![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Ile Ty masz lat, 5? ''Nawet mi ciuchów nie chcę pożyczać'' faktycznie, to powód by przekreślić szczęście siostry, pogrążyć ją w smutku i odbić jej faceta, gratuluję egoizmu i niemałej głupoty. Powinnaś cieszyć się jej szczęściem a nie próbować je niszczyć. Ciągle tylko Ty, Ty, Ty! ''CHYBA NIC JEJ SIĘ NIE STANIE JAK PRZESTANĄ SIĘ SPOTYKAĆ'' a Tobie do cholery się stanie?! po co to komplikować, niech brną w to dalej bo widocznie są szczęśliwi a tego kwiatu jest pół światu dziewczyno i nie trzeba przy tym ranić trzeciej osoby, bogu ducha winnej. A poza tym to Ty nigdy nie będziesz szczęśliwa z takim podejściem. ''MUSZĘ KOGOŚ MIEĆ I JUŻ, BO TERAZ KOGOŚ POTRZEBUJĘ'' ludzie to nie zabawki, na prawdziwe uczucie trzeba zasłużyć i co najważniejsze cierpliwie czekać. Ponadto uwzględniłaś iż facet studiuje, ma auto, kasę. W dużej mierze też pewnie o to Ci chodzi. Takie laski, które prowokują zachowują się szmaciarsko. To się nie podoba facetom, którzy chcą czegoś prawdziwego, ewentualnie wziął by Cię na jedną noc, bo z tego typu dziewczyną związku zbudować się nie da. I na to zasługujesz, typowa egoistka! ja moim znajomym, przyjaciołom, i rodzinie co najważniejsze, oddałabym wszystko byle żeby widzieć, iż szczerze się uśmiechają dzięki mnie a nie wylewają miliony łez i zaliczają pasmo nieprzespanych nocy i to w dodatku z mojego powodu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie nie umrze, ale co ja Ci będę tłumaczyć, skoro podchodzisz do sprawy w taki sposób? ![]() Dobrze, że wymieniłaś choć 1 cechę niematerialną tego bożyszcza ![]() Wiem, że watek jest już z pewnością dawno nieaktualny, ale po prostu nie mogłam się powstrzymać, by czegoś nie napisać. No i mogę dać sobie rękę uciąć, że po świecie chodzi mnóstwo małolat o podobnym rozumku, więc wątek można traktować jako ogólny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.