|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Czesc Dziewczyny! Jakis czas temu pisalem na temat fotografa i kamerzysty. Sprawa wyglada tak, ze chyba zdecydujemy sie na p.Marcina Kantocha(przez kogos tu polecanego) z tym ze robilby sam plener, a dzien slubu robi jego brat i czy ktos moze wypowiedziec sie na temat tych fotek?? A co do kamerzysty to zastanawiam sie nad firma thorg i videofotostudio.pl z Lubartowa.
Brala ktoras z was moze slub w dworze anna w okresie sierpien/wrzesien ?? Ciekawi mnie jak wtedy jeszcze wyglada ogrod.. |
|
|
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#243 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No pewnie że polecam i Marcina i Tomka ! Bardzo fajne chłopaki. Otwarci na propozycje, profesjonalni. Sesja w bardzo przyjemnej atmosferze (w naszym przypadku pomimo paskudnej pogody) Ale nawet aura - deszcz i szare niebo i zimno nie przeszkodziło w zrobieniu super fotek! |
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Wróciłam z urlopowania opalona i bardzo zadowolona i zabieram sie do czytania zaległych postów. |
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich.bede swiadkowa na slubie.i mam takie pytanko. jakie sa obowiazki druchny i starszego?
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o reszcie po prostu porozmawiaj z Parą Młodą i zapytaj czego od Ciebie oczekują. Aha no i jak zabawa na weselu przygasa to powinnaś zachęcić w jakiś sposób gości do zabawy, ale to też bez przesady bo to zadanie powinna realizować też orkiestra. |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
mi bardziej chodzi o tradycje co powinna kupic starsza i starszy
sa takie?
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam takie: starszy kupuje dekoracje na samochód a starsza kokardki do przypinania, organizuje też wieczór panieński i kurcze wyleciało mi z głowy co jeszcze ![]() Ale myślę, że kwestia to dogadanie z parą młodą ![]() Edit: starszy powinien jeszcze samochód i kierowce w dniu ślubu załatwiać. |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe dzieki dzieki.a jak jest z wiazankami?
i czy starsza ma taka sama jak Panna Mloda ale bardziej strojna czy inne ale w tym samym kolorze?
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no nie popadajmy w paranoje, wiązanka to naprawdę spory koszt i nie wydaje mi sie aby w dobrym tonie było prosic o to starszych
Z resztą z tego co mi wiadomo to kwaity kupuje i w dzien slubu odbiera Pan Młody
|
|
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
okej.dziekuje.jeszcze uzgadniac trzeba z Panstwem Mlodym i dogadywac sie najwyzej kto i co
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pamiętaj, że bycie świadkiem to powinno być wyróżnienie a nie przykry obowiązek ![]() aha i wrazie wątpliwości polecam ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78389 idealny dla świadków
|
|
|
|
|
|
#254 | |||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Ale dziewczyny stron napisałyście, a nie było mnie od środy tylko....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
*Kaalinaa* dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
Bawcie się dobrze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#257 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
*Kaalinaa* Wszystkiego naj...
))))))))
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
*Kaalinaa* wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
*Kaalinaa* magicznego i najwspanialszego dnia w życiu!! i oby reszta dni z Twoim wybranikiem byla równie cudowna
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do życzeń dla *Kaalinaa* :P Wszytskiego co najpiękniejsze w dniu ślubu i przez całe życie spędzone razem z mężem!!
Gdyby nie to, że byłam dziś na zajęciach z chęcią bym poszła zobaczyć jej ślub... Szczególnie, że bierze ślub w tym samym kościele co ja brałam.. Sentyment pozostał... Z chęcią pooglądamy zdjęcia z uroczystości |
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
*kalina*
Dużo Miłości!! Życzę Wam Wspaniałej Rodziny!
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
*Kaalinaa* wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Ja równiez dołączam sie do zyczeń
![]() Ja stane na ślubnym kobiercu 27czerwca 2009 Mam pytanie odnośnie kapeluszy...czy nie wiecie czy w lublinie jest może modystka??moja sukieneczka jest cała z koronki i chciałabym żeby ktos mi zrobił kapelusz pod sukienke, bo takie które sa w sprzedarzy to w wiekszosci z tiulu... ![]() Pomocy ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
Daty ślubów w 2009r.
KWIECIEŃ elabien 18 kwietnia Itenka 25 kwietnia, wesele Katarzynka Bogucin MAJ pokropce 9 maja godz. 15, Katedra, wesele w Dworze Anna silia82 9 maja, wesele w Bosmanie Diamante 16 maja godz. 15.00, Bazylika św. Anny, wesele klub Havana w Lubartowie Klementyna1 16 maja godz. 15.15, par. św. Rodziny, wesele w sali Jaśmin w Niedrzwicy Kościelnej oshinek 16 maja godz. 16.30 parafia św. Antoniego, wesele w Rubikonie Asiulak 23 maja, Fara Kazimierz Dolny, wesele w Dworze Lwowskim Katarzynka86 30 maja godz. 15.30, kościół NMP (Poczekajka), wesele w sali bankietowej Dys 300 CZERWIEC ewelinka3f 6 czerwca MAGiALENA 6 czerwca khirali 13-14 czerwca godz. 17.00 parafia NMP Matki Kościoła w Świdniku, wesele Zajazd "Złota Podkowa" w Świdniku elizabarbara 13 czerwca, wesele w Kmicicu grusiaczek84 13 czerwca, ślub u Dominikanów, wesele w Oranżerii w Willi Różanej Miira 20 czerwca, wesele w Dworze Anna madzia66 27 czerwca godz. 16 LIPIEC korzel 4 lipca, ślub w Konopnicy, wesele Zajazd Kmicic edytka27101982 4 lipca 2009 Piotrowice godz.16.00, wesele Bistro Podolanka Bogucin malemalenstwo 4 lipca godz.16, parafia Dobrego Pasterza w Lublinie, wesele Zajazd Gościnny w Lublinie MistrzyniWKochamCieMisiu 4 lipca godz. 16.30, Kościół pw Najświętszego Serca Pana Jezusa, wesele w Kasynie Policyjnym Janulla 18 lipca godz. 16 Kama24 18 lipca Amira_2007 25 lipca, Zajazd Kmicic Gosiczek 25 lipca Marianna 54 25 lipca, Sala bankietowa w Dysie SIERPIEŃ kasia0706 1 sierpnia godz. 16, parafia św. Antoniego, Sala Bankietowa w Dysie gabie1 1 sierpnia godz. 16, wesele w Szalonym Kogucie Joasia*** 8 sierpnia godz. 16, wesele w Hotelu Korona karolada 8 sierpnia godz. 17 kościół św. Antoniego, wesele w Akropolu AgneseW 8 sierpnia 00aneczka 15 sierpnia godz. 18 kościół św. Andrzeja Boboli, wesele Graf Marina MoniaFT 22 sierpnia Dwór Lwowski Bogucin Ladyinred85 22 sierpnia Wesele w Notabene w Świdniku rikotika 23 sierpnia, ślub w św. Pawle, wesele w Dworze Anna egwene6 29 sierpnia delsebastian 29 sierpnia, wesele w Dworze Anna WRZESIEŃ MalgosiaM8 5 września Kościół Św. Wita w Mełgwi godz. 16 madziam15 12 września godz. 16 madzikownia 19 września maria28 19 września godz. 15 u Dominikanów, wesele w Akropolu iwonka861 26 września, Dom weselny Ola PAŹDZIERNIK marteczka266 3 października, Impuls w Świdniku calinkinia 3 października ahulec 10 października Daty ślubów w 2010r. CZERWIEC maciejka83 5 czerwca, wesele w Akropolu ana_01 12 czerwca SIERPIEŃ Onaella 14 sierpnia, Kościół św. Rodziny, wesele w Szalonym Kogucie tancerka212 21 sierpnia kamab22 21 sierpnia carolcia88 28 sierpnia, Kościół pw M.B.K.P w Radawcu Dużym, wesele w Maciejowej Chacie w Miłocinie LISTA MAILOWA: (adresy oczywiście bez spacji) żonki 2007 *kasieńka* -> basse7 @ wp.pl agusiagr -> agusiagr @ wp.pl Alusia -> alusia200 @ op.pl anadun -> annna123 @ op.pl annabel_lee -> annabel @ poczta.onet.pl Andzia27 -> aneta-lotek @ wp.pl Anet2007 -> anet49 @ orange.pl Anex -> elgoog @ gazeta.pl anuś800 -> annaszymczak1 @op.pl aurelia-aurita -> aurelia-aurita @ tlen.pl bandola18 -> bandola @ op.pl Beata Marcina -> beateczka @ op.pl brunetka2000 -> ka_siaka @ wp.pl Brzuszek -> kitydo @ poczta.onet.pl Eemila -> eemila1 @ op.pl Frecia_28 -> orbit5 @ poczta.fm gabi0711 -> gabi0711 @ wp.pl Jagnabe -> kreciapa @ wp.pl Jodie -> jodie1983 @ o2.pl Jolinek -> jackyrudy @ op.pl justyś81 -> justakam7 @ poczta.onet.pl Kasiakkk -> kasiakkk1 @ wp.pl lalunia 105 -> 20079 @ wp.pl lenka -> malenkajalenka @ gazeta.pl magdulec -> magdulec @ poczta.fm martuko -> on.na @ gazeta.pl megiwu -> megiwu @ wp.pl mila25 -> lobo25 @ gazeta.pl milly -> Nina-78 @ wp.pl, milly07 @ wp.pl Neiti -> neiti1 @ o2.pl Nicky1981 -> madziara_b @ op.pl nicedream -> jeczydusza @ wp.pl olahola -> olahop @ poczta.fm paticzka -> gabrysia53 @ wp.pl pola m -> pauliner @ interia.pl ruda 3d -> ruda3d @ wp.pl Rudalbn -> rudalbn @ o2.pl sija -> sija @ enterpol.pl Silvershine -> silvershine @ poczta.fm Smarti_ter -> Smarti_ter @ interia.pl Sonia11 -> kornixsc @ interia.pl szczęśliwa_82 -> ashanti13 @wp.pl tola 3804 -> tola3804 @ epf.pl, tola3804 @ gazeta.pl wiolkaslonko -> wiolkaslonko @ gmail.com Wojtusia -> anka2 @ interia.pl żonki 2008 calva -> calva @ o2.pl Cannabis84 -> dzastinka031 @ wp.pl katey -> kasiula515 @ wp.pl *kaalinaa* kaalina-a @ o2.pl katia0117 -> california1987 @ o2.pl Malpka -> schwester @ buziaczek.pl miss.hot -> miss.hot @ poczta.fm Natalia*79 -> natalia_panczak @ poczta.onet.pl niebieska.lwica -> niebieska.lwica @ gazeta.pl sade -> sade_1 @ o2.pl selka -> agnieszka-ruta @ wp.pl skrzatek24 -> schimmer @ interia.pl Sylwia_84 -> wosiaksylwia84 @ o2.pl sylwunia_p -> sylwuniap @ gmail.com tygrysiak -> paula @ wyspa.org indygo -> indygo79 @ poczta.fm Gosiaczek 82 -> malgusa @ wp.pl Panny Młode 2009 AgneseW -> agnesew @ gmail.com ana_01 -> ana_01 @ wp.pl elizabarbara @ o2.pl Itenka -> aneti_g @ op.pl Joasia*** -> joasia_j @ wp.pl karolinka.f -> karolinaf @ poczta.onet.pl katarzynka86 -> kubinka6 @ wp.pl khirali -> khirali @ tlen.pl korzel -> korzel @ gmail.com kruszynki kruszynka -> samurajka7 @ wp.pl madzikownia -> madzikownia @ wp.pl MAGiALENA -> em_jot_es @ wp.pl MalgosiaM8 gosia @ goodchoice.pl maria28 -> maria1980 @ amorki.pl monik1984 -> monia.olka @ wp.pl Jeśli ktoś chce coś dodać/zmienić proszę o info na PW [/quote]
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2009-02-18 o 11:38 |
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss.hot - ostatnio byliśmy z TŻem u kamerzysty i widzieliśmy Cię na taśmie
Złapałaś na oczepinach welon o ile dobrze pamiętam
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamerzysta z Thorg Studio ?
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to był Szalony Kogut, ale kamerzysta z Thorg-Studio
W ogóle kilka znajomych twarzy było, z wizażu np. Gosiaczek82.
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

i czy starsza ma taka sama jak Panna Mloda ale bardziej strojna czy inne ale w tym samym kolorze?

Chyba bym spędziła całe wesele przy tej fontannie
mój ukochany jest wielbicielem motoryzacji i wszyscy wiedzą jak kocha swoją nową hondę więc stwierdził ze jedziemy naszym do ślubu hehhe
.Zarezerwowal iśmy wczoraj termin w Pałacu Akropol
za 4 dni
flejksy