![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
![]() 1. wyłacz komputer - bez działającej klawiatury i tak Ci nie potrzebny ![]() 2. wytrzep klawiaturę (klawiszami do dołu) 3. reszte spróbuj osuszyć chusteczką (wkładaj brzego husteczki w szparki między klawiszami - fajnie 'ciagnie' wodę) może przez noc reszta wyschnie ![]()
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() TZ właśnie pojechał po alkohol, będziemy opijać mój dzisiejszy sukces ![]() Swoją drogą mam nadzieję, że przez tę pracę nie wpadnę w alkoholizm ![]() PS rozmawiałam z rodzicami, oboje jakoś tak sceptycznie podeszli do mojej nowej pracy, ciekawe czemu ![]() ![]() ![]()
#243 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Myślę, że w drugim tygodniu sierpnia, później już nie a wcześniej siostra jest tu, wiec nie mam po co jechać. ![]() Widziałam, ale po zdjęciu to niewiele widać, na moim monitorze ten lakier bardziej na fiolet wyglądał. ![]() Cytat:
![]() Za to w GC w łapy wpadł mi paskowany róż Diora Tropical Orchids. ![]() ![]() W takim wypadku Spicy Desert będzie musiał jeszcze trochę poczekać na swoją kolej. ![]() A na piątek umówiłam się do fryzjera. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Już znalazłam, dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz jakie byś chciała spróbować, to Ci przyniosę z blaszką jak się w końcu wybiorę ![]() cmoksiu- posypałam rozmrożonymi porzeczkami ![]() ![]() Zostało mi trochę polewy to wrzuciłam tam resztę porzeczek, tato wrąbał az mu się uszy trzęsły, a muffinki leżą nietknięte ![]()
![]() |
#245 |
po prostu Em :)
|
Uhh.. musiałam skoczyć do sklepu po nową, bo nawet paragonów bez tej klawiatury nie mogłam drukować, a to niezgodne z prawem.
![]() Mam nadzieję, że nie odliczą mi jej od wypłaty.. ![]() rzyrafka, na mnie żadna kawa nie działa. ![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#247 |
|
Jakie chcę muffinki?
![]() ![]() Chętnie spróbowałabym tych czarno-białych, które wymyśliłyście z MagJą. ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Tata mi zmierzył ciśnienie, normalnie mam zawsze 120 na 80 bodajże a dziś...90 na 60
![]() ![]()
#249 |
Zakorzenienie
|
Aga 0306 gratulacje !
![]() ![]() Rzyrafko, jak sie rozwinela sprawa z TZem? Dzis a ramach odwyku kupilam sobie bikini ![]() ![]()
#250 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Jestem dziś podwójnie zadowolona, bo właśnie odczytałam maila od sprzedającej, że mój ardenowski brązerek już do mnie frunie ![]() Licytowałam ot tak, bez namysłu i przekonania, ale w tzw. międzyczasie zdążyłam się na niego napalić ![]() ![]() Postanowiłam też kupić mamie zaległy prezent urodzinowy, chciałabym by było to coś extra, ale brak mi pomysłów ![]() ![]() ![]() Myślałam o jakiejś ekstra torebce, albo innym dodatku. W ubiegłym roku dałam jej jedwabny ręcznie malowany szal i była bardzo zadowolona. Pomóżcie ![]()
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spotkamy się dziś po calaneticsie, wczoraj w nocy jego głos brzmiał obiecująco tak więc jestem dobrej myśli- w skrócie liczę na przeprosiny, wyjasnienie nieobecnosci w sobotę no i jego pogląd na przyszłość ![]()
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga 0306, a moze jakis extra zabieg w salonie Spa? Ja kiedys zafundowalam cos takiego mojej mamie razem z siostra i tez byla b. zadowolona, szczegolnie, ze sama z siebie rzadko kiedy sie wybierze ![]()
![]() |
#253 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko, trzymam również kciuki za powodzenie rozmowy z TŻ.
![]() Pomalowałam się moim nowym Diorem i jestem zachwycona. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja też trzymam kciuki
![]() ice baw się dobrze ![]()
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#256 |
|
Dobra.
![]() ![]()
![]() |
#257 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj biedna jestes ze cie tak te maselka podrazniaja... ![]() Cytat:
![]() Tylko pamietaj potem o probkach dla kolezanek wizazanek ![]() Cytat:
![]() ** Bylam dzisiaj u mojej babci kochanej zrobic jej zakupki i z nia pogadac.Potem w ciucholandzie nabylam piekna,mala kopertowke satynowa w kolorze turkusowym za 2 zł ![]() ![]() Padam na pyszczek a jutro badania rano... ![]() ps.A na weekend jade do Rybnika z Krecikiem ![]() ![]()
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Ale się ululałam
![]() ![]() ![]()
#259 |
Zakorzenienie
|
No i po rozmowie...
Powinno już być dobrze, łopatologicznie parę rzeczy wyłożyłam, on grzecznie przeprosił i obiecał pracę nad sobą- do mnie nic nie ma. No dobra, wierzę, ale jeśli znów będzie tak samo to powiem STOP ![]() Dobrej nocki, zabierzcie to deszczysko ode mnie ![]()
#260 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za kciukasy za Lukasa
![]() No ale jakby nie było kciukasy przynoszą szczęście, więc nie-dziękuje za te za Dominet ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej, zdrowiej ![]() Też bym chętnie pojechała zobaczyć, ale niestety w tym samym terminie mamy weselicho z TŻ. Za to byliśmy w czwartek Sandomierzu na Rage Race. Też fajne bryki były ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobre są, robiłam parę razy. Tylko one nie bardzo chcą rosnąć. Mimo tego w smaku pyszne - wilgotne, delikatne ![]() Cytat:
![]() Narobiłaś mi smaka na piwko tym swoim ululaniem. W sobotę odkryliśmy z TŻ, że nie tylko Warka Strong jest pyszna z sokiem korzennym, ale i Tatra Mocna. Ta nawet jeszcze lepsza ![]() Tylko szkoda, że tu nigdzie nie można kupić soku imbirowego, nooo, chyba, że mi w knajpie zdradzą skąd ten korzenny biorą. W sumie też jest niezły, a niewątpliwym jego plusem jest to, że jest w mniejszej butelce, ok. 1l, a nie coś koło 3l jak ten imbirowy z Makro. ************ Byłam dziś z TŻ w naszej galerii i kupiłam sobie drugą kieckę na wesele. Brązową, do kolan, w Reserved przecenioną z 149zł na 49zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ się kapnął dopiero po powrocie do domu ![]() ![]() Zmykam, bo padam, a jeszcze muszę zmyć naczynia, przygotować do wysłania przesyłki z Allegro i się wykąpać. Normalnie nie wyrabiam na zakrętach i marzę o czwartku, kiedy to wieczór mam wolny i od stepa i od TŻ. W końcu nastanie słodkie nicnierobienie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
A dziękuję, miło było.
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi chyba przyjdzie na razie z niego zrezygnować - mam świeży HI, Hypnose w zapasie, a może jeszcze raz pojawią się zestawy Helenki w SP. ![]() Bo po dzisiejszym różu... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do Natury mam bliziutko(jeszcze mi w okolicy też otwarli drogerię A`propos, ale koleżanka tam była składać papiery i skład mają już stały i nie przyjęli jej CV). Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() rzyrafko cieszę się, że wyjaśniliście sobie wszystko z TŻ ![]() ![]() Oby było coraz lepiej z każdym dniem, bo jak nie to przyślij go tu do nas to go nawrócimy zaraz ![]() --------------------------------- Ledwo się dziś zwlokłam z łóżka; nawet nie myłam włosów, bo mi się nie chciało ![]() ![]() A ja w ostatnim czasie kupiłam 2 letnie zwiewne sukienki i coś wątpię, że w tym roku je zdążę gdzieś założyć ![]()
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I spoznione wszystkiego co najlepsze z okazji imienin ![]() A taki sok imbirowy litrowy widzialam w selgrosie (takie cus jak makro ale inne ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak potestuje wiecej to ci dam znac. Ps.a u mnie te zestawy byly po ostatniej promocji jeszcze pol roku wiec nie boj nic ![]() Bylam rano na badaniach krwi a teraz usiluje cos zjesc na sniadanie..jakos mi sie nich nie chce nawet gotowac ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczny
![]() Ale u mnie dzisiaj zimno brrrrr Gayenko ja też cały weekend będę w Rybniku ![]() Isa, jeszcze założysz sukienki, od piątku wraca prawdziwe lato, weekend ma być upalny, a sierpień ma być o wiele ładniejszy niż lipiec. Rzyrafko trzymam za was kciuki ![]() Żeby się wszystko pozytywnie poukładało ![]()
#265 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
A ja mam dzis sredni humor ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]()
#266 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Albo rzeczywiście fajną, porządną torebkę, może porfel? Nie, krem nie - on jest cytrynowo-imbirowo-pomarańczowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spóżnione, ale szczere ![]() Ooo i przypomniało mi sie ze jeden z moich exTZ ma dziś urodziny - wyślę wiec smsa póki pamietam ![]() Cytat:
![]() ![]() Musze rozpocząć odwyk ![]() ![]() Do kupienia tylko: - krem pod oczy (nie mam zadnego ![]() - krem do rąk (kończy się a w zapasie ni ma żadnego) - krem do stóp Len (niby mam jeszcze inny, ale ten jest fajny na noc pod skarpetki ![]() - tusz (VF Rimmela się kończy a drugiego brak) - micel Ziaji (z promocji Natury, na zapas ![]() - cień Clinique Foxy (jeśłi będzie okazja go kupić ![]() Reszcie SPRÓBUJĘ się oprzeć, wiec zakupy na Inermisie znowu odkladam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-23 o 09:10 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Dziś już jest nieco lepiej(tata mi dał jakieś kropelki na podwyższenie ciśnienia
![]() Cytat:
![]() ![]() BTW. Mama do mnie dzwoniła właśnie, poszła sobie do apteki kupić coś na włosy, bo jej strasznie wypadają i chyba kupiła jakiś płyn do wcierania w głowę Radical i Waxa ![]() ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Ja też idę dziś do drogerii po jakąś odżywkę supernawilżającą do włosów.
Pomóżcie co mam kupić na moje biedne łamiące się i wysuszone włoski ![]() ![]() Wszystkiego nasjlepszego dla wszystkich Magd ![]()
#269 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja już w domu. Domówiliśmy kilka szczegółów i stanęło na tym, że oficjalnie zacznę od 30 lipca, co mnie niezmiernie pasi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję ![]() Kiedy dopada mnie taki okres stagnacji, jaki mam teraz od czerwca - wszystko wydaje mi się do ![]() Madzia, Hosenka A propos prezentu, obawiam się, że taki zabieg w salonie to moja mama wspaniałomyślnie odda którejś z sióstr, chociaż pomysł bardzo dobry ![]() Portfele mają z tatą nowe, z tej samej kolekcji Pierre Cardin więc nie ma sensu kupowanie kolejnego. Zostaje jedynie torebka. Muszę się rozejrzeć za czymś kompletnie niepraktycznym i absolutnie pięknym ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-23 o 09:04 Powód: lit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga: gratuje jeszcze raz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.