![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5
Jestem silna silna zarąbiście silna!
![]() ![]() ![]() ![]() Stałam sobie na sali, dekorujemy ją na studniówkę. Podszedł do mnie kolega, z którym dawno nie rozmawiałam i oczywiście pierwszy tekst: "Kiedy M. przyjeżdża?". Popatrzyłam tylko na niego i z uśmiechem powiedziałam: "Nie obchodzi mnie to". I wcale mi się przy tym nie zrobiło przykro, tęskno czy jakoś tak. I jestem dumna z siebie. Jestem świetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję ![]()
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
odzywac sie nie bede, nie mam zamiaru, on sam napisał zebym sie odezwała jak przyjme to do siebie ze on nie wróci...... nie odezwe sie nigdy bo zawsze bede miec tą nadzieję...... jest mi tak strasznie źle, jestem wrakiem ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sobie myśle, ze wypadałoby go przeprosić? Tzn za słowo którego użyłam... Bo tak sie do nikogo nie powinno zwracać, nawet do niego. TYlko jak to napisać, zeby wiedział ze nie tak chciałam napisać ale w tym sensie? Może wy macie jakiś pomysł ?
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2009-01-22 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem ja bym poprostu napisała przepraszam, że nie takiego słowa chciałam użyć i że nie powinnam tak mówić.... nie rozumiem tego dlaczego pozwolił mi się do siebie zbliżyć, po co były te wszystkie spotkania, smsy na dobranoc.... a teraz znowu zostawił... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Hm u mnie? Leci, chociaz dzis mam taki dzien, ze bez kija lepiej nie podchodzic [pogoda i kolejna nieprzespana noc robia swoje], o exie mi sie nie mysli [no czasem raz dziennie gora dwa, ale to mysli typu: Boze jak ja moglam z nim byc], poza tym cisza, spokoj i czekam na ferie. Ale! Nie myslcie, ze u mnie rozowo jest, bo ostatnio mi sie coraz bardziej wkreca zmula typu: w zyciu nie bede szczesliwa z kims, nie bede kochana, nikt mnie nie pokocha bo jestem za trudna i nikt mnie nie bedzie chcial. Litosci:|
![]() Wysiadlam, gdyz naiwnosc, glupota, zaslepienie itd ludzi mnie przeraza. Przeczytalam caly watek naszej kolezanki Anity i mi rece opadly, no ale coz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Muszę zajrzeć, bo jeszcze nie czytałam.
A ja mam takowy problem, że uświadomiłam sobie, że nie umiem tańczyć :/. I mój partner też nie i jakoś muszę go nauczyć, a przedtem sama poćwiczyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tanczenia to ja rowniez nie umiem, jak z partnerem nie wiem, bedzie improwizacja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2009-01-22 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże Ehjano przeczytałam właśnie Twój podpis i uśmiałam się do łez ![]() Mój pan Idealny gdzieś polazł i czeka mnie wieczór w domu ... a roznosi mnie energia wrrr
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
asica-łobuzica a jak tam u Ciebie?
Jak Twoja fryzura? ![]() Dawno się nie odzywałaś...
#252 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam u was szkarady wszystkie studniowkowe, polonezowe i adoratorowe, oraz te bezadoratorowe i te z eksami o syndromie Lassie wroc zwanym inaczej "Litwo ojczyzno moja, ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" ??? ![]() Ja to uwielbiam, zawsze po rozstaniu to samo slysze: "nie docenialem Cie wczesniej", ja to idealem jestem jako ex dziewczyna ![]()
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha Syntagma syndrom Lassie wroc normalnie siedze i pluje na monitor ze smiechu ![]() Watek anity przeczytalam urywkami i obumarlam, z reszta zostawilam tam swoja opinie, coz patrzac na jej TZ to moj to kurde nie jest zly o co ja caly dym zrobilam i odeszlam, jakie ja mam wymagania. no niewazne dosyc tej ironii Syntagma a jak ty sie trzymasz- IDEALE EX dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
a u mnie troche kiepsko dzis
![]() Mam za duzo wolnego czasu przez te ferie i stad glupie mysli ![]() Potrzebuje solidnego kopa w tyłek ![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez tumiwisizm i dokladnie tak samo: im bardziej go olewam, tym bardziej sie stara. Tylko tyle, ze to, nie jest zadna moja taktyka przebiegla, tylko mi na niczym juz w ogole nie zalezy...
Nikogo_Sloneczko - ![]() Kopow nie ma, niestety ![]()
#258 |
Raczkowanie
|
Nikogo Sloneczko trzymaj sie i zadnych glupot!!!!
kochana nie wiem zacznij robic porzadki, ukladac rzeczy w szafie kolorystycznie, porzadowac notatki, zeszyty czy co tam, biblioteczke zrob sobie wedlug alfabetu albo innej zasady, dokonaj katalogizacji filmow, plyt.... ja tak moge jeszcze dlugo ci wymyslac zajecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Anita tak nie mozna !!! wiem co czujesz. bylam w takiej samej sytuacji - a najlepsze jest to ze nawet planowalam slub na wrzesnien 2009 z tym czlowiekiem. tylko u mnie bylo tak ze on naduzywal alkoholu, palil trawe i wtedy robil sie agresywny.
ale kiedys go kochalam, bylam tak zaslepiona ze nawet poswiecilam moich znajomych, bo twierdzilam ze nie maja racji, ze sie go czepiaja itd... na cale szczescie po 3 latach ten zwiazek sie juz zakonczyl. co prawda on dopiero po czasie zrozumial co stracil, no ale teraz to on mi moze nawet gwiazde z nieba przyniesc i mnie to wcale nie ruszy... i nie ma sie co lamac - tylko trzeba takiemu typowi podziekowac za dalsza wspolprace ... jak ma za duzo energii to niech sobie kupi worek - NIE WOLNO NIKOMU podnosci reki na kobiete ![]() ![]() ![]() i lepiej dla Ciebie jesli skonczysz ten zwiazek za nim on Ci zrobi wieksza krzywde ... |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Czytając to wszystko stwierdzam, że dobrze mi samej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powinnam sie raczej zajac nauka do matury:P kiedys musze zaczac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Ja dziś widziałam mamę Exa..
Co prawda ona przechodziła przez ulicę, a ja siedziałam w samochodzie, ale poznała mnie i nie wiedziała jak się zachować. Ja się uśmiechnęłam i pomachałam (to było odruchowo), bo bardzo zawsze ją lubiłam. Miałyśmy wspaniały kontakt, przychodziłam do niej nakawkę i plotkowałyśmy... A wiecie co w tym wszystkim najdziwniejsze? Ona sama mnie ostrzegała przed swoim synem. Mówiła, że jej nie szanuje... i że mnie też nie będzie szanował. Miała rację. Nigdy jej nie zapomnę jak odwiedzała mnie w szpitalu i siedziała tam ze mną... Cudowna kobieta. Aż mi się łezka w oku zakręciła ![]()
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio gdy były te awantury i cyrki u mnie i poszłam do niej to bardzo mnie pocieszyła i wspierała. Na koniec jednak spojrzała na mnie bardzo poważnie i powiedziała "Nie warto". Wspaniała osoba. Idę spać dziewczynki. Trzymajcie się. Bądzcie silne i spełnione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Kochana
![]()
#265 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Nie sądziłam ,że zawitam w tym wątku .... Wczoraj po 4latach rozstałam się z tż ! Wiem ,że to dobry krok ,ale ciężko mi jest strasznie ..... eh ! Najgorsze ,że mieszkaliśmy razem . Miłego dnia
#266 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
pare z was o mnie pytało- dziękuję za pamięć ![]() nie pisze już tu, ale czytam wasze historie. U mnie nic się nie dzieje i nie ma o czym pisać. Jak tak czytam historię innych dziewczyn dochodzą do wniosku ze mój ex to największy cham i idiota. A moze to ja jestem największą idiotką? Pewnie i to i to ![]() Wracał do mnie i odchodził. A ja za każdym razem wpuszczałam go do domu. Pomimo całej mojej inteligencji i wiedzy o życiu- jak tylko go widziałam z rzeczami- mózg mi przestawał pracować. Ostatnio odszedł na początku stycznia. A siedział jakieś 2 tygodnie. Więc nie jest mi ani fajnie ani miło. Nabierałam się na jego gadkę o tęsknocie i miłości. Nagadywał na tamtą, mówił ze tylko ze mną chce być. Ze lepszej ode mnie nie ma. Ze codziennie o mnie myślał, że nie wytrzymał z tamtą i chce wrócić do mnie. Itd. Cieszyłam się jak wariatka, nie do opisania jest to jaka byłam szczęśliwa On ma 31 lat więc nie jest nastolatkiem. Myślałam sobie : może naprawdę przemyślał? moze naprawde chce wrócić? Ale on zawsze po jakimś czasie leciał do tamtej. I po porstu mnie zostawiał. Pakował się jakdyby nigdy nic... I po prostu jechał do niej. Każde jego odejście odchorowywałam, a teraz znowu jestem chora. WIęm że robiłam źle wpuszczając go, zdaje sobie z tego sprawę, ale ja go nadal kocham, 8 lat bycia razem robi swoje i nie potrafiłam powiedzieć mu żeby spadał. Teraz siedzi z nią i myśle, że już z nią zostanie. To taka w skrócie moja historia. Więcej nie pisze bo aż mi samej wstyd. NIe ma co się chwalić własną głupotą. Zaślepiona jestem i tyle. Kocham go strasznie. A więc u mnie nic ciekawego ![]()
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie potrzebnie sie wtracilam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
![]() mama przyniosla katalog oriflame i sobie potarlam zapach meskich perfum zeby powachac:P i wiecie co ![]() ![]() Zwatpilam troche.. Jeden zapach a ile wywolal u mnie emocji ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
jaki te chlopy glupie sa. no normalnie posrane maja w tych durnych lbach
![]() wkleje pw ktore wyslalam do jednej z Was, bo mi sie nie chce tego pisac drugi raz a chce zebyscie wiedzialy jaki ten moj byly jest nienormalny. Pomiedzy nami bylo wszystko spoko, w srode bylismy nawet na piwie na chwilke. ale przechodzac do rzeczy: jade wieczorem do jego miasta,do baru do ktorego czesto przychodzi. i pytam go czy idzie tez, bo ja moze pojade. a ten mi zaczal jazdy, ze po co mi to wiedziec czy on idzie, nie jego sprawa, ze ja ide, ja sie z nim nie ustawialam etc. ja tak: ![]() to mu napisalam, ze bardzo Pana przepraszam, widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest. ten mi: o co ci zas chodzi, ble ble ble to ja mu znowu: bardzo Pana przepraszam, widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest. ten mi: jestem w pracy. a ja mu ![]() bardzo Pana przepraszam. nie musi Pan odpisywać na moje smsy. widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest. i jak zdarta plyta ![]() w koncu wylaczylam tel, bo nie mam zamiaru sie denerwowac. dupek jeden.
#270 |
Zadomowienie
|
;(;(;(;(;(
Jako że mam chwilę wolnego to postanowilam posprzątać w szafie i zobaczyć co tak na prawdę tam mam... I co znalazłam w zakamarku? Jego koszulkę ![]() Czuję sie... niekochana;(
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.