potem się dowiedziałam że siedzi [widocznie innym kradł inne rzeczy]
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Na j. polskim nauczyciel zapytał mnie o polskich poetów renesansu.
- Jan Kochanowski.. - I? - yy... - Mikołaj.. - KOPERNIK! (chodziło oczywiscie o Mikołaja Reja) Po czym cała klasa wraz z nauczycielem w śmiech a ja spaliłam buraka ![]() Ale później nauczyciel mnie zapytał o dzieło Kopernika, odpowiedziałam dobrze i dostałam plusa
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Wracałam ze spaceru z psem. Byłam już w klatce i wbiegałam na górę po schodach, jednocześnie drocząc się z kundlem. No i tak zygałam do niego rękawiczką, a on uciekał i jednocześnie śpiewałam do niego taki tekst: goł goł goł alealeale! i gdy byłam już na trzecim piętrze, biegnę tak i śpiewam i nagle podnoszę głowę i urywam w połowie aleale.. bo z przerażeniem spostrzegłam, że pod dzwiami sąsiada stoi jakiś młody chłopak. Normalnie tak spieprzałam na górę, jakby mnie ktoś gonił, facet patrzył na mnie, jak na debila, pewnie nieźle sobie o mnie pomyślał, że jestem zdrowo walnieta.. szczególnie, że nie jestem dzieckiem, mam 21 lat
![]() Haha a jeszcze mi się przypomniała wpadka koleżanki. Chciała mnie poczęstować gumą w drażetkach, no i ta guma wymsknęła mi się z ręki i upadła na podłogę, i koleżanka zamiast powiedzieć coś w rodzaju: "nic się nie stało", czy "nic nie szkodzi", wypaliła " doobraa ja sobie zjem" hahaha Edytowane przez madiya Czas edycji: 2008-12-21 o 23:49 |
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popłakałam się. Autentycznie
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
przespałam się z niewłasciwym człowiekiem, do tej pory żałuję.
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprawiałam dla znajomych swoje urodziny i no cóz ukrywać dosc ostro zaszalalam z wodka
nic nie kontaktowałam itp...wkoncu w jakis niewiadomy sposob ockneli mnie i wyruszylismy do dommu ja tym swoim marnym chwiejnym krokiem ide trzymana przez kumpele ale zachciało mi sie jesc w pewnym momencie, no to ja juz mowie powaznym glosem ( ) ze moze pojdziemy cos zjesc a one ze lepiej nie bo moj zoladek moze nie wytrzymac itp ale wikoncu uległy i poszlismy do baru szybkiej obsługi zamowilam frytki z sosem czosnkowym zjadlam 2 po czym wyleciałam na zewnatrz mowic do znajomych -K***a bierzcie moje ciuchy ja ide zygac (boszz ale siara)wyleciałam przed lokal i na srodku chodnika zrobiłam to co miałam po czym powiedzialam bełkotem zeby oddali mi moje frytki
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio na lekcji PO gdy mielismy jakies cwiczenia z sztucznego oddychania kolega zaczal cos gadac ze kolezance cycki wyskocza ( przy masazu serca moze sie zadzryc ) i kolezanka do niego na cala klase : Maciek nie podniecaj sie tak!
Facet od PO postawil oczy i mowi : To bylo do mnie? Ja tez mam na imie Maciek!
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
to samo plus w gimnazjum byłam ślimakiem i straciłam fajnego chłopaka/znajomego.
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj sie biedna już tak tym slimakiem..ja lubie slimaki
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie dawno w szkole piłam tanie wino z kumpelami w ubikacji na lekcji Ale na szczescie nikt sie nie domyslil Nawet zrobilysmy sobie zdjecie i wstawilam je na NK , moje nauczycielki mogly zobaczyc ![]() Ostatnio z nerwów kopłam tak mocno w jakis samochod ze skreciłam noge i chodzic nie umiem .Zapalam czasem papierosa odwrotnie ![]() Pogryzłam kufel w knajpie gdy piłam piwo. Wtedy slychalam Groove Coverage czy jakos tak sie pisze i byl teledysk ze gryzła sklanki, telewizory itd. Wzielam przyklad. ![]() Ludziom zamiast Dzień Dobry mowie Dobranoc (czesto mi sie to zdarza) w ciagu dnia. Albo do widzenia. Goniłam gołebie i wrzeszczalam "Chodzcie na zupe" Ludzie patrzyli sie jak na wariatke W podstawowce jeszcze, mialam katar i sa sztyfty do nosa takie miętowe, to wyciaglam ten srodek i przejechalam pod oczami i zaczelam płakać (nie ze mnie bolalo czy cos tylko lzy same lecialy) I podeszla najwieksza "sieka" w szkole i pytala sie co mi sie stalo, ja na przemian placzac i sie smiejac mowilam ze nic. Jak cos mi sie przypomni napisze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.

[widocznie innym kradł inne rzeczy]

ale siara)