![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIECI 2003 - z dedykacją dla Niki :)
I Ciebie coraz mniej
![]() Widziałam, że MM Cię wciągnęło... ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
No probuje cos tam pokazac ale ja to nic w porownaniu z mistrzyniami w tym fachu
![]() ![]() A mam teraz ciezki okres w zyciu wiec sie troche opuscilam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ciężki okres się kiedyś skończy ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Tak tylko ze w moim przypadku koniec bedzie zarazem poczatkiem jeszcze gorszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Oj, brzmi nie ciekawie, co się dzieje??
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Moja mama ma nowotwor,to juz sie ciagnie dwa lata..najpierw jedna operacja,chemia,naswietla nia teraz druga operacja,chemia,naswietla nia-boje sie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja Mama też miała nowotwór.... ![]() Teraz z nowotworem walczy mój Teść... Jakie są rokowania?? Pamiętaj jedno, dopóki jest szansa na leczenie (jakiekolwiek), to nie wolno tracić nadziei, walka trwa i zawsze jest szansa na wygranie jej, trzeba wiary i siły, przede wszystkim dla Mamy, ale i dla Ciebie i całej rodziny. Wiem z autopsji co czujesz i pamiętaj zawsze chętnie służę pomocą, ponieważ cały czas jestem w tym temacie już od roku ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Virka dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mojej Mamy była o tyle gorsza sytuacja, że walka od początku skazana była na przegraną, w zasadzie to tej walki nie było, chemię miała podaną dwukrotnie jednak na zasadach paliatywnych, ale i tak nie pomogła (nawet w tych celach)... Więc dlatego każdy cień nadziei i szansa walki jest dla mnie tak na prawdę dobrym rokowaniem, bo daje szansę ![]() I niech dla Ciebie takim będzie, bo pomyśl sobie, że w tym całym nieszczęściu, mogłaś usłyszeć słowa "zakańczamy leczenie...." To już oznacza rokowania złe... Więc bądźcie dzielne i silne cieszcie się każdą chwilą, która dostajecie... Walka trwa, a dopóki trwa jest szansa i nadzieja, i tego się trzymajcie ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Virka dobry z ciebie czlowiek,dzieki za slowa otuchy i pocieszenia.Mamy wszyscy nadzieje ze bedzie dobrze chociaz sa dni gdy sama niewiem co myslec,nie wyobrazam sobie co bedzie jak jej zabraknie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dokładnie jaki rodzaj nowotworu ma Twoja Mama, w jakim miejscu i stopniu złośliwości, więc ciężko mi dokładniej coś powiedzieć. Ale musicie być silne i wierzyć, pamiętaj, że w walce z nowotworem (którego da się leczyć farmakologicznie), naastawienie psychiczne to połowa sukcesu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Virka moja mama ma IIst złośliwości z licznymi przezutami do węzłów chłonnych,ma usuniete obie piersi,pierwsza operacje miala w pazdzierniku 2005 roku usunieto lewa piers i prawie wszystkie węzły chłonne,potem chemia i lampy potem przez niespelna rok bylo dobrze i wykryto znowu guz w drugiej piersi ktora rowniez usunieto.Przed swietami mama dostala ostatnia trzyskladnikowa chemie teraz jest w trakcie radioterapii,zostalo jej dokladnie 6 naswietlan.Wierze ze bedzie dobrze...
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 18:00 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ojej Moniś :glasiubardzo Ci współczuję
![]() ale tak jak virka pisze, musicie walczyć i mocno wierzyć, że będzie dobrze, nie poddawajcie się!!! Ja również trzymam kciuki za Twoją mamę ![]() Powiedzcie mi kiedy to się skończy wreszcie???? Kiedy ludzie przestaną chorować/umierać na tą paskudną chorobę??? Było kiedyś wiele chorób ale one jakoś wyginęły, nie ma ich dziś, ludzie nie umierają na nie jak kiedyś, a rak nie ma końca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Niki dziekuje
![]() Racja kiedys ludzie tak nie chorowali a to przez to ze wokol nas gdzie sie nie spojrzy sama chemia,w żywności,ubraniach,wszedz ie ![]() ![]() ![]() ![]() ....chyba zbliża sie koniec swiata... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że teraz wszystko jest w stanie spowodować rozwój tej choroby, dosłownie wszystko... Rak rośnie w siłę coraz bardziej i mutuje się na przeróżne odmiany, często przecież nie daje objawów, oby jak najszybciej wymyślili jakiś na prawdę skuteczny lek...
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Rak to dżuma XXI wieku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się, ale z tego co czytałam, to okazuje się, że nowotwór nie jest chorobą, która pojawiła się we współczesnych czasach
![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Virka widze ze jestes dobrze poinformowana w temacie ale nie dziwie ci sie skoro tak dlugo cie to dotyczy.Musimy zamknac juz ten temat bo nam watek zamkna przez to ze nie piszemy na temat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A żeby nie było, że taki OT pociągnęłyśmy, to napisz jak tam pociechy ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Spia slodziutko az milo sie na nie patrzy
![]() ![]() Na nas tez juz pora bo ranko trzeba wstac a sie potem nie chce ![]() Musze spadac.Jeszcze raz dzieki Virka ![]() DOBRANOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieci tak rozkosznei wyglądają jak śpią, to prawda ![]() Miłej nocy życzę ![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Na znak zaloby narodowej nie wstawiajmy w nasze posty ikonek. to wielka tragedia dla calej Polski.Polaczmy sie w bolu z rodzinami ofiar wczorajszej katastrofy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
mój Patryk po tej chorobie nie je nic od 2 dni, nie wiem czy to normalne???
wczoraj nie jadł nic, tylko pił i dziś to samo co zje to wypluwa, nie wiem co robić już, jak jutro będzie to samo to chyba zwariuję ![]()
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 17:47 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Niki twoj post powtorzyl sie 12 razy!!!
Mi tez dzis wizaz nawala i muli sie niesamowicie. A Patryk chociaz pije?bo jak nie je a pije to pół biedy!Przez dwa dni chyba nic sie nie stanie jak nie jadl.A jak sie zachowuje?Bawi sie jak zawsze czy jest oslabiony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany!!! ![]() ![]() nie chciało mi wysłac posta, wyskakiwał błąd, albo że nie można wyświetlic strony, potem mnie juz calkiem wywaliło z wizazu, a teraz wchodzę a tu tyle postów ![]() ![]() ![]() już to pokasowałam ile mogłam ![]() Monika tak pije, wmuszam w niego dużo picia, wypił na kolację inkę z mlekiem, dziś już jest o wiele lepszy, bo wczoraj i przedwczoraj to leżał jak roślinka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o Patryka, to cieszę się, że już jest lepiej : cmok :
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Ojejka biedaczek ale dobrze ze chociaz pije!
To po chorobie organizm jest oslabiony na tyle ze nie wydziela czegos tam co wywoluje apetyt.Mniejmy nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej!! A wizaz cos blokowal bo mi tez na innym watku posty powtarzalo a jak je pisalam to blad wyskakiwal! Virka to moj pomysl z tymi ikonkami nie musicie sie do niego stosowac jesli nie chcecie!Na innym watku dziewczyny mi pisaly ze to nie madry pomysl... Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 17:57 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
A Twój, a ja myślałam, że ogólno wizażowy, ale w tym wątku mogę to uszanować, nie widzę problemu, chociaż tak śmiesznie bez emotek, bo one oddają emocje...
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
ja też nie wiedziałam o tych emotikonkach, ja je z przyzwyczajenia robię, już mam taki odruch, więc sorki za te wyżej...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.