![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Od początku odchudzania,czy ostatnio?
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
i jedno i drugie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi tez, mi tez wyslij prosze ![]()
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też mogę prosić? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
M. wyjechał, wróciłam zmećzona z pracy, w domu grobowa cisza..
ehh.. niech ten dzien już się skończy...
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Jak tam odpoczywanie?
Piję sobie właśnie bułgarskie winko i mimo wszystko jakoś pozytywnie mnie ten dzień nastroił, pobyt u rodzinki robi swoje... Ludzie z popcornem na cmentarzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy wieczór jest koszmarem... szkoda gadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kopiec pewnie już zamienił się w kopczyk albo daaawno zniknął ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewwwwno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ta wybuchowość to ogólna czy ostatnio się zwiększyła? heh, a ja zaryzykowałabym stwierdzenie, że na forum jestes osobą, ktora łagodzi wszelkie wybuchy,kryzysy,zwatpieni a... Ale coz, tak to bywa - ja tez na codzien jestem megachimeryczna i megacholeryczna i wku*wiam sie o byle co ![]() ![]() EDIT: agness czy ja również mogłabym prosić o info nt Twojego schudnięcia? (wiem, wścibski babol ze mnie)
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-01 o 20:44 Powód: dopisek |
|||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() wczoraj cały wieczór i dziś cały dzień z rodziną (stęsknili się ![]() ![]() większość dnia dziś oczywiście wycieczki po cmentarzach.. szczerze mówiąc ani mnie to grzeje ani ziębi ![]() ![]() jedynie wieczorna wycieczka z siostrą i kuzynkami na grób Babci mnie wzruszyła... to jest jedyny taki raz w roku kiedy w 4 stajemy wokół grobu i bez słowa wspominamy naszą kochaną babcię..... ![]() ![]() Mercy witaj znowu ![]() Lolcia, Aguś, Diamentowa, nefre... i każda którą dopadły smutki ![]() ![]() ![]() i dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy dzień mnie przygnębił nieziemsko
![]() 1. Miałyśmy ustalone z mamą, żeby isc na cmentarz po 7, ale jakoś się nie wybrałyśmy i wyszłyśmy z domu dopiero 8:15. Zadzwonił telefon - znajoma była już po 7 u mojej babci i... na miejscu dużego znicza który ostatnio tam stał (przy tabliczce) siedział czarny kot. Nie ruszał się mimo słynnego 'cici', ludzi zamurowało. ![]() 2. Los tak chciał, że wczoraj szłysmy drugi raz na cmentarz z kuzynką mojej mamy. Wróciły na centralną drogę by kupić znicz. W kierunku cmentarza szedł mój wielbiciel i idol jednocześnie z tamtego roku. On wtedy był dla mnie motywacją by iść do szkoły i sprawiał, że czułam się lepiej. Jednak z natury jest flirciarzem, a ja zawaliłam niedecydując się przyjść na imprezę na którą mnie zaprosił. I chyba wydałam mu się zbyt nieśmiała (zwykle tak mam na początku ;p) Wracając -idąc przyglądał się mi cały czas, ja jedynie spojrzałam ze zrezygnowaniem i odwróciłam głowę w bok. W momencie doznałam motylków w brzuchu, bólu i zawrotów głowy, skurczów itp. ![]() Pierwsza część wieczoru - ciocia mojej mamy rozpaczająca w szpitalu 2cz wieczoru - wspominanie jak zmarła moja babcia, jak była traktowana przez lekarzy i płacz... Dzień zakończył się kłótnią rodziców.
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Magolinka no to nie fajne podsumowanie dnia, to pewie wszystko przez tego czarnego kota..., mam nadzieje ze dzis bedzie juz lepiej u Ciebie
![]() Witaj Ewusia_marchew, miło mi ze o mnie myslałas ![]() ![]() Ja juz po sniadaniu, i teraz sobie siedze i mysle co by tu robic przez reszte dnia ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam się przywitać,bo zaraz wychodzę. Muszę potem napisać do TŻ-ta,czy w końcu lepiej się poczuł ![]() Hmmm,dziewczynki w sumie to żadna tajemnica ile schudłam ... łącznie jakieś 30kg od samego początku odchudzania ![]() ![]() Wczoraj się kłóciłam z rodzicami,dzisiaj jak tylko wstałam to też musiałam się z nimi pokłócić. To zaleta tego,że mój tata ma wolne ![]() ![]() Minęła 10,moja mama właśnie rozpoczęła pracę ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki życzę ![]() Diamentowa,Mango - ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam się powstrzymać od proszenia Cię o zdjęcia ale chyba ciekawość mnie zeżre ![]() oby reszta weekendu była lepsza, na wszelki wypadek unikaj konfrontacji z tatą ![]() moi rodzice wyjechali do ciotki, wracają w niedzielę, a ja muszę "pilnować" dziadka ![]() zraz ogarnę trochę dom, pojadę na zakupy i muszę coś upichcić dobrego na obiad bo TŻ przyjeżdża ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agneees ile Ty wazyłas? ![]() Jestem pod wielkim wrażeniem ![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
hej, chciałabym się Was poradzic, kiedys tutaj bywalam, ale dłuuugo mnie nie bylo
![]() Chcialabym abyscie ocenili moje dzienne menu ![]() ![]() Sniadanie: 8.00 1. Musli- dosc duza porcja (tak okolo 180g) zalane całym małym jogurtem naturalnym + kawa z mlekiem LUB 2. Jedna duza bułka z ziarnami lub grahamka z plasterkiem szynki pomidorami i ogorkiem i papryką + kawa z mlekiem LUB jedna duza bulka z pasta z makreli ( makrela+ ogorki kiszone + jajka+ majonez) + kawa z mlekiem II sniadanie ok 12.00 grejpfrut rozowy i banan lub pol ziarnistej bulki z szynka lub serem z pomidorem i ogorkiem, papryką Obiad: Piers z kurczaka gotowana lub smazona lub kotlet schabowy smazony lub rybka( wszytsko na oliwie!) + pol torebki ryzu i ok 30 dkg surowki Podwieczorek: platki kukurydziane na mleku lub np jakies 30 dkg surówki ( mam jedna ulubiona ktorej moge jesc tony ![]() kolacja: bulka z ziarnami z pasta z makreli ( makrela+ ogorki kiszone+ jajka+ majonez) To takie przykladowe menu. Mam za soba rozne odchudzania. Zaczynalam kiedys od wagi 73 kg ( jeszcze w podstawowce!!!) W tej chwili w wieku 23 lat mam 60kg. 2 tygodnie temu mialam 62-63 kg. Ale ograniczam jedzenie. Zajadałam się slodyczami. Teraz je odstawiłam zupelnie. Jesli chodzi o płyny pije ok 3 szklanek dziennie zielonej herbaty i wody mineralnej. Nie pije zadnych slodzonych soków. Aha prosze uwzglednic to ze jestem przeciwna diecie scisne białkowej przy odchudzaniu i nie namawiac mnie do niej ![]() ![]() ![]() ![]() i moje pytanie brzmi... ![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353716 Edytowane przez ryba_22 Czas edycji: 2007-11-02 o 10:00 Powód: korekta |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm...a te motylki w brzuchu no no ... może jednak nie zawaliłaś wtedy i wielbiciel nie zrezygnował ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie bede oryginalna i tez zapytam : Ile wazylas przed na poczatku? (Mam nadzieję, że rzeczywiście dużo, a nie np. 60-70kg... ![]() heh, jak moj tata ma wolne to jest dokladnie to samo. Kiedy pracuje jest ok, ale jak sie z nim dluzej przebywa to niestety ciezko czasem wytrzymac ![]() Mam nadzieje, ze Twoja mama bedzie zadowolona z pracy, to duza zmiana po tak dlugim czasie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() wczoraj położyłam się spać o 20 ![]() ![]() ![]() ugotowałam już siostrze rosołek bo ją jakieś przeziębienie bierze i zaraz będę gotować obiad tylko jeszcze ponadrabiam zaległości na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Ojj kochane dzięki za miłe słówka
![]() ![]() Madame moja wybuchowość jest od zawsze tylko że moje nerwy mają to do siebie że jak szybko wpadam w złość, krzyczę, kłócę (nie istnieje dla mnie pojęcie obrażania wszystko z siebie wyrzucam "na gorąco") tak samo szybko mi przechodzi i potem przepraszam z podkulonym ogonem ![]() Poza tym widzę że nie tylko u mnie atmosfera wczoraj była dość napięta ![]() A teraz wiadomość dnia (pomyślicie że jestem wariatką ale macie rację ![]() dzisiaj mama powiedziała mi że blond włosy do mnie nie pasują bo są za mdłe do mojego typu urody i powinnam wrócić do swojego starego "latino look" ![]() ![]() ![]() agness faktycznie schudłaś naprawdę sporo i myślę że już spokojnie wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zadomowienie
|
E w sumie to nic, od rana tak sie smrodze po domu to tu to tam, od czasu do czasu pogadam sobie to z mama to z bratem, miedzyczasie rzuce okiem na wizaz albo tv i czas mi płynie a ja nic pozytecznego nie robie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Diamencik podeslesz fotke jak juz bedziesz "latino look"?ładnie prosze ![]()
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś rano odezwał się do mnie mój były niedoszły który od czasu tego jak postanowił się zakochać w innej odzywa się do mnie raz na ruski rok :| ja to czułam już wczoraj że się odezwie .. tylko że wczoraj miałam taki opis że pewnie nie chciałby pytać o moje nieszczęścia ![]() ![]() Kupiłam sobie kozaki i nowy portfelik ![]() ![]() i idę sprzątać .. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
śniezko pokażesz te kozaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam rano do miasta i.. dopiero wróciłam
![]() Nakupiłam zapachów, kolczyki ^^ Jestem mega zadowolona ; ) Diamentowa - poprosze o fotkę, gdy będzie latino ![]() Sniezko - pokaaaż kozaki ;>
#270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z zakupów,ale nic nie kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.