Włosomaniaczki :D - część II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 14:23   #241
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część II

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
Będę musiała się dowiedzieć więcej na ten temat. Brać tabletkę w 1 dniu okresu - i bez bólu do końca - no to jest przecież jakaś bajka

To ten Vegantalgin musi być bardzo mocny, co?

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Przepiękny kolor
Kurczęęę, szkoda, że tak nie wygląda.
Wstawię niedługo bardziej realistyczne zdjęcia, bo te wyglądają efektownie przez kiepską jakość, która tuszuje takie mankamenty, jak szare odrosty i dzikorude przebłyski spod spłukanego brązu
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 14:28   #242
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Będę musiała się dowiedzieć więcej na ten temat. Brać tabletkę w 1 dniu okresu - i bez bólu do końca - no to jest przecież jakaś bajka

Kurczęęę, szkoda, że tak nie wygląda.
Wstawię niedługo bardziej realistyczne zdjęcia, bo te wyglądają efektownie przez kiepską jakość, która tuszuje takie mankamenty, jak szare odrosty i dzikorude przebłyski spod spłukanego brązu
No właśnie, nie jest to jakiś harpagan wśród tabletek. Łączy jedynie w sobie właściwości rozkurczające i przeciwbólowe, zresztą jest nie tylko na bóle menstruacyjne, ale także na inne przypadłości brzuszne, że tak to określę.

A co do włosów, to wstaw koniecznie bardziej rzeczywiste zdjęcie, na pewno włosy będą wyglądać równie efektownie.
Stary 2008-04-25, 14:34   #243
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

beoneself - bardzo ładne włosy Ładnie się układają

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli
Lecę po coś na ząb
Ja dziś znów się nachodziłam, ale w ramach "spacerku" z całą klasą na rozdanie nagród do dość dalekiej szkoły. (Koleżanka wygrała wycieczkę do Francji)
Po wczorajszym nadal nie czuję się dobrze, ale to chyba tylko lekki katar.
Cytat:
Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?:c ry: Wytrzymać nie mogę, chyba pójdę do ginekologa, można apap x2 +nospę łączyć?
Cytat:
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
Lanesso, współczuję. Wiem jaki to ból, sama co miesiąc zwijam się po podłodze dosłownie. Biorę vegentalgin, moim zdaniem to najlepsze tabletki, jednak biorę ich po kilka. Mnie się jeszcze nie zdarzyło zemdleć czy zwymiotować podczas okresu, ale tego byłam bliska.

A odnośnie komentarzy do moich włosów - sama jestem z nich dość zadowolona, (mam nadzieję że one ze mnie też) ale jeszcze długość nie ta.. Myślę, w przyszłym roku pod koniec lata powinny sięgnąć pupy
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 14:50   #244
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie specyfika internetu, nie porozmawiasz tak, jak to robisz ze najomymi, bo jedno słowo może mieć wiele znaczeń. Ja akurat nie zrozumiałabym Twojej wypowiedzi źle i wcale się nie dziwię takiej reakcji. Zwierzęta napełniają mnie nierzadko cieplejszymi uczuciami niż ludzie, w końcu nie robię nigdy krzywdy dla zabawy, atakują, aby bronić siebie lub swoje młode albo z głodu, nigdy dla zabawy. To jest domena ludzi, niestety. A szkoda, bo ponoć jesteśmy najinteligentniejszymi istotami na tej planecie - w takich przypadkach jednak się nie zgadzam z tym stwierdzeniem.

A Wrocław ma rzeczywiście swój urok i niespotykany klimat, ludzie są tutaj naprawdę życzliwi (a jacy skromni ) To jest opinia moich znajomych, ale i nie tylko, opinia ludzi, którzy do Wrocławia przyjeżdżają na studia, czy po prostu pozwiedzać. Kocham moje miasto i nie mogłabym chyba mieszkać gdzie indziej i chociaż nie mamy tutaj tylu fantastycznych klubów, jak w Warszawie, mamy swoje klimatyczne puby i bary, jak choćby PRL, gdzie chodzimy się powydurniać przy muzyce z tamtych czasów. I chociaż to totalnie nie moje klimaty, to naprawdę nie przeszkadza.
Co do urody Wrocławianek, znowu nieskromnie muszę przyznać, że to prawda. Nie znaczy to oczywiście, że po ulicach chodzą same boginie Nie mniej nawet Wrocławianki nabawiają się kompleksów patrząc na siebie nawzajem. Tak to już jest z nami kobietami, że zawsze wynajdziemy coś, co nam się w nas nie podoba.
Polecam na poprawę nastroju każdej babie http://pl.youtube.com/watch?v=FQfWrOoQQYs

Gosiu, najważniejsze, że Alien kojarzy Ci się dobrze
Popieram, Wrocław piękne miasto Byłam tam dwa albo trzy razy, ale zakochałam się od razu nigdy żadne miasto mnie nie zachwyciło, nie miałam ulubionego (prócz Warszawy ponieważ zawsze wielbiłam duże miasta) tak jak tylko pojechałam do Wrocławia, tak wróciłam z nową miłością Miasto jest magiczne, a jeszcze u boku ukochanego to już piękne wspomnienia do końca życia
Ach, rozmarzyłam się

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
to jest nas juz dwie
3
Stary 2008-04-25, 15:30   #245
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Ja dziś znów się nachodziłam, ale w ramach "spacerku" z całą klasą na rozdanie nagród do dość dalekiej szkoły. (Koleżanka wygrała wycieczkę do Francji)
Po wczorajszym nadal nie czuję się dobrze, ale to chyba tylko lekki katar.
Oh, mon dieu! Ja też chce do Fraaaaancjiiiii ( )
Piechotą szliście do jakiejś szkoły?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 15:52   #246
nicki86
Zadomowienie

Jeden dzień mnie nie było... a tu proszę znów sie rozpędzimy i aż nowy wątek założony, bo mało mijsca im było.. no no

Astenka piekna jest Euphoria Ja się w niej zakochałam od kiedy miałam styczność z próbką... nie wiem czy to oryginały ale na allegro widziałam jakiś czas temu 50ml za 60 zł wiec tanio Tylko własnie skad wiedziec czy to nie podróba, bo cos za tanie...

Beoneself... no cudne masz te włoski Bardzo naturalne i takie grube się wydają, zobacze je jeszcze na innych zdjęciach chętnie

Lanessa współczuje bólów.. ja kiedyś też miałam okropne ale jednego jajnika i zwijałam się dosłownie, ale jak zaradzić nie pomogę bo ja jestem antytabletkowa i umierałam a do ust nic nie wziełam tabletki jem tylko na bóle zębów bo tego to już znieść nie moge

Neyna witam serdecznie

Eyna śliczne masz włoski, ja też czekam aż moje będą do pupy... chciałabym tak 90 cm.. ah marzenie ale jak ścinać za dużo nie będziemy to kiedyś wyrosną siłą rzeczy nie? No i masz piękne jasne lico takie w moim guście... ja już mam świra kolejnego na punkcie jasności skóry... eh.. a mama dalej twierdzi, że wymyslam głupoty bo brak mi zajęcia

Narek to ja z Tobą idę do tej Francji.. do Paryża na dwa dni tak dla zasady, że wiesz sie było i wieże obejrzało i w ogole... a później na południe Francji! Moja siostra kiedyś tam była i jak opowiadała mi o miejscu gdzie są góry i morze w jednym miejscu... a do tego pola słoneczników to do dzisiaj mnie telepie i na piechote bym poszła... z aparatem w ręku ahhh może kiedyś
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 16:04   #247
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Oh, mon dieu! Ja też chce do Fraaaaancjiiiii ( )
Piechotą szliście do jakiejś szkoły?
Tak, bo nie dogadaliśmy się w kwestii biletów, mało kto miał pieniądze/kartę a wychowawczyni nie zgodziła sie na to, aby pół klasy jechało na gapę (Był z nami też ksiądz, a byłby nie poszedł, bo został przywiązany szalikiem do filara.. co za ludzie )

Po zastanowieniu, nie dałam nigdy żadnej pracy na konkurs plastyczny.

Francja? Nie lubię tego kraju, języka. Również dlatego, że muszę się go uczyć, co mnie bardzo zniechęca
Mieszają mi się te wszystkie języki. Uczyłam się Polskiego() angielskiego, niemieckiego, francuskiego, a w mojej głowie pozostały jeszcze resztki esperanto.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 16:12   #248
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, bo nie dogadaliśmy się w kwestii biletów, mało kto miał pieniądze/kartę a wychowawczyni nie zgodziła sie na to, aby pół klasy jechało na gapę (Był z nami też ksiądz, a byłby nie poszedł, bo został przywiązany szalikiem do filara.. co za ludzie )
No to rzeczywiście nie było wyboru Ciekawy dzień miałaś

Cytat:
Napisane przez Eyna
Francja? Nie lubię tego kraju, języka. Również dlatego, że muszę się go uczyć, co mnie bardzo zniechęca
Mieszają mi się te wszystkie języki. Uczyłam się Polskiego() angielskiego, niemieckiego, francuskiego, a w mojej głowie pozostały jeszcze resztki esperanto.
Zamień się! Moim marzeniem jest nauka francuskiego Dam w zamian niemiecki i angielski, pasuje?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-25, 16:17   #249
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Zamień się! Moim marzeniem jest nauka francuskiego Dam w zamian niemiecki i angielski, pasuje?
Bardzo
Ja mam angielski i francuski, a niemiecki i same Niemcy bardzo lubię.
Stary 2008-04-25, 16:18   #250
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Astenka piekna jest Euphoria Ja się w niej zakochałam od kiedy miałam styczność z próbką... nie wiem czy to oryginały ale na allegro widziałam jakiś czas temu 50ml za 60 zł wiec tanio Tylko własnie skad wiedziec czy to nie podróba, bo cos za tanie...
Na wizażu na podforum Perfumy jest wątek, w którym dziewczyny, które się na tym znają, weryfikują aukcje
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 16:29   #251
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo
Ja mam angielski i francuski, a niemiecki i same Niemcy bardzo lubię.
No widzisz, a mnie trudno zmusić do nauki niemieckiego

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 17:06   #252
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Popieram, Wrocław piękne miasto Byłam tam dwa albo trzy razy, ale zakochałam się od razu nigdy żadne miasto mnie nie zachwyciło, nie miałam ulubionego (prócz Warszawy ponieważ zawsze wielbiłam duże miasta) tak jak tylko pojechałam do Wrocławia, tak wróciłam z nową miłością Miasto jest magiczne, a jeszcze u boku ukochanego to już piękne wspomnienia do końca życia
Ach, rozmarzyłam się

3
no 3
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 17:08   #253
Jolie2601
Zakorzenienie

O lossssssie ale naprodukowałyście nie macie litości a ja nie mam siły, totalnie, na nic. Idę się na chwilę położyć

A beoneself prześliczne masz włoski
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 17:19   #254
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Nie, Vegantalgin nie jest na receptę, kosztuje kilkanaście złotych, nie pamiętam teraz, czy w opakowaniu jest 10, czy więcej tabletek, ale przy takiej skuteczności, to jest to wydatek na prawie cały rok. Więc myślę, że sie opłaca. Szczególnie, że bierzesz jedną tabletkę, a nie garść, więc nie obciążasz w ten sposób żołądka.
Cytat:

Cytat:
beoneself - bardzo ładne włosy Ładnie się układają

Lanesso, współczuję. Wiem jaki to ból, sama co miesiąc zwijam się po podłodze dosłownie. Biorę vegentalgin, moim zdaniem to najlepsze tabletki, jednak biorę ich po kilka. Mnie się jeszcze nie zdarzyło zemdleć czy zwymiotować podczas okresu, ale tego byłam bliska.

A odnośnie komentarzy do moich włosów - sama jestem z nich dość zadowolona, (mam nadzieję że one ze mnie też) ale jeszcze długość nie ta.. Myślę, w przyszłym roku pod koniec lata powinny sięgnąć pupy
Cytat:

Lanessa współczuje bólów.. ja kiedyś też miałam okropne ale jednego jajnika i zwijałam się dosłownie, ale jak zaradzić nie pomogę bo ja jestem antytabletkowa i umierałam a do ust nic nie wziełam tabletki jem tylko na bóle zębów bo tego to już znieść nie moge
Dziękuję za wsparcie, wzięłam, zasnęłam, teraz nieco lepiej, ale mam straasznie obfite krwawienia. Non stop i sama,rzadka krew.

Jakaś nie do życia jestem, chyba zmykam od Was, kochane.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 17:25   #255
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dziendobry ,ale to chyba nie odpowiednie słowo

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 17:43   #256
xyoko
Zakorzenienie

Kochane miłego weekendu, ja zmykam i wracam za 2 dni
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 17:44   #257
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Kochane miłego weekendu, ja zmykam i wracam za 2 dni
Wzajemnie

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 18:14   #258
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Hihi, Alien budzi skrajne emocje u wielu osób, jedni go kochają, inni nienawidzą. Ja go uwielbiam, zawsze do niego wracam...nie, w zasadzie zawsze mam go na swojej perfumeryjnej półeczce
U mnie budzi uwielbienie. Od dawna. Planuję kupno gdzieś na jesieni. Jest taki...uduchowiony Ma niesamowitą, tajemniczą aurę...

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Rodowita

Nie dość, że Wizażanka, nie dość że miła i ładna, to jeszcze Krakowianka
Tutaj było jedno spotkanie Krakowianek... ja się zagapiłam i przeczytałam PW po czasie Ale może jeszcze kiedyś poplotkujemy wszystkie na żywo

Cytat:
A ja u fryzjera byłam...
Zamiast się cieszyć, że mam ładne końcówki, to się obawiam, że mi zniszczyła włosy modelując na szczotce z suszarką wiejącą gorącym powietrzem

No nie mogła zniszczyć po 1 modelowaniu choć hardkorowym trochę, PRAWDA ?
Ja nie suszę, nie prostuję... co to będzie co to będzie
Hehe mam dokładnie takie same myśli jak wyjdę od fryzjera Wszystko pięknie wygląda, ale jak pomyślę : ten zimny nawiew, to tarmoszenie suszarką!!! Ale na 100% włosom nic się nie stało

I też nie suszę i nie prostuję. Kosmetyków do stylizacji też niet .

Cytat:

Pochwalę się Wam, a co...) Zdjęcia do kitu, no ale trudno. Innym razem wkleję wyraźniejsze, na których widać kondycje włosów, jak już umyję, wypielęgnuję po swojemu

Cudne Piękne, boskie

Cytat:
Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?:c ry: Wytrzymać nie mogę, chyba pójdę do ginekologa, można apap x2 +nospę łączyć?
Oooo... ja też z okresem. I też zawsze ciężko znoszę. Można łączyć z nospą, przynejmniej ja łącze ibruprom z nospą i (jeszcze) żyję Ja mam też tak,że przy ,miesiączce cholernie bolą mnie wszystkie kości, stawy. Jeśli tak masz to dobrze się jest porządnie wygrzać, ból kości ustępuje, a w cieple mięśnie szybciej się rozluźniają i przeciwbólowe też działają szybciej .

Cytat:
Jeden dzień mnie nie było... a tu proszę znów sie rozpędzimy i aż nowy wątek założony, bo mało mijsca im było.. no no

To będzie podróbka...na 100% To jest w miarę nowy zapach, bardzo bardzo popularny i za 50 ml płaci sie (na necie) koło 150-200 zł... Lepiej nie psuć sobie zdania o zapachu jakąś kiepską i to jeszcze droga podróbą...

Mam trochę kiepski humor Szykowałam się na imprezę, malowałam, byłam w świetnym nastroju, gdy... zadzwonił telefon i kumpel powiedział, że z organizacją imprezy coś było nie tak i jest przeniesiona na jutro... Planów na wieczór 0, zpóźno już żeby się z kimś umawiać, buu

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 18:34   #259
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dieta czekoladowa?? To coś dla mnie, czekoladę pod każdą postacią uwielbiam
Ja równiez ale raczej taka dieta nie wyszla by mi na dobre...

Cytat:
Pochwalę się Wam, a co...) Zdjęcia do kitu, no ale trudno. Innym razem wkleję wyraźniejsze, na których widać kondycje włosów, jak już umyję, wypielęgnuję po swojemu
Piękne włosy! baaaardzo zazdroszczę....
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 19:04   #260
Mirelkaaa
Zakorzenienie

co tu tak cichutko?
Stary 2008-04-25, 19:06   #261
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
co tu tak cichutko?
Nie wiem, rozgadujemy towarzystwo?
Stary 2008-04-25, 19:13   #262
tulipanna.
Zakorzenienie

Porcelainn naprawde odbylo sie takie spotkanie? no prosze! ja sie na zadne "reale" nie pisze na swoim miejskim terytorium, bo lubie swoja anonimowosc...No - wzgledna, ale zawsze anonimowosc... I nie lubie przenosic znajomosci internetowych w swiat realny. Niestety robilam to wiele razy i za zadnym nie wypalilo. Okazywalo sie, ze najlepsza przyjaciolka z gg to ktos, z kim kompletnie nie moge sie dogadac na zywo Malo sie jeszcze znam z wizazankami-krakowiankami. Ale kto wie - moze kiedys
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 19:16   #263
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, rozgadujemy towarzystwo?
teraz nie bo ide umyc włoski
ale jak wróce za 15 minut i nadal bedzie cicho to rogadamy
Stary 2008-04-25, 19:19   #264
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
teraz nie bo ide umyc włoski
ale jak wróce za 15 minut i nadal bedzie cicho to rogadamy
Marudzi ze cicho a sama ucieka...
Stary 2008-04-25, 19:22   #265
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Marudzi ze cicho a sama ucieka...
A to chodź Iza, rozgadamy my
Stary 2008-04-25, 19:26   #266
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
A to chodź Iza, rozgadamy my
A pewnie, jestem za! Lepiej sie juz czujesz Dorotko?
Stary 2008-04-25, 19:29   #267
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
A pewnie, jestem za! Lepiej sie juz czujesz Dorotko?
Można powiedzieć że tak, siedzę teraz w uroczym kostiumie składającym się z pięknej sukienki w róże i bluzki niebieskiej i skarpetek

Gdzie ja coś o kofeinie znajdę? Kupiłam ją i nie wiem co dalej
Stary 2008-04-25, 19:33   #268
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Można powiedzieć że tak, siedzę teraz w uroczym kostiumie składającym się z pięknej sukienki w róże i bluzki niebieskiej i skarpetek

kofeinę?
Stary 2008-04-25, 19:35   #269
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
kofeinę?
Kofeinę. Na thanatosie

Trzymam włosy i nie myję do niedzieli wieczorem, może się będą mniej przetłuszczać
Stary 2008-04-25, 19:37   #270
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

A skarpetki jakie bo ja najbardziej lubie na palce w kolorowe paski bądź też włochate (grunt byle były kolorowe)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości