Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-12, 12:11   #241
DsC
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI

przeczytałam co u Was.. i niestety muszę przysiąść do statystyki .. jestem już zmęczona wszystkim
Stary 2009-03-12, 12:37   #242
tamia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy Wy z Waszymi Tżtami (a te, które teraz z nimi mieszkają to wcześniej w LO) też miałyście ciągły kontakt? no słuchajcie moja współlokatorka to jest niemożliwa
dzwonią do siebie co pół godziny, co godzinę góra. a w przerwach między tymi rozmowami gadają na gg. i ze wszystkiego się sobie spowiadają: no teraz wróciłam do domu, a teraz idę zrobić obiad taki i taki, a teraz idę do łazienki. a za chwilę będę czytać książkę od strony tej do tej. ja rozumiem mieć ze sobą kontakt, żeby nawet z 2-3 razy zadzwonić w ciągu dnia i pogadać no ale 1000 rozmów dziennie każda po ponad pół godziny ;O

o rany masakra..
ale tak ma moja friend, jak na skype gadaja to mnie szlag trafia.. a co dzis jadalas? a czemu poszedles tam? a czemu nie itp dzizys, ja tam nie jestem do takiego czegos przyzwycvzaojona..;p

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znowu musicie mi pomóc, jako że jesteście bardziej ode mnie zorientowane w sprawach cyfrówek
Kupiłam futerał i kartę, ale zapomniałam o bateriach no i aparat przed chwilą padł (znowu bez sensu się nim bawiłam ). Macie jakieś ładowarki do baterii Czym się kierować przy zakupie Dodam, że do mojego aparatu muszę mieć baterie AA (paluszki).
no, ja mam ladowarke, ale ja w aparacie mam taka baterie jak w kom taka mala. ladowarke dostalam jak aparat kupilam. dziwie sie, bo myslalam ze te nowe cyforwki maja tylko takie plaskie baterie.. o wiele wygodniejsza jest
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 12:43   #243
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny czy Wy z Waszymi Tżtami (a te, które teraz z nimi mieszkają to wcześniej w LO) też miałyście ciągły kontakt? no słuchajcie moja współlokatorka to jest niemożliwa
dzwonią do siebie co pół godziny, co godzinę góra. a w przerwach między tymi rozmowami gadają na gg. i ze wszystkiego się sobie spowiadają: no teraz wróciłam do domu, a teraz idę zrobić obiad taki i taki, a teraz idę do łazienki. a za chwilę będę czytać książkę od strony tej do tej. ja rozumiem mieć ze sobą kontakt, żeby nawet z 2-3 razy zadzwonić w ciągu dnia i pogadać no ale 1000 rozmów dziennie każda po ponad pół godziny ;O
M sie czasem do mnie tydzien nie odzywa i uwaza ze wszystko jest ok
ale on juz nieaktulny, bo mi takie podejscie malo odpowiada

ale takie kontaktowanie sie bez przerwy
dziwne, umarlabym
moje wszystko krzyczaloby, ze potrzebuje troche przestrzenii i wolnosci

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 12:52   #244
DsC
Zakorzenienie

a ja tam to rozumiem. miałam podobnie z tż jak byliśmy daleko od siebie, no ale oczywiście bez przesady, nie wypytywałam się go co jadł, ale gdzie był i z kim to i owszem..bo dlaczego miałabym nie wiedzieć?
Stary 2009-03-12, 13:01   #245
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Z tamtą białą torebką to nieaktualne, teraz jestem zakochana w tej :
http://etorebka.pl/s03.php?f=0137 i chyba kliknę
Mnie się ta biała bardziej podobała, ta jest dla mnie trochę taka bez wyrazu.

Mam dłonie w strasznym stanie od nakładania tego pilingu migdałowego. Co prawda zmyłam go, zle nakładałam jakieś 10min, więc zdążył zadziałać. następnym razem użyję rękawiczek

I mam zamiar kupić bindownicę. Stwierdziłam, że lepiej mi się opłaci kupić i samemu bindować niż za to płacić, chociaż u mnie to kosztuje 3-6zł.
I byłam dzisiaj oddać książki na ksero, babka zrobiła taką minę jak zobaczyła ilość
Stary 2009-03-12, 13:08   #246
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
o rany masakra..
ale tak ma moja friend, jak na skype gadaja to mnie szlag trafia.. a co dzis jadalas? a czemu poszedles tam? a czemu nie itp dzizys, ja tam nie jestem do takiego czegos przyzwycvzaojona..;p

no, ja mam ladowarke, ale ja w aparacie mam taka baterie jak w kom taka mala. ladowarke dostalam jak aparat kupilam. dziwie sie, bo myslalam ze te nowe cyforwki maja tylko takie plaskie baterie.. o wiele wygodniejsza jest
no oni tak samo. czasami się czuje jakbym mieszkała z dwoma osobami w pokoju a nie jedną

a co do baterii to ja też mam taką jak Tamia pisze
a oprócz tego do takich zwykłych baterii też mam ładowarkę, ale to już nawet nie pamiętam gdzie ani kiedy ją kupiłam, jakoś dawno temu, zestaw specjalnych baterii i właśnie ta ładowarka

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
M sie czasem do mnie tydzien nie odzywa i uwaza ze wszystko jest ok
ale on juz nieaktulny, bo mi takie podejscie malo odpowiada

ale takie kontaktowanie sie bez przerwy
dziwne, umarlabym
moje wszystko krzyczaloby, ze potrzebuje troche przestrzenii i wolnosci
no dokładnie! oni sobie dosłownie minute po minucie z całego dnia opowiadają. o tej i o tej pojechałam tam, spędziłam tam 23 minuty, potem wróciłam skmką o tej godzinie do sopotu, i do domu weszłam po 12 minutach. teraz zrobię to, a potem to a teraz zadzwoń za sekundę bo idę do łazienki.

za 2 h idę sobie 'w miasto' ^^
taaa, tutaj to naprawdę jest gdzie ruszyć
tak ładnie słońce świeci teraz oby w weekend była ładna pogoda

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
a ja tam to rozumiem. miałam podobnie z tż jak byliśmy daleko od siebie, no ale oczywiście bez przesady, nie wypytywałam się go co jadł, ale gdzie był i z kim to i owszem..bo dlaczego miałabym nie wiedzieć?
wątpie czy u Ciebie były codziennie takie rozmowy: "jadłem ziemnikai i kotleta. aha, ale ile tych ziemniaków? no a kotlet duży? aha, no a potem pozmywałeś czy co robiłeś?"
pierwszy raz się spotykam z czymś takim! ;P
co pół godziny telefon na pół godziny a w przerwie między tym rozmowy ciągłe na gg. Jak już nie mają o czym rozmawiać to pytania ciągłe "co robisz?, no ale co teraz robisz?" ...

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:22   #247
wenedka
Zakorzenienie

Hej baby

Dzwonilam juz umowic sie na rozmowe o NINo i juz jutro mam sie stawic w jobcentre Myslalam, ze z 2 tygodnie poczekam, ale to dobrze, bo mi moga paszport potrzymac troche, a w kwietniu do domu jade

Co do kontaktu z Tz, no to wiadomo, ze gadalam z nim na Skype, a ze my jestesmy nienormalni, to o roznych glupotach rozprawialismy, o jedzeniu tez, ale to ze wzgledu na roznice kulturowe, bo Tz ciekaw, co my jemy na Sybirze
Dzwonienie co pol godziny to lekka przesada jednak.

A ja nie poprawiam hisotrii w tym roku, bo nie stac mnie na loty (ponad 150 funtow za jedna osobe, to ja dziekuje), a zreszta musze kiedys do pracy chodzic, a nie jezdzic bez przerwy.
Za rok albo za 2 pojade i napisze, jak nie bede miala egzaminow na uni
Troche szkoda, no ale nie oplaca mi sie tyle placic za kilka dni bez pewnosci, ze nie walna dynastii chinskich.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 13:54   #248
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Tamia, nie idz na europeistyke.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:56   #249
Mariolcia =P
Zakorzenienie

zetka no rzeczywiscie takie cos to troche nie bardzo, ja jak jestem w domu i nie ma co robic to pisze z tz sms-y, ale jak mam cos do zrobienia. a zawsze cos jest, to mu mowie i odzywam sie jak skoncze. ona nie ma nauki i swoich zajec?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 14:03   #250
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
zetka no rzeczywiscie takie cos to troche nie bardzo, ja jak jestem w domu i nie ma co robic to pisze z tz sms-y, ale jak mam cos do zrobienia. a zawsze cos jest, to mu mowie i odzywam sie jak skoncze. ona nie ma nauki i swoich zajec?
no ma właśnie, ale jak oni tyle rozmawiają to czasami nic przy tym nie robi ale zdarza się, że jednocześnie robi jakieś notatki, on coś tam gada, ona coś potaknie, coś tam sobie powie...

nie zalicze tego koła we wtorek z angielskiego
raz, że nie mam się kiedy tego uczyć, ale nawet gdybym cały czas teraz do wtorku nad tym siedziała to i tak bym nie dała rady... 600 słówek, wyrażeń, idiomów itd z czego może z 30 znam, a reszta to jakieś biznesowe-niewiadomoco!
chyba sobie to bardziej odpuszczę i jak nauczę się z połowy to chociaż będzie dobrze a bardziej skupie się np na gramie bo może to chociaż jakieś punkty uda mi się zdobyć...:|

Stary 2009-03-12, 14:14   #251
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Mnie się ta biała bardziej podobała, ta jest dla mnie trochę taka bez wyrazu.

Mam dłonie w strasznym stanie od nakładania tego pilingu migdałowego. Co prawda zmyłam go, zle nakładałam jakieś 10min, więc zdążył zadziałać. następnym razem użyję rękawiczek
Mogabyś mi więcej powiedzieć o tym peelingu migdałowego?
Bo bardzo mnie zainteresowalam, gdzie kupywałaś? ile kosztował? jak stosować?

Cytat:
Hmm ciągly kontakt sms-owy raczej tak, znaczy co godzine po sms w stylu "co robisz".
Dzwonić do siebie nie dzwoniliśmy, nie lubimy oboje rozmawiać przez kom.
Widywać się widywaliśmy prawie codziennie ( uroki tej samej klasy).
A teraz widuje go codziennie 24h na dobe prawie... no ale jak wracam do domu to w ciągu kilku dni widzimy się góra dwa razy bo chcemy wtedy od siebie odpoczywać. Inaczej zwariować idzie.
Co do koleżanki to hmm no cóż miłość na odległość, ale tak często kontakt by mnie chyba lekko przytłoczył.

Byłam u tej kosmetyczki, przyjemne oczyszczanko, później algi i mam ładniutką buzie bez makijażu. Nawet zadnych zaczerwien nie mam

Przyszła moja torebka z atmo
Jest suuuuper, podoba mi się bardziej niż na zdjeciu i jest ciemniejsza niż się spodziewalam co mi bardzo odpowiada.

Myszko: No wlasnie chcialam zamówić sobie też takie małe torebeczki z kokardką co kupywalaś i naprawde są aż tak złe jakościowo? nie spodziewam sie po 12zl za torebke że będzie super gatunkowo, ale bym nie chciala żeby byla tylko na raz
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 14:20   #252
zetka89
Zakorzenienie

Marta no miłość na odległość podobno u nich, ale widują się w każdy piątek, sobotę, niedzielę, poniedziałek, czasami on przyjeżdża tu albo ona w tygodniu jeszcze jedzie we wtorek i wraca w czwartek. Czyli czasami widują się codziennie mieszkając w dwóch różnych miastach

ahh, idę na Monciaka, do sklepu a potem przejść się nad morze z pewnym kimś : )

no w ten sposób to na pewno nauczę się na makro i angielski na pon i wt
no ale nie mam siły siedzieć w domu

Stary 2009-03-12, 14:33   #253
lele
Zakorzenienie

Cytat:

Zetko a czyscilas piki tymczasowe i inen bzdurki? no i mozesz miec za duzo rzeczy na dysku C i ogolnie moze to Ci spowalniac komputer.
a co do tz. mi duzo rozmawialismy, ale przez gg. a co robisz, jakies buziaki itp. no ale o rozmiarach kotleta raczej nie.. no chyba ze Tz kontrolowal czy cos jadlam i czy w rozsadnych ilosciach, ale to inna sprawa.
Cytat:
przeczytałam co u Was.. i niestety muszę przysiąść do statystyki .. jestem już zmęczona wszystkim
rozumiem Cie doskonale, okazalo sie, ze musze isc na dopytke z ekonomii w przyszlym tygodsniu, wiec musze sie pouczyc. z calego roku.

Cytat:
no dokładnie! oni sobie dosłownie minute po minucie z całego dnia opowiadają. o tej i o tej pojechałam tam, spędziłam tam 23 minuty, potem wróciłam skmką o tej godzinie do sopotu, i do domu weszłam po 12 minutach. teraz zrobię to, a potem to a teraz zadzwoń za sekundę bo idę do łazienki.
az tak sie sobie nie tlumacyzlismy :P

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
...
Troche szkoda, no ale nie oplaca mi sie tyle placic za kilka dni bez pewnosci, ze nie walna dynastii chinskich.

Cytat:
nie zalicze tego koła we wtorek z angielskiego
jak nie ty to kto? Ty mialas dobry trening w lo wiec i teraz sobie poradzisz..

bylismy dzis z Tz na silowni a pozniej poslzismy na sajgonki. tam gdzie przewaznie czyli do SAJ-GON ( siecowka, wlascicielem jest forma z gdanska). no i w mojej jakze pysznej sajgonce byl wlos pani sprzedajacej. prosze nie wymiotowac ani nic. pani byla bezczelna, sanepid zawiadomiony.. nie polecam tej firmy.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:03   #254
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Mogabyś mi więcej powiedzieć o tym peelingu migdałowego?
Bo bardzo mnie zainteresowalam, gdzie kupywałaś? ile kosztował? jak stosować?
Kupiłam na mazidla.com. ja kupiłam 30 gram za ok22zł, jest też 10gram za ok.8zł. Najlepiej go wymieszać z woda destylowaną w stężeniu 10-50%. Taką "wodę" nakłada się na twarz lub inne miejsce, jeśli np. chcesz usunąć blizny, przebarwienia. Mnie skóra zaczęła schodzić po 3 dniach dopiero i tylko tam, gdzie miałam przebariwenia, a teraz wyglądam jakbym się w mące upaprała
Tylko ostrzegam, że jest tam też sporo innych fajnych rzeczy, więc rzeby nie bylo na mnie jak wyjdzie duzy rachunek
Stary 2009-03-12, 15:40   #255
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
wątpie czy u Ciebie były codziennie takie rozmowy: "jadłem ziemnikai i kotleta. aha, ale ile tych ziemniaków? no a kotlet duży? aha, no a potem pozmywałeś czy co robiłeś?"
pierwszy raz się spotykam z czymś takim! ;P
co pół godziny telefon na pół godziny a w przerwie między tym rozmowy ciągłe na gg. Jak już nie mają o czym rozmawiać to pytania ciągłe "co robisz?, no ale co teraz robisz?" ..
więc napisałam, że nie wypytywałam go co jadł i że bez przesady .. poza tym to było jak był w wojsku, więc były smsy co chcwilę: co robisz? o której idziesz gdzieś tam? o której wrócisz? z kim będziesz? - z jego strony i w ogóle mi to nie przeszkadzało i nie czułam się w jakiś sposób ograniczona pisaniem mu co, gdzie i jak. Wręcz odwrotnie cieszyłam się, że do mnie często pisze, że myśli o mnie i że pewnie wolałby być ze mną niż siedzieć w koszarach I bywało tak, że rozmawialiśmy przez telefon, później smsowaliśmy, dopóki nie udało nam się usnąć i od rana znowu smsy. Raczej to nie było denerwujące.
No chyba, że byłam gdzieś ze znajomymi w pubie to ciągle gadali: Schowaj ten telefon, wyrzuć go..blablabla. Ale to raczej bardziej drażniło mnie, że mi tak gadają niż ich, że sobie coś tam piszę w międzyczasie.

Teraz na wakacje też wyjeżdżam i nie wiem co będzie..może też będę z nim smsowała 200razy na dzień
Cytat:
Co do kontaktu z Tz, no to wiadomo, ze gadalam z nim na Skype, a ze my jestesmy nienormalni, to o roznych glupotach rozprawialismy, o jedzeniu tez, ale to ze wzgledu na roznice kulturowe, bo Tz ciekaw, co my jemy na Sybirze
Dzwonienie co pol godziny to lekka przesada jednak.
Wen, u Ciebie to jest jednak troszkę inna sytuacja i Twój Tż jest usprawiedliwiony, bo chciał poznać... i bardzo fajnie, że go to interesowało, co jemy i tak dalej a on lubi polskie jedzenie?
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
rozumiem Cie doskonale, okazalo sie, ze musze isc na dopytke z ekonomii w przyszlym tygodsniu, wiec musze sie pouczyc. z calego roku.

.
mogliby nam dać już spokój ... ja w ogóle nie mam fazy na naukę. NAjchętniej zakopałabym się pod ziemię na kilka dni..
Stary 2009-03-12, 15:55   #256
Nija_
Zakorzenienie

Nie wiedziałam co to jest bindownica, musiałam sprawdzić na All

Cytat:
Dla mnie bez różnicy, a mój aparat ma te baterie w takim miejscu, że dzięki temu, że są paluszki wygodniej się go trzyma

Cytat:
A ja nie poprawiam hisotrii w tym roku, bo nie stac mnie na loty (ponad 150 funtow za jedna osobe, to ja dziekuje), a zreszta musze kiedys do pracy chodzic, a nie jezdzic bez przerwy.
Ja też nie poprawiam, bo jak dostanę ten staż, to nie będę mogła od razu brać wolnych dni. I tak muszę wziąć 29 kwietnia na egzamin na prawko
Stary 2009-03-12, 16:49   #257
zetka89
Zakorzenienie

Leluś właśnie jadłam obiad jak przeczytałam Twoją historię
na szczęście to była już końcówka i stwierdziłam, że się najadłam i już nawet nie dokończę ;P

za dużo świeżego powietrza i jodu i teraz mnie głowa boli

no ale o 18 zabieram się za naukę bo muszę jak najwięcej dzisiaj zrobić, żeby chociaż z czystym w połowie sumieniem wkroczyć w fajny weekend

Choomik miałaś na myśli takie solarium, które jest razem z fryzjerem
;P
a o dojście do mostka to mi się pomyliło w ogóle wszystko ^^
bo obrońców to ja normalnie chodzę do domu bo tak mi najkrócej, a myślałam, że to solarium to jest gdzieś koło tej apteki trochę wyżej i o tamtą drogę do mostka mi chodziło;P
ale dzisiaj zauważyłam, że rossman to 'piętro' niżej jest

Edytowane przez zetka89
Czas edycji: 2009-03-12 o 17:06
Stary 2009-03-12, 16:52   #258
kalioppe
Zadomowienie

dzień dobry

Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./
O.Wilde

UWAGA jeżdżę
kalioppe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 17:08   #259
tamia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Tamia, nie idz na europeistyke.
czemu??

Cytat:
ahh, idę na Monciaka, do sklepu a potem przejść się nad morze z pewnym kimś : )
a też przed chwilą tzn ok 4 byłam na monciaku ale ciebie nie widzialam chyba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 17:19   #260
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Leluś właśnie jadłam obiad jak przeczytałam Twoją historię
na szczęście to była już końcówka i stwierdziłam, że się najadłam i już nawet nie dokończę ;P
ja caly czas czuje sie fantastycznie i tez nie dokonczylam jesc tego dania

Cytat:

mogliby nam dać już spokój ... ja w ogóle nie mam fazy na naukę. NAjchętniej zakopałabym się pod ziemię na kilka dni..
ja mam najzwyczajniej dosc nauki. jeszcze system oceniania mial z pupy wyciagniety nikt nie wie jak itp. koles jest pijakiem i dzis jeszcze powiedzial, ze oceny ktore wpisal do usosa moga byc nieprawdziwe pewnie sie zachlal i nie wie jak sprawdzal i jak i co wpisywal. facet jest pijakiem. z zaliczona polowa podrecznika bede musiala zaliczyac caly mjaterial ponoc 100 osob ze 180 jest w identycznej sytuacji. ale kto wie co z tymi, ktorym zle oceny wpisal wiec bajka. nie rozumiem po co trzyma uczelnia pijaka?

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Tylko ostrzegam, że jest tam też sporo innych fajnych rzeczy, więc rzeby nie bylo na mnie jak wyjdzie duzy rachunek
kocham oleje, kocham naturalne kosmetyki
Stary 2009-03-12, 17:43   #261
e_myszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Myszko: No wlasnie chcialam zamówić sobie też takie małe torebeczki z kokardką co kupywalaś i naprawde są aż tak złe jakościowo? nie spodziewam sie po 12zl za torebke że będzie super gatunkowo, ale bym nie chciala żeby byla tylko na raz
nie no bez przesady myślę,że nie rozleci się prędko po prostu ja nie przepadam za takim śliskim materiałem ale jako,że to torebka za 12 zł i jest przeurocza to się opłaca poza tym sporo się w nią mieści dziś włożyłam portfel klucze mój wielki telefon ( SE k800i zajmuje naprawdę dużo miejsca ) chusteczki i jeszcze by się coś wcisnęło

Cytat:
Napisane przez kalioppe Pokaż wiadomość
dzień dobry
Dobry wieczór
Stary 2009-03-12, 18:47   #262
Mariolcia =P
Zakorzenienie

szukam w necie informacji o tych wszystkich *******ach w USA Mount Rushmore itd, a potem musze to wykuc:/ i po co mi to wiedziec?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 18:48   #263
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

ja mam najzwyczajniej dosc nauki. jeszcze system oceniania mial z pupy wyciagniety nikt nie wie jak itp. koles jest pijakiem i dzis jeszcze powiedzial, ze oceny ktore wpisal do usosa moga byc nieprawdziwe pewnie sie zachlal i nie wie jak sprawdzal i jak i co wpisywal. facet jest pijakiem. z zaliczona polowa podrecznika bede musiala zaliczyac caly mjaterial ponoc 100 osob ze 180 jest w identycznej sytuacji. ale kto wie co z tymi, ktorym zle oceny wpisal wiec bajka. nie rozumiem po co trzyma uczelnia pijaka?
no nieźle .. to może ustaw się z nim na jakąś setkę..
to tak jak moja babka z ekonomii - jest stuknięta - nie wiem jak ona to ocenia...
w ogóle widzę, że straszny przesiew jest na tej Twojej uczelni
Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
mój wielki telefon ( SE k800i zajmuje naprawdę dużo miejsca )
i pomyśleć, że chciałam go kiedyś kupić cieszę się, że go nie mam chociaż zawsze podobały mi się jego funkcję, bo sony ericssony to dobre telefony, tak jak samsungi nokia już spadła w rankingu dobrych telefonów

robią tą statystykę i umiem .. - ale... tylko, gdy mogę zerknąć co dalej w ogóle nie wiem czy jutro pojadę ją zaliczyć, prawdopodobnie będę musiała sobie załatwić zwolnienie, z tego względu, że nie mam kasy na zapłacenie za poprawkę no ale uczę się dalej, może coś wykombinuję!
Stary 2009-03-12, 19:05   #264
lele
Zakorzenienie

Cytat:
no nieźle .. to może ustaw się z nim na jakąś setkę..
to tak jak moja babka z ekonomii - jest stuknięta - nie wiem jak ona to ocenia...
w ogóle widzę, że straszny przesiew jest na tej Twojej uczelni
no wlasnie tak myslalam.. ale mam tez inny plan- skropie sie dyskretnie alko przed pojsciem na zaliczenie i moze po zapachu rozpozna, ze ja "swoja" jestem :P
no a u nas to niewiaodmo co sie dziejej w tym roku. ponoc na zaocznych tez maja gorzej nzi w poprzendich latach. wiem, ze w poprzednich latach niektorzy wykladowcy az takiej sieczki nie robili. sam dziekan do nas fatyguje sie na zajecia, bo jeszcze nigdy nie mial tylu interesantow a kobity w dziekanacie twierdza, ze jeszcze takich zlych ocen nigdy nie widzialy...
przed sesja zrezygnowala 40 osob. teraz jeszcze wiecej. no i pytanie cyz dziekan przydziela warunki- ponoc jeden tak. za dwa daje repete, ktora jest platna 10 zl za jedna godzine no i rok w plecy. za wiecej zaleca sie jeszcze raz startowac w rekrutacji.. w sumie wydzial pieniedzy potrzebuje- oddali nam i to jeszcze przed terminem nowa czesc wydzialu
Stary 2009-03-12, 19:46   #265
tamia
Zadomowienie

ooo fak..
ja teraz patrze a u ans na tarasie jeż siedzi i je jakies jedzenie cos moja kolezanka dla kotow wystawia..
zabronie jej tego robic, bo nasciaga nam jakis gryzoni fuj..
obrzydliwe są..

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------
wizaż sie psuje...

Edytowane przez tamia
Czas edycji: 2009-03-12 o 19:48
Stary 2009-03-12, 21:14   #266
Choomik
Zadomowienie

GG do Choomik

Witam Was w tym pięknym dniu, czy juz raczej wieczorze.

Oczywiście znowu skopałam prawo rzymskie, ale to już standard. (Jak widzę tego faceta, to coś mi się w mózgu blokuje)

Aale za to.. tam tam tam.. Zdałam Historie prawa i ustroju Polski

Czyli sesja zaliczona i zostaje tylko ten Rzym Oh happy day
And show you that you can

There're no boundaries...
Choomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 21:20   #267
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
a też przed chwilą tzn ok 4 byłam na monciaku ale ciebie nie widzialam chyba
oo, może się widziałyśmy, minęłyśmy gdzieś!

Cytat:
Napisane przez Choomik Pokaż wiadomość
Witam Was w tym pięknym dniu, czy juz raczej wieczorze.

Oczywiście znowu skopałam prawo rzymskie, ale to już standard. (Jak widzę tego faceta, to coś mi się w mózgu blokuje)

Aale za to.. tam tam tam.. Zdałam Historie prawa i ustroju Polski

Czyli sesja zaliczona i zostaje tylko ten Rzym Oh happy day
gratulacje!
a Rzym to jeszcze z zeszłego semestru czy już z nowego?

Stary 2009-03-12, 22:47   #268
Nija_
Zakorzenienie

Prawdopodobnie jutro się dowiem co z tym moim stażem

Nie wiecie może czy w Stradivariusie można oddawać ciuchy z wyprzedaży również w ciągu 28/30 dni czy jest jakiś krótszy termin czy w ogóle nie można?
Stary 2009-03-13, 00:10   #269
zetka89
Zakorzenienie

Nija nie mam pojęcia
a co chcesz oddać?

jestem sto godzin do tyłu!
nie wyrabiam się, zatrzymać czas natychmiast!

i od kilku dni odczuwam potrzebę () pojechania do szklarskiej lub harrachova !
już sobie powiedziałam, że co by się nie działo to zaraz po 1 września jadęęęęę
a jeszcze przed świętami odwiedzi mnie mój znajomy właśnie ze szklarskiej
wspominany tu lub tamtam ponad pół roku temu chyba...

oby w sobotę była ładna pogoda
znając moje szczęście będzie padało (tfu tfu!) ;P

Stary 2009-03-13, 02:36   #270
ViLLeMkA
Zakorzenienie

nie spac! uczyc sie!

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości