Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 17:52   #241
soulone
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5

Jestem silna silna zarąbiście silna!

Stałam sobie na sali, dekorujemy ją na studniówkę. Podszedł do mnie kolega, z którym dawno nie rozmawiałam i oczywiście pierwszy tekst: "Kiedy M. przyjeżdża?". Popatrzyłam tylko na niego i z uśmiechem powiedziałam: "Nie obchodzi mnie to". I wcale mi się przy tym nie zrobiło przykro, tęskno czy jakoś tak. I jestem dumna z siebie.
Jestem świetna
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 17:58   #242
shineE
Zadomowienie

GG do shineE

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Jestem silna silna zarąbiście silna!

Stałam sobie na sali, dekorujemy ją na studniówkę. Podszedł do mnie kolega, z którym dawno nie rozmawiałam i oczywiście pierwszy tekst: "Kiedy M. przyjeżdża?". Popatrzyłam tylko na niego i z uśmiechem powiedziałam: "Nie obchodzi mnie to". I wcale mi się przy tym nie zrobiło przykro, tęskno czy jakoś tak. I jestem dumna z siebie.
Jestem świetna

gratuluję

shineE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:10   #243
aretse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nikogo Słoneczko Pokaż wiadomość
jedyne co mozesz teraz zrobic to nie odzywac sie i probowac jakos wszystko poukladac.
Damy radę
odzywac sie nie bede, nie mam zamiaru, on sam napisał zebym sie odezwała jak przyjme to do siebie ze on nie wróci...... nie odezwe sie nigdy bo zawsze bede miec tą nadzieję...... jest mi tak strasznie źle, jestem wrakiem ;(
aretse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:10   #244
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aretse Pokaż wiadomość
chyba teraz widzę, co tak naprawde czuje moj eks, otórz sam dzisiaj napisał że mam spier****ć i że ma mnie dość, że nigdy nie wróci i takie tam..... nie jest przyjemnie usłyszec takie słowa od kogos kogo się kochai do tego cały czas wpiera mi, że wszystko jest moją winą, ze przezemnie ze mną nie jest, że jestem pępkiem świata.... a czy ja tak dużo chciałam, chciałam miłości.... i tak jak prędzej czytałam Twojeo posta to powiem Ci że zazdroszczę, tak bardzo bym chciała aby powiedział, ze mnie kocha, że chce wrócić, mam nadzieję, że będzie tego żałował...
Zazdrościsz mi głupich słów wypowiadanych, nieszczerze w dodatku. On tylko dużo gada, nic nie czyniąc. Czasem nawet przywitać sie nie umie... Czy ja nawet na głupie "czesc" nie zasługuje? JA podziękuje takiemu panu. Nie rozumiem go. Boże, dlaczego on zabija moją miłość do niego?

Tak sobie myśle, ze wypadałoby go przeprosić? Tzn za słowo którego użyłam... Bo tak sie do nikogo nie powinno zwracać, nawet do niego. TYlko jak to napisać, zeby wiedział ze nie tak chciałam napisać ale w tym sensie? Może wy macie jakiś pomysł ?

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

Edytowane przez ehjano
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:12
ehjano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:15   #245
aretse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ehjano Pokaż wiadomość
Zazdrościsz mi głupich słów wypowiadanych, nieszczerze w dodatku. On tylko dużo gada, nic nie czyniąc. Czasem nawet przywitać sie nie umie... Czy ja nawet na głupie "czesc" nie zasługuje? JA podziękuje takiemu panu. Nie rozumiem go. Boże, dlaczego on zabija moją miłość do niego?

Tak sobie myśle, ze wypadałoby go przeprosić? Tzn za słowo którego użyłam... Bo tak sie do nikogo nie powinno zwracać, nawet do niego. TYlko jak to napisać, zeby wiedział ze nie tak chciałam napisać ale w tym sensie? Może wy macie jakiś pomysł ?
tylko, ze takie słowa wiele by dla mnie znaczyły....
nie wiem ja bym poprostu napisała przepraszam, że nie takiego słowa chciałam użyć i że nie powinnam tak mówić....

nie rozumiem tego dlaczego pozwolił mi się do siebie zbliżyć, po co były te wszystkie spotkania, smsy na dobranoc.... a teraz znowu zostawił...
aretse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:51   #246
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shineE Pokaż wiadomość
Kochana a co u Ciebie ?
Hm u mnie? Leci, chociaz dzis mam taki dzien, ze bez kija lepiej nie podchodzic [pogoda i kolejna nieprzespana noc robia swoje], o exie mi sie nie mysli [no czasem raz dziennie gora dwa, ale to mysli typu: Boze jak ja moglam z nim byc], poza tym cisza, spokoj i czekam na ferie. Ale! Nie myslcie, ze u mnie rozowo jest, bo ostatnio mi sie coraz bardziej wkreca zmula typu: w zyciu nie bede szczesliwa z kims, nie bede kochana, nikt mnie nie pokocha bo jestem za trudna i nikt mnie nie bedzie chcial. Litosci:|

Cytat:
Nie wysiadaj. Nie warto.
Wysiadlam, gdyz naiwnosc, glupota, zaslepienie itd ludzi mnie przeraza. Przeczytalam caly watek naszej kolezanki Anity i mi rece opadly, no ale coz..
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:54   #247
soulone
Wtajemniczenie

Muszę zajrzeć, bo jeszcze nie czytałam.

A ja mam takowy problem, że uświadomiłam sobie, że nie umiem tańczyć :/. I mój partner też nie i jakoś muszę go nauczyć, a przedtem sama poćwiczyć.
Stary 2009-01-22, 18:57   #248
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Muszę zajrzeć, bo jeszcze nie czytałam.

A ja mam takowy problem, że uświadomiłam sobie, że nie umiem tańczyć :/. I mój partner też nie i jakoś muszę go nauczyć, a przedtem sama poćwiczyć.
Jesli nie chcesz sie denerwowac, nie czytaj.

Co do tanczenia to ja rowniez nie umiem, jak z partnerem nie wiem, bedzie improwizacja Gorzej bedzie na tej 2 studniowce, gdyz tamtejszy partner ma niecale 190cm wzrostu, ja niecale 160 plus szpilki da mi 167 gora. No i jak tu tancowac?D
Stary 2009-01-22, 19:35   #249
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aretse Pokaż wiadomość
tylko, ze takie słowa wiele by dla mnie znaczyły....
nie wiem ja bym poprostu napisała przepraszam, że nie takiego słowa chciałam użyć i że nie powinnam tak mówić....

nie rozumiem tego dlaczego pozwolił mi się do siebie zbliżyć, po co były te wszystkie spotkania, smsy na dobranoc.... a teraz znowu zostawił...
Zrobiłam tak jak napisałaś wyżej i wiecie co ? cała winę wziął na siebie... on jeszcze bardziej nalega teraz. chce czekać, chce by było dobrze... ale to on tego wszystkiego chce... a ja nadal sobie tkwię w tym moim permanentnym stanie egzystencjalny!!!

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
Jesli nie chcesz sie denerwowac, nie czytaj.

Co do tanczenia to ja rowniez nie umiem, jak z partnerem nie wiem, bedzie improwizacja Gorzej bedzie na tej 2 studniowce, gdyz tamtejszy partner ma niecale 190cm wzrostu, ja niecale 160 plus szpilki da mi 167 gora. No i jak tu tancowac?D
dziuniaa dasz radę, dla chcącego nic trudnego :P

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

Edytowane przez ehjano
Czas edycji: 2009-01-22 o 19:37
ehjano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 19:46   #250
shineE
Zadomowienie

GG do shineE

Cytat:
Zrobiłam tak jak napisałaś wyżej i wiecie co ? cała winę wziął na siebie... on jeszcze bardziej nalega teraz. chce czekać, chce by było dobrze... ale to on tego wszystkiego chce... a ja nadal sobie tkwię w tym moim permanentnym stanie egzystencjalny!!!

Boże Ehjano przeczytałam właśnie Twój podpis i uśmiałam się do łez

Mój pan Idealny gdzieś polazł i czeka mnie wieczór w domu ... a roznosi mnie energia wrrr

Stary 2009-01-22, 19:55   #251
shineE
Zadomowienie

GG do shineE

asica-łobuzica a jak tam u Ciebie?
Jak Twoja fryzura?
Dawno się nie odzywałaś...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 20:38   #252
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:

Eh no poloneza jakos dajemy rade, to moze normalnie tez sobie poradzimy<lol2>
Stary 2009-01-22, 20:54   #253
AgataAgataka
Raczkowanie

Cytat:
Eh no poloneza jakos dajemy rade, to moze normalnie tez sobie poradzimy<lol2>
dziuniaa na pewno sobie poradzisz poza tym jak cos to pamietaj raz dwa trzy raz dwa trzy raz dwa trzy- jak ja biadolilam ze nie umie tanczyc moja babcia zawsze powtarzala agatko raz dwa trzy raz dwa trzy i dadsz rade
AgataAgataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 20:57   #254
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Wysiadlam, gdyz naiwnosc, glupota, zaslepienie itd ludzi mnie przeraza. Przeczytalam caly watek naszej kolezanki Anity i mi rece opadly, no ale coz..
ja poczatek i juz dalej nie dam rady. Tak mysle czasem, ze przydalby sie taki watek zbiorczy jak my mamy tylko: "Tkwie w toksycznym zwiazku, ktora z was tez to przezywa?". Nie jest to wcale takie rzadkie...

Co tam u was szkarady wszystkie studniowkowe, polonezowe i adoratorowe, oraz te bezadoratorowe i te z eksami o syndromie Lassie wroc zwanym inaczej "Litwo ojczyzno moja, ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" ???

Ja to uwielbiam, zawsze po rozstaniu to samo slysze: "nie docenialem Cie wczesniej", ja to idealem jestem jako ex dziewczyna szkoda tylko, ze zaden zwiazek nigdy sie nie udaje
Stary 2009-01-22, 21:12   #255
AgataAgataka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
ja poczatek i juz dalej nie dam rady. Tak mysle czasem, ze przydalby sie taki watek zbiorczy jak my mamy tylko: "Tkwie w toksycznym zwiazku, ktora z was tez to przezywa?". Nie jest to wcale takie rzadkie...

Co tam u was szkarady wszystkie studniowkowe, polonezowe i adoratorowe, oraz te bezadoratorowe i te z eksami o syndromie Lassie wroc zwanym inaczej "Litwo ojczyzno moja, ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" ???

Ja to uwielbiam, zawsze po rozstaniu to samo slysze: "nie docenialem Cie wczesniej", ja to idealem jestem jako ex dziewczyna szkoda tylko, ze zaden zwiazek nigdy sie nie udaje

hahaha Syntagma syndrom Lassie wroc normalnie siedze i pluje na monitor ze smiechu u mnie standardowy tumiwisizm, w zwiazku im mniej sie staram i zabiegam tym ON jest bardziej kochany dbajacy itp. a ja to chyba bede idealem jak bede mowila "mam cie w d**** ale ostatecznie mozesz mnie kochac i wielbic" powoli zaczynam sie odnajdywac w takim design.

Watek anity przeczytalam urywkami i obumarlam, z reszta zostawilam tam swoja opinie, coz patrzac na jej TZ to moj to kurde nie jest zly o co ja caly dym zrobilam i odeszlam, jakie ja mam wymagania. no niewazne dosyc tej ironii

Syntagma a jak ty sie trzymasz- IDEALE EX dziewczyny
Stary 2009-01-22, 21:19   #256
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

a u mnie troche kiepsko dzis
Mam za duzo wolnego czasu przez te ferie i stad glupie mysli

Potrzebuje solidnego kopa w tyłek, poproszę!!

emptiness.

"Z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto.."
Nikogo Słoneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:33   #257
syntagma
Zakorzenienie

u mnie tez tumiwisizm i dokladnie tak samo: im bardziej go olewam, tym bardziej sie stara. Tylko tyle, ze to, nie jest zadna moja taktyka przebiegla, tylko mi na niczym juz w ogole nie zalezy...

Nikogo_Sloneczko -
Kopow nie ma, niestety
Stary 2009-01-22, 21:40   #258
AgataAgataka
Raczkowanie

Nikogo Sloneczko trzymaj sie i zadnych glupot!!!!
kochana nie wiem zacznij robic porzadki, ukladac rzeczy w szafie kolorystycznie, porzadowac notatki, zeszyty czy co tam, biblioteczke zrob sobie wedlug alfabetu albo innej zasady, dokonaj katalogizacji filmow, plyt....
ja tak moge jeszcze dlugo ci wymyslac zajecia
Stary 2009-01-22, 21:53   #259
xoxANIAxox
Przyczajenie

Anita tak nie mozna !!! wiem co czujesz. bylam w takiej samej sytuacji - a najlepsze jest to ze nawet planowalam slub na wrzesnien 2009 z tym czlowiekiem. tylko u mnie bylo tak ze on naduzywal alkoholu, palil trawe i wtedy robil sie agresywny.
ale kiedys go kochalam, bylam tak zaslepiona ze nawet poswiecilam moich znajomych, bo twierdzilam ze nie maja racji, ze sie go czepiaja itd...
na cale szczescie po 3 latach ten zwiazek sie juz zakonczyl.
co prawda on dopiero po czasie zrozumial co stracil, no ale teraz to on mi moze nawet gwiazde z nieba przyniesc i mnie to wcale nie ruszy...

i nie ma sie co lamac - tylko trzeba takiemu typowi podziekowac za dalsza wspolprace ... jak ma za duzo energii to niech sobie kupi worek - NIE WOLNO NIKOMU podnosci reki na kobiete

i lepiej dla Ciebie jesli skonczysz ten zwiazek za nim on Ci zrobi wieksza krzywde ...
xoxANIAxox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:00   #260
soulone
Wtajemniczenie

Czytając to wszystko stwierdzam, że dobrze mi samej.
Stary 2009-01-22, 22:11   #261
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgataAgataka Pokaż wiadomość
Nikogo Sloneczko trzymaj sie i zadnych glupot!!!!
kochana nie wiem zacznij robic porzadki, ukladac rzeczy w szafie kolorystycznie, porzadowac notatki, zeszyty czy co tam, biblioteczke zrob sobie wedlug alfabetu albo innej zasady, dokonaj katalogizacji filmow, plyt....
ja tak moge jeszcze dlugo ci wymyslac zajecia

powinnam sie raczej zajac nauka do matury:P
kiedys musze zaczac

emptiness.

Stary 2009-01-22, 22:20   #262
shineE
Zadomowienie

GG do shineE

Ja dziś widziałam mamę Exa..
Co prawda ona przechodziła przez ulicę, a ja siedziałam w samochodzie, ale poznała mnie i nie wiedziała jak się zachować.
Ja się uśmiechnęłam i pomachałam (to było odruchowo), bo bardzo zawsze ją lubiłam. Miałyśmy wspaniały kontakt, przychodziłam do niej nakawkę i plotkowałyśmy... A wiecie co w tym wszystkim najdziwniejsze? Ona sama mnie ostrzegała przed swoim synem. Mówiła, że jej nie szanuje... i że mnie też nie będzie szanował. Miała rację.
Nigdy jej nie zapomnę jak odwiedzała mnie w szpitalu i siedziała tam ze mną... Cudowna kobieta.
Aż mi się łezka w oku zakręciła

Stary 2009-01-22, 22:26   #263
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shineE Pokaż wiadomość
Ja dziś widziałam mamę Exa..
Co prawda ona przechodziła przez ulicę, a ja siedziałam w samochodzie, ale poznała mnie i nie wiedziała jak się zachować.
Ja się uśmiechnęłam i pomachałam (to było odruchowo), bo bardzo zawsze ją lubiłam. Miałyśmy wspaniały kontakt, przychodziłam do niej nakawkę i plotkowałyśmy... A wiecie co w tym wszystkim najdziwniejsze? Ona sama mnie ostrzegała przed swoim synem. Mówiła, że jej nie szanuje... i że mnie też nie będzie szanował. Miała rację.
Nigdy jej nie zapomnę jak odwiedzała mnie w szpitalu i siedziała tam ze mną... Cudowna kobieta.
Aż mi się łezka w oku zakręciła
No co do mamy to mama mojego byłego też jest cudowna. I też mi przykro się robi gdy myślę, że nie bedę mogła z nią niedługo spędzać tyle czasu. I że już nigdzie się razem nie wybierzemy...
Ostatnio gdy były te awantury i cyrki u mnie i poszłam do niej to bardzo mnie pocieszyła i wspierała. Na koniec jednak spojrzała na mnie bardzo poważnie i powiedziała "Nie warto". Wspaniała osoba.

Idę spać dziewczynki. Trzymajcie się. Bądzcie silne i spełnione .
Stary 2009-01-22, 23:22   #264
shineE
Zadomowienie

GG do shineE

Dobranoc Kochana

Stary 2009-01-23, 08:15   #265
MorireAmore
Rozeznanie

Witajcie
Nie sądziłam ,że zawitam w tym wątku .... Wczoraj po 4latach rozstałam się z tż ! Wiem ,że to dobry krok ,ale ciężko mi jest strasznie ..... eh !
Najgorsze ,że mieszkaliśmy razem .
Miłego dnia

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:36   #266
asica-łobuzica
Zadomowienie

cześć dziewczyny
pare z was o mnie pytało- dziękuję za pamięć bardzo mi miło
nie pisze już tu, ale czytam wasze historie. U mnie nic się nie dzieje i nie ma o czym pisać. Jak tak czytam historię innych dziewczyn dochodzą do wniosku ze mój ex to największy cham i idiota. A moze to ja jestem największą idiotką? Pewnie i to i to
Wracał do mnie i odchodził. A ja za każdym razem wpuszczałam go do domu. Pomimo całej mojej inteligencji i wiedzy o życiu- jak tylko go widziałam z rzeczami- mózg mi przestawał pracować.
Ostatnio odszedł na początku stycznia. A siedział jakieś 2 tygodnie. Więc nie jest mi ani fajnie ani miło.
Nabierałam się na jego gadkę o tęsknocie i miłości. Nagadywał na tamtą, mówił ze tylko ze mną chce być. Ze lepszej ode mnie nie ma. Ze codziennie o mnie myślał, że nie wytrzymał z tamtą i chce wrócić do mnie. Itd. Cieszyłam się jak wariatka, nie do opisania jest to jaka byłam szczęśliwa
On ma 31 lat więc nie jest nastolatkiem. Myślałam sobie : może naprawdę przemyślał? moze naprawde chce wrócić?
Ale on zawsze po jakimś czasie leciał do tamtej. I po porstu mnie zostawiał.
Pakował się jakdyby nigdy nic... I po prostu jechał do niej.
Każde jego odejście odchorowywałam, a teraz znowu jestem chora. WIęm że robiłam źle wpuszczając go, zdaje sobie z tego sprawę, ale ja go nadal kocham, 8 lat bycia razem robi swoje i nie potrafiłam powiedzieć mu żeby spadał.
Teraz siedzi z nią i myśle, że już z nią zostanie. To taka w skrócie moja historia. Więcej nie pisze bo aż mi samej wstyd.
NIe ma co się chwalić własną głupotą. Zaślepiona jestem i tyle. Kocham go strasznie.
A więc u mnie nic ciekawego
Stary 2009-01-23, 12:14   #267
thinisthenewhappy
Raczkowanie

Cytat:
Po liczbie wiadomości i dacie zarejestrowania widzę iż jestes tu "nowa" i pewie nie znasz mojej sytuacji. Usłyszał ode mnie to ponieważ zasłużył sobie. On z pewnością mnie nie kocha, tylko sie mna bawi gdy inne jego zapawki nie są w zasięgu! Poza tym to nie były przeprosiny tylko takie nachalne tłumaczenie się. Wymyslił bajke i ja zekomo miałam w to uwierzyć. O nie!
Czuje się dość dobrze...
To na pewno. Przeczytalam jedynie Twoja ostatnia wiadomosc
i nie potrzebnie sie wtracilam
Pozdrawiam
Stary 2009-01-23, 13:09   #268
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

mama przyniosla katalog oriflame i sobie potarlam zapach meskich perfum zeby powachac:P i wiecie co pachnialy tak jak jego
Zwatpilam troche.. Jeden zapach a ile wywolal u mnie emocji

emptiness.

Stary 2009-01-23, 13:31   #269
miphuhiz
Zakorzenienie

jaki te chlopy glupie sa. no normalnie posrane maja w tych durnych lbach
wkleje pw ktore wyslalam do jednej z Was, bo mi sie nie chce tego pisac drugi raz a chce zebyscie wiedzialy jaki ten moj byly jest nienormalny.
Pomiedzy nami bylo wszystko spoko, w srode bylismy nawet na piwie na chwilke.
ale przechodzac do rzeczy:
jade wieczorem do jego miasta,do baru do ktorego czesto przychodzi. i pytam go czy idzie tez, bo ja moze pojade. a ten mi zaczal jazdy, ze po co mi to wiedziec czy on idzie, nie jego sprawa, ze ja ide, ja sie z nim nie ustawialam etc. ja tak:

to mu napisalam, ze bardzo Pana przepraszam, widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest.
ten mi:
o co ci zas chodzi, ble ble ble

to ja mu znowu: bardzo Pana przepraszam, widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest.
ten mi: jestem w pracy.

a ja mu :
bardzo Pana przepraszam. nie musi Pan odpisywać na moje smsy. widocznie pomylilam numery, pisalam do kolegi czy idzie wieczorem na piwo ale chyba cos pomylilam skoro Pan moim kolega nie jest.
i jak zdarta plyta

w koncu wylaczylam tel, bo nie mam zamiaru sie denerwowac. dupek jeden.
Stary 2009-01-23, 13:33   #270
zielona87
Zadomowienie

;(;(;(;(;(
Jako że mam chwilę wolnego to postanowilam posprzątać w szafie i zobaczyć co tak na prawdę tam mam... I co znalazłam w zakamarku? Jego koszulkę z rok tu leżała chyba. Wzięłam ją do ręki przez przypadek, wyrzuciłam na podłogę jakby gryzła... najpierw zebrało mi się na płacz, a potem wzięłam ją do worka i oficjalnie wysłałam brata żeby zawiesił na klamce od śmietnika. Może jakiś bezdomny sobie weźmie. Tylko na wszeli wypadek poszedł do śmietnika 4 ulice dalej.

Czuję sie... niekochana;(
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości