|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Markowe Ciuszki XS, S, M zapraszam serdecznie
Rozumiem, też mam ten sam problem z biodrami, dlatego nie namawiam
![]() Ta turkusowa bluzeczka z zapięciem na szyi jest z wiskozy, poliamidu i dodatkiem elastanu. Materiał taki trochę jak na koszule, ale dopasowuje się do ciała i dzięki elastanowi się rozciąga. Mimo to jednak bluzeczka jest dość szczupła i myślę, że może podkreślać krągłości. Co do Twoich bluzeczek, dziękuję za wymiary, podoba mi się jedynie ta z koronką, ale wolałabym dłuższą i niestety będzie za szczupła w pasie A szkoda, bo śliczna jest.Za pozostałe na razie nic nie widzę, ale gdybyś miała dokładki, chętnie przejrzę Twój wątek ponownie
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja to jestem sama skóra i kości jak to sie mówi
na Ciebie być może beda dobre to jest rozmiar L ta żółta jest nowa
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
żółta biust 33cm dł 52 biała biust42cm dł 57cm
|
|
|
|
#249 |
|
BAN stały
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
ta bluzka w serduszka nie jest do spania
Koszula na ramiaczkach rozmiar S, Za Bluzę cropp i tą bluzkę z wycięciem moge oddać sweterek Guapo i którąś z koszulek![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- tamta orsay to xxs jest mi niestety za mala... ta w serduszka to S-ka kupiona w Top secret normalna koszulka nie jest przeswitujaca Pod spod stanik chyba ze chodzisz bez Mozesz dorzucic jakies probki;p a ile razy prana byla ta Twoja czarna bluza? W jakim stanie jest ta czarna z wycieciem? i jakie to rozmiary?
|
|
|
|
#250 |
|
BAN stały
|
Hej znajdziesz cos u mnie w zamian?
Przejrzyj wszystkie moje watki, stare tez! Podoba mi sie bardzo sukienka ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1245518492 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244233118 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1240867286 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244233328 - to rybaczki? ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Wymiarki podam się podać jutro jak mi się uda ![]() Od razu mówię: Satynowa to rozmar chyba M, na S tez dla osoby z biustem C Golfik bialy uniwersalny Nietoperz tak samo Zielona jes na rozmiar M/L, ale z paskiem i na S tak jak na mnie widac ![]() Biała koszula rozmiar S ![]() A te twoje czarne spodenki są za kolanko? to jakies rybaczki? |
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochana, zabij, uduś, ale nie zaglądałam na wymiane w ostatnich dniach
przepraszam. co do wymiany to jak najbardziej dalej jestem zainteresowana tymi rzeczami. u mnie ten sweterek w paseczki jest w rezerwacji, ale dziewczyna sie nie odzywa, zobaczymy czy sie z nia dogadam. niebieska bluzeczka jest dostepna jak najbardziej ![]() co do ksiazki o szkocji, to jestem w trakcie jej namiętnego poszukiwania bo 2 misiące temu robiłam przegląd i część zniosłam do piwnicy, część do pudełek i szafy a część na strych i szuuukam. ale obiecuje że znajdę. na tą chwilę to za wiele o niej nie mogę powiedzieć poza tym że jest duuużo zdjęć z różnych zakątków i że jest w bardzo dobrym stanie z tego co pamietam
|
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
.
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
hej a mogłabys przesłac wiećej zdjec i wymiarki
??? a co bys chciala za nia ewentualnie???????
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
w razie czego mam w watku sukienke na stronie www.istaa.fotosik.pl wiecej zdjec
|
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Zielona to rozmiar L wiec na mnie (S) jest luzna
z paskiem wyglada tak jak na zdjeciu. Golfik to rozmiar s/m, nietoperz tez. Na metce nie ma ale te rozmiary wejda spokojnie, bo sama te rzeczy noszę
|
|
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
wymiary na zdjęciu.
A czy pasuje na wesele to zależy w czym Ty chodzisz, i powinnaś zdecydować ![]() Osobiście miałam ją zostawic i przerobić. Tj. zwężyc w talii i skrócić. A z tego ucietego kawałka zrobić wstążkę wiązaną w talii, ale to duuzo roboty i zrezygnowałam. Edytowane przez niepodobna Czas edycji: 2009-06-21 o 19:09 |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem odnosnie tych maseczek a moze bedziesz miałajakąś dokładkęniedługo ??
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
co do ksiazek to poszukam, ale nawet jesli jakies znajde to nie zrobie szybko zdjec bo nie mam aparatu a z bratem nie bede sie szybko widziec gdyby cos to dam znac, a jak nie to moze innym razem nam sie uda wymienic Pozdrawiam
|
|
|
|
#262 |
|
BAN stały
|
Hmm tak po glebszym zastanowieniu sie to podoba mi się u Ciebie tylko:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1240867286 Co do moich rzeczy to nietoperz juz niestety polecial, satynowa w trakcie niegocjacji wiec zostaly tylko koszula biala i golfik. Bylabys chetna na zamiane sukienki na ktorąś a tych rzeczy?
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie ta sukienka plazowa, ale nie wiem czy przyda mi sie w tym roku. Kosmetyki tez mi sie podobaja, ale bluzeczke ktora wybralas najchetniej wymienilabym na ciuszek.
Masz moze poza watkiem jakas tunike ew. czarne balerinki (38) na wymiane?
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Uhuhu, obie mi sie podobaja.
A zrobisz ta szara tunike na sylwetce w swietle dziennym? ![]() I wymiarki obu. ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Wczesniej myslalam o ten plazowej, ale raczej nie przyda mi sie w tym roku, bo nie wiem jak z moimi wakacjami. ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Ta niebieska bluzeczka nie ma zadnej plamy. Rozmiar to S. Pytalam o zdjecie, bo troche boje sie tej swiecacej czesci przy dekolcie. Dlatego chcialam zobaczyc jak by to wygladalo na sylwetce za dnia.Za ta niebieska bluzke moglabym chciec to - 3. Perfumowana woda toaletowa Giordani Gold ORIFLAME A jesli chodzi o moja fioletowa tunike z cekinami ktora sobie wybralas to musze sie zastanowic. Podoba mi sie ta Twoja szara, ale tak jak napisalam nie jestem pewna tej swiecacej czesci. A jaka ma dł. całkowitą? ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A masz moze jakies balerinki 38?
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
ok ja wieczorem jeszcze dziś a najpóźniej jutro będę wiedziała co z nią jest
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic...
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Ta z koronką

A szkoda, bo śliczna jest.
na Ciebie być może beda dobre to jest rozmiar L ta żółta jest nowa 

Mozesz dorzucic jakies probki;p a ile razy prana byla ta Twoja czarna bluza? W jakim stanie jest ta czarna z wycieciem? i jakie to rozmiary?

ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE
co do ksiazek to poszukam, ale nawet jesli jakies znajde to nie zrobie szybko zdjec bo nie mam aparatu a z bratem nie bede sie szybko widziec