![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
wow baja_86 zazdroszcze tak taniego alkoholu
![]() też mi się Jaguś wydaje, że powinniscie zrobić 3 takie księgi, nio bo rodzice Tż zaś się będą musieli pokłócić o to kto zabiera księgę ![]() ![]() ![]() Tylko troche dziwnie bedzie wygladalo to nasze podziekowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa nioo i Tż już przekonany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
No mam nadzieje, że uda się nam zakupić ten alkohol w tej hurtowej cenie
![]() Właśnie, jak chcecie żeby wyglądało podziękowanie dla rodziców? Bo ja myślę, żeby nie robić tego przy wszystkich gościach na sali, tylko po błogosławieństwie, dać kwiaty, prezent i powiedzieć coś od siebie, gdy nikt nie będzie na nas patrzył, nie pokazywać tego jakoś specjalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Tak wlaśnie sądziłam, że będę musiała zrobić 3 sztuki.
![]() Samba, to u Ciebie jest gorzej. ![]() ![]() Ja się obawiam zaprosić mamę TŻ. Kobieta od kilku lat ma deprechę i może sie 'nieźle' dziać na weselu ![]() Nie wiem czy wiecie, ale dzis jest... DZIEŃ TESCIOWEJ!!! ![]() ![]()
#244 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam o prezentacji w Power Poncie i pokazaniu jej na weselu, ale będzie ciężko z projektorem, chociaż pewnie cos by się wymyśliło. Ale album zostanie na dłużej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, dziewczyny... Wpadam przy Was w kompleksy, bo my raczej niczego nie będziemy wykonywać własnoręcznie... Ani ja, ani TŻ nie mamy ku temu specjalnych zdolności...
Za to już prawie zdecydowaliśmy się na fotografa i u niego można zamówić specjalne fotoksiążki dla rodziców. Widzieliśmy je dziś i bardzo nam się podobały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A fotoksiazka przypuszczam, ze musi byc ladna. ![]() ![]()
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fotoksiążka naprawdę ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a bedziecie mialy taka ksiege pamiatkowa -,gdzie wasi goscie weselni beda sie mogli wpisac i zlozyc wasz zyczenia? mysle ze to bardzo fajna pamiatka - ja z moim TZ bedziemy robic ja wlasorecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
U nas pewnie będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Album faktycznie piękny, wątek znalazłam dawno temu i nawet skopiowałam wszelkie zdjęcia i uwagi (w razie jakiś awarii) ![]() ![]() oczywiście, że czerwca, bo to jest taki jakby skrót od 'dnia 25 czerwca 2009' (jak sobie człowiek doda dnia to łatwiej) Z cyframi też nie jest łatwo, bo: 25.06.2009 r., ale 25 VI 2009 r. raz z kropkami, raz bez ![]() Mam nadzieje, ze się przydałam BTW. panią polonistką to ja jeszcze nie jestem, dopiero na półmetku (a już ze świrowałam, co będzie na 5 roku ![]() Co do wódki, to ja nie mam zielonego pojęcia, myślę że warto kupić ciut za dużo niż za mało i potem się martwić. ![]() A wina ile kupujecie 1 butelkę na parę? A z tymi garnkami to fajny pomysł, muszę się nad nim zastanowić |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy zrobimy książke pamiątkową ze wpisami gości, jakoś do końca mnie ten pomysł do mnie nie przemawia. Powiedźcie czy będzie miały winietki na stołach? czy pozwolicie gościom usiąść gdzie sami będą chcieli? No bo ja w sumie nie jestem przekonana czy lepiej jest mieć te wizytówki, może lepiej pozwolić żeby towarzystwo same się usiadło. Nie wiem czy dałabym radę ustalić miejsca tak, żeby wszyscy byli zadowoleni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam na mysli cos takiego ![]() http://allegro.pl/item317399348_etykiety_na _butelki_wodke_slub_nakle jki.html Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do nagrod, to na ostatniom weselu, gdy wodka sie "skonczyla" jako nagroda to dawano 'srajtasme' ![]() ![]() ![]() ![]() A jak u Was z rozplanowaniem miejsc? Bedziecie ustawiac winietki? BO u nas tez nie ma na to mody. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
a mnie ostatnio nasunęło sie pytanie odnośnie ...TŻ...-ów tzn.bo my tu gadu gadu o tym jaka suknia jaki welon itd.a ciekawa jestem jakie zdanie macie na temat (że tak sie wyrażę )stroju ślubnego Naszych Kochanych Mężczyzn???
Ja osobiscie mam nadzieję, że mój TŻ będzie miał czarny lub ciemno grafitowy garnitur,chociaż zastanawia sie tez ON nad frakiem...(nasz znajomy wystapił na swoim wesele we fraku i powiem że naprawdę rewelacja ,mysleliśmy że bedzie wygądał jak.. pingwin,ale na szczęście mylilismy się),a może surdut sama juz nie wiem ![]() ![]() a Wy jakie zdanie macie na ten temat?? ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala zeby moj TZ w dniu naszego slub mial jakis jasny garnitur nie mowie tutaj o bialym czy szarym , ale jakis jasny braz mysle ze bylby w porzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
U nas będziemy siedzieli tylko ze świadkami
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
ivoclar dokładnie tak samo wyobrażam sobie mojego Tż, tylko ciemny garniak , jasna kamizelka i musznik
![]() U nas przy stoliku młodych będziemy tylko my i nasi rodzice. Świadków posadzimy gdzieś niedaleko |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
przy naszym stoliku bedzimy siedzieli tylko My oraz świadkowie z osobami towarzyszacymi
NASZE ZARĘCZYNY 12.07.2007r. NASZ ŚLUB 4.07.2009r. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-03-05 o 18:10 Powód: domknięcie cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Ja też sobie mojego TŻa wybrażam w ciemnym garniturze, jasnej kamizelce i muszniku
![]() Na pewno będziemy mieli wizytówki. Uważam to za naprawdę świetny pomysł. Nie lubię stresu związanego z tym, że będąc na jakiejś imprezie bez wizytówek na stołach, ludzie siadają gdzie popadnie. Ostatnio na urodzinach babci TŻa o mały włos siedzielibyśmy z moim M na dwóch różnych końcach stołu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokladnie wizytowki to dobra rzecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
U nas TZ powiedzial, ze nie chce winietek. Woli, gdy kazdy siada gdzie chce. najwazniejsze aby miejsc nie zabraklo przy stolach jak bylo na weselu jego brata ciotecznego
![]() ![]() ![]() J. sam zadecydowal, ze w 'gajerku' nie wystapi. ![]() ![]() ![]() ![]()
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o dobrze wiedzieć suuper powiem TZbedzie miał mniejszy problem ![]()
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW. A Wy ja będziecie robić? U nas tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Sluze pomoca
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mimo, że ona nie uważa mnie jeszcze za swoją synowa, dla mnie to już teściowa przez wielkie T ![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do winietek- to napewno chce aby były ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.