![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
zgadzam sie z wami po prostu tym kontynentem kieruja kolorowi ludzie i wpuszczaja tu swoich
a co to samolotow jej my sie wybieramy ja i mala do polski w marcu ciekawa jestem czy jak wezme ready to eat forumla to nie beda kazali mi jej wylac albo nakarmic dziecko przed samolotem by im pokazac ze to nie jest jakis plyn wybuchowy ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- czesc wam kupilam malej plyn do kapili a raczej bubble bath Johnson and Johnson na lepsze spanie bo mala spac spi ale ciezko jest jej czasem usnac takze zobaczymy czym wy smarujecie buzie dzieci przed wyjsciem na dwor i po kapieli ja oliwka po kapieli a przed wyjsciem na dwor usta zwykla wazelina i buzke tez troszke wiadomo jak mocno zimno to w domku siedzimy sobie ale dzisiaj bylo dosc ladnie to okolo 2 godzin sobie chodzilismy.... ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- no kurcze juz drugiego posta mi zjadlo....pytalam czy smarujecie buzke dzieci przed wyjsciem na dwor my po kapieli oliwka a przed spacerkiem usta wazelinka i buzke tez troszke wazelinka dzisiaj bylo dosc ladnie to ze 2 godziny chodzilismy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam tez taka nadzieje ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-01-07 o 23:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |||
Wtajemniczenie
|
u nas rysowanie jest na porzadku dziennym bo maly nawet na zajecia z rysunku ze mna chodzil jak byl mniejszy
![]() Cytat:
![]() a ze szkola to musi wyjsc... jak gosc mi nie odpowie to napisze do drugiego i jakos to odkrece..... Cytat:
Cytat:
![]() Ja chyba tez raz kupilam ten plyn i maly dostal po nim wysypki na plecach.... a tak poza tym to mozesz uzywac znakow przestankowych ?Bo strasznie ciezko sie czyta twoje posty...
![]() |
![]() |
#245 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, czy ktoras z Was orientuje sie jak wyglada melanoma? Dzisiaj obcinalam wlosy meza i na glowie zobaczylam male wypuklenie z ktorego leciala krew ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
BAN stały
|
pewnie ze moge tylko mi powiedzcie co to te znaki przestankowe? nigdy o tym nie slyszalam
---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- juz wiem chodzi wam o kropki, przecinki, i tak dalej. nie ma problemu bede ich uzywac. a gdyby mi sie zapomnialo to prosze mnie opierniczyc!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i dodam ze ubezpiecznie pokrylo 100% kosztow zabiegu... Cytat:
![]() ogladalyscie moze film "Next" z Nicolasem Cage'm? leci wlasnie na FX ... w sumie nie lubie takich filmow (za duzo strzelaniny jak dla mnie) ale spodobal mi sie sam pomysl i twist na koncu.... jakby cos to polecam ![]()
![]() |
![]() |
#248 |
BAN stały
|
czesc wam
maz pojechal do roboty, wiec ja sie obudzilam sila rzeczy...ten plyn o tylek rozbic, mala po nim dostala takiej energi ze do 1 w nocy szalala, chyba ze sie wyspala....nic zobaczymy dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
zuzanna to kogos innego ogladalas bo moja corcia nie ma na imie Julia
![]() ja smaruje mala zawsze kreme na dwor ![]() ![]() schoolcraft wyslij meza do dermatologa ale nie sadze by to bylo cos powaznego ![]()
![]() |
#250 |
BAN stały
|
ups to sorki Ray, a co to za krem szukalam u nas kremu bambino ale nie ma go nigdzie a zwykylm typu nivea ciut sie boje ze moze zapach jej nie bedzie pasowal albo cos ale nie wiem moze sprobuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
zuzanna ja mieszkam w polsce wiec zapewne u was tego nie bedzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#252 |
BAN stały
|
ok dzieki...jej ale mi sie ziewa zimno na dworze jak diabli, a ja mleka do kawy nie mam, a nie chce mi sie jechac na to zimno do sklepu, ale chyba bede musiala zapakowac mala i podjechac....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
schoolcraft spokojnie, to na pewno nic powaznego. Dla spokoju wyslij meza do lekarza
bylyscie ostatnio na czyms w kinie? Cos mi sie zdaje, ze w 2009 roku zadnych wielkich hitow nie bylo. Rok temu jak byly oscary, to z mezem widzielismy wiekszosc nominowanych filmow i bylo kilka naprawde swietnych. A teraz jakos nic mi w pamieci nie siedzi tak mocno... Dzien dobry tak w ogole ![]() Czytalyscie? http://shine.yahoo.com/channel/beaut...-goods-562909/ OMG! Nie mogliby zrobic przeceny tych rzeczy za 1-2$? Na pewno by im wszystko poszlo! Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-01-08 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o ten artykul to czytalam wczoraj... i troche mnie to zdziwilo bo zawsze slyszalam, ze taki rzeczy sa przekazywane na cele charytatywne... a tu takie marnotrastwo.....
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dziewczyny, dzieki za odpowiedz na moje pytanie w sprawie tej melanomy. Poszukam w okolicy dermatologa i pojdziemy z mezem. Moj maz kiedys bardzo sie opalil bedac na Florydzie i teraz na calym ciele ma mnostwo znamion - ciekawe czy ktores sie okaza nieteges. Alguien, ja ostatnio bylam w kinie 7 lipca 2007 - 12 dni przed narodzeniem mojego synka ![]() Ale czekam z niecierpliwoscia na "Time Travelere's Wife" na DVD ![]() Jezeli chodzi o ten artykul, to jestem w wielkim szoku. Tak wlasnie w tej Ameryce dbaja o to, zeby pomagac biednym ludziom... leleth, a o czym jest film 'Imaginarium of doctor Parnassus' ? ![]() Robie gofry - dopiero jemy sniadanie, bo powstawalismy o 10:00 ![]() ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-01-08 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Schoolcraft to ja wpadam za chwile
![]() ![]() A jakie filmy w ogole lubicie? Ktore sa Wasze ulubione? A to racja, ze poczatek roku to sezon ogorkowy w kinach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to do kina nie lubie chodzic bo dla mnie jest za glosno.. ide tylko wtedy jak film mnie bardzo interesuje albo facet, ktory mnie tam ciagnie jest warty uwagi :P " Imaginarium..." to ostatni film z heathem Ledgerem.. zmarl w trakcie jego produkcji.... na szczescie natura filmu (czesc scen dziala sie w nierealnym swieci) pozwolila na zakonczenie filmu .. aktora zastapili jego przyjaciele: Johny Depp, Colin Farrel i Jude Law.... ogolnie chce film zobaczyc bo zawsze lubilam Heatha (w ogole to w momencie jego smierci pracowalam kilkaset metrow od jego mieszkania w SoHo i widzialam poruszenie na ulicy... )... Czytalam rozne recenzje tego filmu... od bardzo pochlebnych do mieszjacych go z blotem.... ale tak czy siak kiedys go zobacze ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do filmow to ja uwielbiam te ktore nie sa przewidywalne .... w ogole mamy z mezem pokazna kolekcje ... a wsrod ulubionych sa min: Amelia , Piaty Element , The Life of David Gale, Pride and Prejudice (jeden z nielicznych ktore moge ogladac w kolko) , American Beauty, wszystkie filmy Tima Burtona i prawie wszystkie Polanskiego, Moulin Rouge, The secretary, memento... Uwielbiam angielskie komedia jak Snatch lub Full Monty... z komedii romantycznych lubie w sumie 'Love actually' ale to tez angielska.... A z amerykanskich to uwielbiam 'Grumpy old men" (obydwie czesci) z takich skierowanych do mlodszej publicznosci to moge zniesc tylko "harolda i Kumara" Ogolnie nie znosze wlasnie takich amerykanskich komedii dla 15-25cio latkow.... draznia mnie tez filmy z duza iloscia scen walki (z wyjatkiem "The Boondock Saints") i lzawe dramaty..... a jesli chodzi o seriale to uwielbiam Housa.... to juz uzaleznienie... raz w tygodniu zycie w moim domu zamiera ![]() hmm i w sumie tyle.... do tego jeszcze strasznie duzo czytam... co ma swoje skutki - chyba musze zmienic szkla w okularach na silniejsze bo ostatnio slabiej widze... choc moze sie zdecyduje na kontakty w koncu... tylko boje sie podraznien...
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
leleth nie boj sie soczewek. Ja nosze juz kilka lat i nigdy bym juz nie chciala wrocic do okularow. Sprobuj
![]() Dark Knight mi sie bardzo podobal ![]() Nie przepadam za glupawymi komediami, ale Burn after reading czy Old School sa super ![]() Seriale - Seinfeld ![]() ![]() Gdzie sie dziewczyny pochowalyscie dzis? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z tych ktore wymienilas to: -Gladiatora nie trawie ale moj maz ma na jego punkcie obsesje -Troy- jak wyzej ale bez obsesji meza -Curious case...... - bardzo lubie -Spy game- nie znam -taken- nie widzialam ale kiedys bym chciala.. uwielbiam liama neesona -Forest gump - bardzo lubie -there will be blood- nie kojarze -no country for old men - obejrzalam kawalek ale zniechecilam sie ogladajac jakas strzelanine..... ale mam kiedys zamiar obejrzec... -Burn After reading- bardzo lubie- gdzies mi zginelo DVD z tym filmem i przepytuje wszystkich znajomych -Old school -nie kojarze w ogole... a ogladacie Project Runway? za kilka dni zaczyna sie nastepny sezon.... ja uwielbiam to prawie tak samo jak Housa ![]() a ja dzis bylam na zakupach... i doslownie sie zalamalam.... chodzilam po sklepach chyba 3 godziny i kupilam tylko jedna koszulke.... w sumie spodobaly mi sie jeszcze jedne buty ale maz chowal swoj portfel aby zapobiec ewentualnemu zubozeniu ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Leleth/Alguiem-moje ulubione filmy to: The Fifth Element i wszystkie z Milla Jovovich,Zielona mila,Nikita,Glupi i glupszy,My name is Earl,The10th Kingtown(ostatnio ogladalam chyba po raz 20),Cast Away z Tom Hanks uwielbiam-moglabym ogladac non-stop-ogolnie lubie fantasy,lubie tez thrillery psychologiczne, i wszystkie filmy w ktorych jest pokazana walka o przetrwanie,patologia-trudno mi wymienic wszystkie tytuly ale ciagle cos ogladamy z Tz-z seriali to ostatnio lubie Torchwood i Supernatural ![]() Alguiem-rzeczywiscie marnotrastwo z tymi ciuchami-nie mogliby dac do jakichs organizacji charytatywnych? Schoolcraft-idz z mezem do lekarza zeby sie uspokoic ![]() Ale narobilyscie mi ochoty na gofry ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-01-09 o 02:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
leleth old school to obowiazkowa lektura
![]() ![]() Widzialam kiedys project runway, ale jakos mnie nie zafascynowal. A czemu tylko 1 koszulke kupilas? Nie bylo fajnych ofert czy nic Ci sie nie podobalo? My wybieramy sie w poniedzialek - zaraz po wizycie u lekarza. Dziewczyny mowie wam, ze niecierpliwie sie jak male dziecko na ta wizyte ![]() Macie jakies specyficzne plany na weekend? Elf, a jak u Ciebie pogoda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Alguien-u mnie zimnica
![]() Co do planow na weekend to w sobote zamierzam isc na zakupy z mezem ciuchowe a wieczorem do restauracjii na kolacje(mam jutro urodziny ![]() Trzymam kciuki za wizyte ![]() Leleth-no wlasnie jakos nic w sklepach nie ma-ostatnio bylam z zona brata meza jak ostatnio przyjechala w Khol's i nic z ciuchow konkretnego nie bylo ![]() ![]() Szukam sukienki bo w nastepna sobote ide chyba na bal charytatywny-ale jak nic nie znajde to zaloze sukienke z zeszlego roku-a co tam... Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-01-09 o 02:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
haha ja wlasnie tez mam straszna ochote ale nie mam mleka w domu ;P maly wypil resztki pol godziny temu.....
![]() Cytat:
chce isc jeszcze do Expressu bo w sumie znalazlam tam kilka rzeczy ale zostawilam kupon na 30$ w domu wiec nie oplacalo mi sie tam robic zakupow dzisiaj.... a plany na weekend? moj glowny plan jest niezmienny (tzn co weekend to samo) unikac odwiedzin tesciow.... ![]() edit: Czarny Elf wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-01-09 o 03:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jezeli chodzi o mnie, to ja lubie ogladac lekkie filmy
![]() ![]() ![]() Natomiast uwielbiam ogladac "The Ellen DeGeneres Show" - jestem jej fanka i codziennie o 10:00 rano razem z moimi dzieciaczkami siedze przed TV i ogladam jej show ![]() Alguien, nie dziwie sie, ze tak bardzo czekasz na ta poniedzialkowa wizyte. Pamietam jak ja z radoscia oczekiwalam USG ![]() ![]() Elfiku, zycze milego swietowania jutro ![]() ![]() leleth, no to szkoda, ze nic wiekszego Ci sie nie udalo dzis upolowac. Wiem jak to jest, kiedy nic na spokojnie nie mozna przymierzyc ani sie rozgladnac co maja w sklepie. Ja tez bede musiala sie wybrac na zakupy... zeby kupic wieksze spodnie i ogolnie wieksze ubrania ![]() ![]() ![]() spicegirl, co tam u Ciebie? Pewnie weekend spedzasz z rodzinka i nie masz czasu na wizaz ![]() Zmykam spac. Jutro ciezki dzien przede mna - maz caly dzien jest on call, wiec bedzie mial sporo wyjazdow i ja znowu bede sama z dziecmi w domu. A w niedziele mamy gosci, wiec bede musiala sie troche przygotowac... tak mi sie nie chce, ze szok ![]() Dobrej nocy, dziewczyny ![]()
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Schoolcraft nie kupuj wiekszych ciuchow bo nie bedziesz miala mobilizacji aby schudnac.... domyslam sie, ze jeszcze karmisz piersia wiec masz ograniczony wybor jesli chodzi o diete ale moze sprobuj zamieniec jeden posilek dziennie na jakis niskokaloryczny.. tak na poczatek.....
jesli Evunia nie jest alergikiem sprobuj jesc grejfruta kazdego dnia... ma udowodnione dzialanie odchudzajace.... do tego pij duzo wody.... z tego co pamietam to gdy karmisz piersia twoj organizm musi zachowac jakies rezerwy i dlatego nie mozesz zgubic tych ostatnich kilogramow... u nas jest dzis nieciekawie bo Oli sie obudzil o drugiej w nocy z goraczka i kaszlem.. postaramy sie isc pozniej do lekarza.... teraz sie bawi z tztem Play-dough .... uwielbiam ten zapach....
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
leleth, no niestety juz nie karmie piersia. Tydzien przed Bozym Narodzeniem sobie odpuscilam, gdyz mleka prawie wogole nie mialam, a zadne sposoby na pobudzenie laktacji nie dzialaly. Wiec w taki sposob jestem juz jakies 2-3 tygodnie, a nadal nie widac, zebym tracila na wadze
![]() Jezeli chodzi o jedzenie, to ja nie jem duzo. Jem sniadanie - pije herbate i do tego jem 1 kanapke. I potem jem obiado-kolacje - tutaj rowniez nie jem duzych porcji. Staram sie ograniczac slodycze jak tylko potrafie, ale efektu zadnego nie ma... Ojjj, biedny Oli ![]() ![]()
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim Happy Birthday CzarnyElf
![]() ![]() leleth oj to mam nadzieje nic powaznego z Olim. Daj znac pozniej, co na wizycie powiedzieli schoolcraft wiem o tym pelnym pecherzu. Powiedziano mi zeszlym razem, jak bylam na wizycie. Tylko szczerze mowiac nie wiedzialam, jaki w tym cel. Wiec dzieki za wyjasnienie ![]() Daj sobie jeszcze troche czasu, jesli chodzi o wage i ubrania. Przeciez nie kazdy od razu wraca do formy sprzed ciazy. My nie mamy zadnych planow na weekend. Zobaczymy, czy cos sie wykluje, czy po prostu posiedzimy w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Alguien, nie ma sprawy
![]() ![]() Co do wagi, to w sumie mam tylko 4 funty do zrzucenia, gdyz przed ciaza wazylam 116 funtow i taka waga jest dla mnie zadowalajaca. No ale te nieszczesne 4 funty daja sie we znaki - sadelko wylazi tu i owdzie. Moze rzeczywiscie jeszcze dam sobie z miesiac czasu z kupnem nowych ubran - byc moze zdarzy sie cud i jeszcze schudne. Najbardziej dolujacym w tym wszystkim jest to, ze po pierwszej ciazy wrocilam do formy w ciagu 2 tygodni po porodzie, a teraz tak nie umiem. Mialam swietny plaski brzuszek i ogolnie bylo idealnie, a teraz wygladam jak stare babsko... No ale koniec marudzenia ![]()
![]() |
#269 |
BAN stały
|
oj schoolcaraft nie cale 2 kilo to nie jest duzo chociaz powiem wam ze jak w ciagu dwoch tygobiu od poorodu wazylam 50 kilo a w ciazy mialam 65 kilo...takze tez sporo mi sie przytylo ale szybko spadlo koncza bo mala nie spi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm a te 4 funty to naprawde chyba nic wielkiego.... ja bym chciala zgubic 10 haha... i chce miec plaski brzuch ale u mnie sprawa jest skomplikowana bo chyba mam jakas alergie pokarmowa (mam czeste wzdecia) i w dodatku mialam operacje i moje miesnie brzucha sa doslownie pociahane na kwalalki.. i nigdy nie wrocily do stanu sprzed operacji..... w sumie jem w miare zdrwo i staram sie ruszac ale moja zguba sa slodycze.... po prostu je kocham... nie jakies cukierki itp ale ciastka, muffinki i nieszczesne gofry haha.. ewentualnie czekolada.... u pediatry jeszcze nie bylismy... zostawilam wiadomosc na sekretarce i nic.. moze oddzwoni.. na razie nie jest zle... maly ma goraczke ale sie bawi ...a w tym momencie wlasnie usnal... wiec bedzie kilka godzin spokoju.....jesli sie nie pogorszy to na pewno przetrzymamy tak do poniedzialku (bo zakladam, ze moze nie oddzwonic).... ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Dzwonila pediatra ... i postawila mu diagnoze przez telefon bo ona ma wirusa zoladkowego i dzis nie przyjmuje pacjentow ...maly podobno ma infekcje bakteryjna i mamy jechac do apteki po antybiotyk, ale nie musimy mu go jeszcze podawac...tzn mamy go wykupic na wszelki wypadek ... do konca weekendu mamy mu podawac motrin na goraczke a w poniedzialek na kontrole.... ![]() uwielbiam sluzbe zdrowia tutaj .... zalatwia sie wszystko na telefon i juz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.