|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bułgaria - Złote Piaski
crash, powiedz mi czy gdzies w ZP widziałas moze salon piercingu? jesli tak to moze sie orientujesz w cenach??
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Witam, od 15 do 26 sierpnia '08 będę na wczasach w Złotych Piaskach z biura podróży, w hotelu Detelina***
Jeżeli ktoś w nim przebywał to proszę o jakieś opinie. jedna kwestia, która mnie ciekawi- do której można przebywać w hotelowym basenie w nocy, jest w ogóle jakiś limit, czy nie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze taki pytanie ile jechaliscie do zlotych piaskow ?? bo ja niezbyt dobrze znosze podroz i nie wiem w jaka ilosc aviomrainu sie zaopatrzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
e to widze ze sporo osob bedzie w terminach miedzy 7-18.08 w hotelu ZORA
![]()
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Kto bedzie w terminie 1.08-15.08 ? Hotel Zora or Złote Piaski ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Może ktoś się wybiera do Zory z biurem But 10-22 sierpnia? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
![]()
hej jade do bułgarii juz w tym tygodniu - 18 lipca o 1 w nocy autokarem z wrocławia z bióra karlik do złotychj piasków hotel horyzont
![]() ![]() ![]() czy ktos rowniez tam jedzie w tym samym czasie co ja? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Bułgaria - złote piaski .... doradzajcie prosze :D
hej kto byl na obozie młodzieżowym w Bułgarii?
i co sądzicie i jakie sa wasze opinie? czy za wszystki wycieczki do innych miejscowosci czeba bulic z wlasnej kasy? co najlepiej wziazc ze soba? czy na plazy sa muszelki (: heheh ile kieszonkowego zabrac? (czy 150 euro wystarczy?) czy mozna w hotelach wymienic euro na lewy? i jak wam sie podobalo? [IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Podróżniczka
|
Dot.: Bułgaria - złote piaski .... doradzajcie prosze :D
Kolejny Twoj watek do polaczenia o Zlotych piaskach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Jedzie ktoś do Złotych Piasków z biura ATAS w terminie 1-12 sierpień ???????? Hotel ZORA
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
BAN stały
|
Dziewczyny, ile bierzecie kasy mniej więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak kadra ? Wymagająca czy raczej dużo luzu ? Ja jade z Ok turs 18 -28.08.08 razem z przyjaciółką ![]() Hotel Delfin. Jedzie ktoś jeszcze ? ![]()
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
ja biore 150 euro, ale nie wiem czy starczy bo ja mam tylko sniadania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
BYLAM w hotelu ZORA w wakacje 2005 roku.. mialam wtedy 15 lat ale wspominam je naprawde bardzo dobrze, nie pamietam juz jakie to bylo biuro podrozy ale bylo naprawde swietnie!
Faktycznie hotel jest oddalony od plazy o jakies 400metor, zeby dojsc tam, trzeba pokonac bardzo niebezpieczna ulice (mieli wybudowac tunel albo most, mozlwie iz juz jest..) pozniej ok 150schowod, ktore w tym upale wydawaly sieee nieskonczone, ale nie ma czego zalowac, plaza piekna!! Ceny podobne do Polskich, alkohol tak samo, ludzie wspanialiiiii!!! Hotel wtedy byl w remoncie, duzo polakow, Ruskich i tych z Serbii... Uwazajcie tylko na te droge...nie bylo tam dozwolonego przejscia i niestety podczas pierwszego dnia koelzanka obozowa ulegla wypadkowi... [*] podstawa nie jest dobra zabawa w wakacje, tylko bezpieczne wakacje.... Jezeli chodzi o wymiane pieniedzy, mozna wymienic w hotelu ale lepszy kurs jest na promenadzie wzdluz plazy, trzeba poszukac dobrego kantoru (jest ich naprawde duzo, bo promenada ciagnie sie przed kilkanascie kilometrow..) PS. zazdroszcze wam! Zakochalam sie w tym miescie i w tym panstwie dawno dawno temu, w tym roku wybieram TUNEZJEEEE... ![]()
#257 |
Przyczajenie
|
moja siostra wrociła z tunezji w czwartek i nie jest zachwycona :/
Mowisz ze ceny takie jak w polsce? alkoholu tez?:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego nie jest zachwycona?? No ceny ogollnie takie jak w Polsce, sa trunki tanie, ale tak ogolnie biorac wszystko razem to... hm.. podobnie jak w Polsce... ![]() ![]()
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Mowi ze jest przereklamowana, ogólny syf na ulicach, strasznie kantują na targach i w sklepach. nic nadzwyczajnego po prostu .
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
siemaneczko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Hmmm... slyszalam ze fajnyy klimat, pojade zobacze, zwiedzeee ;D
![]() ![]() ![]()
#262 |
Rozeznanie
|
A czy ktoś może jedzie z Jaworzyny, Bułgaria Złote Piaski hotel Royal- w terminie 31.07-11.08?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
byłem 2 lata temu w tunezji. ogólnie spoko ale kantują na każdym kroku. Taksówkarz zrobił nas na 2 stówy a jak usiłowaliśmy się kłócić to zagroził wezwaniem policji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem wiem, zostawiac jakies grosze sprzataczka, klocic sie zanim cos sie kupi, uwazac jezeli jest sie BLONDYNKA, nie pic piwa... a resztga dozwolona, wszystkobyloby ok gdybym nie miala 18lat i nie jechala tam ze znajoma w moim wieku, myslisz ze damy rade? ...
#265 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obóz młodzieżowy Bułgaria - Złote piaski
jak jedzie ktoś w tym samym terminie co ja czyli 28.08 - 8.08 hotel zora** niech pisze na gg 6467680
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jade 8 sierpnia też na wczasy do Złotych Piasków, wsumie o tym hotelu niewiele moge Ci powiedzieć bo tak nigdy nie byłam ale do centrum i do dyskotek bedziesz miał kawałek bo tam gdzie będziesz mieszkał do okolice Warny ![]() http://www.goldensands.bg/map/index.htm tutej masz wszystkie hotele jakie są w ZP więc sprawdź sobie gdzie leży Twój, ja będe mieszkać w hotelu Odessos, też wsumie nie do końca w centrum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam tatuażu, to i pewnie kolczyki też tam robią... Ale z deczka był obskurny ![]() ![]() Cytat:
Raz może do 19 jeszcze się moczyli... ![]() Cytat:
Ja z okolic Katowic jechałam jakoś ponad 30 godzin... Ale to wina także postoji długich jakie mieliśmy ![]() Aviomarinu zażywałam po dwie tabletki na podróż. Najpierw jedną, a po połowie drogi drugą ![]() Ja miałam 100 euro i przywiozłam jeszcze 20 chcąc zaoszczędzić na zrobienie kolczyka ![]() Tyle, że ja nie byłam na żadnej wycieczce fakultatywnej ![]() A z przewozem alko chyba nie ma większego problemu, ja przywiozłam litr wódki i brandy dla rodziców ![]() Alkohol jest tańszy niż w Polsce ![]() ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
bobeosz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
myślę że dacie
![]() No i oczywiście lepiej żebyście same nie chodziły po ulicach (mam tu na myśli nie miejsca typowo turystyczne tylko takie jak suki itp.) bo pamiętaj że jest to kraj islamski i oni trochę inaczej traktują kobiety niż w europie ( znajoma mi opowiadała żę będąc z chłopakiem w Egipcie zaproponowano mu odkupienie jej za wielbłąda:/ - nie wiem jak sytuacja by wyglądały gdyby była bez niego), I na koniec, gdybym ja znowu tam pojechał to napewno nie wyszedłbym poza teren hotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekiii ze mnie straszysz, niby damy rade ale tylko plackiem na plazy ?? Wlasnie o to chodzi ze nikogo nie znamy.. a ggdyby poznac jakiegos faceta to juz inaczej.. nie jestem blondynka wiec takich jak ja brunetek o ciemnej karnacji maja wiele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.