|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie życie Ja chętnie pożycze moją "kruszynkę"
|
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz masz, załadować magazynek?
dostałam dziś nowiuśki śrut... hehe chętnie wypróbuje
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj przydałoby się, bo już nie mam do nich słów
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko bez słów... po cichu, z nienacka
|
|
|
|
#247 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Gdybym miała wybierać z puli wymienionych to chyba TT. Albo (jeśli już popuszczamy wodze fantazji) Mercedes Coupe z '54 lub top of the tops kompletna fantastyka i odlot Mercedes Silver arrow w klasycznej wersji z lat trzydziestych, love: ![]() Cytat:
![]() Jeśli przeżyjesz smród to Dax rzeczywiście nie robi plam i działa. Cytat:
Ślimacząca się rana brzmi bardzo ryzykownie. Mnie się zdarzyło tylko raz w życiu - na obozie survivalowym rozwaliłam sobie łokieć. Mimo dezynfekcji rana zaczęła ropieć, a ja nie chcąc zawalić wyjazdu (i wracać do cywilizacji), przejęta tą walką o przetrwanie po prostu wycięłam ranę wraz z ropą scyzorykiem i zalałam wódką. Kumple uznali mnie nieodwołalnie za obłąkaną (i chyba mieli rację w sumie ) ale cięcie zagoiło się dobrze i teraz mam tylko taki placuszek skóry o dziwnej fakturze.Co ja to miałam napisać...? Acha! Że takich rozwiązań NIE POLECAM! Cytat:
Ja chyba wybrałabym Glocka, ale Berettę też brałabym pod uwagę. Świetnie leży w ręku, pięknie jest wyważona, no i kopie porządnie. Gratuluję i zazdroszczę.
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu, może to i dobry pomysł. Jak otworzą drzwi to ja do nich
. A teraz zmykam spać, bo padam. kolorowych snów |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - wyciełaś scyzorykiem z ropą? PODZIWIAM CIĘ!! aż mnie ciarki przeszły
![]() Co do GLOCKA ojjj dopiero za 2 miesiące nie jest to tani interes, a pozatym nie ma jeszcze wersji full metal a plastykowe to ja w zabawkowym za 7,50zł takie se kupie to ma działać i na wyobraźnie i naprawdę ![]() Agnieszko - dobrej nocy
|
|
|
|
#250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Został mi po jakimś larpie. ![]() Cytat:
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o samochody, to mam podejście podobne jak do futbolu: nie znam się, nie ekscytuję i nie leję łez z tego powodu
Może gdybym miała prawo jazdy więcej bym o samochodach myślała? Na razie oboje z M. poruszamy się po świecie rowerami, autobusami i pociągami (no dobra, ostatnio nawet statkami się zdarzyło ). Jeśli już na widok jakiegoś samochodu serce szybciej mi zabije, to na 100 % będzie to coś starego. Mam fioła na punkcie starych aut (choć tylko podziwiam, bez wgłębiania się w ich wartość kolekcjonerską czy inne duperele). Auto z postu Sabb, ze zdjęcia numer 2 jest Coś takiego to owszem, marzyłoby mi się Ale to platoniczna miłość jest. Jak przyjdzie co do czego i M. w końcu zrobi prawo jazdy to oczywiście najważniejsze będą względy praktyczne: żeby jeździło, paliło w miarę, było niedrogie i nie bardzo stare. Mało wymagająca jestem
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mnie zmroziło normalnie
|
|
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze, że na koniec napisałaś, że nie polecaszD Opis był tak sugestywny, że zaczęłam się rozglądać za nożem i wódką ![]() Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Sab
a poszczelamy?? obiecaj! ![]() Ja mam zasady nie strzelam do ludzi starszych (bardzo starszych) i puszek a ręszta to jak się trafi ![]() Dziś jade na wydział... "mój" wybrał na studia ten sam wydział co ja hehe... tylko on administracja a ja prawo... koniec spokoju i ciszy! ![]() Miłego dnia Wizażanki i Wizażankowie
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ostatni tydzień kupowałam kremy z filtrami na wyjazd do Bułgarii. Kupiłam bez problemu 40-tkę i 20-tkę (dla mojego miśka), ale dla siebie chciałam 60-tkę, na te pierwsze dni, później jak złapię trochę słońca przejdę na 40-tkę. Nałaziłam się po Auchan, Realu, w końcu znalazłam 60-tkę w Naturze. Ale była tylko jedna sztuka! A tak królowały faktory 6, 10, 15, 20. Znalazłam kilka 30-tek i jedną 50-tkę (lirene). Szok po prostu... Czy ludzie wykupili wyższe faktory w obawie przed rakiem skóry czy tez raczej (i stawiam niestety na tą drugą opcję) tak wysokie faktory nie sprzedają się i zapobiegawczo sklepy zaopatrują się w to co schodzi najlepiej, czyli niską lub średnią ochronę...?
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Aggie nie znajdziesz już filtrów o oznaczeniu SPF 60. Według jakiegoś rozporządzenia takie oznaczenie nie może być używane w handlu, tak samo jak nie może być używane słowo bloker (bo nic nie blokuje promieni do końca). W związku z tym najwyższe filtry są oznaczane SPF 50+.
Ja na te wakacje kupiłam Bioderme Photoderm Bronz SPF40, co ma jednocześnie chronić i przyśpieszać opalanie, choć sama nie wiem jak to możliwe Czekam aż mi przyjdzie z Allegro, bo ceny apteczne, jednak mnie lekko zniechęciły Teraz przyznaje że jak wyskakuje godzinke poleżeć na słońcu na tarasie, to filtr mam jedynie na paszczy
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... auta marzen nie mam, bo sie tylko denerwuje, ze nigdy miec nie bede
![]() Teraz szukam auta ekonomicznego, niezbyt duzego, ale combi (mam dosyc psa na tylnych siedzeniach ) nowego i w przystepnej cenie. Mozecie cos polecic?Biore pod uwage Nowa Fabie Combi, cos jeszcze powinnam? Do tej pory jezdzilam Polonezem Caro (zaraz poz robieniu prawka ), pozniej Fordem Ka, ktory umarl smiercia naturalna, teraz Fordem Puma (bez komentarza ) i w sumie chyba kazde auto bedzie lepsze
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Ja się wczoraj wybrałam do Krakowa złożyć papiery na podyplomówkę. Ponad 6 godzin w komunikacji publicznej plus kilka łażenia po mieście w tym upale zrobiły ze mnie dead meat. Całe szczęście sprawę udało się załatwić, choć na początku wydawało się, że odejdę z kwitkiem.
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to współczuje... komunikacja publiczna do "najmilszych" nie należy... my jedziemy autem na szczęście Ja dopiero II rok prawa... troche przede mną
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię jeździć samochodem po mieście, które słabo znam (a w Krakowie nie byłam od 5 lat). Wolę je obejść pieszo, z mapą - to mi mocno poprawia orientację ![]() Najbardziej zmęczył mnie bus, którym wracałam. Taki mały, na kilkanaście osób. Jechał ewidentnie przepełniony, czułam się w nim jak w saunie, a do pokonania było ponad 100km. No niby trochę jeszcze przed Tobą, ale zleci masakrycznie szybko |
|
|
|
|
#262 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Normalnie padłam. Sab, odważna kobieta jesteś. A gdzie tamten śliczny avatar? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#263 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najwyzszy na pewno 50+wiec Aggie 60, ktore kupilaś pewnie zostało z zeszlego roku...
|
|
#264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie "scypek"
W praktyce zauważyłam sprytny myk sprzedawców - ze starych tablic odklejają literkę "O", po której zostaje widoczny biały ślad na brudnym tle więc i tak widać: "OSCYPKI" Cytat:
Ale to nie są 100% bezpieczne auta. Przy zderzeniu pewnie tak, ale na długich trasach lubią wypadać z zakrętu i dachować. Piękna jest Cytat:
![]() Cytat:
Sabbath, kumple mieli rację... ![]() Samochodowo-marzeniowo się nie powstrzymam: wklejam swoje dwa ulubione "czołżki", dwa najładniejsze maluchy w ludzkich cenach i jednego, planowanego na przyszły rok, tfu tfu ufoka. Stanowczo jestem fanką japończyków. ![]() Różne Porsche, Ferrari i zwłaszcza Aston Martin
|
|
#265 |
|
BAN stały
|
A przepraszam podoba mi się jeden merc
CLS jak pierwszy raz je zobaczyłam u mnie pod solarium na mieście myślałam że padnę, prowadził je jakiś młody łepek ze sliczna blondi przy boku. |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z szybkich zakupów. Kupiłam sobie stanik w nowym rozmiarze (80 D -zawsze kupowałam 85 C albo 90C) - W Triumphie
Trafiłam na panią znającą się na rzeczy. Chciałam brać 85 D - powiedziała, że będzie na mnie za luźny - i miała rację. Obmierzyła mnie, zlustrowała i znalazła 5 staników w rozmiarze 80D . Wszystkie o dziwo miały miękką miseczkę i lekko kręciłam nosem, ale przymierzyłam. Wszystkie pasowały idealnie, dobrze podtrzymywały, nic się nie wrzynało wypychało, mimo tej miękkiej miseczki. Niestety musiałam wybrać tylko jeden To się nazywa dobrze zainwestowane pieniądze urodzinowe)Kupiłam jeszcze błyszczyk z Inglota - kremowy w kolorze beżowym. Zaopatrzyłam się także w Rivanol Nie dam się ślimaczącym ranom, a co
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama nie wierzę w swoje szczęście. Wczoraj narzekałam, że nie mam kasy, że problemy w pracy... Dziś dostałam wypłatę z podwyżką, plus wyrównanie za kilka miesięcy. Teraz to jestem bogata i mogę kupować na Lucky Sprawy, które były na ostrzu noża wyjaśniły się pozytywnie, dokończyłam od dawna ślimaczącą się robotę i oddałam. Oby tak dalej! Nie ma to jak wyżalić się w odpowiednim gronie
|
|
#268 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ogólnie naszedł mnie dół od wczoraj...tak w sumie bez powodu. |
|
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kciuki pewnie że trzymałam, za Ciebie darling to nawet te u stóp (i tu pojawia się pytanie, czy u stóp też mamy kciuki ale za to zaczynam być ślicznie opalona
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko w pracy dobrze się skończyło. A kciuki to pewnie wszystkie trzymały, które Twój wczorajszy wpis czytały. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

love: 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) i w sumie chyba kazde auto bedzie lepsze
to współczuje... komunikacja publiczna do "najmilszych" nie należy... my jedziemy autem na szczęście

)