Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-24, 19:35   #241
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super co radzicie ???

Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny SAMOCHODZIK jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow
1. Jaki masz fason sukni??
2. Super prezencik Wam rodzicie zafundowali jaka marka??

P.S. Już znam odpowiedź na te pytania Mi się bardziej podoba wersja z dłuższym welonem. A samochodzik - super

Dziewczyny dziś sobie pomalowałam pazurki na krwistoczerwony kolor i tak sobie pomyślałam czy by takich dodatków do sukni nie zrobić. Paznokcie na czerwono i makijaż - z tym że nie taki krzykliwy czerwony tylko jakieś akcenciki czerwone. Co myślicie o takich odważnych i wyrazistych dodatkach??

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem załamana Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. na początku planowaliśmy tylko obiad dla rodziny, ale oczywiście moja mama była niepocieszona, a poza tym ja się trochę bałam, ze będę później tego żałować. A teraz żałuję, że jednak się zdecydowaliśmy. Nie dość, ze bardzo stresuję się tym weselem, bo nie należę do osób śmiałych, a wręcz przeciwnie, to jeszcze wszyscy nas olali
PS. Byłam wczoraj na makijażu próbnym w Scarlett i nie jestem zachwycona. chyba poszukam czegoś innego. Pani była zachwycona swoim dziełem, ja mniej. A poza tym irytowało mnie, że ciągle mi powtarzała, że MUSIMY zrobić oczyszczanie, MUSIMY zrobić nawilżanie i MUSIMY zrobić jeszcze milion innych rzeczy, za które oczywiście trzeba zapłacić niezłą kasę. A Pani nie wzięła pod uwagę, że ja NIC NIE MUSZĘ...
Strasznie mi przykro ale wiesz ja też miałam takiego stresa bo zaczęli Nam ludzie odmawiać i do tego najbliżsi i rodzinka. Najgorsze jest to, że sala jest na min 120 osób i jeżeli by było mniej to trzeba zapłacić za osoby, których nie ma Ale podliczyliśmy wszystkich jeszcze raz i jest w sam raz a nawet tyle i chcieliśmy aby było czyli 130 - 135 osób. Więc rozumiem Cię doskonale.

Tylko wiesz nie ważne jest to ile gości przyjdzie tylko to, że przyjdą Ci co naprawdę chcą być z Wami w ten szczególny dzień. Nie żałuj tego, że organizujecie wesele pomimo takich małych niepowodzeń napewno będzie wspaniale. I zabawa będzie wspaniała.

A tak w ogóle to jak się dogadałaś z naszą skrzypaczką - na marginesie bardzo zakręconą

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:18 Powód: post pod postem
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 19:59   #242
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

[quote=[B]annabel_lee[/B];4632403] Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. /quote]

My ostatnio też mieliśmy podobne odczucia, ale... Kto przyjdzie, to przyjdzie, a reszta niech żałuje!!!

Brunetko! Według mnie, lepszy welon krótszy, ale bez lamówki. Nadaje lekkości i tak nie przytłacza.

Freciu, nie mam nic przeciwko wyrazistym dodatkom, ale ta czerwień trochę już mi się przejadła w tym sezonie.

Pozdrawiam i życzę nowo zaprzysiężonym mężatkom wiele szczęścia u boku ukochanych mężczyzn!!!!
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 20:01   #243
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super co radzicie ???
Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny SAMOCHODZIK jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow
Moim zdaniem 2 jest lepszy tzn troszke wysmukla sylwetke ale może to tylko złudzenie bo zdjęcie jest robione z dalszej odległości Prezenta super macie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem załamana Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. na początku planowaliśmy tylko obiad dla rodziny, ale oczywiście moja mama była niepocieszona, a poza tym ja się trochę bałam, ze będę później tego żałować. A teraz żałuję, że jednak się zdecydowaliśmy. Nie dość, ze bardzo stresuję się tym weselem, bo nie należę do osób śmiałych, a wręcz przeciwnie, to jeszcze wszyscy nas olali
kurcze ... u nas powoli zaczyna dziać sie dokładnie tak samo, Moj tz stwierdził ze teraz to chyba przychodzą tylko Ci którzy uznają ze "musza" bo nie przyjśc nie wypada. Tez troszke czuje sie olewana szczególnie jak słysze przyszlibysmy napewno ale ....
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 20:46   #244
brunetka2000
Zakorzenienie

Frecia_28 To agnes Tylko ze nie jest orginalna tylko szyta a samochodzik to peugeot 206
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg agnes2007_132.jpg (20,0 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2007-06-24 o 20:47 Powód: dopisek
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 20:48   #245
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś sobie pomalowałam pazurki na krwistoczerwony kolor i tak sobie pomyślałam czy by takich dodatków do sukni nie zrobić. Paznokcie na czerwono i makijaż - z tym że nie taki krzykliwy czerwony tylko jakieś akcenciki czerwone. Co myślicie o takich odważnych i wyrazistych dodatkach??
uważam, że czerwone paznokcie do białej sukni mogą być naprawdę super, też się trochę zastanawiam... żeby nie było tak całkiem grzecznie

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 21:19   #246
mexx100
Raczkowanie

Cytat:

Fotki
Moim zdaniem dużo lepiej w drugim welonie a już na pewno nie taki z lamówką.....
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 21:28   #247
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Kobietki, jeżeli planujecie się malować same, polecam bazę matującą z sephory - dla mnie wczoraj na weselu to była naprawdę rewelacja
Makijaż zrobiony przeze mnie trzymał się świetnie kilka godzin, a kosmetyki nie należały do najdroższych. Tylko dwa razy przypudrowałam twarz w trakcie wesela, a były tańce i hulanki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-24, 22:37   #248
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
uważam, że czerwone paznokcie do białej sukni mogą być naprawdę super, też się trochę zastanawiam... żeby nie było tak całkiem grzecznie
Te paznokcie to do sukni w kolorze ecru

Brunetka - czy masz może zdjęcia całej sukni? A tak w ogóle to ja też mam ta suknię i kupiłam 2,5 metrowy welon bo zawsze o takim marzyłam.
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 06:00   #249
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Kobietki, jeżeli planujecie się malować same, polecam bazę matującą z sephory - dla mnie wczoraj na weselu to była naprawdę rewelacja
Makijaż zrobiony przeze mnie trzymał się świetnie kilka godzin, a kosmetyki nie należały do najdroższych. Tylko dwa razy przypudrowałam twarz w trakcie wesela, a były tańce i hulanki
ja ostatnio kupiłam tusz jakiś panoramiczny z sephory i też jest rewelacyjny. a tak w ogóle czytam dziewczyny notki co do makiijazu próbnego, robionego przez specjalistki i co? 90% z was jest z niego niezadowolonych. i tak sobie myślę, czy nie możecie same się umalować?? kosmetykami, których zawsze używacie- nie uczulula, jełsi sadziewczyny, które niewiele sie malują to nie powinny i tak tego dnia mieć za mocnego makijazu, żeby nie przesadzić. jeżeli ma sie kogoś wypróbowanego to okej, ale jeslijest to jakaś pseudomakijazystka,która tylko humor i nastrój popsuje to raczej bym nie ryzykowała. a ostatnio moja siostrabyła na makijazu pokazowym L'oreala i pani jej powiedział, że slubny u niej kosztuje 200 zł tylkopani malujekosmetkiami Yves Saint Laurent'a. suma wg mnie za duża. poza tym wkurza mnie, że wszystko co ma okreslenie - ślubne generuje o 50% wiecej kosztów. miłego tygodnia !

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 07:14   #250
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

no dokładnie tak właśnie myślę, że w sumie się lepiej umalować samemu
chociaż, jeżeli ktoś nie maluje się sam na codzień, i nie ma doświadczenia z kosmetykami, to nie dziwie się, że woli się oddać w ręce profesjonalistki - tylko że oczywiście zawsze jest ryzyko, że nam się nie spodoba

annabel_lee - nie martw się tak z gości przyjdą Ci, którym naprawdę zależy - no niestety to jest taki trochę brutalny test na znajomych i rodziny...
a z kosmetyczką - już tu dziewczyny pisały, że te babki ze Scarlett pompują na kasę, i trzeba być asertywnym - masz rację NIC NIE MUSISZ

Stary 2007-06-25, 07:16   #251
Neiti
Raczkowanie

Cześc DZiewczynki
Ja to czasami myśle jak ja jeszcze funkcjonuje tyle załatwiania, w sumie sporo juz załatwione ale cała mase jeszce przed a tu 3 tygodnie tylko zostały Najważaniejsze Menu - załatwione, ciasta - bedą zamówione bo wystarczy tydzien przed ale pewnie w tym tygodniu już zamówimy tak samo i tort , Jeszcze sukienka na przebranie wczoraj mierzyłam fajną tylko musiałabym ją troszkę przerobić zaszyć dekoldzik bo ciut za duży miała. Bukiety zamówiłam u Pani Eli - na Bronowicach jej koncepcja bardzo mis ie podobała :d - Bukiecik z Herbacianych róż z eustenią i zielonymi listakami i delikatnymi dodatkami w kolorze srebrnym
Byłam w sobote na oczyszczaniu i jestem bardzo zadowolona co prawda w sobote wygladałam kiepsko ale teraz juz buzia zrobiła sie ładna i nie jest czerowna i taka mięciutka i gładka Oczyszczanie ultradzwiekami + tradycyjne "wyciskanie" + maseczka z alg super sprawa zapłaciłam 60 zł a 2 dni przed slubem bede miała tylko oczysczanie ultradzwiekami, zeby nie było śladu + maseczka z alg ,
Makijaż probny mam w środę powiem też jak było chociaz widziałam w sobote jak czekałam u kosmetyczki jak kobieta ta co ma mnie malowac robiła makijaż kobietce co prawda takiej ok 40 lat ale na prawde wyszedł ładny wiec mam nadzieje że i u mnie nie bedzie problemu
Ja miałam sie malować sama, kupiłam nawet juz cześć kosmetyków ale zrezygnowałam bo stwierdziałm ze chyba nie dam rady w tych nerwach poza tym pazurki robie sobie w piątek a nigdy nie robiłam wczesniej i boje sie ze sobie nie poradze z robieniem tak precyzyjnych rzeczy jak makijaż

Jeszcze mam do was pytanie bo w lokalu mamy wybrać alkohol: Smirnof, Bols, Wyborowa- kto sie zna która z tych wódek jest najlepasza???
Powiem, wam że w piątek jak omawialismy z Panią w lokalu menu to sie uspokoiłam, dziewczyna która sie nami zajmuje przyjmuje zamówienie i pilnuje jego realizacji itp. powiedziała że ona sie wszystkim zajmie żeby niczym sie nie martwić i na pewno bedzie dobrze, bedziemy mieć szampana, chlebek, kieliszki do zbicia na powitanie gratis, za jedzenie zapłacimy tyle ile bedzie faktycznie gosci czyli nawet nie musimy podawac dokładnej liczby bo jak teraz liczymy że bedzie 45 osób a przyjedzie 40 to zapłacimy za 40 a jak przyjedzie 50 to też porcji nie zabraknie i zapłacimy za 50 fajnie, prawda ?? przynajmniej jedno zmarwienie z głowy. Pani powiedziała zebym sie nie martwiła, mam tylko sie uśmiechac i łądnie wyglądac
My mamy noc poślubna w Hotelu Lwów sami sobie zafundowaliśmy
Ależ sie rozpisałam zmykam popracować troche.
Miłego dnia wszystkim życzę
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 07:52   #252
lalunia105
Raczkowanie

hej dziewczynki my z TŻ bardzo sie cieszymy ze zmiany lokalu. Wczoraj byliśmy w SAS-ie i zapłaciliśmy zaliczkę. Na pewno ciężko będzie nam dnia 25 sierpnia ale damy radę. Ślub 20 października i my się bardzo z tego powodu cieszymy bo i limuzyna wolna i nie będzie takich upałów. A moja przyszła teściowa jak zawsze ma jakieś ale ... zadzwonił TŻ do niej i powiedział zeby przysłała mu zaliczkę na salę a ona na to oj przełożcie to dalej... i wogóle takie tam ... i wyobrażacie sobie że mu nei przesłała ale na szczęscie mieliśmy na zaliczkę i już od niej nie potrzebujemy mam nadzieję że nie będzie robić takich problemów potem. Przepraszam jeśli piszę z błędami.

Co do piosenki Cudownych Rodziców mam--- to moja mama ją uwielbia i wydaję mi się że nawet jeśli jest oklepana to oddaje cały urok a tak w skrócie to najprawdopodobniej ja ją zaśpiewam.... to taki prezent dla mojej mamy.... nie wyobrażam sobie podziękowan dla rodziców bez tego uteorku. Mamy problem tylko z prezentami dla rodziców bo naprawde nei wiemy co kupić.

Księgę gości kupujemy bo nie jestem w stanie zrobić jej sama a myślę że za gotowa 33zł to nie dużo. zdjęcia nie długo....

któraś z dziewczyn tu pisała że miała wieczór panienski w plazie czy mozesz mi napisać jakie tam są ceny? nie długo będę miała urodzinki i też chciałabym je zrobic tam.. ale nie wiem czy cenowo się wyrobię....

ojoj ale się wysiliłam z tym pisaniem...
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 07:58   #253
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Hejka, wskoczyłam trochę na chwilę, wczoraj miałam panieński, było super, wielki zlot bab w domu a potem dicho w nowym lokalu w Plazie.
Dostałam super prezenciki między innymi kajdanki z futerkiem, kamasutrę i koszulkę nocną na noc poślubną. Dziewczyny się postarały, wieczór się udał życzę wszystkim takiej zabawy jak my miałyśmy. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj nowym mężatkom! Ja już za tydzień, och ...
A gdzie jest to dicho w Plazie bo jakoś nie kojarze zeby tam były jakies lokale czyba ze w części rozrywkowej?? No i jakie są ceny?
Ja też chce cos zorganizować w sobote Może polecicie mi jakis fajny lokal w Lublinie na takie babskie spotkano żeby można było i posiedzieć i potańczyć??
Stary 2007-06-25, 08:10   #254
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
A gdzie jest to dicho w Plazie bo jakoś nie kojarze zeby tam były jakies lokale czyba ze w części rozrywkowej?? No i jakie są ceny?
Ja też chce cos zorganizować w sobote Może polecicie mi jakis fajny lokal w Lublinie na takie babskie spotkano żeby można było i posiedzieć i potańczyć??
Ja właśnie jestem po panieńskiem Też chciałam żeby było można posiedzieć i potańczyć więc zdecydowałam się na wynajęcie Vip roomu w klubie Dsign. To była osobna salka zamykana na kluczyk, więc mogłyśmy zostawić wszystkie rzeczy i iść się bawić. Było bardzo fajnie.
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 08:14   #255
nicky_1981
Rozeznanie

No dziewczyny, nie było mnie kilka dni a tu tyle zaległości. W ten weekend udało nam sie w końcu rozwieść zaproszenia i załatwić autko do ślubu (nowe alfa romeo). Pozdrawiam

Wszystkim świeżo upieczonym męzatkom zycze wszystkiego naj..........
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 08:40   #256
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Ja właśnie jestem po panieńskiem Też chciałam żeby było można posiedzieć i potańczyć więc zdecydowałam się na wynajęcie Vip roomu w klubie Dsign. To była osobna salka zamykana na kluczyk, więc mogłyśmy zostawić wszystkie rzeczy i iść się bawić. Było bardzo fajnie.
Sonia, a jak klimat w tym klubie? też się zastanawiam, nad takim rozwiązaniem, ale nie wiem w końcu ile dziewuszek się wybierze... I spodobała mi się możliwość wynajęcia takiej salki na 10 osób. Ale nigdy tam nie byłam, wiec nie wiem jak tam jest - napiszesz coś więcej? Może być na priv

Stary 2007-06-25, 08:50   #257
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Przyłączams ie do prośby Ruda3d - napisz prosze cos wiecej jak było, jakie są ceny za wstęp (10zł/os, panie do 21:00 wchodza za darmo??), ja tez mysle o te sali dla 10 osób bo iecej to na pewno nie bedzie albo w ogóle nic nie wynajmowac pójśc sie tak pobawiac.
Ten klub to dawny "SEMAFOR" tak?
Stary 2007-06-25, 08:59   #258
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
Przyłączams ie do prośby Ruda3d - napisz prosze cos wiecej jak było, jakie są ceny za wstęp (10zł/os, panie do 21:00 wchodza za darmo??), ja tez mysle o te sali dla 10 osób bo iecej to na pewno nie bedzie albo w ogóle nic nie wynajmowac pójśc sie tak pobawiac.
Ten klub to dawny "SEMAFOR" tak?
To nie jest Sema4 bo Sema4 dalej istnieje, ale to jest obok. Ja potrzebowałam osobnej salki bo u mnie były 2 dziewczyny w ciąży,gdyby nie to pewnie zarezerwowałabym po prostu stolik. Tam są bardzo fajne duże i wygodne kanapy Wynajęcie Vip roomu-bo to się tak nazywa-na 10 osób to koszt 100zł+100zł kaucja w razie szkód, którą oddają jeżeli jest wszystko ok. Ogólnie lokal mi się podabał, a najbardziej kolumny obite mięciutkim materiałem, muzyka też ok. My poszłyśmy tam po 22 więc płaciłysmy za wstęp po10zł
lokal można zobaczyć tu: http://www.d-signclub.pl/?page=v_tour
Inne lokale które mają możliwość wynajęcie Vip roomu to Czekolada-100zł, Oranżada-100zł i Megido-200zl-do negocjacji-ale tam jest chyba dużo większa salka.
Stary 2007-06-25, 09:05   #259
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Neiti a gdzie byłaś na oczyszczaniu? bo ja muszę się wybrać w piątek,ale jeszcze się nie umówiłam a tam gdzie chodzę to kosztuje 80 zł.
Z tych alkoholi to ja wybrałabymn wyborową, bo Bols i Smirnoff jakoś mi nie smakuje, chociaż żadna wódka nie smakuje, ale te wyjątkowo
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 09:16   #260
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Neiti a gdzie byłaś na oczyszczaniu? bo ja muszę się wybrać w piątek,ale jeszcze się nie umówiłam a tam gdzie chodzę to kosztuje 80 zł.
Z tych alkoholi to ja wybrałabymn wyborową, bo Bols i Smirnoff jakoś mi nie smakuje, chociaż żadna wódka nie smakuje, ale te wyjątkowo
Ja byłam u kosmetyczki do której chodze juz ze 2 lata p. Beata w salonie na ul. Nałkowskich 108/9 tel. 081 745 63-32 Normalnie samo oczyszczanie kosztuje jeżeli dobrze pamietam 55 zł
oczyszczanie + maseczka z alg - 65 zł (polecam bo skóra szybciej sie goi i jest taka gładka)
oczyszczanie ultradziewiekami 20 zł
Oczyszczanie ultradziękami + maseczka z alg - 50 zł
Ale o ceny lepiej spytać, Ja miałam ultradzwięki ostatnio gratis

No włąsnie i my wstepnie wybraliśmy wyborową ale nie wiem czy to dobry wybór dlatego pytam ja też nie lubie wódki i pewnie wypije tradycyjnie jeden kieliszek i koniec
Stary 2007-06-25, 09:31   #261
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
hmmm to Sonia mnie zaniepokoiłaś, gdyż ja jestem umówiona na 12.30, makijaż podobno będzie trwał ok godziny... Następna klientka jest o 13.30. Pytałam, co sie stanie jeśli przyjde nieco później. Powiedziano mi, że w takiej sytuacji makijaż trwałby krócej... A ja chcę mieć taki no jak się należy Więc teraz nie wiem jak to będzie... Może warto tą sprawę wyjaśnić... Co o tym myślisz?

Pozdrawiam dobranoc
Ale namieszałam, ale na szczęście wszystko się wyjaśniło zapisałam się na 11.30 wiec wszystko będzie ok, ale caraz bardzeij lubie ten salon. Panie poweidziały że w razie czego przyjdzie 2 kosmetyczka

Cytat:
Frecia_28 To agnes Tylko ze nie jest orginalna tylko szyta a samochodzik to peugeot 206
Ja też mam taką sukienkę i zdecydowałam się na krótki welon bo suknia ma tren. Też nie przepadam za welonami obszytymi lamówką, a taki niczym nie obszyty mniej się układa więc bedę mieć wszytą żyłkę Taki welom wygląda prościutko a jest sztywniejszy.
Stary 2007-06-25, 10:12   #262
dziewczyna :)
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Witam. jestem tu nowa ;] potrzebuje kilku rad.. jestem druhna na weselu u mej przyjaciolki, odbrdzie sie ono 4 sierpnia. i potrzebuje jakis namiaro na fryzjera, wizazystke, pomysl na wieczor panienski.. nic jeszcze nie jest ustalone i mam na to tydzien. pomozecie? prosze o jakies porady, ceny jakie sa za dane uslugi.. <prosi>
dziewczyna :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 10:22   #263
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Ja podawałam namiary na makijażystkę,ciekawe czy któras z was z nich skorzystała A co do wizyt u kosmetyczki to na jutro jestem umówiona na ult4radzwięki+maska +masaż i jakies tam efekty specjalne typowo przed ślubem,ale mam troche obaw,do ślubu 5 dni a jak cos wyjdzie nie tak?nie wiem czy z tego zrezygnowac.podpowiedzcie cos
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 10:31   #264
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Ja podawałam namiary na makijażystkę,ciekawe czy któras z was z nich skorzystała A co do wizyt u kosmetyczki to na jutro jestem umówiona na ult4radzwięki+maska +masaż i jakies tam efekty specjalne typowo przed ślubem,ale mam troche obaw,do ślubu 5 dni a jak cos wyjdzie nie tak?nie wiem czy z tego zrezygnowac.podpowiedzcie cos
Ultradzięki sa bezinwazyjne i nie pozostawiają sladu sam sie zapisałm na dwa dni przed na ultradzięki + maseczke z alg
Pani namawiala mnie na piling migdałowy - podobno hit !!! tyle ze ja czytałam w paru miejscach że zdarza sie ze skóra reguje uczuleniem i łuszczeniem czasami - widziałam zdjęcia i wystraszyłam sie i zrezygonowałam chociaż kosmetyczka mówi ze nic takiego jej sie nigdy nie zdażyło ale ja ryzykować nie mam zamiaru także robie zabiegi które już miałam wczesniej i po których na pewno mi nic nie wyskoczy a pilingu najwyżej spóbuje kiedyś
Masaz bardzo przyjemna i relaksująca rzecz a efekty specjalne ciekawe co to takiego
Stary 2007-06-25, 10:35   #265
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Na peeling migdałowy tez miałam isc ale sie rozmyśliłam z tych powodów o których piszesz,kontakt ze słoncem i w ogóle.Mam juz troche zaufania do tych kobiet ze scarlett więc chyba sie wybiore,natomiast któraś pisała coś że robiła tam próbny?Ja robiłam w lutym jak był darmowy,taki pokaz mały sie odbywał i też zadna rewelacja.
Stary 2007-06-25, 10:38   #266
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyna :) Pokaż wiadomość
Witam. jestem tu nowa ;] potrzebuje kilku rad.. jestem druhna na weselu u mej przyjaciolki, odbrdzie sie ono 4 sierpnia. i potrzebuje jakis namiaro na fryzjera, wizazystke, pomysl na wieczor panienski.. nic jeszcze nie jest ustalone i mam na to tydzien. pomozecie? prosze o jakies porady, ceny jakie sa za dane uslugi.. <prosi>
Witamy namiary na kosmetyczki i fryzjera są na liście, dziewczyny mają link do posta w podpisie. A gdzie wesele jeśli można wiedzieć????
Szczęśliwa, a jak się udał Twój wieczór???
Stary 2007-06-25, 10:50   #267
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Właśnie zapomniałam o relacji z panieńskiego:P Było super,druhna wynajęła viproom w oranzadzie,potanczyłysmy troche,podrinkowałyśmy,do stałam kajdany dla niegrzecznego meża i koszulkę na noc poślubną Nie ma jak babski wieczór,skończyłyśmy o 3 nad ranem,
Stary 2007-06-25, 10:55   #268
calva
Raczkowanie

GG do calva

Witajcie Dziewczyny i wszystkiego najlepszego świeżo upieczonym mężatkom

Już po obronie już PANI MAGISTER trochę stresu i już zamknięty kolejny rozdział życia

byłam z mamą w naszym lokalu, aby podpatrzyć jak wygląda przygotowana sala
jest ślicznie i nie trzeba bawić się w dekorowaniejest wystylizowane i sprawia bardzo sympatyczne wrażenie przynajmniej dla mnie

już pogodziłam się że jeszcze tyle czasu pozostało, ale jakoś tak się u mnie w rodzinie komplikuje (niestety nie najlepiej- jakoś musi być)i czas ucieka za szybko, więc zleci ten rok śmigiem.nawet nie zauważę jak pozostanie kilka dni do ślubu

Dziewczyny nie martwcie się gośćmi!!!najważniejsi będą z Wami a reszta niech żałuje!!!trzeba po dopraszać gości- na pewno znajdą się znajomi, o których się wcześniej nie myślało!!!

już w środę lecimy do Rzymu na nasz wymarzony i zasłużony odpoczynek tylko nie napiszcie zbyt dużo bo potem nie nadrobię tylu zaległości za szybko Wam idzie to pisanie

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:05   #269
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
Już po obronie już PANI MAGISTER trochę stresu i już zamknięty kolejny rozdział życia
Ja mgr Neiti : witam Cię w zacnym i szerokim gronie PAŃ MAGISTRÓW a Pani magister czego jeśli moge spytać ?
Stary 2007-06-25, 11:18   #270
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Hej dziewczyny a może któraś z was jest na ekonomii na UMCS? byłoby bardzo miło jakby ktoś był...
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości