Panny Młode 2009 cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 16:30   #241
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

wow baja_86 zazdroszcze tak taniego alkoholu

też mi się Jaguś wydaje, że powinniscie zrobić 3 takie księgi, nio bo rodzice Tż zaś się będą musieli pokłócić o to kto zabiera księgę Ja w sumie też mam taka sytuacje bo moi rodzice tez sa po rozwodzie, z tym, ze ja nie zamierzam dziekowac mojemu ojcu za nic, bo nas zostawil i nie interesowal go nasz los przez ponad 10 lat. Teraz jest juz co prawda troche lepiej, bo zaczal sie interesowac nagle (z tym ze ja to już mam gdzieś czy się interesuje czy nie bo nie bylo go wtedy kiedy go potrzebowalam a teraz to już se sama radzę ) ale nie zamierzam mu dziekować. A poza tym i tak powiedzial ze nie przyjdzie na moj slub, bo jest poklocony z polową rodziny i w ogole --> dziwny czlowiek Troche to smutne bo chcialabym aby tata odprowadzal mnie do oltarza, ale taki tata z moich marzen, a nie on. Jego obecnosci nie bedzie mi brakowac.
Tylko troche dziwnie bedzie wygladalo to nasze podziekowanie bo Tż ma tylko tatę, a ja tylko mamę ale cóż ja myslę, ze bede tez chciala podziekowac mojej babci i dziadkowi, bo oni bardzo się angazowali i nadal angazuja i w ogole bardzo nam pomagali jak nas ojciec zostawil itd i mysle, zeby się ucieszyli z takiego podziekowania dla nich planuje może wywołać jakieś nasze zdjecie w duzym formacie i dac im w ramce
Aaaaa nioo i Tż już przekonany robimy albumy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 16:38   #242
baja_86
Zakorzenienie

No mam nadzieje, że uda się nam zakupić ten alkohol w tej hurtowej cenie

Właśnie, jak chcecie żeby wyglądało podziękowanie dla rodziców? Bo ja myślę, żeby nie robić tego przy wszystkich gościach na sali, tylko po błogosławieństwie, dać kwiaty, prezent i powiedzieć coś od siebie, gdy nikt nie będzie na nas patrzył, nie pokazywać tego jakoś specjalnie.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 16:40   #243
jaga_2001
Zakorzenienie

Tak wlaśnie sądziłam, że będę musiała zrobić 3 sztuki.

Samba, to u Ciebie jest gorzej. Rodzice mego TŻ to wlaśnie na dniach się rozwiedli.

Ja się obawiam zaprosić mamę TŻ. Kobieta od kilku lat ma deprechę i może sie 'nieźle' dziać na weselu

Nie wiem czy wiecie, ale dzis jest... DZIEŃ TESCIOWEJ!!! Na szczęście dla MisQi nie jest to dzień świekry, czyli matki męża

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 16:52   #244
annfas
Zakorzenienie

Ja myślałam o prezentacji w Power Poncie i pokazaniu jej na weselu, ale będzie ciężko z projektorem, chociaż pewnie cos by się wymyśliło. Ale album zostanie na dłużej Fajny pomysł

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 17:05   #245
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ale zawieszki wygladaja tak wiec widac co sie pije

super sa te zawieszki ja bede robila je wlasnorecznie mam nadzieje ze beda sie podobac gosciom zwlaszcza te ze zdjeciem bede swietne pasowac bo bedziemy mieli zaproszenia z naszym zdjeciem wiec cos podobnego
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 17:05   #246
Rybulka
Zakorzenienie

Kurczę, dziewczyny... Wpadam przy Was w kompleksy, bo my raczej niczego nie będziemy wykonywać własnoręcznie... Ani ja, ani TŻ nie mamy ku temu specjalnych zdolności...
Za to już prawie zdecydowaliśmy się na fotografa i u niego można zamówić specjalne fotoksiążki dla rodziców. Widzieliśmy je dziś i bardzo nam się podobały
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 17:08   #247
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kurczę, dziewczyny... Wpadam przy Was w kompleksy, bo my raczej niczego nie będziemy wykonywać własnoręcznie... Ani ja, ani TŻ nie mamy ku temu specjalnych zdolności...
Za to już prawie zdecydowaliśmy się na fotografa i u niego można zamówić specjalne fotoksiążki dla rodziców. Widzieliśmy je dziś i bardzo nam się podobały
Aj tam, juz zaraz masz wpadac w kompleksy. Nie kazdemu Pan dal zdolnosci plastyczne i manualne jak nie dal to trzeba kozystac, jesli kos swoimi zdolnosciami chce pomoc.
A fotoksiazka przypuszczam, ze musi byc ladna. Zawsze to oszczednoc czasu i nic sie nie brudzi dokola

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-05, 17:10   #248
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
My zawieszek na wode ani robic nie bedziemy ani nie bedziemy kupowac, kupimy za to naklejki z pobudek czysto prakwtcznych. Zawieszki przeszkadzaja przy nalewaniu trunku Znajac zycie to zawieszki beda wisiec tylko na poczatku wesela a pozniej wszyscy beda je zdejmowac i beda sie walaly po podlodze. Tak bylo na jednym z wesel.
no ale z naklejkami jest znowu taki problem ze jak je przykleisz wczesniej pozniej wlozycie do lodowki zeby wodka byla zimna to ta nakleiki moga sie tak zmarszczyc od wody czyz nie??
Stary 2008-03-05, 17:13   #249
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam, juz zaraz masz wpadac w kompleksy. Nie kazdemu Pan dal zdolnosci plastyczne i manualne jak nie dal to trzeba kozystac, jesli kos swoimi zdolnosciami chce pomoc.
A fotoksiazka przypuszczam, ze musi byc ladna. Zawsze to oszczednoc czasu i nic sie nie brudzi dokola
Oj Jaguś, dzięki Wiedziałam, że mogę liczyć na zrozumienie

Fotoksiążka naprawdę ładna. Ta dla rodziców jest wykonana na kredowym papierze, z twardą okładką. Dla nas weźmiemy większą na takim grubym papierze. Oprócz tego będziemy mogli sobie wywołać wybrane zdjęcia w formacie 15x21 za 20 zł od sztuki.
Stary 2008-03-05, 17:13   #250
zaaaabcia
Zakorzenienie

dziewczyny a bedziecie mialy taka ksiege pamiatkowa -,gdzie wasi goscie weselni beda sie mogli wpisac i zlozyc wasz zyczenia? mysle ze to bardzo fajna pamiatka - ja z moim TZ bedziemy robic ja wlasorecznie
Stary 2008-03-05, 17:17   #251
annfas
Zakorzenienie

U nas pewnie będzie Jak TŻ będzie stawiał opory to się go przywoła do porządku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 17:17   #252
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
No mam nadzieje, że uda się nam zakupić ten alkohol w tej hurtowej cenie

Właśnie, jak chcecie żeby wyglądało podziękowanie dla rodziców? Bo ja myślę, żeby nie robić tego przy wszystkich gościach na sali, tylko po błogosławieństwie, dać kwiaty, prezent i powiedzieć coś od siebie, gdy nikt nie będzie na nas patrzył, nie pokazywać tego jakoś specjalnie.
Ja znowu mam taki problem, ze mama TZ jest niepełnosprawna, porusza się o lasce, więc odpada np. taniec, ale chcemy im podziękować na forum, mam wrażenie, że to taki miły gest.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jasne, że się nie obrażę, ale niestety poszło do druku już. koleżanka napisała więc kolejne koszty, niestety musiałabym ponieść jakby od nowa wszystko...mam nadzieję, że nikt nam tego nie wypomni na weselu hehe
Ja niestety mam skrzywienie zawodowe, szalony językoznawca ze mnie, strasznie zwracam uwagę na te wszelkie niuanse, czasem samą mnie to męczy...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wow piekny ten album!! musze pomeczyc Tż to moze też coś takiego zrobimy jak dobrze rozumiem to album ten jest kupiony tylko w srodku te cytaty i zdjecia to juz sami robili nio nie?? na prawde swietny pomysl

A pani polonistko jak jest np z czerwcem? bo patrzylam przed chwila na jakies tam aukcje na allegro czy tez maja bledy na zawieszkach to np maja 17 sierpnia, 5 wrzesnia ale jesli chodzi o czerwiec to maja 15 czerwiec ;P wedlug mnie tez powinno byc 15 czerwca ;P heheh najbezpieczniej jest podac date cyframi

litr wodki na glowe to juz chyba troche za duzo z tego co wiem to moi znajomi kupowali wlasnie tak okolo po 0,5 litra na glowe a wodke pija do dzisiaj (slub mieli 2 lata temu) nawet pilismy ja w tym roku na sylwka i kumpela sie cieszyla ze juz powoli koncza ;P

A co do nagrod w konkursach to jesli chcecie wodke jako nagrode to tez przeciez tych konkursow nie bedzie niewiadomo ile wiec za duzo flaszek nie trzeba A apropo nagrod to znajomi na weselu mieli takie nagrody na smieszno troche ;P np jakis tam sprzet kuchenny i najpierw ich wodzirej mowil ze nagroda jest jakis tam zestaw garkow a panstwo mlodzi wreczali nagrode w postaci garkow ale takich malutkich plastikowych jak dla lalek ;P myslę, że to też ciekawy pomysl zeby pokupować takie właśnie smieszne niby nagrody ;P nio ale to jeszcze kwestia do zastanowienia
Cieszę się bardzo, że przydał wam się wątek, lubię czuć się pomocna
Album faktycznie piękny, wątek znalazłam dawno temu i nawet skopiowałam wszelkie zdjęcia i uwagi (w razie jakiś awarii) TZ np. się zgodzi (zresztą on zawsze uważa, że w takich kwestiach to ja wiem lepiej

oczywiście, że czerwca, bo to jest taki jakby skrót od 'dnia 25 czerwca 2009' (jak sobie człowiek doda dnia to łatwiej)
Z cyframi też nie jest łatwo, bo:
25.06.2009 r., ale
25 VI 2009 r.
raz z kropkami, raz bez
Mam nadzieje, ze się przydałam

BTW. panią polonistką to ja jeszcze nie jestem, dopiero na półmetku (a już ze świrowałam, co będzie na 5 roku)

Co do wódki, to ja nie mam zielonego pojęcia, myślę że warto kupić ciut za dużo niż za mało i potem się martwić.
A wina ile kupujecie 1 butelkę na parę?

A z tymi garnkami to fajny pomysł, muszę się nad nim zastanowić

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 17:26   #253
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja niestety mam skrzywienie zawodowe, szalony językoznawca ze mnie, strasznie zwracam uwagę na te wszelkie niuanse, czasem samą mnie to męczy...

Cieszę się bardzo, że przydał wam się wątek, lubię czuć się pomocna
Album faktycznie piękny, wątek znalazłam dawno temu i nawet skopiowałam wszelkie zdjęcia i uwagi (w razie jakiś awarii) TZ np. się zgodzi (zresztą on zawsze uważa, że w takich kwestiach to ja wiem lepiej

oczywiście, że czerwca, bo to jest taki jakby skrót od 'dnia 25 czerwca 2009' (jak sobie człowiek doda dnia to łatwiej)
Z cyframi też nie jest łatwo, bo:
25.06.2009 r., ale
25 VI 2009 r.
raz z kropkami, raz bez
Mam nadzieje, ze się przydałam

BTW. panią polonistką to ja jeszcze nie jestem, dopiero na półmetku (a już ze świrowałam, co będzie na 5 roku)
Pewna profesorka mi kiedyś powiedziała, że jestem purystką. Widzę, że Ty też masz zadatki, mimo że jesteś, o ile dobrze pamiętam, rok niżej na filologii polskiej (bo ja na 1. roku MU)...
Stary 2008-03-05, 17:29   #254
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no ale z naklejkami jest znowu taki problem ze jak je przykleisz wczesniej pozniej wlozycie do lodowki zeby wodka byla zimna to ta nakleiki moga sie tak zmarszczyc od wody czyz nie??
No właśnie, znajomi mieli naklejki i zmoczyły się one i marszczyły. Ale w końcu takimi drobnostkami nie ma się co przejmować.

Nie wiem czy zrobimy książke pamiątkową ze wpisami gości, jakoś do końca mnie ten pomysł do mnie nie przemawia.

Powiedźcie czy będzie miały winietki na stołach? czy pozwolicie gościom usiąść gdzie sami będą chcieli? No bo ja w sumie nie jestem przekonana czy lepiej jest mieć te wizytówki, może lepiej pozwolić żeby towarzystwo same się usiadło. Nie wiem czy dałabym radę ustalić miejsca tak, żeby wszyscy byli zadowoleni
Stary 2008-03-05, 17:32   #255
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, to zalezy z czego zrobiona jest naklejka, jesli ze sliskiego "papieru" to moze sie pomarszczyc, ale odrobine i prawde mowiac tego nie widac Nie zrywaja sie,a jesli ktos jest ciekawy jaka wodke pije to wystarczy spojzec pod swiatlo Czasem butelki sa wytlaczane nawzwa trunki. Najlepsze etykiety sa te, gdzie sa zlocenia, wtedy wiadomo, ze sa mocniejsze.
mam na mysli cos takiego
http://allegro.pl/item317399348_etykiety_na _butelki_wodke_slub_nakle jki.html

Cytat:
Oj Jaguś, dzięki Wiedziałam, że mogę liczyć na zrozumienie

Fotoksiążka naprawdę ładna. Ta dla rodziców jest wykonana na kredowym papierze, z twardą okładką. Dla nas weźmiemy większą na takim grubym papierze. Oprócz tego będziemy mogli sobie wywołać wybrane zdjęcia w formacie 15x21 za 20 zł od sztuki.
Nie ma za co Widzialam podobne ksiazki na allegro. Ladne sa.

Cytat:
dziewczyny a bedziecie mialy taka ksiege pamiatkowa -,gdzie wasi goscie weselni beda sie mogli wpisac i zlozyc wasz zyczenia? mysle ze to bardzo fajna pamiatka - ja z moim TZ bedziemy robic ja wlasorecznie
My raczej sie na to nie decydujemy. U nas tak na prawde nie ma na to mody Jeszcze kto po pijanemy bedzie gryzmolil zyczenia i pozniej trzeba bedzie rozszyfrowywac co autor mial na mysli

Co do nagrod, to na ostatniom weselu, gdy wodka sie "skonczyla" jako nagroda to dawano 'srajtasme' Mowili, ze super nagroda bedzie, ludzie malo podczas konkursu nie nie pobili. Szkoda, ze nie widzieliscie miny, gdy wreczano zwyciescom ta rolke

A jak u Was z rozplanowaniem miejsc? Bedziecie ustawiac winietki? BO u nas tez nie ma na to mody. Gdy wszyscy przychodza to siadaja gdzie chca A jak ze stolami mlodych? Siedza przy nich rodzice, bo u nas przy glownym stole, ktory stoi na srodku siedzi tyllko para mloda i swiadkowie.

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 17:33   #256
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedźcie czy będzie miały winietki na stołach? czy pozwolicie gościom usiąść gdzie sami będą chcieli? No bo ja w sumie nie jestem przekonana czy lepiej jest mieć te wizytówki, może lepiej pozwolić żeby towarzystwo same się usiadło. Nie wiem czy dałabym radę ustalić miejsca tak, żeby wszyscy byli zadowoleni
no wlasnie tez sie zastanawialam na tym z jednej strony jest lad i porzadek bo nikt sie nie pcha zeby miejsce zajac , no ale z drugiej strony co jesli posadzisz kogos obok osoby ktore sie nie darza sympatia?
Stary 2008-03-05, 17:35   #257
ivoclar
Rozeznanie

a mnie ostatnio nasunęło sie pytanie odnośnie ...TŻ...-ów tzn.bo my tu gadu gadu o tym jaka suknia jaki welon itd.a ciekawa jestem jakie zdanie macie na temat (że tak sie wyrażę )stroju ślubnego Naszych Kochanych Mężczyzn???
Ja osobiscie mam nadzieję, że mój TŻ będzie miał czarny lub ciemno grafitowy garnitur,chociaż zastanawia sie tez ON nad frakiem...(nasz znajomy wystapił na swoim wesele we fraku i powiem że naprawdę rewelacja ,mysleliśmy że bedzie wygądał jak.. pingwin,ale na szczęście mylilismy się),a może surdut sama juz nie wiem ale na pewno ciemny kolor i obowiązkowo musznik i kamizelka

a Wy jakie zdanie macie na ten temat??
Stary 2008-03-05, 17:36   #258
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
A jak ze stolami mlodych? Siedza przy nich rodzice, bo u nas przy glownym stole, ktory stoi na srodku siedzi tyllko para mloda i swiadkowie.

u nas bedziemy siedziec my nasi rodzice i swiadkowie ....
Stary 2008-03-05, 17:38   #259
zaaaabcia
Zakorzenienie

a ja bym chciala zeby moj TZ w dniu naszego slub mial jakis jasny garnitur nie mowie tutaj o bialym czy szarym , ale jakis jasny braz mysle ze bylby w porzadku ... jakos nie przepadam za ciemnymi ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 17:38   #260
annfas
Zakorzenienie

U nas będziemy siedzieli tylko ze świadkami

Stary 2008-03-05, 17:40   #261
baja_86
Zakorzenienie

ivoclar dokładnie tak samo wyobrażam sobie mojego Tż, tylko ciemny garniak , jasna kamizelka i musznik Kiedyś myślałam, że fajniejszy do ślubu jest jasny garnitur, ale po obejrzeniu setek zdjęć młodych par, stwierdzam, że ciemne ubranie najlepiej wygląda, dobrze odbija się od sukni młodej.

U nas przy stoliku młodych będziemy tylko my i nasi rodzice. Świadków posadzimy gdzieś niedaleko
Stary 2008-03-05, 17:47   #262
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
, ale po obejrzeniu setek zdjęć młodych par, stwierdzam, że ciemne ubranie najlepiej wygląda, dobrze odbija się od sukni młodej.
zgadzam sie z toba w 100%,jasny garnitur jakos zlewa sie z suknia Młodej ,ale to rzecz gustu i każdy ma inne zdanie
przy naszym stoliku bedzimy siedzieli tylko My oraz świadkowie z osobami towarzyszacymi

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-03-05 o 18:10 Powód: domknięcie cytatu
ivoclar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 17:50   #263
Rybulka
Zakorzenienie

Ja też sobie mojego TŻa wybrażam w ciemnym garniturze, jasnej kamizelce i muszniku.

Na pewno będziemy mieli wizytówki. Uważam to za naprawdę świetny pomysł. Nie lubię stresu związanego z tym, że będąc na jakiejś imprezie bez wizytówek na stołach, ludzie siadają gdzie popadnie. Ostatnio na urodzinach babci TŻa o mały włos siedzielibyśmy z moim M na dwóch różnych końcach stołu
Stary 2008-03-05, 17:55   #264
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno będziemy mieli wizytówki. Uważam to za naprawdę świetny pomysł. Nie lubię stresu związanego z tym, że będąc na jakiejś imprezie bez wizytówek na stołach, ludzie siadają gdzie popadnie. Ostatnio na urodzinach babci TŻa o mały włos siedzielibyśmy z moim M na dwóch różnych końcach stołu

no dokladnie wizytowki to dobra rzecz po co stresowac sie ze jakas para na weselu bedzie siedziala w dwoch osobnych miejscach
Stary 2008-03-05, 18:07   #265
jaga_2001
Zakorzenienie

U nas TZ powiedzial, ze nie chce winietek. Woli, gdy kazdy siada gdzie chce. najwazniejsze aby miejsc nie zabraklo przy stolach jak bylo na weselu jego brata ciotecznego Musieli dodatkowy stolik postawic.

J. sam zadecydowal, ze w 'gajerku' nie wystapi. Wczesniej zastanawial sie nad surdutem a frakiem, obecnie obstawia smoking. A obstawil po tym jak sie dowiedzial, ze smoking danaje sie na uroczystosci odbywajace sie po godzinie 16. Frak natomiast po godz 20.

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-05, 18:10   #266
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
U nas TZ powiedzial, ze nie chce winietek. Woli, gdy kazdy siada gdzie chce. najwazniejsze aby miejsc nie zabraklo przy stolach jak bylo na weselu jego brata ciotecznego Musieli dodatkowy stolik postawic.

J. sam zadecydowal, ze w 'gajerku' nie wystapi. Wczesniej zastanawial sie nad surdutem a frakiem, obecnie obstawia smoking. A obstawil po tym jak sie dowiedzial, ze smoking danaje sie na uroczystosci odbywajace sie po godzinie 16. Frak natomiast po godz 20.

o dobrze wiedzieć suuper powiem TZbedzie miał mniejszy problem
Stary 2008-03-05, 18:16   #267
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ja wymysliłam, że kupie jakieś kartki papierowe format a4 albo b coś, w jakims segregatorze, każdy się wpisze, ja potem powklejam jakieś fotki z tymi gośćmi, jakieś pamiętki, typu zaproszenie i oddam do introligatora, fajna pamiątka będzie

BTW. A Wy ja będziecie robić?

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
U nas będziemy siedzieli tylko ze świadkami
U nas tak samo

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 18:24   #268
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
o dobrze wiedzieć suuper powiem TZbedzie miał mniejszy problem
Sluze pomoca

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja wymysliłam, że kupie jakieś kartki papierowe format a4 albo b coś, w jakims segregatorze, każdy się wpisze, ja potem powklejam jakieś fotki z tymi gośćmi, jakieś pamiętki, typu zaproszenie i oddam do introligatora, fajna pamiątka będzie

BTW. A Wy ja będziecie robić?
O, ciekawy pomysl.

AV by jaga_2001
Stary 2008-03-05, 18:30   #269
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
Tak wlaśnie sądziłam, że będę musiała zrobić 3 sztuki.

Nie wiem czy wiecie, ale dzis jest... DZIEŃ TESCIOWEJ!!! Na szczęście dla MisQi nie jest to dzień świekry, czyli matki męża
hehe a no juz w tv nawet o tym trabią
i mimo, że ona nie uważa mnie jeszcze za swoją synowa, dla mnie to już teściowa przez wielkie T uprzedziłam sie juz i koniec . Trzeba bylo kupic jej jakiegos 'chwaścika' i zaleciec z zyczeniami

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 20:33   #270
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a jak je bedziecie robic?? bo ja sie nad tym zastanawiam

a co do winietek- to napewno chce aby były

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości