![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
witaj znajdziesz coś u mnie za:
YR Bambus 60/125ml Duży pędzel do pudru Oriflame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
oddam dużo, też z poza wątku za be delicious! czekam na odpowiedź
![]()
NOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15283777 STARY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372927 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351277 BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351262 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Olusia, niestety nic z wątków. Może masz coś poza nimi ciekawego? Za BD najchętniej inne perfumy lub coś z wish listy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
hmm botki są narazie w trakcie pertraktacji, jak sprawa się wyjaśni to się odezwę bo podoba mi się jeszcze u Ciebie parę rzeczy. myślę, że się jakoś dogadamy... pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Paco Rabane BLACK XS, ok. 65/80ml
![]() ![]()
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
cześć, informuje, że botki już zostały wydane, może innym razem się wymienimy... pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
perfumove love
|
Paco chciałabym oddać za coś z wish listy, także dziękuję
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za j'adore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
perfumove love
|
Niestety nic.
Może Liberte... Ale sama nie wiem, a co by cię ewentualnie interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za odlewki..?
![]() |
#257 |
perfumove love
|
Hej
![]() ![]() Niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
BAN stały
|
hej
![]() tu znow ja uderzam po: Pędzle TBS, do podkładu i korektora / pomadki - nowe, zafoliowane zrobilam pare dokladek, znajdziesz cos w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Amethyst Fatale, Oriflame 47/50ml one mi się podobaja
![]() a podkład to odcień Ivory (jasny) Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-28 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
nie oddam cieni z diora i podkładu za same perfumki bo jest to dla mnie nieopłacalne. podkład to ivory 110 (jasny)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml L'Oreal Professionel Tecni.Art Liss Control, żel krem wygładzający i dyscyplinujący włosy. Dobry do układania włosów "na ciepło" Pan Stick Max Factor, odcień 12 true beige, zużycie max 1/4 Błyszczyk Aquolina Dolci Baci Błyszczyk Lancome Juicy Tubes, odcień Hallucination Błyszczyk Lancome Juicy Tubes Smoothie Podkład L'oreal True Match W3 golden beige Duży pędzel do pudru Oriflame ??
![]() |
#264 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co Cie interesuje? ampulki wlasnie? ampulki chodza po 50-60 zł, wiec moge wymienic je na dwa pedzelki... tak mysle ![]() wybierz sobie cos jeszcze bo ja chetnie zagrnelabym L'oreal Liss Extreme serum wygładzające, ponad 3/4 buteleczki - za coś poszukiwanego :P:P zapaszki wymieniasz tylko na inne zapaszki? ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za ktoreś z tych rzeczy
![]() J'adore Dior edp 15/30ml CK One edt, ok. 30/200ml Lancome Miracle eau Legere, 50/100ml Duży pędzel do pudru Oriflame, nowy, folia.
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
zdj, sorki że ciemne ale bez lampy robiłam żeby było widać
najbardziej mi te perfumki wpadły w oko, no i jeszcze te CK One edt, ok. 30/200ml,J'adore Dior edp 15/30ml i pędzel z oriflame Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-28 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
BAN stały
|
niestety, ampulek na pedzelek do korektora nie wymienie;]
cieniami clinique jestes jeszcze zainteresowana? Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-28 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
z tyłu pisze na naklejce:
Demo New Fap 2 couleurs Tester- not for sale Eye shadow made in france F215500645 7J01 8T sama mam je z wymianki ale nie podpasowało mi to że nie ma zamknięcia i do kosmetyczki nie wrzuce i nie będe mogła ze sobą zabierać ![]() kolr jest matowy razcej choć ma może jakby drobinki rozświetlające ale raczej mat. Trudno mi w tym świetle zobaczyć, musialabym w dizennym dokładnei się przyjrzeć ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-28 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
J'adore Dior edp 15/30ml znajdziesz coś? ,mam jeszcze esencia de duende poza wątkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.