![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]() szczerze powiem, ze jak by mi sie dzieciaczek trafił, to bym wcale tak nie rozpaczała ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Ja po skonczeniu studiów zdecydowałam się wyjechać....do Szwajcarii..byłam tam ponad 4 lata...nie żałuje ale...gdybym została w polsce to już może bym coś osiągneła a tak to musze zaczynać od początku tutaj a nie jest łatwo bo doświadczenia brak i takie tam...ale jak powiedziałam wiele mnie nauczył ten wyjazd..przedewszystkim samodzielności....
byłam tam sama i tego kogoś mi chyba brakowało.... no ale nic już jestem w domu więc musze jakos sobie to żcie tu ułożyć...wiem że potrzeba na to czasu ale...damy radę ![]() ![]() a Ty zamierzasz również wrócic bo z tego co mówisz to chcesz tutaj w Polsce założyć szkołę więc życze powodzenia..będe trzymała kciuki żeby sie wszystko udało... ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w szwajcarii nie dało rady zapoznac kogos? gdzies slyszałam ze szwajcarzy to bardzo chlodni i powsciagliwi ludzie, to prawda? nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, moze to czego nauczyłas sie w szwajcarii zastosujesz na polskim gruncie ![]() ![]() ![]() na pewno dasz rade, jesli lepiej czujesz sie w Polsce, to działaj! a połowka sie pewnie pojawi pewnego dnia, znienacka, nawet nie zauwazysz kiedy ![]() zycze Ci wielkiej miłosci życia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wszystkiego co najlepsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-zaproszonka rozdane czekamy na potwierdzenia -menu i ciasto wybrane -spiewaczka ![]() -świadek i świadkowa przygotowani że bedą czytac texty podczas ślubu -w sobotę jadę po napoje -w niedzielę do czech po koniaki likery i takie tam -bizu kupiona -bielizna kupiona -buty rozchodzone -przymiarka sukni 10 sierpeiń chyba za 2 tyg makijer próbnyi fryzurka w sierpniu spotkanie z orkiestra foto i kamerzystą bukiet wybrany deko sali wybrane musimy załątwić 2 spowiedzi egzamin przedslubny gajer dla B ![]() przstrojenie auta podziekowania dla gosci księgę gosci coś dla rodziców ![]() poćwiczyc tańce załatwic autobus dla gosci załatwic kierowce ktory porozwozi gosci wczesniej napisac jakis text do podziękowan dla rodziców wybrać piosenkę na 1 taniec zamówić piekna pogodę ![]() kupić buty na 2 dzień z tej 2 czsci listy większośc wiemy co gdzie i kiedy tylko tam gdzie mdleje to mam obawy.reszta to luzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
już niedługo ![]() sama wiesz, że cierpliwość się opłaca ![]() i nie smutać mi się tu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie slyszałam żeby ktoś mówił, że stara panna jestem ![]() do wszystkiego trzeba dojrzeć. zresztą gdybym wyszła za mąż w wieku 22-23 lat to pewnie byłabym po rozwodzie-teraz widzę jakie Dziecko byłąm w tym wieku. ![]() ![]() teraz całkiem inaczej do tego podchodzę a jeśli chodzi o Dzidzię to bardzo bym chciała-tylko przerażają mnie zarwane noce i wczesne wstawanie ale co tam dla Kochanego Dzidziusia dam radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Matko ile tego jest szok poprostu ale cieszę się że już wszystko załatwione....
jak ja będe kiedyś wychodziła za mąż...to wezme tylko tą twoja liste i będe załatwiała i wykreslała...niesamowita sprawa..a powiedz stresujesz się czy jesccze nie...to pewnie przyjdzie....bliżej dnia wielkiego ![]() ![]() i nikt sie nie smuci.... ![]() ![]() Cytat:
już niedługo ![]() sama wiesz, że cierpliwość się opłaca ![]() i nie smutać mi się tu ![]()
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Ato przepraszam zle zroyzumiałam ale i tak życze powodzenia i spełnienia planów i zamierzeń.....
a co do poznania kogos tam to był ktoś ale okazało się że to nie jest jednak to....więc sie skonczyło..i też był to obcokrajowiec....było fajnie ale nie byliśmy poprostu stworzeni dla siebie.... szwajcarzy to dosc dziwny naród...dużo ludzi to własnie powściągliwi i chłodni....ale ja poznałam grupę ludzi którzy mi dużo pomogli..i cały czas utrzymujemy kontakt i wogóle to bardzo mili i fajni ludzie..więc nie trzeba generalizowac...ale wiekszość to fakt chłodni ludzie... no powiem ci że zaciskam zęby i próbuje przeć do przodu tylko czasu trzeba...... a co do tej połówki..to poznałam niedawno kogoś i chyba myślę czuję że to chyba będzie ten..także wszystko na dobrej drodze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masa tego jest ale da się spokojnie załatwić ![]() ale ile satysfakcji że wszystko robi się samemu ![]() narazie nie czuje stresu, ale wiem, że nadejdzie...stresuję sie przymairką sukni-jak bedę wyglądać-bo jak zamawiałam to mierzyłam o 2 nr za dużą więc to bie to samo. boje się tego, ze się rozpłaczę na błogosławieństwie albo jak będziemy sobie składać przysięgę- bo ja taka płaczka jestem. na filmach płaczę, na programach typu dom nie do poznania płacze jak oglądam Paieża naszego płacze, na czyimś ślubie też-także co to bedzie u mnie. chociaz podobno swój inaczej sie przeżywa i nie mysli sie o łzach. zobaczymy madlen możesz na mnie liczyć w przygotowaniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
no napewno satysfakcja gwarantowana....w końcu to Twój wielki dzień....i ma być tak jak sobie wymarzyłaś.....
![]() a że płaczka jesteś to nic no własnie słyszałam że całkiem inaczej człowiek reaguje na własnym ślubie.....bo to nerwy i stres górują wtedy..napewno będzie wszystko wspaniale i cudownie..a jak łezkę uronisz to tylko na szczęscie ![]() ![]() a o pomoc jak będe potrzebowła to napewno się odezwę... kochane moje znikam spać bo coś mnie łamie....pogadamy jutro pewnie buziaczki i życze słodkich snów i miłego dzionka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Kochane
![]() ja też zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madlen, super ze masz juz kogos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilstar, powodzenia w przygotowaniach do ceremonii ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-07-10 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Titania
![]() a jak Wam minął dzień? mi kiepsko-boli mnie głowa, sama nie wiem co bym zjadła ![]() właśnie trenuje chodzenie w ślubnych butkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilstar, oto przepis dla ciebie, ciasto czekoladowe w 5 min: http://www.dizzy-dee.com/recipe/choc...e-in-5-minutes
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo
![]() ![]() operacja?mam nadzieję że to nic poważnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a operacja to usuniecie woreczka z kamieniami, juz dawno nade mna wisiała, a poniewaz przebywam w uk caly rok to bede musiała miec ja tutaj. pocieszam sie tym ze to tylko 2-3 dni i do domu. Boze jak ja nienawidze szpitali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam najdłużej w szpitalu prawie 8 miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dopiero dzis poznałam termin. najgorsze to to czekanie. moj tz chyba wezmie urlop na ten dzien lub 2, a własnie w tym tygodniu jest on poraz pierwszy w nowej pracy pod oxfordem i nie ma go przez 4 noce a przyjezdza na weekend. 8 miesiecy w szpitalu? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moje oczekiwanie na operację trwalo ponad 2 lata-miałam skrzywienie boczne kręgosłupa tak duże że groził mi wózek. miałam wtedy-VIII klasa tak zły okres w życiu, że nic mnie nie cieszyło.a tu jeszcze ta operacja, początkowo myślałam że spędzę tam do 3 miesięcy max, ale przy przyjęciu okazało się że minimum 6 -8 m-szok, chciałam uciekać do tego dowiedziałąm się blizna będzie szła przez całe plecy i jeszcze biodro będzie cięte ![]() ale jakoś przeżyłam-chociaż mojej mamie należy się nobel za cierpliwość do mnie jestem 3 kg cięższa przez złom w plecach-ale chodzę tylko w ciąży czeka mnie leżenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pal licho blizne i zelastwo, dobrze ze zyjesz i nie jezdzisz na wozku ![]() ![]() no i miejmy nadzieje ze ciaza bedzie pomyslna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wszystko zniosę byl dzidzia była bezpieczna i zdrowa ![]() ale dosyć marudzenia ![]() ciekawe gdzie sie podziewa madlen? pewnie się randkuje idę spać bo rano nie wstanę Titania dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
***Branoc, Branoc*** Lilstar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
titania witam . co dziewczyny porabiacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Kybele
![]()
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() buszuję po wizażu w poszukiwaniu inspiracji makijerowych a za oknem burza ![]() popijam herbatkę melisa+pomarańczka-pyszna i ogólnie to nudzę się-B. w pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() burza w polsce, a u nas caly dzien nie padalo. jak dziwnie ![]() pewnie jutro nadrobi z nawiazka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znalazłam fajne makijery z teledysków0niestety większość tych cudeniek to zasługa Photo Shopa-ale oczy nacieszyć można ja uwielbiam mocno podkreślone oczy- w sensie rzęsy, kreska, a na powiekach jakiś rozświetlający cień ![]() usta tylko zaznaczone błyszczykiem i taak siędze już 3 godziny i załamka mnie bierze. w sierpniu idę na próbny i troszkę mam pietra. jeszcze wyjdzie na to, że sama się pomaluję. zaraz włączęsobie film albo plac zbawicielaaa albo nidy w życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
najlepiej jakbym malowala sie sama-ale nie mam takich kosmetyków-fixatorów i innych utrwalaczy które sprawiają że skóra nie świeci się po kilku godzinach zabawy a ta kosmetyczka ma takowe cudeńka
![]() niby burza przeszła-a raczej 2 w jednej i dalej jest duszno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze powiem, ze ja osobiscie nie wierze ze istnieje taki podkład i puder co by zmatowiły cere na kilka godzin, przeciez skora sie naturalnie poci i wydziela sebum non stop, to gdzie sie to sebum ma podziac po nalozeniu takiego niby trwałego makijazu? drogo wynosi taki makijaz u kosmetyczki? slyszałam ze zrobienie paznokci to tez nie male sumy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio widziałam na własne oczy tak profesjonalnie wykonany malunek u koleżanki na ślubie. wyglądała naturalnie i nic jej się nie świeciło.to jest właśnie kwestia użycia tych specjalnych fixatorów.ja się zaopatrzę w chusteczki matujące gdyby cosik sie zaświeciło i mślęże będzie ok jeśli chodzi o paznokcie to ceny są różne-przeważnie 1 nałożenie to koszt ok 70-80 zł-zdarzają się także wyższe ceny-ok 140zł. uzupełnienie to ok 50 zł w pierwszym przypadku, w drugim ok 80zł.----->cena nałożenia i uzupełnienia żeli, nie wiem jak jest z tipsami i akrylem. ja sobie sama robię żelki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.