![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Uzależnione od muzyki... ???
No jasne, muzyka całym życiem ; d
Nie jest mi obojętne co leci, wszystko zależy od nastroju.
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
dokładnie muzyka to całe moje życie
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio uzależnilam się od ipoda, chodzę z nim nawet do sklepu...
![]() |
![]() |
#244 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6150039]No właśnie, czy jesteście uzależnione od muzyki?
![]() Czy dla Was dzień bez muzyki jest dniem straconym? ![]() Czy potraficie przetrwać w spokoju kilka godzin lub dni bez choćby jednej piosenki? Czy może nie lubicie słuchać muzyki i jest Wam obojętne czy coś 'leci' w tle czy nie?[/QUOTE] Jestem uzależniona od muzyki - przyznaję i wcale mi nie jest z tym źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
ja również!
![]() ![]() ![]() i koncerty oczywiście ;P aaaaaa i jeszcze jedno! ;D bo np. jeśli jestem w jakieś sytuacji, miejscu gdzie nie ma jak posłuchać mojego ulubionego gatunku. to wprost nie mogę sie doczekać aż wreszcie siądę przy tym komputerze i puszczę to na co mam ochotę ![]() Edytowane przez Ilona~~ Czas edycji: 2009-07-20 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
jestem uzależniona od muzyki od dawna i tego nie ukrywam
![]() uwielbiam ją. słucham jej wszędzie, dosłownie. nawet gdy się uczę muszę mieć głośno puszczoną muzykę i podśpiewywać sobie od czasu do czasu ![]() ![]() a słucham ogólnie prawie wszystkiego. rap, electro-house, house, vocal trance, drum'n'bass, nawet disco polo. jedynymi gatunkami, które mnie odrzucają są te wszystkie nu metale i inne wynalazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Nie znoszę ciszy. Kocham muzykę. Jest nieodzownym elementem mojego życia. Kiedy wstaję rano włączam radio, w ciągu dnia słucham z telefonu lub mp3, słucham kiedy siedzę przy komputerze, gotuję, uczę się, sprzątam, zasypiam.. Nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. Muzyka mnie relaksuje, odpręża, wiele piosenek dzięki swoim tekstom pozwalają inaczej spojrzeć na świat.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu na okrągło gra radio
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie mogę powiedzieć, że jestem uzależniona od muzyki
![]() A ja tak jak Ilona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Nie lubię ciszy - w pokoju zawsze coś leci w tle
![]() ![]() ![]() Muzyki najbardziej lubię słuchać przed snem albo całkowicie nocą. Kazda piosenka wydaje mi się wtedy taka inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
drum &bassy
![]() trance chillout reggae dubstep jungle ![]()
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Ja bez muzyki bym nie przezyla chyba ani jednego dnia , czasem mam napady i musze czegos posluchac bo zwarjuje xD xD a najbardziej lubie Mansona wlasciwie to kocham ;]
pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Manson ma przekaz. Dobre, naprawdę dobre teksty. I to mówię po przesłuchaniu jego 7 płyt
![]() Ja również do uzależnionych od muzyki mogę siebie zaliczyć. Tym bardziej, że teraz wracam do swoich korzeni muzycznych i muzyki, z którą kiedyś nie mogłam się rozstawać. I o dziwo, powoli eliminuję ze swoich przyzwyczajeń słuchanie pojedynczych utworów. Jak się wciągnę, to od razu przesłuchuję całe płyty danego wykonawcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie jestem uzależniona od muzyki, bo muzyka jest dla mnie czymś wyjątkowym i ciągle mnie zaskakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Kiedy byłam mniejsza nie potrafiłam zrozumieć jak człowiek( z pozoru prosta istota) posiadł umiejętność tworzenia tak wielu różnych melodii, rytmów i komponowania tak wielkiej gamy dźwięków.
Momentami nadal jest to dla mnie niepojęte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Niemal cały czas słycham muzyki, usypiam z słuchawkami na uszach, prawie ciągle leci muzyka, jak idę lub jadę gdzieś i na przyklad zapomne sluchawek i nie moge sluchac muzyki to bardzo mnie to irytuje... jak nie moge posluchac ulubionej muzyki to nie moge sie doczekac jak puszcze piosenke na ktora mam ochotę ;D Lubie tez czytac o zespolach ktore lubie, albo ogolnie wyszukiwac jakis nowych (jak dla mnie) ;D piosenek w moim klimacie ;D Czyli ze chyba jestem uzalezniona...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
mini zen creative rozwiązuje takie problemy, zwróci się szybko ; ) na tygodniową wycieczkę do lasu się nie nadaje , ale generalnie zasilanie przez kabelek i brak baterii to głowna zaleta dla maniaków muzycznych: D
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6150039]No właśnie, czy jesteście uzależnione od muzyki?
![]() Czy dla Was dzień bez muzyki jest dniem straconym? ![]() Czy potraficie przetrwać w spokoju kilka godzin lub dni bez choćby jednej piosenki? [/QUOTE] Jestem silnie uzależniona od muzyki ![]() Nie wiem czy przeżyłam kiedykolwiek dzień bez muzyki, tylko długotrwały brak prądu mógłby mnie od niej odciągnąć. Choć sądzę, że znalazłabym sposób, żeby sobie czegoś posłuchać ![]() Czasami mam taki nastrój, że nie mogę słuchać niczego, muzyka mnie drażni, ale szybko to mija. Cześć dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
muzyka jest najważniejsza w moim życiu, tak, tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Jestem absolutnie uzależniona od słuchania muzyki. Nie wyobrażam sobie jazdy np pociągiem bez mp3, to byłaby prawdziwa katorga! Słucham muzyki na każdym kroku Nawet idąc do łazienki biorę ze sobą swoją komórkę i slucham muzyki
![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Witam współuzależnione
![]() ![]() Ludzie już się przyzwyczaili, że często nad rozmowę z nimi przekładam znajomość z mp3, właściwie to dziwią się, gdy niczego nie słucham :P Budzi mnie ustawione wieczorem radio, w autobusie mp3, limit transferu często jest właśnie przez muzykę przekraczany... Itd, itd... Bo to jest coś, o czym z jednej strony można mówić bez przerwy, ale z drugiej słowa nie wystarczają i lepiej nieraz tylko słuchać... Jedyną wadą jest to, że z moim estetyzmem słuchowym nie trawię niektórych dźwięków. Wszystkie skrzypienia np. albo fałsze odczuwam bardziej niż inni.
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Nie mogę żyć bez muzyki, a właściwie to bez U2 i Bono
Bez tego mój dzień jest taki bezbarwny. Jestem uzależniona od głosu Bono w 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fałszowania za to nie cierpię o bardzo szybko wyłapuje. I jednej rzeczy nie rozumiem, mam dobry słuch muzyczny a śpiewam fatalnie, to chyba powinno iść ze sobą w parze ![]() Też lubię posłuchać U2. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Ja również mam dobry słuch, wyłapię każdy falsz, a spiewam dramatycznie...A kocham sobie podspiewywac moje ulubione piosenki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Też uwielbiam śpiewać, ale domownicy tego bardzo nie lubią.
I ryczę przy smutnych piosenkach. A dziś znalazłam to: http://www.youtube.com/watch?v=ZQjRY...eature=related i zapętlam nie wiem już który raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
to ja się pochwalę,że mam i dobry słuch, i dobry głos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.