|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam Was w pierwszym dniu miesiąca
i zarazem ostatniego miesiąca... wakacji O zgrozo! Jak pomyślałam dziś o tych wszystkich gębach i monotonnych tygodniach... w dodatku wszystkie najlepsze osoby już odeszły Ale koniec mego biadolenia ![]() Jestem dziś w takiej desperacji, dotknięta rutyną dnia codziennego i potem upalnym (i jeszcze paroma rzeczami), że... och ;mdleje: Więc nic mądrego nie jestem w stanie Wam odpisać ![]() Garden, fajny telefonik ![]() Schism! Te 3 są cudne Takie w moim stylu![]() Jutro jestem umówiona na spotkanie z Ex, już obmyślam kolejne kłamstwo. Ale wypada po raz 3? (oczywiście po raz 3 akurat tego, a nie ogólnie )A. i R. już są okłamani na dziś i kilka kolejnych dni... Ale się ze mnie indywidualistka zrobiła, odkąd mnie ludzie zawiedli
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj już jest mi jakoś lepiej, a jutro przyjeżdża Tż, także mam na co dzisiaj czekać Co do telefonu- całkiem w porządku, aczkolwiek jak dla mnie klawiatura jest niewygodna (przez to, że guziczki są razem). Muszę się przyzwyczaić ^^. Oj, oj Ty kłamczuszku ;>
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę znieść myśli, że ten rok będę musiała wytrzymać z tak okropnymi osobami Ale dobrze, że Tobie już przeszło Mnie również niewygodnie pisało się na nowym telefonie, bo taki duży jest. I szybko doszłam do wprawy, więc spokojnie. ![]() Ehh, tak to już jest, gdy depresja zjada mnie z prawie każdej strony ![]() Dobrze, że zerknęłam na liczbę postów - tak więc 3000 oczywiście na plotkowym
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Mango-Gratulejszyns
![]() Też ostatnio miewam chwile znudzenia i marazmu, ale jakoś przechodzą. ![]() Hyh o ile się nie mylę będzie to twój ostatni rok z tymi osobami, zaś potem adios im. Ja z kolei od października spotkam się na studiach z zupełnie nowymi i to w 90 procentach dziewczynami (wiadomo,kulturoznawstwo. ..),w tym samym budynku będą jeszcze m.in.studenci archeologii,filozofii,ang listyki [nauczycielskiej] toteż nawet partnera jako takiego sobie nie znajdę ==' (z mymi wymaganiami i związkofobią to w ogóle chyba zostanę starą panną )a żem z natury lekko nieśmiała więc może być różnie...
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak sobie myślę, że gdybym nie była ze swoim Chłopakiem (a Jesteśmy razem juz ponad 3 lata), to szybko bym kogoś innego nie znalazła(mam chyba strasznie duże wymagania i przeważnie mi coś nie pasuje). Swoją drogą życzę, żebyś spotkała ciekawych ludzi ![]() Ja z mojej klasy jestem zadowolona (nie porównuję nawet jej z klasa gimnazjalną ) i dobrze się w niej czuję, także póki co nie spieszy mi się do matury ani studiów (tym bardziej^^).
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ale miałam dzień .... wczoraj do 3 w nocy plotkowałam z kuzynką, wstałam ano i pojechałyśmy po drugą kuzynkę na dworzec bo akurat z obozu wracała. Następnie byłam w centrum z TŻ-e, bo szukaliśmy sobie wakacji, chcemy się wybrać na last minute do Turcji albo gdzieś na tydzień myślę że uda nam sie coś wybrać miałam bardzo dobry humor ale jak wróciłam do domu to cała akcja z pijanym jak zawsze dziadkiem, który po raz setny rozbił sobie głowę, pogotowie, pojechałam po ciotkę, żeby mi pomogła się nim zająć, cyrk na kółkach... normalnie wypadałoby go przywiązać i niech siedzi i się nie rusza ;/ dopiero teraz sobie usiadłam.... na szczęście TŻ jeszcze przychodzi to się może trochę odstresuję przy nim ![]() a upał jest nieziemski ![]() miłego wieczorku Wam życzę |
|
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tylko na chiwlke,goscie za jakies 30 min beda szkoda.ze deszcz leje jak z cebra..a chcielismy na wycieczke jutro jechac...![]() milego weekendu wam zycze
|
|
#248 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..ech nie przejmuj sieDo Turcji-super, ale wrócisz opalona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorka Uwaga, uwaga Mercy idzie cwiczyc.....w koncu![]()
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A u mnie burza nad burzami i prawdopodobnie komp rozwalony ale nie mój
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś tu cicho wieczorową porą
![]() Zdeczka zdołowały mnie telewizyjne prognozy,podające,że najbliższy tydzień nad morzem będzie deszczowy ,choć tli się zdziebko nadziei na opaleniznę itd ![]() Spakowałam się ,jak zwykle 'na zapas' ,obejrzałam 'Dziewczyny Playboya' na MTV xD Lada moment długaaaa kąpiel,kolacja i tak piątek zleciał . Może uda mi się w przyszłym tygodniu dorwać do neta,acz pożegnam się (na wszelki wypadek Pa dziewczyny i miłego weekendu |
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Papa
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Papapapa Schism ![]() co ta?
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, tak, ale to jednak całe 10 miesięcy I właśnie tego startu Ci zazdroszczę, choć obawy mam te same... również jestem trochę nieśmiała Tzn. nie potrafię odrazu otworzyć się przed nowopoznanymi osobami.Kolejna wspólna cecha Zostać starą panną to jest to ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie mogę oglądać "dziewczyn playboya", bo wpędzam się w kompleksy![]() Papa ![]() Ajć, nienawidzę upałów... właśnie spijam zimną colę, by uchronić się przed potem ![]() Dzień ogółem spędziłam na nicnierobieniu. Dopiero o 18 wyszłyśmy z mamą na fitness. Do tamtejszej tyranki i ulubiennicy wszystkich fitnesso-maniaczek. Dała jak zwykle taki wycisk, że wyszłam sztywna ![]() Właśnie sprawdziłam prognozę (szukam nadziei, że do spotkania z ex nie dojdzie :rotfle i powinno padać - tego się trzymam.
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Mango jak CI się tak bardzo nudzi w domu,to trzeba sie umówić na jakieś sierpniowe spotkanie
ja tak Was czytam,ale jakoś nie mam weny nic od siebie napisać
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na takie spotkanie to ja baaardzo chętnie![]() Ja również weny nie mam dziś ![]()
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się,że wspólnie wybrany dzień będzie dla nas odpowiedni ,bo tak się składa,że zazwyczaj boli nas to samo w tym samym czasie
|
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dokładnie nie wiem, ale na pewno w drugiej połowie sierpnia Cytat:
zamierzam wrócić czarna ![]() ![]() a ja zawsze ignoruję kompa i nie wyłączam jak jest burza... chyba jednak zacznę ![]() pa Kochana Cytat:
ja bym nie poszła dziś na fitness choćby mnie wołami ciągnęli i tak już się nadmiernie pociłam Cytat:
![]() dziękuję Dziewczynki za pocieszenie ![]() wieczorem jeszcze jedna akcja była, ale już nawet mi się nie chce pisać o tym bo to żal.pl no w każdym razie po tym wszystkim TŻ mnie skutecznie odstresował wyciągając na późno-wieczorny spacer po okolicy a po powrocie oglądaliśmy jeszcze starą kasetę z naszej podstawówki i mieliśmy niezły ubaw ![]() jakoś tak późno zrobiło się chyba czas powoli się w stronę łóżka zbierać ![]() miłych snów |
|||
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu, na fitnessie o wiele chłodniej niż w moim mieszkaniu
Więc tak czy siak bym się pociła - wybrałam opcję ze zmęczenia, bo cały dzień przesiedziałam w domu Pozatym karnet kupiony ![]() Fajnie, że udał Ci się przynajmniej wieczór z TŻ Uwielbiam oglądać kasy z przeszłości![]() Tak więc czekamy na ewentualne informacje dot. spotkania ![]() Przy okazji witam ![]() Znów pocę się jak zarżnięta świnia. DOŚĆ!! Kiedy spadnie ten cholerny zapowiadany deszcz? (Wiadomo jaki jest drugi powód ) A jak nie, to mogłyby mi się chociaż normalnie dziś włosy ułożyć, a nie jak lolitka lat 50-tych.
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Boze upał faktycznie niesamowity Ale chyba burza idzie...Oby nie bo ja mam dzis grila zaplanowanego i pyszna karkoweczke![]() Cytat:
TuuurcjA? No ale Ty masz szczescie. Jak bedziesz wiedziała co i jak to napiszesz cene mi ? bede wdzieczna A z dziadziem juz jest ok? Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze to tez licze na pogorszenie pogody z tego samego powody co Ty Alez my jestemy pomyslowe ![]() A włoski na pewno nie najgorsze ![]() Miłego |
|||
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś ja byłam w Turcji i Tunezji i już drugi raz nie wybrałabym się do żadnego arabskiego kraju
W sumie Ty jedziesz z TŻ to może nie będą Cię tak ci Arabowie molestować![]() Głowa mnie dziś od rana boli i nie mam weny do niczego Siedze i przeglądam KWC - zapowiadają się wydatki
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,wpadłam się przywitać
.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie chodzisz?![]() jak już mi się wyklaruje sprawa z wakacjami to dam znać kiedy mnie by spotkanie pasowało Cytat:
więc na miejscu już nie trzeba za wiele wydawać ![]() z dziadkiem nadal wojna, ale przemilczę tę sprawę tym razem ![]() Cytat:
TZ będzie mnie bronic mam nadzieję, a Siss i koleżanka najwyżej będą miały przerąbane ![]() BTW będę pewnie miała do Ciebie parę pytań, bo już nawet na wątku o Turcji wyczaiłam ze byłaś i wiesz coś niecoś na ten temat ![]() mam nadzieję ze główka Ci odpuści zbieram się na zakupy spożywcze ale pada i grzmi więc nie wiem czy jechać teraz czy później w każdym razie jeszcze obiad do zrobienia jest ![]() dziś będą nudy bo Siss idzie do knajpy, TZ do kolegi a ja musze pilnować dobytku... no ale może poczytam coś np ... udanego popołudnia
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się pogoda popsuła,ponad tydzień codziennie słoneczko,a dzisiaj prawie w ogóle
ale duuszno strasznie...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witaj Agness ![]() wróciłam z zakupów, teraz muszę dom posprzątać bo wieczorem ciotka ma przyjechać
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
No i u mnie pogoda sie popsuła
Zachmurało się [chyba idzie burza] , ale jest tak duszno ,ze nie idze wytrzymac. Musii jeszcze troche![]() Ewusia_marchew: No to jak juz wrocisz to dasz znac co i jak? Bo wybrałabym sie na jakies odlotowe wakacje za rok jak nie uda mi sie doFrancji jechac A wiesz ,jak juz ktos "przetestuje" region to bedzie mozna wiedziec jak tam jest Bedziesz takim krolikiem doswiadczalnym
|
|
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale się ciesze mój kochany pies i kot wrócili
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj fajnie pogrzmiało i popadało w Kielcowni
![]() Dziewczyny kto wie ile kalori spala się instalując Windowsa to ja poproszę o wiadomość bo dzisiaj miałam niezłe przejścia... Zainstalowałam swojego xp, nie sformatowało mi dysku, więc chciałam od nowa to mi wywaliło błąd, musiałam instalować vistę, potem nie mogłam jej usunać musiałam z godzinę kombinować, aż usunełam zainstalowałam xp mojego wspolokatora bo mój na ma bootowania, a potem dopiero po tym zainstalowałam swój xp... Masakra
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Czesc
![]() W małopolsce tez popadało, tyle ze teraz wszystko i tak paruje, ze mna włącznie ![]() Malinko wydaje mi sie ze dużo Im wiecej kombinowania, tym wiecej kalorii spalonych
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pogoda
![]() ale za to piję właśnie cieplutko kakao i nawet z TŻ-tem pisałam sms-y,jutro wraca![]() Miłego wieczorku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

i zarazem ostatniego miesiąca... wakacji
O zgrozo! Jak pomyślałam dziś o tych wszystkich gębach i monotonnych tygodniach... w dodatku wszystkie najlepsze osoby już odeszły
Ale koniec mego biadolenia 
)

Dzisiaj już jest mi jakoś lepiej, a jutro przyjeżdża Tż, także mam na co dzisiaj czekać
Ale dobrze, że Tobie już przeszło 

normalnie wypadałoby go przywiązać i niech siedzi i się nie rusza ;/ dopiero teraz sobie usiadłam.... na szczęście TŻ jeszcze przychodzi to się może trochę odstresuję przy nim