![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Taki:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Sliczniusi, tez myślałam nad takim - uwielbiam białe kwiaty na slubie
![]() A tak z innej beczki, tak sobie pomyślałam o sukience na poprawiny i sobie wymyśliłam żeby nawiązujac do dnia poprzedniego była:....Biała! Oczywiście nie druga ślubna tylko taka prosta krótka gładka. Co o tym myślicie - przesada z ta białością? |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() madlen bardzo ładny bukiet,delikatny,ale sliczny ![]()
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Madlen ładny bukiet. Na początku nie rozumiałam /cyferek/ ale teraz sama mam ochote tak pisać /25/
![]() Jutro ostsatnia przymiarka sukni i zakup alkoholu iiiiiiiiiiiiiiiii koniec bo będzie wszystko załatwione ![]() ![]() Troche teść niespodziewanie zaczął kombinować nie wiem co. Było od dawna wiadomo, ze poprawin nie będzie. A teraz on postanowił, ze u nich w mieszkaniu zaprosi swoje rodzenstwo z rodzinami i zje sie resztki z wesele. Problem jest taki, ze mieszkanie teściów jest małe, on nie ma samochodu a od domu weselnego jest jakieś 50km , nie wydaje mi sie zeby zostały jakieś resztki nadajace sie do zabrania a on ma dużo tej rodziny. Zresztą co z moją rodziną? przecież jej nie zostawie a moi rodzice mieszkają jeszcze dalej. A on jest kompletnie głuchy na argumenty, zresztą teściowa też nie chce tych poprawin. Paranoja. wniosek taki, ze ktoś w rodzinie zawsze będzie miał jakąs wizje odmienna od wizji nowożenców. No ale jeszcze troche czasu jest, moze da sie go storpedować ![]()
#245 |
Rozeznanie
|
Sliczniusi, tez myślałam nad takim - uwielbiam białe kwiaty na slubie
![]() A tak z innej beczki, tak sobie pomyślałam o sukience na poprawiny i sobie wymyśliłam żeby nawiązujac do dnia poprzedniego była:....Biała! Oczywiście nie druga ślubna tylko taka prosta krótka gładka. Co o tym myślicie - przesada z ta białością? tez chyba wybiote biale kwiaty... pieknie wygladaja i taka swieza zielen... mmm ![]() o poprawinach tez myslalam zeby biala kiece albo srebrna wykombinowac... ![]()
#246 |
Zakorzenienie
|
Kwiaty w tym bukiecie, nie są białe, tylko jasno kremowe, gwoli ścisłości.
I takie też będa w moim. Straszna paranoja z ceną : 120 zł! O_o
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
u mnie bukiet ślubny też ma kosztowac 120zł, w kwiaciarniach chyba tyle sobie liczą za bukiet ślubny a nie za kwiatki z jakich ma być
straszne te ceny Madlen bukiecik śliczny ![]()
#249 |
Raczkowanie
|
U mnie babka zazyczyla sobie 160-180 zloty za bukiet z roz w pelni lata zwariowala?? a mowili ze taka dobra ta kwiaciarnia i nie droga, zastanawiam sie co to bedzie w drogiej kwiaciarni
![]() Agata R widze ze ty tez z czestochowy Poplotkujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Dlatego ja doszlam do wniosku ze sama sobie zrobie bukiet, sadze ze taki prosty to nie problem. Ostatecznie jak beda mi sie w tym dniu rece trzesly to mama zrobi zwlaszcza ze ma zdolnosc do takich rzeczy
![]()
#251 |
Rozeznanie
|
Wypijemy szampana na toast, a pozniej to sie w sumie zobaczy. Nie przepadam za alkoholem, wiec moze jedynie to drinka sobie wypije ![]() ![]()
#252 |
Raczkowanie
|
Ja moze tak zrobie bukiecik swiadkowej sama nie wiem bo chcialam zeby miala taki stroik z kwiatkow na reke, ale moze jeszcze po prostu wezme dla niej jedna dluga biala roze? nie wiem czy naprawde trzeba bukiet dla swiadkowej? bo w koncu to przeszkadza a tak by mogla trzymac moj kiedy ja mam zajete rece ...w sumie to chyba zalezy ile za taki stroik sobie zazycza. A czy wy dekorujecie auto kwiatami swiezymi ? i jaki bedzie koszt waszysch dekoracji na auto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Fajny, skromny ale te perelki dodaja mu uroku.
Dziewczyny sledze was z za papierow, fajne zaproszenia te sznurowane, karykaturki tez super orginalny pomysl. Ja chyba bede miala splywajacy bukiecik, bylam w wizazowej naszej bukieciarni i chyba juz znalazlam jaki chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Madlen, też mam bukiet z róż, tez jasny kolor
![]() ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Jak myślisz, zaśniesz dzisiaj?
Ja się boję jutrzejszej nocy. Muszę zasnąc bo potem padnę na weselu:P I ciekawe czy się pomylę przy przysiędze.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam pomierzyć w salonie a kupić na Allegro ![]() Cytat:
Tylko świeże kwiaty. Podobają mi się skromne ozdoby np: |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny... porażka...
![]() ![]() co za diabeł mnie podkusił, żeby samemu farbować włosy ![]() ![]() mam taką rudawą żółć na głowie, mam nadzieję, że fryzjerka zrobi coś, żebym mogła pokazać się publicznie... ![]() dobrze, że jeszcze sporo czasu do sierpnia ![]() edit: poniżej nasza dekoracja na auto
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Ładny. Ja planuje też jednokolorowy, ale z białych kwiatów. nie jestem jeszcze pewna co do kształtu bukietu, czy taki jak Twój czy bardziej lejący, spływający.
Cytat:
![]() Co do ozdoby ta na masce podoba mi się jak najbardziej. Ja osobiście rezygnuje z kokardek, wstążek doczepianych pod lusterkami, preferuje tylko do klamek.
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Sliczna ozdoba, ja bede miec taka ![]() ![]()
#260 |
Wtajemniczenie
|
m.a.r.t.a. zainwestuje w dobry szampon i odżywkę, odstawie prostowanie, więc może aż tak źle nie będzie
![]() ![]() muszę iść jutro do tego fryzjera, bo mam w weekend znów na uczelnie, a jak mnie zobaczą w tych włosach to uciekną ![]() ![]() ja jeszcze nie wiem, czy będą te wstążki, wiem, że balonów na 100% nie będzie ![]()
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze gratuluję Wielkiego Dnia i trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak należy.
Co do dekoracji na samochodzie. Mieliśmy pecha, bo padał deszcz, więc do kościoła samochód dojechał już bez wstążek na drzwiach, bo ta florystyczna plastelina nie wytrzymuje wilgoci. Na wesele jechaliśmy strasznie powoli, bo i dekoracja z maski samochodu odpadłaby (mieliśmy wesele 20 km dalej). A wyglądała ona mniej więcej tak (pomysł zaczerpnięty od jednej z ubiegłorocznych mężatek; "zielenina" była tylko na samej masce)
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i w dodatku w moim przypadku sprawdzilo sie jeszcze jedno - obejrzalam ich najpierw setki w necie, i kilkadziesiąt na panekinach i targach; ale gdy w końcu przymierzylam pierwszą to sie zakochałam w swoim odbiciu ![]() i poźniej było mi głupio więc naprzymierzałam ich jeszcze mnóstwo (zreszta na naszej stronce www.agnieszkaimarek.com mozna poczytać ;p) ale ostatecznie i tak wróciłam do tej pierwszej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
ufff w koncu dobrnęłam do konca. Dziewczyny trasznie duzo piszecie
![]() a od początku odchudzania schudłam 4.1 kg czyli jeszcze 4 przedemna. POzdrawiam bardzo serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro się okaze, czy są ok Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-03 o 22:16 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Mika85 a jaka jest Twoja wymarzona waga?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
W twojej wersji jest " Wiec nasi mili stawcie o prezenty sie nie martwcie.." Mnie odobiście brakuję tutaj słowa "się" np. Wiec nasi mili się stawcie lub wiec nasi mili stawcie się (tyle, ze dalej trudniej bedzie się rymować). W twojej wersji - " wiec nasi mili stawcie" mam takie wrażenie jakby goscie mieli coś wam stawiać ;-) Mam nadzieję, ze jadno się wyraziłam. P.S. m.a.r.t.a. mnie zatłucze za ten post pod postem (nadrabiam zaległosci po powrocie),a le ja nie wiem jak robić te cytaty, kiedyś ktos tłumaczył i zupełnie mi to nie wychodzi Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-03 o 22:35 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Funkcja multicytowania (mała ściągawka) Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru: Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tą 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/ Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj. Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tych ósemek, naparwwdę wygladałam jak ofiara przemocy w rodzinie, podpuchniete oczy (ich nie było widac jak wstałam), potem siniak na buzi (ale mały), a twarz jakbym sobie nieźle podjadła ;-) Ale szczerze powiem, lepiej wczesniej usunąć, jeśli teraz masz jakieś problemy. A mojemu tacie wyrosła ósemka jak miał prawie 50 lat, wiec moze przyjść pora na każdego. Sukienka na poprawiny Moja będzie niebieska, narazie jestw fazie szycia. dziewczyny czy ja powinnam mieć niebeiskie buty czy mog mieć czarne, bo juz sama nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.