|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
1. wyłacz komputer - bez działającej klawiatury i tak Ci nie potrzebny 2. wytrzep klawiaturę (klawiszami do dołu) 3. reszte spróbuj osuszyć chusteczką (wkładaj brzego husteczki w szparki między klawiszami - fajnie 'ciagnie' wodę) może przez noc reszta wyschnie
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() TZ właśnie pojechał po alkohol, będziemy opijać mój dzisiejszy sukces ![]() Swoją drogą mam nadzieję, że przez tę pracę nie wpadnę w alkoholizm PS rozmawiałam z rodzicami, oboje jakoś tak sceptycznie podeszli do mojej nowej pracy, ciekawe czemu . No i tato czarno widzi utrzymanie firmy i dodatkowy etat, a do tego jeszcze studia. Ale on zawsze wszystko czarno widzi, damy radę
|
#243 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Myślę, że w drugim tygodniu sierpnia, później już nie a wcześniej siostra jest tu, wiec nie mam po co jechać. ![]() Widziałam, ale po zdjęciu to niewiele widać, na moim monitorze ten lakier bardziej na fiolet wyglądał. ![]() Cytat:
![]() Za to w GC w łapy wpadł mi paskowany róż Diora Tropical Orchids. Kosztował 88zł po przecenie, więc uznałam, że taka promocja przejść mi koło nosa nie może i że grzech nie brać, więc bez niego nie wychodzę (tu padło pełne politowania spojrzenie mojej mamy i ubawione mojej siostry ).W takim wypadku Spicy Desert będzie musiał jeszcze trochę poczekać na swoją kolej. ![]() A na piątek umówiłam się do fryzjera.
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Już znalazłam, dzięki
![]() Cytat:
) a oni chamy jedne zmienili opakowanie i kawa jest 5 zł droższa ![]() Napisz jakie byś chciała spróbować, to Ci przyniosę z blaszką jak się w końcu wybiorę ![]() cmoksiu- posypałam rozmrożonymi porzeczkami Miały być truskawki- bo dżem truskawkowy ale były w zamrażarce w garażu i mi sie iść wczoraj po nie nie chciało więc padło na porzeczki z podręcznej zamrażarki w kuchni ![]() Zostało mi trochę polewy to wrzuciłam tam resztę porzeczek, tato wrąbał az mu się uszy trzęsły, a muffinki leżą nietknięte
|
|
#245 |
|
po prostu Em :)
|
Uhh.. musiałam skoczyć do sklepu po nową, bo nawet paragonów bez tej klawiatury nie mogłam drukować, a to niezgodne z prawem.
![]() Mam nadzieję, że nie odliczą mi jej od wypłaty.. ![]() rzyrafka, na mnie żadna kawa nie działa.
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#247 |
|
|
Jakie chcę muffinki?
![]() Chętnie spróbowałabym tych czarno-białych, które wymyśliłyście z MagJą.
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Tata mi zmierzył ciśnienie, normalnie mam zawsze 120 na 80 bodajże a dziś...90 na 60
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Aga 0306 gratulacje !
Rzyrafko, jak sie rozwinela sprawa z TZem? Dzis a ramach odwyku kupilam sobie bikini ![]()
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
Jestem dziś podwójnie zadowolona, bo właśnie odczytałam maila od sprzedającej, że mój ardenowski brązerek już do mnie frunie ![]() Licytowałam ot tak, bez namysłu i przekonania, ale w tzw. międzyczasie zdążyłam się na niego napalić , co mnie samą dziwi, ponieważ napalam się zwykle na perfumy albo pielęgnację, a tu taki kolorówkowy zawrót głowy .Postanowiłam też kupić mamie zaległy prezent urodzinowy, chciałabym by było to coś extra, ale brak mi pomysłów . Może coś podpowiecie . Perfumy odpadają, bo dostaje je ode mnie kilka razy w roku pod byle pretekstem, biżuterii raczej nie nosi (od wielkiego dzwonu zakłada kolię, którą dostała od nas na 50 urodziny), kosmetyki pielęgnacyjne - tak jak ja ma zwykle zapas na półtora roku , zersztą jest ważliwcem i używa sprawdzonych, a kolorówki (podobnie jak ja) prawie wcale nie używa. Myślałam o jakiejś ekstra torebce, albo innym dodatku. W ubiegłym roku dałam jej jedwabny ręcznie malowany szal i była bardzo zadowolona. Pomóżcie
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spotkamy się dziś po calaneticsie, wczoraj w nocy jego głos brzmiał obiecująco tak więc jestem dobrej myśli- w skrócie liczę na przeprosiny, wyjasnienie nieobecnosci w sobotę no i jego pogląd na przyszłość
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga 0306, a moze jakis extra zabieg w salonie Spa? Ja kiedys zafundowalam cos takiego mojej mamie razem z siostra i tez byla b. zadowolona, szczegolnie, ze sama z siebie rzadko kiedy sie wybierze
|
|
#253 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko, trzymam również kciuki za powodzenie rozmowy z TŻ.
![]() Pomalowałam się moim nowym Diorem i jestem zachwycona. No. To idę na piwko. Miłego wieczora dziewczęta.![]()
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja też trzymam kciuki
![]() ice baw się dobrze
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#256 |
|
|
Dobra.
to wtedy się spotkamy, dasz mi blaszkę i sama zacznę coś tworzyć.
|
|
#257 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale krem ju tak nie pachnie,prawda?![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie bedzie wiecejOj biedna jestes ze cie tak te maselka podrazniaja... Cytat:
Tylko pamietaj potem o probkach dla kolezanek wizazanek Cytat:
** Bylam dzisiaj u mojej babci kochanej zrobic jej zakupki i z nia pogadac.Potem w ciucholandzie nabylam piekna,mala kopertowke satynowa w kolorze turkusowym za 2 zł .Uwielbiam malusie torebeczki tylko nie mam ich do czego nosic ..ale i tak szukam ich w ciucholandach zawsze Padam na pyszczek a jutro badania rano... ps.A na weekend jade do Rybnika z Krecikiem ![]()
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Ale się ululałam
. Wczoraj pisałam, że moja tolerancja kończy się na dwóch drinkach, wypiłam trzy - zaraz będę lewitować
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
No i po rozmowie...
Powinno już być dobrze, łopatologicznie parę rzeczy wyłożyłam, on grzecznie przeprosił i obiecał pracę nad sobą- do mnie nic nie ma. No dobra, wierzę, ale jeśli znów będzie tak samo to powiem STOP Dobrej nocki, zabierzcie to deszczysko ode mnie
|
#260 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za kciukasy za Lukasa
No ale jakby nie było kciukasy przynoszą szczęście, więc nie-dziękuje za te za Dominet Trzymajcie dalej jutro!Cytat:
Zdrowiej, zdrowiej Też bym chętnie pojechała zobaczyć, ale niestety w tym samym terminie mamy weselicho z TŻ. Za to byliśmy w czwartek Sandomierzu na Rage Race. Też fajne bryki były Nooo, w ostateczności może być czerwone Ferrari ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moje aż tak apetycznie nie wyglądają, bo jedyną ozdobą jest posypka z wierzchu z przyprawy do kaw i deserów Kamisa. Ale w sumie żadna polewa czy inne dodatki i tak by się nie nadawały, bo te muffinki są do bólu słodkie. Ale czego się spodziewać, jak na 12muffinek idzie cały słoik, ten taki średni, większy niż nutellowa szklanko-słoik.Dobre są, robiłam parę razy. Tylko one nie bardzo chcą rosnąć. Mimo tego w smaku pyszne - wilgotne, delikatne ![]() Cytat:
Narobiłaś mi smaka na piwko tym swoim ululaniem. W sobotę odkryliśmy z TŻ, że nie tylko Warka Strong jest pyszna z sokiem korzennym, ale i Tatra Mocna. Ta nawet jeszcze lepsza ![]() Tylko szkoda, że tu nigdzie nie można kupić soku imbirowego, nooo, chyba, że mi w knajpie zdradzą skąd ten korzenny biorą. W sumie też jest niezły, a niewątpliwym jego plusem jest to, że jest w mniejszej butelce, ok. 1l, a nie coś koło 3l jak ten imbirowy z Makro. ************ Byłam dziś z TŻ w naszej galerii i kupiłam sobie drugą kieckę na wesele. Brązową, do kolan, w Reserved przecenioną z 149zł na 49zł Taką trochę w stylu vintage. Szczegół, że męska, ale tak mi się spodobała, że mimo marudzenia TŻ, że nadaje się tylko do sprzątania wzięłam Nooo, poza siostrą, ona jedna pamiętała.TŻ się kapnął dopiero po powrocie do domu Się śmiałam, że ja za karę zapomnę o jego imieninach. Tylko jak tu zapomnieć, jak one już w piątek ![]() Zmykam, bo padam, a jeszcze muszę zmyć naczynia, przygotować do wysłania przesyłki z Allegro i się wykąpać. Normalnie nie wyrabiam na zakrętach i marzę o czwartku, kiedy to wieczór mam wolny i od stepa i od TŻ. W końcu nastanie słodkie nicnierobienie |
|||||
|
|
|
#261 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
A dziękuję, miło było.
A na Anglików jeszcze nie pora - dopiero środa. Gorazej będzie na mojej "imprezie urodzinowej"... ![]() Cytat:
Mi chyba przyjdzie na razie z niego zrezygnować - mam świeży HI, Hypnose w zapasie, a może jeszcze raz pojawią się zestawy Helenki w SP. ![]() Bo po dzisiejszym różu... ![]() Cytat:
żeby praca nad Twoim TŻ przyniosła wieeelkie efekty.![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Natury mam bliziutko(jeszcze mi w okolicy też otwarli drogerię A`propos, ale koleżanka tam była składać papiery i skład mają już stały i nie przyjęli jej CV). Cytat:
![]() rzyrafko cieszę się, że wyjaśniliście sobie wszystko z TŻ Oby było coraz lepiej z każdym dniem, bo jak nie to przyślij go tu do nas to go nawrócimy zaraz --------------------------------- Ledwo się dziś zwlokłam z łóżka; nawet nie myłam włosów, bo mi się nie chciało Pada za oknem, ledwo 15 stopni na termometrze, ech... ![]() A ja w ostatnim czasie kupiłam 2 letnie zwiewne sukienki i coś wątpię, że w tym roku je zdążę gdzieś założyć
|
|
#263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I spoznione wszystkiego co najlepsze z okazji imienin A taki sok imbirowy litrowy widzialam w selgrosie (takie cus jak makro ale inne )Cytat:
a rzesy mam dosc dlugie ,jasne ,nie za grube i co najwazniejsze proste..podkrecac je musze jak dzika bo nie widac ze sa dlugie Jak potestuje wiecej to ci dam znac. Ps.a u mnie te zestawy byly po ostatniej promocji jeszcze pol roku wiec nie boj nic Bylam rano na badaniach krwi a teraz usiluje cos zjesc na sniadanie..jakos mi sie nich nie chce nawet gotowac wiec na obiad kupie pizze z lidla 1 kg za 5 zl (no co..jest najlepsiejsza i do tego nie ma na niej miesa )
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczny
![]() Ale u mnie dzisiaj zimno brrrrr Gayenko ja też cały weekend będę w Rybniku Isa, jeszcze założysz sukienki, od piątku wraca prawdziwe lato, weekend ma być upalny, a sierpień ma być o wiele ładniejszy niż lipiec. Rzyrafko trzymam za was kciuki ![]() Żeby się wszystko pozytywnie poukładało
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
A ja mam dzis sredni humor Chyba znow za duzo mysle , no i chyba sie starzeje Milego dnia
|
#266 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Albo rzeczywiście fajną, porządną torebkę, może porfel? Nie, krem nie - on jest cytrynowo-imbirowo-pomarańczowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spóżnione, ale szczere ![]() Ooo i przypomniało mi sie ze jeden z moich exTZ ma dziś urodziny - wyślę wiec smsa póki pamietam ![]() Cytat:
![]() Musze rozpocząć odwyk ![]() Do kupienia tylko: - krem pod oczy (nie mam zadnego )- krem do rąk (kończy się a w zapasie ni ma żadnego) - krem do stóp Len (niby mam jeszcze inny, ale ten jest fajny na noc pod skarpetki )- tusz (VF Rimmela się kończy a drugiego brak) - micel Ziaji (z promocji Natury, na zapas )- cień Clinique Foxy (jeśłi będzie okazja go kupić )Reszcie SPRÓBUJĘ się oprzeć, wiec zakupy na Inermisie znowu odkladam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-23 o 10:10 |
|||||||
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś już jest nieco lepiej(tata mi dał jakieś kropelki na podwyższenie ciśnienia
Cytat:
![]() BTW. Mama do mnie dzwoniła właśnie, poszła sobie do apteki kupić coś na włosy, bo jej strasznie wypadają i chyba kupiła jakiś płyn do wcierania w głowę Radical i Waxa Zobaczymy co to za cuda
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę dziś do drogerii po jakąś odżywkę supernawilżającą do włosów.
Pomóżcie co mam kupić na moje biedne łamiące się i wysuszone włoski Wszystkiego nasjlepszego dla wszystkich Magd
|
#269 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja już w domu. Domówiliśmy kilka szczegółów i stanęło na tym, że oficjalnie zacznę od 30 lipca, co mnie niezmiernie pasi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, za gratulacje dziękuję. Składam też spóźnione życzenia imieninowe - wszystkiego naj, naj ![]() Mam nadzieję . Wiem, że jeśli mam cały dzień wypełniony po brzegi różnymi zajęciami, a doba staje się za krótka - wtedy radzę sobie ze wszystkim najlepiej.Kiedy dopada mnie taki okres stagnacji, jaki mam teraz od czerwca - wszystko wydaje mi się do Madzia, Hosenka A propos prezentu, obawiam się, że taki zabieg w salonie to moja mama wspaniałomyślnie odda którejś z sióstr, chociaż pomysł bardzo dobry Portfele mają z tatą nowe, z tej samej kolekcji Pierre Cardin więc nie ma sensu kupowanie kolejnego. Zostaje jedynie torebka. Muszę się rozejrzeć za czymś kompletnie niepraktycznym i absolutnie pięknym
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-23 o 10:04 Powód: lit. |
||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga: gratuje jeszcze raz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) a oni chamy jedne zmienili opakowanie i kawa jest 5 zł droższa

. Perfumy odpadają, bo dostaje je ode mnie kilka razy w roku pod byle pretekstem, biżuterii raczej nie nosi (od wielkiego dzwonu zakłada kolię, którą dostała od nas na 50 urodziny), kosmetyki pielęgnacyjne - tak jak ja ma zwykle zapas na półtora roku 

Prawdziwy soczysty czerwony grejfrut
oczywiscie bedzie wiecej
. Wczoraj pisałam, że moja tolerancja kończy się na dwóch drinkach, wypiłam trzy - zaraz będę lewitować

wiec na obiad kupie pizze z lidla 1 kg za 5 zl