![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki rozne:) rozm. S-M ZAPRASZAM:):):)
Odpowiem Ci tak jak Rocki-> Perfum nie w moim stylu-tyle moge powiedziec. Jestem dość wybredna co do perfumów... Może spróbuj poczytać gdzieś o nim w internecie. Ja nie potrafię opisywać zapachów. Jednakże jest to drogi perfum i, jak widzisz, cieszy sie popularnością.
Hmmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
niestety z dokladeczki nic mi sie nie podoba ;( spodenki powinnas miec jutro - mam nadzieje ze sie spodobaja - ja czekam na jeansiki ;] Buziaczki
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
wymiarki bez rozciagania w pasie ok 39, długość zew 99cm. zdjec narazie nie ma mi kto zrobic bo jestem sama w domu ale wkleje pozniej, ale na mnie sa troche za duze bo nosze xs/s wiec i tak nie beda ladnie lezec ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
wysylam dodatkowe zdjęcia, firma to secret possesions, będzie dobry na 75C, niestety nie mam aparatu póki co, żeby zrobić więcej zdjęć. jest bardzo ladny, koronkowy, z tylu posiada dwustopniową regulację zapięcia, ma fiszbiny, material: 80% nylon, 20%elastic, dlugość gorsetu 36cm+regulowane ramiączka, kolor- ladny ciemny fiolecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Niunia ja nawet z biustem się w tą koszulke nie zmieszczę
![]()
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
Postaram sie zamiescic zdjecia na sobie tej bluzki w najblizszym czasie, jesli bede miala dostep do aparatu. Jesli mozesz to podaj mi wymiarki tej koszuli z Housa i powiedz w jakim stanie jest torba z Diversa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
DOKLADKA 28.08 - etui na discmen'a Philips - stan idealny ![]() - szkatulka drewniana pomalowana na zloto - sliczna ![]() - maskotka osmiorniczka ![]() ![]() ![]() - owieczka - pamietka z gory ![]() ![]() ![]() - pacynka renifer ![]() ![]() Edytowane przez serena.avon Czas edycji: 2007-08-28 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
DOKLADKA 28.08 - maskotka Mis ![]() ![]() ![]() - opaska na wlosy - kolor czekoladowy braz ![]() - gumka gruba nigdy nienoszona - gumka - nigdy nienoszona - z metka jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
DOKLADKA 28.08 - bluzeczka typu Baby Doll - stan idealny - mialam ja na sobie raz. rozmiar z metki to m ale moim zdaniem to s-mniejsze m. jest sliczna i sexy - oddam jedynie za cos super ![]() ![]() - spodniczka plisowana - rozmiar s ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serena.avon Czas edycji: 2007-08-30 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
podbijam do skutku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4952603
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się dresowe spodnie ale niestety są na mnie zdecydowanie za duże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Hej dodaje zdjecia tej bluzki. Na mnie nie wyglada tak pieknie, bo nosze rozmiar M, pozatym jestem troche niewymiarowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.