|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Eyna, ślicznie wyglądasz
![]() A kotki szkoda i to bardzo. Może jednak znajdzie się jej właściciel...?
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, miałyście może https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...oundation.html tę odżywkę? Mam zamiar ją zamówić, recenzje ma fajne, ale może któraś z Was miała i napisze coś o efektach? |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Eyna każda fotka jaka umieszczasz zachwyca mnie blaskiem i nie mów juz że każda pod światło bo twoje włosy są takie błyszczące
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie często na noc robię "ślimaczka" co by nieco podkręcić kudły. Efekt jest całkiem interesujący
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tego kotka A nikt ze znajomych go nie weźmie gdybys miala pewnosc ze jest bezodmny? Może Włosomaniaczki z Krakowa?
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio juz nie po kazdym myciu prostuje grzywke bo czasami udaje mi sie ją zaczesac tak ze jest prosta wogóle włosy mi się jakies prostsze zrobiły
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak mi odsrosną juz moje włoski całe to będe miała radoche
ale prostych włosków się nigdy nie dorobie, chciałabym miec prosciutkie albo takie mocną pokręcone a ja kurde musze miec srednie, falowane, no nic taki mój urok
|
|
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczeta
Kupiłam sobie dzisiaj WAXa chociaz miałam oszcczedziac ale tani był i jakas nowosc chyba bo to wax na lato z filtrami uv dostałam do tego jedwab płynny z tej samej firmy zobaczymy moze kupie wiekszy jak bedzie dobry i jeszcze czepek do włosów zeby nie musiec w folie zawijac zza całosc zaplaciłam cale 12,50 Uradowałam sie jak dziecko mam tylko nadzieje ze bedzie dobry jak normalny wax...a u mnie tez ulewa poł godzina jak jasna cholera zlało,ale to dobrze przyroda odrzyje
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wygląda jak normalny ? Jaki ma skład?Ja jak zwykle wybywam na pratyki. Miłego dnia .
|
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chętnie rzucę okiem na skład (jedwabiu także ). A teraz uciekam bo muszę jechać na uczelnię. Miłego dnia wszystkim
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie sądze ze cos chroni, zwlaszcza jeśli się go spłukuje. A promocja rzeczywiscie niezła i jeszcze ten jedwab Aż poszukam czy u mnie nie mają takich zestawów
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak taki wax wyglada?![]() Dzien dobry i milego dnia |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Korzystam Ale wpadłam do Was, bo zauważyłam, że z tego wszystkiego nawet o włosach zapomniałam Więc dzisiaj nałożyłam glorię, czepek, i posiedziałam godzinę, żeby mi to wybaczyły Muszę się w końcu porozglądać za kallosem, bo do tej pory go nie dorwałam Cytat:
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyna super włoski wyglądają strasznie zdrowo ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki
|
|
|
#256 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam Maniaczki, ja tylko na chwilkę, bo ścioranie coraz większe mnie ogarnia, w pracy szef mnie wk&%$#$%... i tylko czekam, jakby tu czmychnąć do domu, bo normalnie porażka...
Bezmyślność tego człowieka czasem mnie poraża... robiłby to, co do niego należy, zamiast wymyślać coraz to głupsze i absurdalniejsze działania... I do tego jeszcze zwołanie rady nadzorczej... tylko po to, by "opowiedzieć o bieżących działaniach firmy". Wakacje, nikomu się nie chce siedzieć na takich pogadankach, ale nie daje sobie przetłumaczyć, że to bez sensu...
|
|
|
|
|
#257 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem są całkiem przeciętne i na pewno nie są gęste - choć może sprawiają takie wrażenie zaraz po myciu czy po rozpuszczeniu koka ![]() Cytat:
Cytat:
Też jestem zainteresowana składem.. Nigdzie nie słyszałam o tym.
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się tylko przywitam bo nie mam nic do powiedzenia
![]() |
|
|
|
|
#259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja też przyznam sie ze sie rozleniwilam (to chyba wakacje tak na mnie wpływają ) i oprócz szamponu, kallosa i czasami psikadła proteinowego nie stosuje juz nic innego Nafte, oleje, jajka, wcierki i wszystko inne mam głęboko w...![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czesc ![]() Własnie wrócilam z zakupów, sciorana, ale też szczęsliwa Kupiłam wkońcu odzywke do mycia i filtr do twarzy, który zapowiada się bardzo dobrze
|
|||
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do ścioranych
![]() Przed chwilą wróciłam z Warszawy, niby nic takiego tam nie robiłam(kupiłam sobie bluzę!
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle a ty sie gdzie w tym roku wybierasz na wakacje ?
![]() W ogole gdzie jedziecie ?
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli tak jak ja co roku
![]() ale w tym roku jade ![]() ![]() fajny av
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za każdym razem, gdy myję głowę przygotowuję jakieś mazidło na bazie którejś z odżywek, wcieram jantar w głowę, chronię włosy przed słońcem, pokrzywę piję a i włosy płuczę w ziołach ![]() Tu się zgodzę - cienkie nie są. Grubość i gęstość włosów to dwie różne rzeczy Moje są średnie -> grube, ale niestety nie jest ich dużo. We wczesnych latach podstawówki miałam około dwa razy więcej włosów, nie przesadzając.WweronikaWw - Ja na pewno część wakacji spędza w monachium, poza tym wybieram się do Włoch. Jakby się dało, bardzo chętnie pojechałabym na jakiś obóz, ale jak jeszcze są jakieś oferty, to tylko sportowe, albo takie gdzie mogłabym się spodziewać "imprezowego towarzystwa".
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec ten wax jest firmy L`biotica białe pudełko z pomaranczowymi napisami i pisze na nim WAX SUN OCHRONA PRZED PROMIENIAMI UV +JEDWAB
![]() a teraz pisze składniki :Aqua Centyl alcohol, cetearyl,alcohol and ceteareth,cetrimonium chloride,prunus amygdalus,oil (sweetalmond),acetylated lanolin,lawsonia inermis (henna) extrrac mel (honey) hydrolyzed silk, polyquaternium,59 and butylene glycol,Methlparaben,propy lparaben parfum ,mica and titanium dioxide ironoxides linalool hexyl cinnamalbenzyl alcohol methylchloroisothiazolino ne and methylisothiazolinone, citric acdid łaaa ale sie rozpisałam I tak nic z tego nie rozumiem ale dla was wszystko
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
A Ty gdzie jedziesz? Afryka, Egipt i te sprawy? Jak tak to zazdroszcze Ja chyba zaczne oszczędzac pieniądze zeby za rok dzies pojechac ze znajomymi Bo co rok kisze sie w tym domu![]() Cytat:
![]() A jakie mazidła przygotowujesz z odżywkami? Co tam mieszasz? Oleje I zmywasz to potem szamponem, czy wodą? 100 pytań na minute
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Titanium dioxide pełni rolę filtra UV , ale czy nie jest za daleko w składzie? Poza tym wygląda całkiem fajnie, podobnie składem do polskiego waxa nawilżającego. Karla92 - Wodą Najczęściej żółtko, miód, olej rycynowy, kokosowy, etc. Olejów daję taką ilość, żeby nie trzeba było używać szamponu.
|
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

A nikt ze znajomych go nie weźmie gdybys miala pewnosc ze jest bezodmny? Może Włosomaniaczki z Krakowa?
). A teraz uciekam bo muszę jechać na uczelnię. Miłego dnia wszystkim 

Jak taki wax wyglada?
Więc dzisiaj nałożyłam glorię, czepek, i posiedziałam godzinę, żeby mi to wybaczyły