Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-17, 13:26   #241
Sosnowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

A no pewno, ze fajna
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 13:32   #242
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
Nie no. .. co tu taka masakryczne cisza. Ja wiem, że mamy w postach dobry wynik, ale to nie powód, żeby osiadać na laurach
Właśnie!!! Przychodzę dzisiaj i co? Tylko jedna strona. Dziołchy do roboty!!!

Martuś Słonko pewnie ja się chętnie spotkam, ale pewnie po świętach kochana, jeśli Ci będzie pasowało, wiadomo jak ten tydzień wygląda. Właśnie wróciłam z uczelni i czaję na pogodę i męża co by okno umyć w pokoju

Dziś koleżanki mnie wyciągnęły na pizze, więc byłam i wszamałam cały, spory kawał, ach jaki ja obżartus jestem. Wczoraj mama mnie wkurzyła, bo powiedziała że cały dzień jem, ale cóż poradzę jak ciągle jestem głodna. Kobitki na uczelni mnie pocieszają, że tylko w brzuch mi idzie mam nadzieję, że mówią prawdę Wersta - Ty babulencjo piękna gdzie Ty ten tłuszczyk widzisz, jesteś zgrabna i szczuplutka, a brzusio będzie się rozrastał bo masz w nim jeden z największych skarbów w Twoim życiu, ciesz się piękna, bo urody to Ci tylko dodaje

Ja dziś tylko wsłuchuję się w tego mojego bączka, który tak intensywnie co chwilę puka do mamusi, jestem taka zakochana w swoim dziecięciu, że słów brak.

Mijalea co do ruchów wiesz nie martw się, to naprawdę indywidualna sprawa. Wszystko zależy od dzidziusia, budowy mamy. Poza tym wiesz ostatnio pisałaś, że Twoje maleństwo ma 200 g może jeszcze musi nabrać masy, moje miało prawie 300 na ostatniej wizycie. Oprócz tego jeszcze dochodzi kwestia temperamentu, przecież te nasze małe bąble też mają swoje charakterki, jedne to śpiochy, a inne łobuzy

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 13:52   #243
Sosnowa
Zakorzenienie

No, Kasiulka! Może wreszcie Ty rozruszasz towarzystwo, bo jakieś markotne dziś

U nas nieźle leje. A niech pada, żeby się szybciej zielono zrobiło
Stary 2008-03-17, 14:10   #244
marticia
Zakorzenienie

Sosnowa myslalam ze padne jak to przeczytalam...no normalnie jak to sie zdarzylo, ze dzidzius okazal sie innej plci???? jeszcze u mnie jakie beda jaja jak w srode na usg 3d wyjdzie, ze tez to nie Mario a Maria..hahaha. A juz wszystko kupione piekne niebieskie.

MaladT, a ja Ci daje wielkiego na lepsze samopoczucie!

Wersta, kopa Ci zasadze i tyle bedziesz narzekala...no w koncu jestes w ciazy! ciesze sie, ze i tak utylas duzo mniej niz my...ja odkrylam 6 kg na plusie!!!! o matulko!

Dziewczynki, ale mialam przeboje rano. Ja do pracy, a tu mi krew z nosa cieknie jak nie wiem i zatamowac nie moge...jakos tak slabo mi sie robilo, nic, wyszlismy. Cale szczescie,z e Malz mnie odprowadzal do autobusu, bo idziemy idziemy i ...zemdlalam. No nie wiem co sie dzieje, cale sczzescie, ze ide na usg teraz, bo czy to zwykla przypadlosc ciazowe czy tez cos...hmmm...pierwszyr az w zyciu zemdlalam. Ale Malz mnie trzymal, a zaraz ludzie sie zbiegli i kazdy chcial pomoc, przyniesli krzeslo, przyniesli wody i juz mi lepiej bylo...normalnei cudowni sa tu ludziska.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 14:10   #245
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Ja slabo sie dzis udzielam, bo wiadomo pierwszy dzien w pracy po 2 miesiecznej nieobecnosci i kazdy podziwia moj brzucholek hehehe ale juz sie zaklimatyzowalam i w miare mozliwosci bede bywac

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 14:18   #246
Sosnowa
Zakorzenienie

Marticia, ja nie mialam żadnych racjonalnych przesłanek żeby uważać, że to chłopiec. Po prostu byłam nastawiona na mężczyznę, początkowo ostrożnie, a potem się tak nakręciłam, że szok. I dlatego się zdziwiłam, bo dzisiaj byliśmy na usg i się młode ujawniło
Stary 2008-03-17, 14:28   #247
marticia
Zakorzenienie

No to cudownie, bo dla naszych chlopow kolejna piekna pani dolaczy. Moj niby sie ujawnil, ale ja tam nie widzialam nic, wiec dopoki nie zobacze...

Anisia, no to stalas sie obiektem westchnien teraz wsrod znajomych. nie dosc ze z pieknym brzuszkiem to jeszcze pieknie przyrumieniona madryckim sloneczkiem
Stary 2008-03-17, 14:29   #248
Sosnowa
Zakorzenienie

Judi! Ty też dostałaś pewnie u doktorka wydruk z USG z takimi tablkami i wykresikami. Masz go rozszyfrowanego?
Ten wykresik, to wiesz co to jest?
Stary 2008-03-17, 14:34   #249
wersta
Zakorzenienie

dziękuję Kobieciny za dobre słowa ech, może mi z czasem przejdzie ten tłuszczowy dół

mamy 3 typy imienia dla Pani Płód. zuzanna zofia ida. ależ muszę iść na ustępstwa nici z łucji i basi
a i tak tż wybierał same kwasy moim zdaniem, więc te 3 są w sumie najlepsze
człowiek tyje, cierpi, wygląda jak tucznik i nawet nie może łucji wybrać
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 14:38   #250
Sosnowa
Zakorzenienie

Hehe, u nas tez będą przeboje z wyborem imienia. Ja bym dała jej coś koło Olki, ale nie wiem, czy mojemu się spodoba, poza tym tak się moja siorka nazywa.
Stary 2008-03-17, 14:41   #251
marticia
Zakorzenienie

Mi tam sie podoba Zuzia, ale ostatnio jakos duzo tych Zuziek sie porobilo, wiec moze Ida?

A dziewczynki, mam dobra nowine dla siebie, bo na zwolnienie ide juz od kwietnia!! hurraaaa!!!
Stary 2008-03-17, 14:44   #252
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Mi tam sie podoba Zuzia, ale ostatnio jakos duzo tych Zuziek sie porobilo, wiec moze Ida?

zuzannę przełknę, ale chciał julię lub wiktorię - a to jest dopiero plaga w moich okolicach. normalnie co 2ga dziewczynka ma któreś z tych imion.
Stary 2008-03-17, 14:48   #253
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
dziękuję Kobieciny za dobre słowa ech, może mi z czasem przejdzie ten tłuszczowy dół

mamy 3 typy imienia dla Pani Płód. zuzanna zofia ida. ależ muszę iść na ustępstwa nici z łucji i basi
a i tak tż wybierał same kwasy moim zdaniem, więc te 3 są w sumie najlepsze
człowiek tyje, cierpi, wygląda jak tucznik i nawet nie może łucji wybrać
Wersta siostro
ja też o Łucję walczę, by choć ją wziął pod uwagę oprócz Igi. nawet dziś rano mu na maila wysłałam znaczenie imienia
(http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,335 )
a jaki jest główny argument? to imię jak dla cioci, nie dla dziewczyny taaa
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 14:50   #254
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, dobrze, ze maz pojechal ze mna dzis na zakupki, bo kupilismy troche rzeczy, i jestem happy, bo tego wlasnie mi brakowalo do wyprawki, a ze sie wahalam co wybrac, to maz kazal brac wszystko i mam juz conieco dla dzidzi

Zalaczam zdjecia, a ten piesek to zakupil tatus, chyba zmiekl sam bo ja nawet nie zwrocilam uwagi na pluszaki, a on wybral jakiegos misio-pieska i uparl sie, ze go kupimy

Ale jestem podexcytowana, ze az malenstwo zaczelo kopac

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG1894.JPG (112,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1895.JPG (107,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1896.JPG (110,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1897.JPG (114,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1899.JPG (117,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG1900.JPG (117,8 KB, 9 załadowań)

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 14:50   #255
Kasiulka22
Zakorzenienie

No rozkręcacie się kochane i byle tak dalej. Moja córcia o ile pozostanie córcią będzie Olcią

Marticia współczuję Ci kochana tego omdlenia ja jeszcze tak całkowicie to nie padłam nigdy i nie chciałabym tego przeżyć. Bardzo fajnie, że od kwietnia idziesz na zwolnienie, będziesz wypoczywała i siedziała z nami na Wizażu

Werstuś super imiona, bardzo mi się podobają

Stary 2008-03-17, 14:52   #256
asiula_n
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość

Mijalea co do ruchów wiesz nie martw się, to naprawdę indywidualna sprawa. Wszystko zależy od dzidziusia, budowy mamy. Poza tym wiesz ostatnio pisałaś, że Twoje maleństwo ma 200 g może jeszcze musi nabrać masy, moje miało prawie 300 na ostatniej wizycie. Oprócz tego jeszcze dochodzi kwestia temperamentu, przecież te nasze małe bąble też mają swoje charakterki, jedne to śpiochy, a inne łobuzy
No ja też się tym pocieszam, bo mimo tego że właśnie zaczynam 23 tydzień, to moje maleństwo jest mało ruchliwe. Dziwi mnie to, bo na ostatnim USG wyszła waga 450g a to raczej duzo, ja jestem względnie szczupła, wiec moja masa nie powinna byc tu przeszkodą, nie wiem dziwne to... No ale mam łożysko na przedniej ścianie, wiec może to amortyzuje ruchy tej mojej podobno dziewczynki

Cytat:
Dziewczynki, ale mialam przeboje rano. Ja do pracy, a tu mi krew z nosa cieknie jak nie wiem i zatamowac nie moge...jakos tak slabo mi sie robilo, nic, wyszlismy. Cale szczescie,z e Malz mnie odprowadzal do autobusu, bo idziemy idziemy i ...zemdlalam. No nie wiem co sie dzieje, cale sczzescie, ze ide na usg teraz, bo czy to zwykla przypadlosc ciazowe czy tez cos...hmmm...pierwszyr az w zyciu zemdlalam. Ale Malz mnie trzymal, a zaraz ludzie sie zbiegli i kazdy chcial pomoc, przyniesli krzeslo, przyniesli wody i juz mi lepiej bylo...normalnei cudowni sa tu ludziska.
Matrica ja zemdlałam w 13 tygodniu w autobusie, akurat jechałam na uczelnie i dobrze, że w tym autobusie była koleżanka z roku, która wiedziała że jestem w ciaży. Od razu znalezli sie silni panowie, którzy mnie z tego busa wynieśli i wezwali pogotowie, na szczescie ze mna wszystko było oki, ale stresa przezyłam strasznego, wiec szczerze współczuje a swoja droga może powinnaś pójsc na L4 i gwizdac na prace, tym bardziej, że musisz dojeżdzać.

A ja bylam dziś na lumpeksiarskich zakupach! Jakie cuda pokupowalam to szok!!!! 2 pary dzinsów, z 10 bodziaków, 2 pajacyki, sliczna rózowa kurteczkę i boski śliniaczek, a za wszystko zapłacilam jakies 25 zł!!!! Ciuszki sa w idealnym stanie, większości firmy Next, albo Cherooke. Muszę zrobic fotki to sie pozachwycacie razem ze mną
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:05   #257
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Judi! Ty też dostałaś pewnie u doktorka wydruk z USG z takimi tablkami i wykresikami. Masz go rozszyfrowanego?
Ten wykresik, to wiesz co to jest?
na jednym masz wagę, tym rosnącym a e różne liczby to wymiary Kojarzę, bo jak mierzył główkę, brzuszek to własnie te liczby wyszły
a powiem Ci, ze kuzynka mężą napotkała na tą Twoją gieniową w wojewódzkim. Powiedziała, że gorszego lekarza nie poznała. Gieniowa kazała jej rodzic naturalnie, mimo iż dziewczyna ma jaskrę co jest bezwzględnym wskazaniem do cesarki, dziewczyna mogła stracić wzrok. A ta do niej ze to żaden argument..., że ona przeciwskazań nie widzi.... miała cesarkę tylko temu, że rozwarcie na 8 cm a zadnej akcji porodowej, bo była przygotowywana cały czas do porodu SN. Zrobili jej wkońcu tą cesarkę i Bogu dzięki bo okazało się, ze dziecko było tak owinięte pępowiną że nie miał szans na normalny poród.
Marticia trzymaj się i dbaj o siebie, jakie szczęście że mężuś szedł z Tobą....

Asiula n a gdzie Ty miezkasz??? Bo ja bym chciała mieć taki lempeksik koło domku zazdroszczę
Mija ciuszki boskie, jak ja kocham takie pajace......... cudnie. Pozatym wysłąłam Ci zaproszenie na NK

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:06   #258
marticia
Zakorzenienie

Kasiulku, no kiedys w koncu musi byc ten pierwszy raz..teraz to mi sie smiac chce, ale wtedy to nie bylo tak wesolo. No mama nadzieje, ze to juz sie nie powtorzy bo bede sie bala samej chodzic po ulicy.

Mijalea, ale super sa te pajacyki..normalnie pierwsza klasa..ech..ja to juz tylko wzdycham na widok tych ubranek, tyle tego..jak wchodze do sklepu to wtedy to dostaje zawrotow glowy.

Asiula...no to na fotoski czekamy, a na te L4 to ja spadam, a co mi tam wlasnie
Stary 2008-03-17, 15:08   #259
Kasiulka22
Zakorzenienie

Mijalea kochana śliczne ciuszki

Asiula widzisz to faktycznie też może być przyczyna amortyzacji ja mam łożysko na tylniej ścianie.

Stary 2008-03-17, 15:09   #260
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

No ja też się tym pocieszam, bo mimo tego że właśnie zaczynam 23 tydzień, to moje maleństwo jest mało ruchliwe. Dziwi mnie to, bo na ostatnim USG wyszła waga 450g a to raczej duzo, ja jestem względnie szczupła, wiec moja masa nie powinna byc tu przeszkodą, nie wiem dziwne to... No ale mam łożysko na przedniej ścianie, wiec może to amortyzuje ruchy tej mojej podobno dziewczynki

Z ruchami juz u mnie lepiej, dzis w nocy maluch baraszkowal, a w ciagu dnia tez cos czuje jakby male kopanie
Ciekawe ile moj maluch teraz wazy
Dzwonilam nawet do leakrza zapytac czy ta ostatnia waga to nie za malo, ale mowil, ze wszytsko w porzadku. A martwilam sie, bo siostra miala juz raz ciaze, w ktorej dzieciatko przestalo rosnac, zorientoano sie wlasnie po malej wadze.
Byly slabe przeplywy przez pepowine, ktore potem to juz nawet wsteczne byly, i w 6 miesiacu ciaze musiano rozwiazac, a dzieciatko bylo za slabe by przezyc.
Mam nadzieje, ze ten moj lobuziak jeszcze nabierze wagi.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:12   #261
dorbar
Wtajemniczenie

Witajcie Laseczki. Ale jest zła bo tak dużo do Was napisałam i coś mi się z kompem stało i zniknęła wiadomość.Masakra, a nie chce mi sie wszytskiego od nowa pisać. Ale się wkurzyłam.

Super macie, że czujecie ruchy, ja jeszcze czekam.

MALADAT chciałam Cie pocieszyć i napisałam w skrócie co przeżyłam, ale komp mi się zawiesił i znikneło wszystko. Jak będziesz przypadkowo w POznaniu to mogłybyśmy się spotkać i pocieszyć się wzajemnie. Albo moze jak byś chciałą to odwiedziłabym Cię w Toruniu. Trzymaj się Kochana.
Stary 2008-03-17, 15:13   #262
wersta
Zakorzenienie

Mijalea nie przejmuj się mała ilością ruchów. mój najstarszy brat przeciągał się u mamy w brzuchu raz dziennie. ma prawie 40 lat i nadal taki nieruchawy
Stary 2008-03-17, 15:13   #263
marticia
Zakorzenienie

A ja tam nie mam pojecia gdzie mam lozysko, ale wczoraj malec dal mi do wiwatu, ze zasnac nie moglam..tak sie rozszalal o godz. 1 w nocyu, bo tatus..zapragnal rozmow z synkiem. No i jak tak gadal do niego, ten tak zaczal kopac, ze musialam ich rozdzielic, a malemu spiewac kolysanki, bo zasnac nie moglam..hihihi.

Judi, takie to niektore lekarze sa beznadzijni..ja wczoraj czytalam taka historie 20-letniego chlopaka, ktory zostal ojcem, ale jego dziewczyna zmarla przy porodzie, bo miala tetniaka na glownej aorcie. Najstraszniejsze jest to, ze ona 3 tygodnie wczesnije zaczela cierpiec na bole w klatce piersiowej i byla w 3 szpitalach z prosba o pomoc, ale we wszystkich albo ja wysmiano nazywajac histeryczka albo kazano duzo wypoczywac i pic..kefir. Gdyby nie zbagatelizowanie problemu, dziewczyne daloby sie uratowac.
Stary 2008-03-17, 15:14   #264
marticia
Zakorzenienie

Cytat:
Mijalea nie przejmuj się mała ilością ruchów. mój najstarszy brat przeciągał się u mamy w brzuchu raz dziennie. ma prawie 40 lat i nadal taki nieruchawy
Stary 2008-03-17, 15:19   #265
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam nie mam pojecia gdzie mam lozysko, ale wczoraj malec dal mi do wiwatu, ze zasnac nie moglam..tak sie rozszalal o godz. 1 w nocyu, bo tatus..zapragnal rozmow z synkiem. No i jak tak gadal do niego, ten tak zaczal kopac, ze musialam ich rozdzielic, a malemu spiewac kolysanki, bo zasnac nie moglam..hihihi.

Judi, takie to niektore lekarze sa beznadzijni..ja wczoraj czytalam taka historie 20-letniego chlopaka, ktory zostal ojcem, ale jego dziewczyna zmarla przy porodzie, bo miala tetniaka na glownej aorcie. Najstraszniejsze jest to, ze ona 3 tygodnie wczesnije zaczela cierpiec na bole w klatce piersiowej i byla w 3 szpitalach z prosba o pomoc, ale we wszystkich albo ja wysmiano nazywajac histeryczka albo kazano duzo wypoczywac i pic..kefir. Gdyby nie zbagatelizowanie problemu, dziewczyne daloby sie uratowac.
Przerażające....:/:/ Jakiś koszmar, chyba bym zabiła...:/

Słoneczka powiedzcie mi co myślicie o tym wózku?? Chodzi mi jak chłopak będzie wyglądał w takich kolorach? Nie jak pedałek??
http://www.allegro.pl/item330853154_..._gratisy_.html

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:19   #266
andape
Rozeznanie

Mijalea - wow, ubranka cudne a pluszak rozklada na łopatki

Cytat:
Baaaaabyyyy! Ale jaja, a własciwie to ich brak Moje dziecię okazuje się kobietą płci odmiennej
Mamusia jest w totalnym szoku. Jak widać ma intuicję na poziomie pantolfelka. No przkonana byłam że to chłop.
Hi...Hi... gratuluje i wiem doskonale co czujesz - ja byłam tak pewna dziewczynki ze się o mało z męzem nie założyłam a to byłby spory blad.Jeszcze raz gorąco gratuluje

Cytat:
a teraz pokażę przyczynę mojego mega doła. jestem tłusta i załamana wczoraj aż się popłakałam
Kobieto - jak to mówi mój mąż : "natłuc Ci" - jesli Ty jestes tłusta to ja sie ludziom na oczy nie powinnam pokazywac.Wyglądasz naprawde super.Lepiej sobie kup nowe lustro bo to co masz to widocznie nadaje sie do

Cytat:
Zuzia jak najbardziej a na Zosie tez próbowałam męzulka namówic (oczywiscie zanim sie okazało, że z Zosi zrobił sie Maksik)

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
Wersta siostro
ja też o Łucję walczę, by choć ją wziął pod uwagę oprócz Igi. nawet dziś rano mu na maila wysłałam znaczenie imienia
(http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,335 )
a jaki jest główny argument? to imię jak dla cioci, nie dla dziewczyny taaa
Walcz kobieto walcz - mój męzus na poczatku nawet nie chciał słyszec o Maksymilianie ale tak długo go torturowałam, że pewnego dnia zaskoczył mnie stwierdzeniem "wiesz co, a moze Maksiu?".Normalnie szczękę zbieralam z podłogi.A co do argumentów to gorszego niz moja tesciowa na Maksia chyba nie ma- kojazy jej sie z psem (i chyba nie jej jednej) ale my mamy to gdzies.Ile jest kanarków Kubusiów, krów Ig, Jadziek albo Basiek, kotów Macków a kot mojej siostry jest Antoni.Ale mnie sie wiekszosc tych imion podoba i to nie powód, żeby dziecko nie mogło miec takiegoi imienia jesli rodzicom sie podoba

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/2...010113.png</a>

http://s5.suwaczek.com/200807094674.png
andape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:22   #267
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość

Słoneczka powiedzcie mi co myślicie o tym wózku?? Chodzi mi jak chłopak będzie wyglądał w takich kolorach? Nie jak pedałek??

Judi kochana mi się wydaje, że zbytnio do chłopca nie pasuje.
Stary 2008-03-17, 15:25   #268
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość

Judi jesteś boska

Tak serio to uważam, że kolor jak najbardziej ok dla chłopczyka, jak był moment że zastanawiałam się nad Bolderem, co prawda 4 to właśnie myślałam nad tym kolorkiem a nie wiedziałam czy będę mieć chłopca czy dziewczynkę Chociaż na pewno jest jasny i może się szybko brudzić, ale co za problem wyprać. Moja teściowa mówiła właśnie, żeby tylko kolor nie za jasny... a dlaczego, zdejmę sobie materiał i wypiorę, żaden problem. Kolor ma mi się podobać, nie chcę żadnego ciemnego, grobowego, ani innych oklepanych kolorów. Może mój groszek to nie szczyt inwencji twórczej, ale mnie bardzo się podoba, jest taki żywy, radosny i o to właśnie chodziło!

Stary 2008-03-17, 15:26   #269
asiula_n
Rozeznanie

Moje dzisiejsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SD531735.JPG (85,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SD531736.JPG (115,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SD531739.JPG (111,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SD531740.JPG (96,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SD531737.JPG (75,4 KB, 3 załadowań)
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 15:28   #270
wersta
Zakorzenienie

Judi moim zdaniem kolor jest spoko.
jak będę wybierać na pewno wezmę kolor nie kojarzony z płcią, bo wózek przyda się chyba dla drugiego dzidziusia, a nie wiadomo co się wykluje następnym razem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości