|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Cytat:
bardzo mądra z Ciebie Dziewczyna.
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to uwielbiam... zreszta byl najwiekszy wybor wzorow i kolorow :P jak zaczelam nosic C niby tez bylo ok a teraz nosze D no ale coz ... przynajmniej kolegom sie podoba |
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tego nie odczuwam, jest okej haha! to to ja też wiem ![]() kochana Izumi |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, miło słyszeć ![]() Szkoda że polak zawsze po szkodzie mądry ![]() Marzeniątko, nie przesadzaj bo się naprawdę mocno zarumienię ;] Buziaki **Andziuchna - jestem w stanie zrozumieć że chciałabyś mieć mniejszy biust - np. B. Ja zawsze miałam duży i marzyłam o takim małym, jędrnym zgrabnym biuściku, żeby właśnie móc biegać bez obawy że sobie zęby powybijam biustem Albo właśnie żeby nosić bluzki bez ramiączek itp. Ale później jak mi zleciał tak bardzo to wcale nie był wygodniejszy ani jędrny - flaczek ;] Załamałam się i chciałam z powrotem mój dawny Kobieta zmienną jest
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
a no, zmienna.
ja dzisiaj jakaś nijaka. niby te kilogramy lecą, ale ja tego nie widzę. kurcze. |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
ooOOoo widze ze tu jakies ciekawe rozmowy sie prowadza
heh ja tez zaczelam sie odchudzac, najpierw bylam na tygodniowej diecie kapuscianej i schudlam 3,5 kilo a teraz ograniczam sie w tym co i ile jem, no i zaczelam wiecej cwiczyc, dzis mam 6 dzien a6w mam nadzieje ze to cos da...
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
napewno coś da
![]() a jaka jest Twoja obecna waga? wzrost? cel? ^^ |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
waga 69 wzrost 167 a cel? chcialabym zejsc z waga ponizej 60
, no i zrobic cos z moimi nogami, bo sa dosc...obszerne. cwicze ale zamierzam tez zaczac biegac. wczesniej jak sie odchudzalam to zawsze brzuch mi spadal a nogi byly ciagle takie same teraz postanowilam sobie ze musze cos z tym zrobic bo mimo ze to akceptuje to wcale mi sie to nie podoba
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Izumi dokladnie zmienna
to dobre slowo- baaaardzo je lubie ;DMarzeniatko- fajna fotka ![]() a ja wczoraj mialam impreze i sie dzis koszmarnie czuje- raz ze wyrzuty sumienia po spozytych kaloriach a dwa kac yhhh :/ no ale dzis juz bede przykladnie jadla i cwiczyla- obiecuje
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna2639 - Welcome
![]() Marzeniątko - może tego nie widzisz, ale to dlatego, że widzisz się codziennie Ale skoro inni widzą i ubranka zaczynają być za luźne to chyba już jest jakaś radość ne? Ja zawsze jak się zaczynałam odchudzać to sobie robiłam w zdjęcia w bieliźnie (przód, bok, tył) i po jakimś czasie robiłam zdjęcia porównawcze. Różnica potrafi być powalająca!!!Andziuchna - no! żeby mi to było przedostatni raz ...... w tym miesiącu ...
|
|
|
|
|
#251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi się wczoraj tak ćwiczyć nie chciało :P ale jak juz zaczęłam, to z górki ![]() powodzenia w leczeniu kaca a za fotkę, dziękuję ![]() Cytat:
![]() to wczorajsze narzekanie, to wiązało się z tym, że miałam jakiś taki humorek, nie do życia. dzisiaj jest lepiej, żyć się chce! ![]() miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko to dobrze ze jest lepiej
![]() Izumi hi hi ... dobrze ze miesiac sie konczy ![]() a ja niecierpie kaca bo zawsze mam ochote na jakies fast foody albo slodycze ale dzis sie super trzymam i nie odstepuje od dietki ;D oby dotrwac a i humor jakos sie poprawil bo jest suuuuuper pogoda i obiadek sie gotuje ;D |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny to moze podpowiecie mi jakies fajne sposoby na nogi? nie wiem jakies cwiczenia czy cos...
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko Mi 2 kg juz spadlo ale patrze ze z ciebie to dopiero laska ba wakacje bedzie
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
andziuchna - to lecz kaca lecz i nie grzesz
![]() justyna2639 - jakieś fajne ćwiczenia na nogi.. napewno skakanka a takto to nie wiem, chyba musisz wpaść do lasek na forum, na dział "Fitness" tam znajdziesz lepsze porady od moich ![]() Madallllena - to gratuluję tych 2 kg jak dotąd a laska, ha. no będzie jak choolera ^^tylko wiecie co, czeka mnie cięzka końcówka kwietnia i początek maja, po pierwsze primo moje imieninki, bo drugie na noc przyjeżdża do mnie kuzynka, w majówkę.. i chyba z dietą będzie cieżko. ^^ |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
skakanka mowisz... heh udalo mi sie ja zanlezc po trudnych wspinaczkach na stokach i grzebaniu w szafkach jest
znalazla sie tak tak teraz bede skakac
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
no skakaj, skakaj
![]() ja ostatnia mam jakąś skakanko-manię. skaczę, po 1000 razy dziennie jakoś mi to sprawia radość ;]napewno na nóżki, też biegi będą dobre i rowerek
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
no tak silownie mam srednio raz na tydzien, a co do biegania to juz planuje tylko niech deszcze przestanie padac
1000 mowisz to duzo ja tez sobie wzielam teraz i ledwno 50 mi sie udalo zrobic, ale to dopiero poczatek
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też
![]() wiesz, Justynko ja jakoś nigdy nie wytrzymałam tyle na diecie. ![]() zawsze to było, tak od jutra się odchudzam.. taa i odchudzałam się jakieś 3 dni i nic więcej, a jak założyłam ten wątek, to i andziuchna i Izumi mnie pozytywnie nakręcają i wiem, że uda mi się ![]() Kiedy spadły pierwsze kilogramy, umierałam ze szczęścia. Z czasem przyłączałam do innych dziewczyn i są one dla mnie taką grupą wsparcia ![]() to forum powinno dostać nagrodę nobla, bo dzięki nim, osiągam sukces. |
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie zgadzam sie
ja tez tak odkladalam mowilam ze przeciez nie jest tak zle, ze jeszcze czasem moge znalezc spodnie dla siebie, wiec wygladam normalnie, ale zdalam sobie sprawe ze tak naprawde nie podobam sie sobiefakt kiedys schudlam 14 kilo i doszlam do 60 ale to nie bylo jeszcze to co chcialam osiagnac. na wadze bylo ok ale ja sie sobie nie podobalam a teraz to juz kompletnie sie zaniedbalam ![]() ale teraz sie uda
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
uda nam się, razem będzie lepiej
![]() ja muszę sobie jeszcze jakieś fajne ćwiczonka wymyślić, na wieczorek ![]() bo w taką monotonię wpadam ![]() a powiedz mi, stosujesz kochana jakąś dietkę? czy tak ogólnie? |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz po tej kapuscianej diecie to jem o wiele mniej, wcale nie jem ziemniakow, kaszy, makaronu, chleba, miesa smazonego i oczywiscie slodyczy, to sie pewnie jeszcze sie zmieni bo dzis jest 4 dzien jak skonczylam tamta diete wiec mam jeszcze pozostalosci. przerzucilam sie teraz na mieso pieczone, ryz brazowy, odtluszczone mleko wiecej owocow i warzyw, no i chrupki chleb. ale chce jeszcze poszukac jakiejs dobrej diety ale zeby to glodowka nie byla.
no ale oprocz diety to cwiczenia 2 razy dziennie po srednio 40 min to tez wazne.
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
ja South Beach
- wielbię.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze moze sprobuje
ale jeszcze nie teraz
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
jeju widze ze ta dietka Twoje to dosyc wymagajaca jest... pierwsza faza 2 tygodnie troche duzo... ale powiedz jak to bylo jak ja stosowalas
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, ja zaczęłam od II fazy, bo dziewczynki poleciły mi, żebym nie była na I bo jestem za młoda i potrzebuję więcej składników odżywczych [np. węgli] /mam 15 lat/
i powiem Ci, że mi SB służy ale to jest kwestia tego, jak kto chce,ja dzięki Vadi odkryłam że SB jest dla mnie, a Ty po prostu musisz znaleźć coś, co dobre będzie dla Ciebie, dieta dostosowana do Twoje życia, Twojego trybu i tak abyś Ty się dobrze czuła
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
oo widze ze sie dziewczyny rozpisaly
))to ja dodam ze i mi watek pomogl bo szczerze mowiac jak zaczynalam to nie wierzylam ze uda mi sie schudnac tyle w takim krotkim czasie... oczywiscie czasami grzesze ale wiadomo- zycie jest za krotkie zeby pozbawiac sie wszystkich przyjemnosci ![]() a co do nog to tez skacze na skakance i cwicze na stepperku a takze dodalam do codziennych cwiczen 8 minut na nogi polecone przez Izumi (dzieee- kuuu- jeee ![]()
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko
no pomysle nad tym ale wiesz nie dlugo szykuje mi sie impreza rodzinna-komunia, nie to ze chce sie obzerac ale wiesz jak to jest... poki co jeszcze czuje efekty mojej poprzedniej diety i chce narazie to utrzymac, takze w tym tygodniu nie zamierzam nic probowac, ale moze potem sprobuje ![]() andziuchna heh ja tez mam taka nadzieje co do swoich nog no ale oczywiscie trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
justyna2639 dzieki na pewno Nam sie uda
![]() a co do imprez rodzinnych to mozna sobie pozwolic na male obzarstwo raz na jakis czas
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
andziuchna napewno będziesz miała zacne nóżki
![]() co do tego obżarstwa, ja się będę obżerać w imieniny, a co! żżżaartujjjęęęę. /no znaczy, ten wcale nie duzo, tak chociaż ciastko będę się pilnować /
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

bardzo mądra z Ciebie Dziewczyna.

no ale coz ... przynajmniej kolegom sie podoba 
wystarczy Marzena 
Dziękuję, miło słyszeć 
, no i zrobic cos z moimi nogami, bo sa dosc...obszerne. cwicze ale zamierzam tez zaczac biegac. wczesniej jak sie odchudzalam to zawsze brzuch mi spadal a nogi byly ciagle takie same
teraz postanowilam sobie ze musze cos z tym zrobic bo mimo ze to akceptuje to wcale mi sie to nie podoba